Momentum Bio HCG Afslankprogramma

Banner_Momentum_468x60

Afvallen in 2021

Het Momentum Bio HCG. is een effectieve en verantwoorde afslankkuur die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen met overgewicht. De Dieetfase duurt 24 dagen en heeft als basis een dagelijkse dosis Carnitrin; een vloeistof die je ’s ochtends op lege maag middels een ampul inneemt. . Daarnaast volg je een speciaal samengesteld koolhydraat en vetarm gezond dieet, bestaande uit o.a. groente, fruit, vlees en vis (tofu, tempé en tahoe voor vegetariërs) en neem je 2 keer daags een Multi Vita capsule. Met Momentum is het mogelijk om tijdens de eerste fase van 24 dagen gemiddeld 8-12% procent aan lichaamsgewicht te verliezen. De kuur wordt zelfs wel eens de ’10 kilo in 24 dagen kuur’ genoemd. Uiteraard verschilt het resultaat per persoon. Na de Dieetfase volgt de Stabilisatiefase, een periode van 21 dagen waarin het dieet langzaam wordt aangevuld. Tijdens deze periode stabiliseer je je behaalde gewicht en sommige mensen vallen zelfs nog wat af. Vooral belangrijk: om het jojo-effect te voorkomen, ga je tijdens deze periode op zoek naar een balans die past bij jou. Fase 3 bestaat uit richtlijnen om die balans vast te houden.

Indien gewenst kun je de Bio HCG Afslankkuur van Momentum volgen onder professionele begeleiding van een gecertificeerd coach. Dit kan per mail, telefonisch of op locatie).

BioHCG_Mardanti

Ervaringen met Momentum

Heb je vragen over momentum, of wil ervaringen uitwisselen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers.

Full Service Lifestyle Programma

Momentum is ontwikkeld door Jos Stuyver. Sinds 1971 behandelt Jos Stuyver mensen met gezondheidsklachten. Hij heeft gewerkt als sport, fysio, manueel en orthomoleculair therapeut. In 2003 is het idee ontstaan om een programma te ontwikkelen dat mensen helpt gewicht te verliezen én op gewicht te blijven. Momentum® is een full service lifestyle programma dmet 2 ondersteunende voedingssupplementen: Carnitrin® en Multi Vita. Het draait bij Momentum om veilig en verantwoord afvallen met uitgebalanceerde en gezonde voeding. Kortom: een lifestyle programma dat past binnen de orthomoleculaire en natuurgeneeskundige visie van Jos Stuyver.

Carnitin Ampullen

Momentum gebruikt het supplement Carnitrin als basis. Carnitrin is een natuurlijke vloeistof die het hongergevoel vermindert, de stofwisseling op peil houdt, de vetstofwisseling