Minder snacks in het bedrijfsrestaurant

Start met KetoX

Nederlanders eten minder snacks op het werk. Vorig jaar aten bezoekers van bedrijfsrestaurants gemiddeld 0,95 frituursnack per week. In 2006 lag dat nog op 1,36. Dat meldt het onderzoeksbureau Foodstep. De terugloop komt volgens het onderzoeksbureau doordat mensen meer met hun gezondheid bezig zijn.Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen is populair, waardoor gezonde, verse producten meer aandacht krijgen. Foodstep ondervroeg twaalfduizend mensen naar hun eetpatroon in de bedrijfskantine. Het gaat om medewerkers die daar vijf dagen per week lunchen.

Jouw Mening

Wat is jouw mening? Snacken we te veel tijdens ons werk? Zijn er op jouw werk voldoende gezonde alternatieven voorhanden? Laat een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.