Afvallen in 2021

Heb je ook de advertentie van MitoSlim en NuvoCleanse op Consumentennieuws gezien? Deze afslankpillen is een nieuw product uit de koker hetzelfde bedrijf dat Nuvoryn en Colon Cleanse op de markt bracht. Tijd voor een review.

Mitoslim is nieuw Amerikaans afslankproduct dat in eerste instantie op de Duitse markt in gelanceerd. Mitoslim bevat krachtige ingrediënten die vetverbranding stimuleren. Volgens de leverancier hebben de capsules de volgende eigenschappen.mito

 • Verhogen de vetverbranding
 • Energieniveau stimuleren
 • Verhogen van de stofwisseling
 • Klinisch getest
 • 100% natuurlijke ingrediënten

Jouw Ervaringen met MitoSlim

Heb jij vragen over deze producten? Of heb je ervaring met MitoSlim of NuvoCleanse? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers. Ik ben niet uitsluitend nieuwsgierig naar je ervaring met het product, maar ook naar je ervaring met het bestelproces en de aftersales. Er wordt een ‘niet goed geld terug’ garantie gegeven. Wordt deze belofte nagekomen?

MitoSlim Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor MitoSlim zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij MitoSlim graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

NuvoCleanse

Volgens de gebruikshandleiding is het aan te raden om Mitoslim te gebruiken in combinatie met een dieet. Naast een dieet wordt het product Nuvo Cleanse aangeraden. MitoSlim heeft een basis van acai bessen, afrikaanse mango en groene thee. Deze producten worden veelvuldig gebruikt in afslankproducten. Dit is echter de eerste keer dat ik ze in combinatie zie.

Wat kost het?

MitoSlim wordt verkocht in potjes met 60 capsules. Je moet twee capsules per dag slikken dus met een verpakking doe je een maand. Een verpakking kost ongeveer 40 euro exclusief verzendkosten.

Ingrediënten

Voor deze review heb ik  een proefpakket aangevraagd voor deze review en ontving drie flesjes. Een MitoSlim, NuvoCleanse en Colon Flow. Deze kuur is voldoende voor vier weken. Een blik op de lijst met ingrediënten leert dat er geen vernieuwende ingrediënten in verwerkt zijn. Zoals ik eerder aangaf is de combinatie wel bijzonder.

Raspberry Ketone

Dit frambozenextract zit onder andere in Raspberry Ketone Forte en staat bekent als een effectief ingrediënt voor gewichtsverlies en vetverbranding. Raspberry ketonen stimuleert tevens de stofwisseling. Lees meer overAfslanken met behulp van Raspberry Ketone, het natuurlijke afslankmiddel dat wordt aanbevolen door de beroemde Dr. Oz aanbevolen..

Afrikaanse Mango

Dit product onderdrukt het hongergevoel. African Mango is eveneens een bekent supplement in de afslankindustrie. Lees meer over Afrikaanse Mango.

Acai Bessen

De açai-bessen worden net als african mango veelvuldig gebruikt als afslank supplement. Lees meer over Acai Bessen.

Groene Thee

Groene thee stimuleert je stofwisseling en zou zorgen voor een betere vetverbranding. Lees meer over Groene Thee.

Resveratrol

Resveratrol is een antioxidant dat ook in wijn, druiven en druivensap zit. Het heeft als eigenschap op het uithoudingsvermogen te verbeteren. Lees meer over Resveratrol.

Tot slot bevatten MitoSlim NuvoCleanse sporen van cafeïne, chroompicolinaat,oolong en witte thee. Oolong is relatief nieuw voedingssupplement voor gewichtsvermindering.

MitoSlim Bestellen

MitoSlim is uitsluitend via een Nederlandstalige website te bestellen. Gebruik van een creditcard is verplicht.

Voordelen

 • Natuurlijk product
 • Veel bekende ingrediënten
 • Niet goed, geld terug

Nadelen

 • Geen resultaten bekent
 • Uitsluitend online te koop
 • Prijzig

Vragen en Ervaringen

Heb jij vragen over deze producten? Of heb je ervaring met MitoSlim of NuvoCleanse? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.