Afvallen in 2021

Review en Ervaringen met Modifast Protiplus

De producten van Modifast zijn al jaren populair waarvan Modifast Protiplus 3.2.2 het meest succesvolle product is. Naast Protiplus zitten ook Modifast Intensive, Snack&Meal en Laboratoires in het assortiment van Nutrition & Santé. Modifast Modifast Protiplus 3.2.2 bestaat uit maaltijdvervangers en voedingssupplementen.

Jouw Ervaring met Modifast ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Modifast Laboratoires is gestart met Modifast Intensive genoemd. Bij het intensive programma worden alle maaltijden vervangen door Modifast maaltijdvervangers. Dagelijks krijg je slechts 500 calorieën (2000 is gebruikelijk voor een volwassen vrouw). Het assortiment bestaat uit puddingen, repen, koekjes, shakes en dranken. De producten zitten vol eiwitten, mineralen en vitaminen. Eiwitten verteren langzaam waardoor deze lang in het lichaam blijven. Dit voorkomt het hongergevoel. Met Modifast Intensive kun je  snel afvallen zonder hongergevoel. Zoals je eerder kom lezen heeft Modifast  naast intensive verschillende andere afslankprogramma’s op de markt gebracht zoals Modifast ProtiPlus 3.2.2 en Modifast Snack&Meal. Modifast helpt, of je nu een paar kilo’s wil kwijtraken of intensief wil lijnen.

464-Modifast-600 kopie

De Basis van ProtiPlus 3.2.2

Bij het ModifastProtiPlus 3.2.2  houd je drie dagen een streng dieet. Je mag daarna 2 dagen een lichter dieet volgen en in het weekend eet je normale maaltijden. Doordat je niet constant een streng dieet volgt is deze Modifast dieet methode goed te volgen. Bij het dieet kun je gemiddeld 1 tot 3 kilo per week kwijtraken. Intensive is strenger, hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De duur van deze fase hangt af van hoeveel je teveel weegt. Tijdens deze fase eet je alleen maaltijden in poedervorm van Modifast. De tweede fase van het Modifast dieet duurt 2 weken. Hierbij eet je tijdens de eerste week 5 maaltijden van Modifast en 2 andere maaltijden. De week daarna eet je 4 gewone maaltijden en 3 Modifast maaltijden. De andere maaltijden dienen zorgvuldig te worden samengesteld. Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten, zonder gebruik te maken van Modifast producten. Door evenwichtige voeding te eten wordt voorkomen dat er plotseling teveel gegeten wordt. Op deze manier voorkom je het jojo-effect.

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is van het meest succesvolle product uit het assortiment van Modifast. Het is een compleet pakket aan maaltijdvervangers dat is geformuleerd om gewichtsverlies te stimuleren. De producten zijn niet alleen heerlijk, maar ze bevatten ook lekker veel eiwitten. Modifast ProtiPlus past daarom prima in een eiwitrijk dieet.

Het dieet van ProtiPlus duurt slechts een week. Deze kun je herhalen hoe vaak je wilt. De afslank week van ProtiPlus bestaat uit drie fases, namelijk:

 1. De Aanvalsfase. Deze fase duurt drie dagen en is intensief.
 2. De Progressieve Fase. Deze fase duurt twee dagen.
 3. De Normalisatiefase: Deze fase duurt ook twee dagen.

Bij het Modifast ProtiPlus 3.2.2 wissel je drie dagen waarbij je een streng dieet op na houdt af met twee lichtere dagen. In het weekend eet je normale voeding. Door afwisseling is dit dieet makkelijk vol te houden. Binnen de afslankperiode kun je 1 tot 3 kilo per week afvallen.

Wil je de gewichtsafname maximaliseren dan kun je kiezen voor Intensive. Hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De uiteindelijke duur hangt volledig af van hoeveel je wilt afvallen. Gedurende deze periode mag je alleen de maaltijdvervangers van Modifast consumeren.

In de tweede fase, deze duurt ook 2 weken mag je 5 dagen uitsluitend Modifast maaltijdvervangers eten en daarna 2 dagen normale voeding in de eerste week. In week 2 eet je 4 dagen uitsluitend maaltijdvervangers. De overige 3 dagen zijn voor normale voeding. De normale maaltijden dienen wel te voldoen aan bepaalde eisen. De maaltijden moeten calorie-arm zijn en alle nodige voedingsstoffen bevatten.

Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten zonder gebruik te maken van Modifast producten. Nu ben je helemaal klaar met de maaltijdvervangers. Hou het aantal calorieën nog in de gaten en eet vooral gezond.

In het Slank Plan van Modifast ProtiPlus zit online coaching inbegrepen. De Mijnmodifastcoach mag je gratis om adviezen vragen. Je ontvangt motivatie, recepten, tips en professioneel advies.

Voorbeeld weekschema’s kun je makkelijk van de website downloaden.

Voor wie is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan geschikt?

De eiwitrijke maaltijdvervangers zijn voor een ieder geschikt. Toch is het niet raadzaam voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven om dit dieet te volgen.

Is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan effectief?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is gebaseerd op een bewezen afslankconcept waarbij eiwitrijke voedingsmiddelen worden gebruikt om indrukwekkende resultaten te boeken. Volgens Nutrition & Santé is Modifast ProtiPlus 3.2.2. meer dan alleen een eiwitrijk dieet. Het geheim van ProtiPlus zit in de afwisseling van strenge en lichte dagen. Dit maakt dit dieet niet alleen makkelijk vol te houden, maar beperkt de kans op het jojo-effect ook. Wel is het zaak dat je gezond en evenwichtig blijft eten.

Wat kost Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan producten kun je halen bij verschillende supermarkten, webwinkels, apotheken en de drogist. Daar kun je de losse maaltijdvervangers aanschaffen of een volledig pakket bestellen. In het assortiment van ProtiPlus zitten milkshakes, pudding, repen en koekjes. De pakketten kosten tussen de € 59,99 en de € 176,22. Hierop kun je nog een leuke korting krijgen. Bestel ProtiPlus Producten met 15% korting

Weekmenu en Weekschema

Ben je benieuwd hoe het weekmenu van eruit ziet? Download hier het ProtiPlus weekschema voor de vrouw of het ProtiPlus weekschema voor de man. Modifast werkt snel en is effectif. Hierdoor blijf je gemotiveerd. Het nadeel is dat je last kunt krijgen van een hongergevoel. Sommige mensen die dit dieet volgen, voelen zich duizelig of futloos doordat ze veel minder energie binnenkrijgen dan ze gewend zijn.

Modifast 3.2.2 Producten

ProtiPlus kent op dit moment vier verschillende producten in de volgende varianten.

 • Milkshakes: Chocolade en Cappuccino
 • Pudding: Vanille en Chocolade
 • Repen: Melkchocolade-Kokosnoot, Pure Chocolade-Rode Vruchten
 • Koekjes: Granen-Chocoladestukjes

Voordelen

 • Bevat veel van de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft
 • Het is een effectief en bewezen programma, vandaar de populariteit
 • Je kunt zowel in pakketvorm als losse producten kopen
 • Online begeleiding

Nadelen

 • Weinig ondersteuning bij het omschakelen naar ‘normaal eten’
 • Het assortiment is vrij klein, dus kan het eentonig worden
 • Weinig prijsvoordeel op de pakketten

Conclusie

Modifast ProtiPlus werkt volgens een bekend concept om gewichtsafname te stimuleren. De producten bevatten een hoog gehalte aan eiwitten die de spiermassa beschermen. Anderzijds houden eiwitten je langer verzadigt zodat je minder trek hebt door de dag heen. Op het afslank plan van ProtiPlus verbrand je, dankzij het hoog gehalte aan eiwitten, vetten en geen spiermassa. Het gaat dus om een gezonde en effectieve gewichtsafname. Naast de vele eiwitten zit ProtiPlus boordevol vezels, vitamines en mineralen. Kortom bevat het de belangrijke voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Extra voedinggsupplementen zijn daardoor niet nodig. Modifast ProtiPlus is echt de moeite waard voor zij die willen afslanken middels maaltijdvervangers.

Jouw Ervaring met ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Gezonde Groeten,

natascha

2279 Reacties

 1. @ Elly, ik heb volgens mijn bmi 10 kilo overgewicht en zou er graag 12 afhebben omdat als je een normaal eetpatroon weer hebt kom je 2 a 3 kilo weer aan. Maar goed altijd grote moeite met afvallen vind het een enorme strijd dus begin met eerst nog 6 eraf zodat ik onder de 70 kom, ben niet zo groot en heb het echt rond mijn buik zitten.
  Begin morgen weer met shaken!

 2. @mabo: hier ook joehoe…..ook 1,5 kg. eraf. Heerlijk.
  Gaan we er weer een week tegenaan.
  Iedereen weer veel sterkte en succes.

  Liefs, Sjoekie

 3. @Lola: knap dat je het zolang goed hebt volgehouden!!!
  Toch denk ik dat het niet ongezond is om na verloop van tijd ook op gewicht te blijven wanneer je 3 boeterhammen ’s middags eet. Ik vind drie bruine boterhammen met mager beleg vallen onder een verantwoord eetpatroon.

  Joehoee!!! Anderhalve kilo eraf! :-) Heb gisteren een flinke boswandeling gemaakt en ik merk dat ik die beweging nodig heb, voel mij gelijk een stuk fitter..

  Hoe gaat het met jullie??

 4. @Lola: Wauw, goed hoor om het zo streng vol te houden en dat ruim 4 maanden.
  Na mijn zwangerschap van mijn dochter had ik ook Modifast gebruikt en dat ging echt heel goed.
  Nu ben ik in al die jaren, mede door diabetes en verschillende operaties, slecht ter been en niet goed kunnen bewegen, behoorlijk zwaar geworden.
  Ik wil er zeker 25 kg. af hebben. Ik ben 2 weken geleden weer met Modifast intensive begonnen, dus alleen maar Modifast drinken.
  Dit kun je ook best lang volhouden. Je moet er wel doorzettingsvermogen voor hebben. De eerste 3 dagen viel het wat tegen, maar nu ben ik er aan gewend.
  Ik hoop dat ik, net als jij, ook over 4 maanden kan zeggen dat ik alle kilo’s kwijt ben die ik graag kwijt wil.
  Leuk dat je jouw verhaal met ons wilde delen. :-)

  Liefs, Sjoekie

 5. Hallo dames,
  Ik heb veel berichten van jullie gelezen, en dacht: ik ga ook een stukje schrijven. In mijn geval is zit het zo….
  Ik ben op 2 december begonnen met het Prodimed dieet, onder begeleiding van een dietiste. Half april was ik 20 kilo kwijt, van maatje 44 naar 36. Het dieet was goed vol te houden, en ben aan alle kanten op de rails gehouden. Mijn man, mijn moeder en collega’s hebben me geweldig gesteund, mijn dietiste is een topper. Met dit dieet ga je heel langzaam naar een verantwoord eetpatroon. Ik heb steeds gezond gegeten, niet gesnoept, geen wijn maar kwam toch 1,5 kilo aan. Kan natuurlijk meedere oorzaken hebben. Vocht vasthouden door warmte en menstruatie, maar ik denk ook dat 3 bruine boterhammen (met mager beleg) tussen de middag te veel was. Nu is 1,5 kilo geen drama, maar schrok toch op de weegschaal. Prodimed doe je niet voor een weekje, dus daarom Protiplus gekozen. Ideaal een weekje streng zijn, en kijken hoe ik mijn lunch kan veranderen.
  Ben gisteren begonnen met 59,6 op de weegschaal, vanmorgen (na 1 dag streng) stond er 58,1! Ben wel veel vocht kwijt denk ik, maar was er toch ook opgelucht van. Mijn mening voor Protiplus: Het is een ideaal dieet als je even wat schade wilt herstellen, maar lijkt me minder geschikt als je veel moet afvallen. Daarvoor is Prodimed (naar mijn idee) meer geschikt. Het is smakelijker (vind ik) en je hebt meer keus, ook hartige maaltijd vervangers. Maar: ik bewonder iedereen die Protiplus lang kan vol houden. Ik blijf een tijdje meelezen en zal jullie mijn vorderingen vertellen.
  Hou vol iedereen, je kunt het. Slank zijn is echt heerlijk!

 6. Zo geweldig Dio dat geeft weer moed he?
  Bij mij is er nu ook weer een halve kilo af en dat terwijl ik gisteravond mezelf heb getrakteerd op een paar wijntjes en een zoute haring met uitjes.
  Mijn motivatie is er ook weer en ga weer bloit verder.
  Hoe is het met de rest?

  gr daffie

 7. Yesss!

  Ondanks de colatjes zero, de bruidstaart en het pikbuffet op de bruiloft gister mag ik nu toch al heel hard roepe dat de tellen onder de 60kg staat! Gister was dit nog niet het geval…

  (Ik ben maar klein, dus 60 was zelfs beetje teveel van het goede)

  Heerlijk gevoel! MOTIVATIE!

 8. @Mabo: ik train sinds januari 3x in de week half uurtje krachttraining en een uurtje cardio. Ik wil 20 kg kwijt maar merkte dat ik amper kg kwijt was. Gesproken met de trainer ter plaatse en die vertelde mij dat ik moest leren te ontbijten en iedere 2 uurtjes wat te eten. Veel eiwitten en eens moest gaan beginnen aan proteineshakes. Zo ben ik dus aan Protiplus gekomen. Ik at te weinig en deed nooit aan ontbijt. Ben geen zoetekauwer of een grote eter. Nu ben ik in 1 week meer kg kwijt dan in de periode dat ik alleen maar trainde dus in combi met dit dieet lijkt het beter te werken voor mij. Natuurlijk is het nog maar afwachten wat volgende week gaat doen maar ik volg exact het schema wat ik van Modifast krijg en daarmee ook hun recepten. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

  Succes allemaal!!!

 9. Karina ik weet niet hoeveel overgewicht je hebt,of de anderen die niet zo veel afvallen maar ik had volges bmi 22 kg overgewicht, 15 – 17 kg afvallen, dan ben ik tevreden, maar begrijp wel dat bij 22 kg overgewicht het sneller gaat dan bij bv 5 kg, ik lees dat heel veel er 5 kg eraf willen hebben, dit is niet veel overgewicht, dat gaat gewoon niet zo snel.
  Daarbij gaat het me nu wel redelijk gemakkelijk af maar ik krijg het straks echt moeilijk als ik op mijn streef ben. houd dan kilo’s er dan maar eens af.

  succes allemaal.

  Elly

 10. Ik ben mijn motivatie even helemaal kwijt! Ben ruim 3 weken bezig en 2.5 kilo kwijt en blijf daar al een week op steken, deze week te veel etentjes en feestjes dus laat het even zo en maandag weer met frisse moed beginnen. Nou val ik altijd langzaam af dus verwacht ook niet dat het snel gaat alhoewel me dat heerlijk lijkt! Ben er wel extra bij gaan sporten hopelijk helpt dat?!!

  Hoe blijven julie gemotiveert als het allemaal even niet zo gaat als je wil? Gaat het bij jullie er ook zo langzaam af? Want als ik dat zo lees gaat het er bij meerdere vrij snel?

  Gr karina