Mobieltje op nachtkastje verstoort slaap

Start met KetoX

Wie zijn gsm op het nachtkastje legt, kan tot een uur essentiële slaap verliezen. Dat blijkt uit een Europees onderzoek. Onderzoekers ontdekten dat een groep mannen, vrouwen en ook kinderen die werden blootgesteld aan straling er langer over deden om in slaap te komen. Ook bleken ze tijdens de slaap minder diep te slapen.

Volgens de geleerden houdt de gsm-straling ons alertheidsniveau te hoog. Een deel van de proefpersonen had de volgende ochtend last van hoofdpijn en voelde zich depressief.

bron: blik op nieuws

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.