Momentum Bio HCG Afslankprogramma

Banner_Momentum_468x60

Afvallen in 2021

Het Momentum Bio HCG. is een effectieve en verantwoorde afslankkuur die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen met overgewicht. De Dieetfase duurt 24 dagen en heeft als basis een dagelijkse dosis Carnitrin; een vloeistof die je ’s ochtends op lege maag middels een ampul inneemt. . Daarnaast volg je een speciaal samengesteld koolhydraat en vetarm gezond dieet, bestaande uit o.a. groente, fruit, vlees en vis (tofu, tempé en tahoe voor vegetariërs) en neem je 2 keer daags een Multi Vita capsule. Met Momentum is het mogelijk om tijdens de eerste fase van 24 dagen gemiddeld 8-12% procent aan lichaamsgewicht te verliezen. De kuur wordt zelfs wel eens de ’10 kilo in 24 dagen kuur’ genoemd. Uiteraard verschilt het resultaat per persoon. Na de Dieetfase volgt de Stabilisatiefase, een periode van 21 dagen waarin het dieet langzaam wordt aangevuld. Tijdens deze periode stabiliseer je je behaalde gewicht en sommige mensen vallen zelfs nog wat af. Vooral belangrijk: om het jojo-effect te voorkomen, ga je tijdens deze periode op zoek naar een balans die past bij jou. Fase 3 bestaat uit richtlijnen om die balans vast te houden.

Indien gewenst kun je de Bio HCG Afslankkuur van Momentum volgen onder professionele begeleiding van een gecertificeerd coach. Dit kan per mail, telefonisch of op locatie).

BioHCG_Mardanti

Ervaringen met Momentum

Heb je vragen over momentum, of wil ervaringen uitwisselen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers.

Full Service Lifestyle Programma

Momentum is ontwikkeld door Jos Stuyver. Sinds 1971 behandelt Jos Stuyver mensen met gezondheidsklachten. Hij heeft gewerkt als sport, fysio, manueel en orthomoleculair therapeut. In 2003 is het idee ontstaan om een programma te ontwikkelen dat mensen helpt gewicht te verliezen én op gewicht te blijven. Momentum® is een full service lifestyle programma dmet 2 ondersteunende voedingssupplementen: Carnitrin® en Multi Vita. Het draait bij Momentum om veilig en verantwoord afvallen met uitgebalanceerde en gezonde voeding. Kortom: een lifestyle programma dat past binnen de orthomoleculaire en natuurgeneeskundige visie van Jos Stuyver.

Carnitin Ampullen

Momentum gebruikt het supplement Carnitrin als basis. Carnitrin is een natuurlijke vloeistof die het hongergevoel vermindert, de stofwisseling op peil houdt, de vetstofwisseling activeert en de ongezonde vetten aanspreekt. Je spieren en brandstof worden dus met rust gelaten. Daarnaast gebruik je het voedingssupplement Multi Vita en volg je een uitgebalanceerd koolhydraat- en vetarm dieet.

Carnitine Capsules

Wil je op je gewicht letten en de vetverbranding een boost geven? Dan is Momentum® Carnitine een ideaal supplement. Het heeft als basis van Acetyl-L-Carnitine, een aminozuur dat de MMS_NL_Carnitine vetverbranding stimuleert en ervoor zorgt dat vetzuren worden omgezet in energie. Momentum Carnitine is verder aangevuld met nutriënten als chroom, biotine (beide goed voor stofwisseling), zink (positieve invloed op vetstofwisseling) en vitamine C (gunstig voor immuunsysteem). Daarnaast bevat het  alfaliponzuur, een bijzonder antioxidant dat van nature voorkomt in het menselijk  lichaam en essentieel is voor de energieproductie. Kortom; een perfecte aanvulling op het Momentum® Lifestyle Programma, maar ook heel goed los te gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens vakantie, verjaardagen of andere gelegenheden vol verleidingen. 

3 Fasenplan

Om het gevreesde jojo-effect te voorkomen heeft Momentum het 3 Fasenplan samengesteld. Iedereen die wel eens een dieet heeft gevolgd weet dat slank worden goed mogelijk is. Het probleem is alleen om slank te blijven. Daarom heeft Momentum een leerzaam 3 Fasenplan ontwikkeld. Oftewel: een effectief programma waarmee je leert om je behaalde streefgewicht te behouden.

Momentum Fase 1 – De Dieetfase

Deeerste fase duurt 24 dagen en heeft als basis een dagelijkse dosis Carnitrin®. Tijdens deze fase worden voornamelijk de inactieve vetten aangepakt op de probleemzones zoals je billen, buik en bovenarmen. Tijdens deze 24 dagen volg je een speciaal voorgeschreven koolhydraat- en vetarmdieet en indien gewenst word je ondersteund door een gecertificeerd coach.

Momentum Fase 2- De Stabilisatiefase

De tweede fase neemt 21 dagen in beslag. Tijdens deze fase vul je het dieet langzaam aan om je nieuwe gewicht te stabiliseren. Je voorkomt hierdoor het jojo-effect en afvallen is ook nog mogelijk tijdens deze fase.

Momentum Fase 3 – De Levensfase

De derde fase is de levensfase. Deze laatste fase geeft je duidelijke richtlijnen om je behaalde resultaat te behouden en ervoor te zorgen dat je niet meer terugvalt in je oude leef en eetpatroon. In de levensfase staat het vinden van de juiste balans voorop.

Kosten Momentum

Niet geheel onbelangrijk, wat kost momentum eigenlijk? Hier volgen de prijzen.

MMS_NL_MultiVita-2

Multi Vita Tabletten € 35,95

Momentum® afslankprogrammaMomentum Afslankkuur € 195,00 nu €169.-

De kuur bestaat uit een 3 Fasenplan (met handleiding, tips & tricks en smakelijke weekmenu’s), een boodschappenlijst, een dieetoverzicht en een meetlint om je behaalde resultaten bij te houden. Daarnaast bevat het programma twee voedingssupplementen – Carnitrin® en Momentum® Multi Vita.

Na de Momentum Bio HCG Kuur

Om je behaalde resultaat te behouden heeft Momentum de volgende producten ontwikkeld.

Multi Vita

Het is verstandig om na fase 1 door te gaan met Momentum Multi Vita. De capsules zijn dan ook los verkrijgbaar in een verpakking van 90 stuks. Kosten: € 35,95

Dit vitaminen- en mineralensupplement heeft een uitgebalanceerde samenstelling en draagt bij aan een goede stofwisseling. Je kunt deze capsules ook na de dieet- en stabilisatiefase nemen.

Andere Bio HCG Kuren

Naast Momentum Bio HCG heeft vetvrij.com reviews geschreven over de volgende Bio HCG Kuren:

 • Mardanti Bio HCG
 • Bio HCG Original
 • Sense Bio HCG
 • Bio HCG+
 • Calorietje Bio HCG
 • Bio HCG Tabletten en Spray

Lees meer over de verschillende Bio HCG Afslank Kuren

Heb je vragen over een Bio HCG kuur of wil ervaringen uitwisselen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers.

Gezonde Groeten,
dianne

36 Reacties

 1. Dag allen, mijn naam is Katrina. Moeder van 3 kinderen en altijd al geïnteresseerd geweest in gezonde voeding en ook hoe je kunt afslanken. Ik heb al over heel wat diëten gelezen in boeken en op internet. Ik kopieer het dan uit een boek en print het uit van internet wanneer ik iets interessants heb gelezen. Niet perse om zelf te proberen, maar misschien dat ik het nog eens kan vertellen aan andere mensen en daarnaast vind ik het gewoon leuk als hobby.

  Ik heb 2 mappen bomvol met allerlei gezonde recepten en hoe je vet kunt verliezen. Dus eigenlijk hoe je op en top gezond kunt leven.

  Een van de meest bijzondere diëten, of officieel gezegd ‘afslankkuren’, is de Momentumkuur, ik vond de informatie op. Alvorens ik erover las had ik nog nooit gehoord van deze afslankkuur. Na wat via de zoekmachine te hebben opgezocht over de Momentumkuur kwam ik tot de conclusie dat de Momentumkuur een afslankkuur is die anders is dan andere afslankkuren.

  Het is namelijk een afslankkuur welke op basis van in totaal 3 fasen tot het gewenste doel qua gewicht leidt.

  Ik wil graag aan jullie laten weten waarom ik enthousiast ben over de Momentumkuur en ik zal jullie vertellen wat ik gevonden heb qua informatie.

  Zoals ik net zei bestaat de Momentumkuur uit 3 fasen, nu zal je misschien denken waarom dan 3 fasen en niet 1 lange fase van afslanken. De Momentumkuur is zorgvuldig opgebouwd zodat het gewenste resultaat aan het einde van de afslankkuur bereikt kan worden. De eerste fase is de dieetfase, de tweede fase is de stabiliteitsfase en de laatste fase, de derde fase is de levensfase.

  Deze fases zijn niet zomaar bedacht maar tijdens elke fase wordt er gericht op andere stappen in het afslankproces. De dieetfase, deze is in totaal 24 dagen. Het aparte is dat je pas op de derde dag hoeft te starten met het aangepaste dieet qua voeding. De Momentumkuur werkt met 2 ‘bestanddelen’. Multi vita supplementen en ampullen Carnitrin. Op de eerste dag start je hier al wel mee. Op de derde dag werken de bestanddelen volledig en omdat een werking is dat je minder honger ervaart kun je vanaf dan het dieet qua voeding gaan toepassen en zal je merken dat je dit ook beter volhoudt. Ik heb een aantal ervaringen gelezen op internet en mensen gaven inderdaad aan dat ze tijdens de gehele afslankperiode geen honger hebben ervaren. Dat zou mij alleen al over de streep halen om te starten met deze afslankkuur, als ik het nodig zou hebben.

  De stabiliteitsfase is de tweede fase van de Momentumkuur. Je brengt in deze fase je lichaam in balans met de nieuwe situatie, voeding, levensstijl. Minimaal 21 dagen is deze fase, maar wanneer je nog wat meer gewicht wil verliezen mag je wat langer in deze fase blijven. Ik las iets over een coach welke je krijgt wanneer je de afslankkuur doet. Heel handig, want zo kun je al je vragen stellen.
  De levensfase is de afsluiter van de Momentumkuur. Je leert alles op die wijze te doen dat je het blijvend volhoudt.

  Dit is het grootste gedeelte qua informatie wat ik heb over de Momentumkuur. Goed over nagedacht als je het mij vraagt. Wie kent deze vorm van afslanken of heeft deze afslankkuur gedaan? Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen en of het echt klopt.

  Katrina

 2. Ik ben al 4,5 kilo afgevallen! Echt super product. Ik krijg geen honger. Savonds krijg ik mijn eten moeilijk door mn keel. Ik ben benieuwd na dag 21. Ik laat het jullie weten..

 3. Hallo,
  Op dit moment ben ik op dag 16 van fase 1 en ben ik 5 kilo afgevallen. Om mijn streefgewicht te behalen, moet ik nog 8 kilo. Fase 1 duurt echter nog maar 8 dagen, dus dat ga ik niet halen. Kan ik het dieet voortzetten zonder de ampullen, of kan ik de ampullen los bij bestellen? Of begin ik toch alvast aan fase 2? Graag je reactie.
  Gr. Marianne

 4. Hallo Allemaal,

  Ik zal mij even voorstellen, ik ben Dianne en ben er voor al jullie vragen, voor, tijdens en na het afvallen. Voor diegene die net gestart zijn met Momentum, succes!

  Groetjes Dianne

 5. Hallo. Ik ben diabeet, gebruik tabletten en spoot insuline. Ik ben in september begonnen met het momentum dieet. Ook op tv werd het geadviseerd voor diabeten. Het ging heel goed . Nadat ik wel 2x een hypo heb gehad, ben ik in overleg met mijn diabetesverpleegkundige na drie weken gebruik gestopt met het insuline spuiten . Heb het hele programma gevolgd en ben rond de 9 kilo afgevallen. Ook mijn nuchteren waarden waren rond de 5.2 en mijn Hba1c zakte binnen afzienbare tijd van 67 naar 51 ! Dus erg goed . Ben wat kolidraten gaan toevoegen in fase 3 maar mijn bloedwaardes zijn eind dec weer flink gestegen! Mijn gewicht is stabiel gebleven! Heb nog 2 maanden de garnitine tabletten blijven slikken 1 maand 2 per dag en daarna 1 per dag, nu niets meer
  Kunt u mij advies geven, omdat ik niet terug wil naar insuline spuiten!

  Vriendelijke groet ,
  ingrid Arends