Milou Hydrestore Skincare Review en Ervaringen

Milou Hydrestore Skincare is een nieuwe cosmeticalijn van Nederlandse Bodem

Milou Hydrestore Skincare helpt je om de verschijning van rimpels en fijne lijntjes verminderen. Als je onzeker bent over hoe je huid zal reageren. Je kunt de producten van Milou Hydrestore Skincare risicovrij aanvragen.

Gratis Milou Hydrestore SkinCare Pakket

We mogen 50 gratis Milou Hydrestore Skincare pakketten weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie te plaatsen en te vertellen waarom we een gratis sample pakket t.w.v. 89 euro naar je toe moeten sturen. Er zijn geen voorwaarden aan deze actie verbonden. Maximaal 1 Milou Hydrestore pakket per adres. Wil je kans maken op een pakket? Vertel dan hier waarom jij Milou Hydrestore graag wil testen! *

hydrestore
hydrestore

Ouder worden gaat gepaard met een aantal veranderingen in en aan het lichaam. Een van de meest zichtbare veranderingen is het ontstaan van rimpels op de huid. Dit is een teken dat je jeugd achter je is. Deze rimpels vormen, normaal gesproken, eerst rondom je ogen en mond. Langzamerhand verschijnen ze overal op het gezicht. Wil je van deze rimpels af zijn, dan valt Milou Hydrestore Skincare wellicht te proberen. Milou Hydrestore elimineert deze tekenen van veroudering door het voeden van de huid met stoffen die nodig zijn om de gezondheid te verbeteren. Met de bewezen en 100% natuurlijke ingrediënten wordt het verouderingsproces teruggedraaid. Het resultaat is een stralende en gladde huid.

Milou Hydrestore Skincare bestaat uit een drietal producten:

 • De Hydraterende Anti-Verouderingscreme
 • De Anti-Rimpelverzorging
 • De Oogcrème

Voor wie is Milou Hydrestore Skincare geschikt?

Milou Hydrestore Skincare richt zich op zowel vrouwen als mannen die graag een mooie, gezonde en goed gevoede huid willen hebben voor een redelijke prijs. Deze huidverzorgingsproducten zijn bijzonder geschikt voor een rijpere huid.

Is Milou Hydrestore Skincare effectief?

Met regelmatig gebruik, en indien je het op de juiste manier gebruikt, kun je geweldige resultaten van Milou Hydrestore verwachten. Als met andere huidverzorgingsproducten dien je je gezicht grondig te reinigen alvorens je de vochtinbrengende behandeling aanbrengt. Gedurende de dag heen wordt je huid blootgesteld aan allerlei onzuiverheden zoals vuil, dode huidcellen en olie. Deze onzuiverheden verstoppen de poriën en hierdoor worden de stoffen in Milou Hydrestore Skincare niet geabsorbeerd. Door het gezicht goed te reinigen zorg je ervoor dat je de optimale resultaten krijgt.

Wat Milou Hydrestore Skincare zo effectief maakt is het gebruik van bewezen stoffen zoals vitamine C en arbutine. In de producten zijn natuurlijke ingrediënten teunisbloemolie, karitéboter en zaadextract van grapefruit verwerkt. Met deze krachtige middelen geeft Milou Hydrestore je een stralende huid, hydrateert het en vermindert het de rimpels in je gezicht. Zo krijg je een jongere, frissere uitstraling. Milou Hydrestore is geschikt voor alle huidtypen.

Wat kost Milou Hydrestore Skincare?

Het doel van Milou Hydrestore Skincare is om professionele huidverzorgingsproducten te ontwikkelen voor vrouwen en mannen die behoefte hebben aan een mooie, gezonde en gevoede huid voor een redelijke prijs. Waar de meeste huidverzorgingsproducten (van een goede kwaliteit) buitensporige prijzen hanteren, wilt Milou Hydrestore dezelfde kwaliteit tegen een betaalbare prijs bieden. Daarnaast kun je de huidverzorgingsproducten van Milou Hydrestore risicovrij proberen.

Voordelen van Milou Hydrestore Skincare

Gebruik je de producten van Milou Hydrestore Skincare regelmatig dan kun je de volgende voordelen ervaren:

 • Weinig tot geen rimpels in je gezicht
 • Een strakkere huid
 • Een egale huid

Nadelen van Milou Hydrestore Skincare

Enkele nadelen van Milou Hydrestore Skincare zijn:

 • Je kunt de producten alleen online bestellen via een formulier op de website

Conclusie

Milou Hydrestore Skincare is een handige manier om de jeugdige gloed die je gewend bent te hebben terug te krijgen. Je hoeft je spaarrekening hiervoor niet leeg te halen of weken wachten om te genezen van een invasieve ingreep om er jaren jonger uit te zien. In plaats daarvan kun je de producten van Milou Hydrestore Skincare op regelmatige basis gebruiken. Met dit abonnement kun je teruggrijpen in de tijd en het verouderingsproces afremmen.

Gratis Milou Hydrestore SkinCare Pakket

Goed nieuws van Milou Hydrestore! We mogen exclusief aan bezoekers van vetvrij.com 50 gratis Milou Hydrestore Skincare pakketten t.w.v. 89 euro weggeven. Wil je kans maken op een pakket? Vertel dan hier waarom jij Milou Hydrestore graag wil testen!

Gezonde Groeten,

natascha

* deze pakketen worden beschikbaar gesteld door vetvrij.com

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

1256 Reacties

 1. Dit is grote oplichting en de gekregen spullen in de vorm van pompjes kun je simpel openen en ik heb gewoon bruine troep erin. Het lijkt leuk even uitproberen voor € 4;95 maar je zit aan een maandabonnement van €59;95 vast. Deze pompjes koop ik op Ebay voor minder dan €2. Welke dagcreme van Garnier of Oil of ola kun je open draaien en weer bijvullen en dven een etiket uitprinten en weer doorgeven. Ik ga dit echt niet gebruiken. Je krijgt gewoon zo ontstekingen binnen. Als je er vanaf wilt moet je het product binnen 14 dagen retourneren en de kosten betalen en je afmelden. Bij gewone online winkels mag je niets eens verzendkosten en retourkosten vragen als het product niet brvalg. Dus koop het niet en trap er niet in want je moet dus twee keer € 4;95 betalen wat zonde van het geld is. Het is niet hyginisch zo. Wie weet wat erin zit en het is een goedkope manier om geld te verdienen. Koop gewoon een goede creme van de Hema, Kruidvat, garnier of aoil of Olaz in de aanbieding dan heb je een niruw goed hygienisch product en zit je niet vast aan een creme van €59;95 per maand! Dan kun je beter naar een schoonheidspecialist gaan daar heb je meer aan!

 2. Ik zou graag met minder rimpels door het leven willen gaan. Een botox behandeling of andere soortgelijke behandelingen zie ik niet zitten. Milou wil ik dus héél graag proberen !!

 3. Mijn moeder van 65 heeft er heel veel succes mee. De pigmentvlekken die zij had zijn zo goed als verdwenen.Vandaar dat ik het ook wil proberen aangezien ik een zwangerschapsmaker heb in mijn gezicht.

 4. Ik ben 40 jaar en heb wel rimpels en wil de rimpels weg hebben om nu wat jonger en frisser uit te zien. Hoop dat het echt gaat lukken we gaan het zien en meemaken.

 5. Ik zou dit graag willen testen omdat ik na bestraling van de linkerkant van mijn gezicht haast nergens meer tegen kan gebruik nu het hele dure Sisley

 6. Zo! Dit heb ik nodig nu ik wat ouder word, want de lijntjes zijn worden al wat meer. Echte schoonheid zit van binnen, maar de buitenkant helpen is een goed idee. Wil het graag proberen!

 7. Ik heb veel pijn aan mijn rug en heupen wat mijn gezicht erg tekende. De schoonheidsspecialiste kan nik’s voor mij doen.

  • zou dit product graag proberen ben nu 48 jaar had altijd een vrij dikke rimpelloze huid maar na een ziekteperiode en bepaalde medicatie die ik moest nemen een trekkerige droge (in de winter tikje schilferig ) huid overgehouden )waardoor ook foundation niet mooi meer staat en ik make-up loos als een spook de winter door moet ik heb door de jaren heen potjes en flesjes vol serums oliën crèmes zogezegde wondermiddeltjes gesmeerd met tijdelijk (na het smeren wel even verlichting )maar onvoldoende resultaat om mijn huid weer goed gehydrateerd te krijgen en het vooral veel geld hebt gekost waardoor ik weinig vertrouwen meer in artikelen over nieuwe wondersmeerseltjes maar na het lezen van het artikel over hydrostore en de mogelijkheid om mee te doen aan een winactie om een proefpakket te kunnen winnen. ben ik toch nieuwsgierig geworden en doe ik graag mee en nu maar duimen 😀

 8. Ik heb een grove huid, daarmee bedoel ik veel last van grove poriën. Ik heb reeds verschillende producten geprobeerd. Die geven wel een zacht gevoel maar doen niets aan die poriën. Graag had ik uw product eens geprobeerd want mijn vriendin zweert erbij. Het zou mij dolgelukkig maken moest het helpen.

 9. Ik wil geen zielig verhaal ophangen, maar wil wel uitleggen waarom ik dit graag wil proberen. Sinds 5 maanden loop ik met een grote hernia en heb heel veel pijn. Dit tekent zich helaas altijd gelijk af in mijn gezicht. Lijk op dit moment 10 jaar ouder. Mijn leeftijd is 56 jaar.

 10. Ik ben 66 jaar mijn dochter is schoonheidsspecialiste, ik zou het willen uitproberen om haar klanten tel aten zien dat jullie product een topper is , mijn gezicht maakt niet zoveel collageen meer aan en heb ook fijne rimpels, heb al eens hydrialonzuur laten inspuiten in diepere rimpel maar is toch niet veel beter geworden, daarom zou ik graag jullie pakket eens willen g3bruiken , om daarna haar klanten te kunnen overtuigen dat jullie product wel degelijk werkt zonder die inspuitingen, hopende op een goed resultaat , graag een seintje aub alvast bedankt, dat ik de kans krijg om een gratis pakket te mogen ontvangen dank u

 11. ik ben 70 jaar en kom veel in contact met jonge mensen, heb al veel producten geprobeerd met weinig effect, daarom vraag ik het gratis packet aan .Indien dit echt werkt zal ik zeker enorme reclame voor jullie maken mijn email adres is zeker wel luist

 12. ik ben 70 jaar en kom veel in contact met jonge mensen, heb al veel producten geprobeerd met weinig effect, daarom vraag ik het gratis packet aan .Indien dit echt werkt zal ik zeker enorme reclame voor jullie maken mijn email adres is zeker wel luist

 13. ik ben 70 jaar en kom veel in contact met jonge mensen, heb al veel producten geprobeerd met weinig effect, daarom vraag ik het gratis packet aan .Indien dit echt werkt zal ik zeker enorme reclame voor jullie maken mijn email adres is zeker wel luist

 14. ik ben 70 jaar en kom veel in contact met jonge mensen, heb al veel producten geprobeerd met weinig effect, daarom vraag ik het gratis packet aan .Indien dit echt werkt zal ik zeker enorme reclame voor jullie maken

 15. Heeeeeeelp!
  Al van alles geprobeerd .
  Tot nu toe geen resultaat .
  Van goedkoop tot duur , iedereen beloofd het beste resultaat .
  Ik ben 48 en wil dit als laatste redmiddel eens uitproberen.
  Daarom stel ik mij kandidaat.
  Groetjes

 16. Ik ben 48 jaar en heb spijtig genoeg via erfelijkheid ook de rimpels gekregen. Heb al verschillende zaken gedaan. Fillers = kostelijke grap. Fractional laser = kostelijke grap en niet echt het resultaat dat ik verwachtte of ik moet het herhaaldelijk doen. Het liefst zou ik ze volledig weg hebben. Mijn kinderen 10 en 11 kijken vaak naar reclame en zeggen dan, “mama, dat moet je kopen, dat werkt echt”. Ik zeg altijd, als het zou werken, zou het altijd uitverkocht zijn. Dus ik vraag mij af hoe echt jullie product is, of het echt doet wat jullie beweren. Ik ben benieuwd en wil gerust de uitdaging aangaan.

 17. Fillers en botox al geprobeerd, en zou graag dit middel willen testen omdat ik veel goede dingen heb gehoord. Ben 50 jaar maar nog zeker niet klaar!

 18. Hallo,
  47 en bewust zolang alleen gebleven, maar wil er wel jong blijven uitzien, vandaar …
  Nogal sceptisch tegenover allerlei promoties, maar wil het wel proberen !

 19. Ik ben 70 jaar, mijn halve leven tennisles gegeven, dus altijd met gezicht in de zon.
  Heb al veel creme’s uitgeprobeerd maar tot nu toe geen resultaat .
  Dus wil heel graag eerst deze crème gratie uit proberen.
  Hoop hier voor in aanmerking te komen.

 20. Mijn moeder was erg enthousiast over dit produkt . Ben ook benieuwd naar het serum en ook naar het percentage vit. c wat erin zit. Graag zou ik het willen uittesten.

 21. Stop met mij lastig te vallen door maar e mails te blijven sturen. Heb mezelf alzovaak uitgeschreven maar daar hebben jullie lak aan.

  • ik heb een paar dagen geleden op jullie site gekeken en kon toen kijken of er actiepakketen beschikbaar waren door het invoeren van mijn postcode en huisnummer.
   echter toen ik de prijs zag die mij niet beviel heb ik alles afgebroken en nooit op een bestelknop gedrukt of wat dan ook.
   wat schetst mijn verbazing er wordt een paar dagen later een pakketje bezorgd wat van jullie afkomstig bleek te zijn met daar in een potje creme van hydrestore.
   dit heb ik dus nooit besteld en wens ik dan ook niet accepteren. vindt het ook tataal niet chique dat jullie zo te werk gaan
   vandaag heb ik telefonisch contact gehad met een van uw medewerkers en heb bij hem mijn beklag gedaan en aangegeven dat ik het pakketje kostenloos terug wens te sturen aangezien ik er totaal niet om heb gevraagd. ik zou in eerste instantie de retourkosten moeten gaan betalen maar aangezien ik mij nog steeds beroep op het feit het zelf niet besteld heb kon ik het dan kostenloos retour sturen. hij zou mij dan op mijn emailadres een retourticket sturen zodat ik het pakketje bij postnl af zou kunnen geven. alleen is hij vergeten aan te geven wanneer hij dat zou gaan doen want ik heb nog niets ontvangen. bij deze verzoek ik u dan alsnog dit te gaan regelen. dank u wel

 22. Ik heb last van psoriassis wat door licht therapie bijna is verdwenen,maar mijn gezicht is hier wel door ouder geworden rimpels droge huid enz.
  Geen creme helpt,daarom wil ik dit product graag testen en eventueel wil ik verslag aan jullie uit brengen.
  Ik hoop dat deze creme wel helpt

 23. Ik heb de dagcreme uitgeprobeerd en ben erg blij door het resultaat.Nu al. De huid voelt zacht aan en ziet er fris uit. Ik ben zeventig en wil mijn huid graag goed verzorgen. Graag probeer ik meer van hydrestore uit

 24. factuur betaald en nieuwe factuur gekregen met boete. Heb maar 1 product ontvangen. wordt niet op mijn mails gereageerd!!! oplichters!

 25. Graag zou ik dit product willen proberen aangezien er tal van positieve reacties komen over het resultaat van een jongere huid zonder rimpels. Lijkt me zalig om er terug wat jonger uit te zien.

 26. Leuke internet pagina, helaas niet te bereiken via een telefoondienst.
  Wordt niet terug gebeld als je de telefoondienst inspreekt.
  Zeer onbetrouwbaar.
  Deze Fa. staat zeker niet achter hun producten.
  Bij allergie kan je fluiten naar je centen.(althans dat proberen ze).
  Geen retour adres vermelden bij de zending.

 27. Ik ben 35 jaar en de rimpels zijn al zichtbaar…
  na van alles en nog wat geprobeerd hoop ik dat dit het wondercreme is dat we nodig hebben

 28. Ik zou dit graag willen proberen omdat het goede dingen beloofd waar ik blij van wordt. Dus zou het graag willen gebruiken om het resultaat te zien. Mijn huid is nu erg onrustig

 29. Ik overweeg ingrepen om mijn vermoeide huid weer te herstellen. Volume is uit de wangen en oogleden hangen al met 44 jaar.
  Het zou mooi zijn als dit met creme te verbeter is

 30. Ik ben 60 jaar, iedereen schat me jonger het zijn me genen. Als ik u creme uit mag testen kunt u bewijzen dat het niet mijn genen zijn maar u crème die me jonger maakt.

 31. Ik wil het graag uitproberen,omdat mijn vrouw zegt dat ik rimpels krijg in mijn gezicht.Ik zelf ben 59 jaar oud en geef niets om dagcreme,en nachtcreme.Ik gebruik alleen nivea meer doe ik niet aan mijn uiterlijk.
  Raymond.

 32. Na heel veel operaties ben ik in mijn gezicht 20 jaar ouder geworden. Veel lijnen door de pijn die ik elke dag nog heb. Als dit produkt echt zo werkt als jullie zeggen, dan hoop ik weer te kunnen lachen zonder rimpels en klingen

 33. Na de eerste tekenen van een burn-out toch nog 11 maanden blijven doorknokken. Intussen was ik 15kg vermagerd, leuk zou je denken, maar op mijn 58ste heeft dit veel gevolgen. Vooral mijn gezicht.
  Na anderhalf jaar begint het beter met mij te gaan en denk ik terug aan de slag te kunnen, maar mijn gezicht —> herken mezelf soms zelf niet op foto’s.
  En daarom wil ik jullie producten proberen.
  Gun het mij aub, het zou mij een extra boost geven !

 34. Ik zou graag dit product willen ondervinden daar ik al jaren kapitalen uitgeef aan dure crèmes. Was altijd geneigd om te denken dat alleen dure crèmes effectief/goed zijn en hoop dan ook dat dit product mij het tegendeel bewijst

 35. Het verhaal is prachtig en de foto’s ook. Ik zou graag de mond op mond reclame op mij willen nemen als ik het mag uit proberen en er ook zo enthousiast over ben.
  Bij goede resultaten laat ik mijn eigen (ook goede) crème graag schieten om over te stappen naar Hydrestore.
  Ik ben bijna 64 jaar en mijn huid heeft goede crème nodig.

 36. Dit zou ik echt weleens willen proberen. Is bijna te mooi om waar te zijn. En hoe vaak zie je niet probeer GRATIS maar voor je zover bent kost het toch weer een berg geld. Dus ha graag wil ik fit product uitproberen.

 37. Na de Anti-aging creme zonder succes te hebben gebruikt, wil ik nog 1 poging wagen met hydrestore. Bovendien ben ik fan van Meryl en zij zal met een mooie carrière haar naam niet zo maar in de waagschaal leggen.

 38. Mijn gezicht begint nu toch de tekenen des tijds te laten zien… na verlies van mijn vader en het mantelzorgen voor mijn moeder, die nu in een verzorgingshuis zit , kan ik meer aan mezelf gaan denken en hoop ik dat ik een wat minder vermoeid gezicht krijg met uw product. Ik wil het dus erg graag proberen en het resultaat met u delen.

 39. Ik wil graag dit product testen omdat ik de laatste jaren enorm veel zorgen heb gehad en dat is nu aan mijn gezicht goed te zien.
  Ik ben inmiddels 55 maar zie er toch wel wat ouder uit, terwijl ik me nog jong voel. Dus…

 40. Er zijn zo veel soorten cosmetica die van alles beloven maar nog niet 1 product gevonden die de beloftes waarmaakt. Kan niet wachten om jullie producten uit te proberen!

 41. Nou ik zou dit product wel willen uit proberen. Waarom vertel ik met foto’s. Voor en na. Dus heb ik eerst een proef pakketje nodig ☺️. Ik zie graag een reactie terug.

 42. I am very sceptical of these kind of products since I’ve been trying many different ones and they don’t work. I don’t want to pay for something that isn’t good. But if the product works, I will for sure become a customer and refer it to all my friends too !

 43. Ik heb nogal diepe lijnen aan de zijkant van mijn mond. Ik ben nu 55 jaar en zou me een stukje zelfverzekerder voelen als mijn huid er wat stralender uit zou zien!

 44. Ik heb het product al wel besteld, maar wil toch graag het gratis proberen. Door borstkanker en een borstamputatie en daarna chemokuren is mijn lijf erg beschadigd. Graag wil ik er toch fris en fruitig uitzien en wil graag een gezicht hebben waar het prettig naar kijken is. Dus daarom mijn vraag mag ik het gratis proberen.

 45. Lijkt me fijn om met een creme je huid jong te houden
  Klinkt heel goed.
  Zoë deze creme graag uit proberen

 46. Ik heb de crème al besteld maar zou graag het pakket ontvangen!
  Mijn huid is zoekende naar een crème die het verdient! Na mijn bevalling is mijn huid anders en zou dit heel graag willen testen en heb hoge verwachtingen. Wil daarna hopelijk nooit meer iets anders..

 47. Ik zou enorm graag in aanmerking komen voor een proefpakket. Ben al wat ouder en nu ik afgevallen ben, gaat het helaas ook zichtbaar worden in mijn gezicht. Heel vervelend je lijf beter maar je gezicht niet…dus dit zou echt geweldig zijn om uit te proberen!!

 48. Ik ben een 55-jarige jonge vrouw en zie er op mijn beste dagen zeker 5 jaar jonger uit. Maar de leeftijd is helaas niet enkel een cijfer, de natuur is ongenadig… Ik heb jaren Roc producten gebruikt en recent ook Eucerin, die zeker een goede ondersteuning bieden, maar ik kan niet wachten om deze crème uit te proberen! Streven we niet allemaal naar de eeuwige jeugd?
  rober

 49. Graag zou ik deze crème willen testen omdat ik last heb van mijn donkere wallen onder mijn ogen en vermoeide uitdrukking in mijn gezicht na een burn-out / depressie. Om na een in innerlijk herstel, nu ook de buitenkant weer een frisse aanblik te geven van een vitale vrouw van 59!

 50. Ik ben nu 53 jaar en krijg natuurlijk rimpeltjes, waar ik de meeste hekel aan heb zijn die verticale boven mijn bovenlip! Wat zou ik die graag zien verdwijnen!!

 51. Ik zou het graag gaan gebruiken omdat ik veel last heb van een huid die veel vlekken en rimpels laten zien.
  Als dit goed zou helpen dan zal ik mij een stuk zelfverzekerde voelen.
  Mvg Jolanda Faddegon

 52. Tja waarom zou ik het willen uitproberen…ik word dit jaar 67 jaar maar zit geestelijk nog ergens in de 40 en heb er moeite mee dat mijn gezicht het écht laat zien dat mijn eens zo strakke en ook wel mooie gezicht nu letterlijk in elkaar zakt ondanks alles wat ik er aan doe! Als deze creme doet wat er gezegd wordt zou ik het dolgraag willen uit proberen.
  Vriendelijke groet, Wilma Oversteege. ?

 53. Helaas heb ik een chemokuur moeten doorstaan. Helaas is dat ook aan mijn huid te zien…..
  Wat zou het fijn zijn als Hydrestore mij een opkikker kan geven?

 54. Ik ben op zoek naar een creme die bij mij en bij mijn leeftijd ;-) past
  Graag ontvang ik een gratis proefpakket om het effect wat zo veelbelovend lijkt te kunnen testen.

 55. Als Meryl Streep er achter staat móet het wel goed spul zijn. Zij verdient haar geld tenslotte met haar uiterlijk. Dus ik wil het heel graag proberen

 56. Het bewijs zien dat ik met mijn huid, volgend jaar 70, er nog jonger en kleuriger uit kan zien….ik moet de eerste echte verjongings crème nog voorbij zien komen.

 57. Goedemorgen met Annemarie Normaal Koop ik echt alles wat ik hoor dat is goed. maar altijd niet te vreden heb echt alle merken (hele duren ) gehad vandaar ik hier maar weer op reageer en vertrouwen in heb en krijg. zou het heeeel graag willen proberen hoop dat het ook echt zo is want wat ik erover lees is top dus hoop dat ik er voor in aanmerking kom groetjes en een fijne dag nog

 58. Ik wil het heel graag uit proberen omdat ik nogal sceptisch ben. Ik heb ooit van een plastisch chirurg vernomen dat het totaal niet uitmaakt wat voor gezichtscreme je gebruikt als je het maar insmeert om het vochtig te houden. De prijs maakt niet uit een pot van 2 euro is net zo goed als een pot van 60 euro. Omdat als je echt rimpels zou willen bestrijden dan zou je een creme met pure vitamine E moeten gebruiken maar pure vitamine E smeren daar kan je huid niet tegen. Dus bewijs mij het tegendeel met een proefpakket dat dit werkt en ik zal het product voor de rest van mijn leven afnemen.

 59. Het lijkt me een perfect product voor mijn huid, ik ben bijna 66, en de rimpels om mijn ogen storen me enorm, verder is mijn huid droog, ik zou dan ook heel graag een potje gratis willen uitproberen ik heb er zoveel goeds over gelezen, dus ik ben benieuwd.

 60. Ik wil dit produkt uittesten omdat ik zoveel produkten heb gebruikt die zoveel beloven zonder resultaat maar alleen handen vol geld kosten heel erg misleidend. Ik denk dat er geen produkt bestaat die rimpels verminderen dus dat is de reden om het tegendeel aan mij te bewijzen dat het wel mogelijk is

 61. Ik word dit jaar 65 en oh wat zou ik er zo natuurlijk mooi uit willen zien als Meryl Streep , wat een gaaf product…!!

 62. Omdat ik alles al heb geprobeerd en nu met Botox begin, zou ik deze crème nog wel willen testen. Omdat Meryl streep het boegbeeld is van dit merk en ik haar zeer bewonder, ben ik naar dit product erg nieuwsgierig, ik hoop er ook zo uit te uitzien op haar leeftijd!

 63. Ik wil heel graag de producten testen om te zien of Meryl Streep de waarheid spreekt.
  Ik ben 48 jaar en helemaal klaar voor een up-grade!

 64. Ik ben de laaste par jaren producten proberen om mijn huid te verbetern, ripples en zo. Daarom wil Ik daze producten proberen.
  Gr Lynne

 65. Ik ben heel vaak in aanraking geweest met het testen van gezichtsproducten omdat ik al 2 jaar lang last heb van acne ik heb alles geprobeerd ben langs mijn huisarts geweest niks dat hielp jammer genoeg daarom dat ik met jullie wil delen en hopelijk de producten van jullie lijn kan testen en hopen op resultaat !

 66. Ik ben tegen botox en wil daarom graag dit product proberen. Hoop hiermee zichtbaar resultaat te bereiken,zelfs met het vervagen van de rimpels zou ik al heel tevreden zijn.
  Gr Sophia

 67. Ik wil graag de maandelijkse levering van de milou scincare stoppen. Zeg mij aub waar ik contact kan leggen. Ik ben al dagen aan het zoeken naar een email adres of telefoonnummer. Het kan toch niet zo zijn dat ik er niet mee kan stoppen. Ik blijk allergisch te zijn

 68. Ik zou het graag uit willen proberen omdat ik al veel heb geprobeerd en weinig resultaat had lijkt dit me een nieuwe uitdaging.

 69. Door alle positieve verhalen erg nieuwsgierig geworden. Het verhaal lijkt me eerlijk gezegd te mooi om waar te zijn.

  In het verleden me wel eens door soortgelijke mooie verhalen laten verleiden. Maar, gewenste effect bleef dan uit.

  Ik heb geen moeite met ouder worden, echt wel moeite met het verslappen van de huid. Is mis de jeugdigheid! Met geeft me een vermoeid uiterlijk.

 70. Door alle positieve verhalen erg nieuwsgierig geworden. Het verhaal lijkt me eerlijk gezegd te mooi om waar te zijn.

  In het verleden me wel eens door soortgelijke mooie verhalen laten verleiden. Maar, gewenste effect bleef dan uit.

  Ik heb geen moeite met ouder worden, echt wel moeite met het verslappen van de huid. Is mis de jeugdigheid! Met geeft me een vermoeid uiterlijk.

 71. Het lezen van de resultaten van Milou
  Skincare maakt mij nieuwsgierig..
  Ik leef zeer gezond sport nog veel en zie er voor mijn leeftijd (57)nog goed uit zegt men.
  Toch zou ik mijn huid er wat jonger uit willen laten zien.
  Bij resultaat maak zou ik graag reklame willen maken voor jullie produkt.
  Ik meld mij graag aan om het uit te proberen!
  M.v.g
  Joann Bos

 72. Waarom? Simpel. Botox en fillers best duur, heb 3 kinderen maar ben wel sceptisch of dit niet weer een creme is zoals zovelen zeggen …
  Echter, als deze wel werkt ( en geloof me, ben heel kritisch) ben ik jullie beste ambassadeur.
  Hartelijke groet, Karen

 73. Ik gebruik de crème nu een aantal weken en een goede vriendin denkt dat ik een facelift heb gehad en wil niet geloven dat dit door deze fantastische crème komt. Graag zou ik mijn vriendin verrassen en dat zij ook kan ervaren hoe goed dit product is.

 74. Aangezien ik al zoooooveeeeel uitgeprobeerd heb en niks resultaat geeft, is dit aangezien mijn dochter Milou heet het laatste onbekende product wat ik nog ’n kans geef….! Ik verwacht niet dat ik ineens rimpelloos zal worden, maar hoop toch wel enigszins iets verbetering te kunnen gaan zien….!!! Hope soooooooo!!!

 75. Ik zou het wel eens willen.testen.
  Ik heb altijd gezegd crèmes helpen nier het komt van binnen uit het zit in je genen.
  Ik heb echt alles geprobeerd de duurste crèmes la prairie, bergman ik geloof er niet
  meer in. En nu lees ik dit weer. Ergens hoop je dat er een crème bestaat die je rimpels vervagen.Ik ben 68 jaar en dan is het niet gek dat je rimpels hebt maar ik vindt ze wel erg irritant.Je wilt er allemaal graag wat gladder uit zien. Daarom wil ik dit nog 1 keer proberen. Hopelijk heb ik hier resultaat mee.
  Want ijdel ben ik wel.

 76. Ik ben 59 jaar oud en wil graag mooi uitzien. Daarom wil ik milou skincare proberen om zelf te ontdekken dat het een geweldige product voor rijpende hout is.

 77. Ik heb al van alles al geprobeerd om de rimpels weg te krijgen en mijn huid egaler te maken, maar niets lijkt te helpen. Graag zou ik het met Milou willen proberen nadat ik foto’s zag van de voor en na Milou. Als het effectief werkt zou ik zelfs geen problemen hebben om een prijsje te geven voor deze producten. Maar beter om het toch even uit te testen.

 78. sorry hoor, maar zie na twee weken echt géén verschil……dus zonde van mijn geld, heb nog niet betaald…..kan ik het terugsturen?

 79. Al poosje in de supermarkt werd ik aangesproken als ouwe rimpelkop. Ik ben nog maar 42 maar weet dat ik ‘de slechte huis’ van mijn moeder heb geërfd. Ik zou graag een nieuwe product testen dat wel werk en direct zichtbaar resultaat geeft!

 80. Graag wil ik het ook uitproberen.
  Ik heb net van mij klant gehoord dat het beste crem is. En en mooie huid van gekregen heeft.
  Ik kan zelf geen vetcremen in smeren.
  Ik zoek en crem wat mij huid laat stralen, gezond en vetvrij

 81. Waarom niet. Ik ben 50 jaar en zie de lijntjes al op komen in mijn gezicht. Lijkt me te gek om ze ook weer weg te zien gaan toch ? Ik wil het graag proberen .

 82. Graag ontvang ik dit pakket ter proef. Voor mijn leeftijd zie ik er best goed uit, maar toch….kraaiepootjes, lach-rimpels rond mond, rimpels op de bovenlip etc.
  Helpt Milou’s skincare mij ervan af?

 83. Ik wil graag dit pakket uitproberen, want heb een probleemhuid. Nadat ik vitaminen gebrek heb gehad is mijn huid erg achteruit gegaan. Hoop met dit product resultaat te boeken.

 84. Ik wil er graag weer jonger uitzien doordat door ziekte en stress er ik veel ouder ben gaan uitzien. Misschien helpt dit produkt en wil ik het graag testen

 85. Willen jullie mij a.j.b laten zien dat er ook echt wonderen bestaan? Hoeveel kan een mens (45) nog hebben? Langdurige ziekteperiode, werkeloos geworden, div. medische missers, afgekeurd worden, nooit meer kunnen werken, scheiding en gedwongen verhuizing. Hoe kan ik alle tekenen van ouder worden, pijn, verdriet, vermoeidheid etc. wegwerken?
  Care for my skin is all I need.

 86. Jullie verhaal over huidverzorging sprak me erg aan.Ik heb al heel veel geprobeerd aan cremes maar vind de resultaten nogal mager Ben dus heel benieuwd naar jullie producten en zou het heel graag willen uit testen.Als het werkt weet ik zo nog wel een aantal mensen die worstelen met hetzelfde.Hoop dat ik de kans krijg om het zelf te ervaren

 87. hallo, ik ben ook iemand die het graag wil uit proberen, heb wel een een paket gekocht bij telsel,, je ziet inderdaad de rimpels gelijk verdwijnen het gebeurd echt recht voor je ogen,
  maar als je weer lacht en de gezicht spieren doen hun werk weer, verdwijnd de goed hoop weer gelijk,
  ik zou nu graag een ervaring rijker willen zijn met uw produkt, ik ben zeer benieuwd,
  mocht het werken ik heb veel vriendinnen en kenissen, en mijn broer zal het ook willen proberen denk ik haha,
  ik weet zeker dat als ik resultaat heb zij er ook aan gaan beginnen, ben heel benieuwd,

 88. ik wil graag een kans maken op dit pakket omdat ik heel nieuwsgierig ben of het ook inderdaad werkt.Ik word al een jaartje ouder dus de rimpels komen vanzelf. Kan het dus goed uitproberen

 89. Omdat ik er eigenlijk niks van geloof
  Maar mocht dit product echt zo goed werken als jullie beweren hebben jullie een klant voor de rest van mijn leven en zal ik het product aanbevelen ( mijn dochter is schoonheidsspecialist ;) )

 90. Ik zou het graag willen uitproberen. Omdat ik al van alles heb geprobeerd maar tot nu toe zonder resultaat. Ik ben wel heel benieuwd naar het resultaat van jullie product.

 91. ik heb in mijn jonge jaren 2x een auto ongeluk gehad en er lelijke littekens en rimpels aan overgehouden. ik zou heel graag dit weg willen hebben en ook kunnen genieten van een jonge en mooie gezicht.

 92. L.S.

  Tjee! Ja dit wil ik graag uit proberen!

  Vroeger had ik een vette huid met acné, rond mijn veertigste was ik daarvan verlost maar toen werd mijn huid slapper. Eigenlijk heb ik dus nooit een mooie egale huid gehad…

  Ik zou het graag willen proberen en zal elke week een foto maken met het resultaat. Jullie mogen uiteraard over deze foto’s beschikken.

  Met vriendelijke groet,
  Marianne van den Bercken, geboren 8 juni 1956, nu dus 61 jaren jong

 93. Ik zou het graag willen uitproberen. Als ik mij zelf op foto’s terugzie, denk ik dat ik het zelf niet ben. Binnenkort zijn wij 25 jaar getrouwd en ik wil best wel stralend op mijn eigen feestje voor de dag komen. Het zou een prachtig cadeau zijn.

 94. Ik zou het graag proberen om mijn jeugd aan mijzelf terug te geven en zelfvertrouwen. Maar ook om te bewijzen aan mijn man dat het dus wel bestaat: miracle in een pot. En geen chirurgie.
  Ik wil hem versteld doen staan.
  Mvg Desiree

 95. Ik hoop dat ik Milou Skincare mag uit proberen, de laatste jaren kan ik echt zien dat mijn gezicht sporen van vermoeidheid/ouder worden (ben nu 53) krijgt en heb nog niets gevonden dan alleen dure behandelingen die mij weer een jongere frisse uitdrukking geven.

 96. Ik gebruik nu QMS wat ik erg duur vind dus ben heel nieuwsgierig naar dit product, ben 62 en kan wel een goed product gebruiken, helpt het hebben jullie er een nieuwe klant bij.

 97. Ik heb 2 jaar mijn wallen onder de ogen chirurgisch laten verwijderen. Inmiddels hoor ik weer continu de vraag: Heb je zo slecht geslapen? Wat zie je er moe uit…. Botox en/of fillers durf ik niet aan. Milou lijkt me dan een veel veiliger product. Zonder de risico’s dat er iets onder je huid moet worden gebracht. Ik zou het graag willen proberen.

 98. Ik ben de afgelopen tijd bijna 30 kilo afgevallen en mijn gezicht ging van een bol koppie, tot een gezicht waar de jukbeenderen weer zichtbaar zijn. Maar helaas…ook heel wat rimpels zijn hierdoor zichtbaar geworden. Ik ben 38 maar zie er nu veel ouder uit dan ik vroeger deed. Ik zou dan ook zeer blij zijn met de kans het pakket van Milou Scincare te kunnen testen en uit te vinden wat dit voor mijn gezicht zou kunnen doen. Juist het natuurlijke spreekt me erg aan in dit product, ik zou dan ook erg blij zijn wanneer mijn gezicht er weer uit zal zien als 38!

 99. Als weduwe met 2 kinderen en een eigen bedrijf heb ik het erg zwaar gehad.Mijn man was alcoholist en is helaas daaraan overleden, daardoor heb ik veel stress gehad. Overdag de kinderen opvangen en ‘s-avonds vaak tot diep in de nacht doorwerken heeft mijn huid geen goed gedaan. Geen één creme lijkt effect te hebben op mijn verouderde uitgedroogde huid. Ik hoop dat ik de kans krijg om Milou scincare te mogen testen om eindelijk eens een middel te vinden waarmee ik weer een beetje kan gaan stralen :)

 100. Na de zwangerschap heb ik een heel verouderd gezicht gekregen. Ik heb honderden euro’s uitgegeven aan producten voor gevoelig huid. Niks lijkt effect te hebben.
  Ik hoop dat ik kans maak om Milou skincare te mogen testen.

 101. Ik ben 53 jaar en zit midden in de menopauze waardoor ik nu de veroudering van mijn huid waarneemt . Ik zou graag Milou willen uittesten om de veroudering tegen te gaan .
  Reeds verschillende producten uitgeprobeerd maar ik ben niet tevreden met Milou hoop ik eindelijk het juiste te hebben gevonden . Mvg

 102. Ik ben 54 en zou het graag uitproberen. Een paar lachrumpels vind ik niet zo erg, maar er zijn teveel rimpels (ook ik voor mijndoen teveel afgevallen) die me storen. Niets lijkt te werken.

 103. Ik zou dit product heel graag willen uitproberen, omdat ik van alles heb geprobeerd en niks helpt. Botox durf ik niet ben super bang voor naalden anders was dat voor mij een optie. Als dit echt werk dan zou ik hier heel gelukkig van worden. Graag hoor ik een positief reactie, mocht ik tussen die 50 personen zitten. Alvast super bedankt :d

 104. Ik zou dit product graag willen proberen omdat ik een vrij oude huid voor mijn leeftijd heb met erg veel rimpels. Omdat ik geen botox durf te gebruiken zou dit als dit product belooft te doen wat het zegt de ideale oplossing zijn.

 105. mogelijk ben ik de oudste,maar ben vreselijk ijdel.Kwam zaterdag een vreemd iemand tegen en ze sprak me aan door het praten vroeg ze hoe oud ik was en zei gewoon bijna 77 ze zei wat ziet u er goed uit dat was ook zo,want zij leek veel ouder maar een paar maanden met mij.Hou erg van goed verzorgen.Dus ik heb wel weinig rimpels en wil dit ook wel proberen!

 106. Ik wil graag milou testen want ik heb een huid met veel littekens van acne en zit in mijn huid rimpels
  Als ik naar buiten ga moet ik een camoflage gebruiken

 107. Ik heb de ziekte van Chron en veel pijn. Door de pijn krijg ik meer rimpels en niks helpt zelfs botox niet. Ik zou dit graag willen uitproberen.

 108. Gebruik al jaren dure anti rimpel producten maar helaas altijd teleurgesteld. Als het echt werkt ben ik zeker een vaste klant van jullie.

 109. Ik geloof er weinig van. Er wordt zoveel gewaarschuwd voor dit soort crèmes. Maar kijken doen we stiekem wel en hopen dat het werkt ook! Als blijkt dat het écht werkt koop ik alle producten uit de lijn ?

 110. Hoiii :-) pas veertig geworden en nu al hangend velleke onder kinnetje, heb werk waar ik constant omlaag kijk, bevordert de lachrimpels ook niet bepaald..en dan heb ik het nog niet over mijn ogen gehad (wallen dubbele hangende oogleden plooienvoorhoofd….ik heb van alles geprobeerd eigenlijk al opgegeven….maar nu kwam ik Milou tegen en hoop de verschillen te mogen ervaren en delen zoals vele voor mij (heb foto’s gezien…prachtige resultaten dacht zo wil ik ook wel uitzien)….hoop op Up-Lifting nieuws hihi
  Lieve groet Melanie

 111. mijn leeftijd van 67 jaar, toch wel verschillende producten geprobeerd echter toch niet het resultaat waar ik op hoopte. Wil graag het product proberen en hopen op het door u beloofde resultaat.

  • bij een goed resultaat dan een nieuwe klant
   Al veel geprobeerd en toch teleur gesteld
   Ben een vrouw van 66 jaar

 112. Juist op het moment dat ik informatie opzoek over Botox en fillers en ui wil zoeken waar ik dit het beste kan doen, kom ik dit tegen!!

  Als het inderdaad zo goed werkt, dan ben ik een mooi en zeer happy wandelend reclamebord.

  Vrouw
  Innerlijk 19
  Uiterlijk 60+
  waar het leven op te zien is.
  Werkelijk 45
  Dus ja, het is nodig
  ben namelijk nov veel te jong om aan de kant te staan om toe te kijken naar het leven.

 113. Ik heb rimpels niet van het lachen maar van verdriet mijn moeder is 12 weken geleden thuis vredig ingeslapen van kerst tot 9juni de dag dat ze is overleden afwisselend hebben mijn zusle en ik mijn broer geholpen dat hij ook wat rust had

 114. Ik zou heel graag gratis proefpakket ontvangen ivm dat ik altijd vermoeide ogen heb,(wallen) daardoor vermoeide ogen,en ook rimpels in mijn gezicht. Lijkt mij Milou wel een uitkomst ook de dagcreme.
  Vandaar graag proefpakket om uit te proberen,of het inderdaad helpt.

 115. Na jaren lang crèmes te hebben gebruikt die niet werken zou ik graag in aanmerking komen om Milou Skincare te mogen testen.
  Hopelijk is dit een product dat wel werkt.
  Groetjes, Martha

 116. Ik zou heel graag dit product willen proberen ik ben 34 jaar en heb nu al veel rimpels.en ik wil het ook voor mij moeder ze is 53jaar en heeft nu al heel veel rimpels door al die problemen die ze had is ze heel veel afgevallen.

 117. Ik zou heel graag Milou Skincare willen testen omdat heel erg veel rimpels heb in mijn gezicht.
  Dit is gekomen nadat ik behoorlijk ben afgevallen. Ik heb al van allerlei crèmes gebruikt en tot nu toe geen resultaat dus ik zie dit als een uitdaging om Milou Skincare te gaan gebruiken.
  Ik hoop dat dit ook een uitdaging voor Milou Skincare is.

 118. Ik heb enorm veel rimpels en groeven doordat ik zo allergisch ben voor grassen en het vele jeuken heeft zijn sporen achter gelaten. Ik zou graag Milou Skincare willen proberen om me weer mooi te voelen.

 119. Hoii Hoii, tot wanneer kun je hier reageren? Want ik zou ook heel blij worden van zo’n pakketje ?, wordt altijd blij van crèmes (als ze werken natuurlijk). Zoals velen heb ik ook goede redenen om zo’n pakket te proberen, maar ga hier niet vertellen waarom. Lijkt me super leuk om dit product te proberen ?

 120. Beste mensen, ik wil het graag proberen omdat ik nu met mijn 61 jaar rond mijn mond rimpeltjes begin te krijgen. Toch echt een fysiek verschijnsel van het ouder worden dat ik graag nog even wil uitstellen.

 121. Zoals velen als reactie opgeven heb ook ik al van alles geprobeerd, zelfs 2x Botox ?! Maar zou graag iets langer effect willen zien!
  Het geloven in een crème had ik al opgegeven, maar als jullie echt 100% achter dit product staan, zou ik graag in aanmerking willen komen voor proefpakket !

  Met vriendelijke groet,
  Jolanda

 122. In de loop der jaren heb ik al heel wat producten geprobeerd, maar heb nog steeds niet een crème gevonden die werkelijk mijn rimpels doen verminderen. Ik ben niet meer de jongste en weet dat rimpels erbij horen, maar ik blijf hopen op een wonder-crème en ben enorm benieuwd naar de werking van Milou skincare.

 123. Net jarig geweest en met klimmen der jaren komen ook de rimpels! Geeft toch een onzeker gevoel over je uiterlijk en het feit dat je je leeftijd nu echt gaat zien! Motivatie te over om jullie producten te proberen!

 124. Ik zou het graag willen testen. Binnenkort moeder van 2 kids en er nog steeds stralend uit willen zien, hopelijk met jullie product!!

 125. De reden dat ik het product wil proberen is heel eenvoudig. Ik ben heel benieuwd of het mijn huid jonger maakt en zou het fantastisch vinden om er jonger uit te zien. Vooral mijn huid in de mondhoeken mogen wel een lift gebruiken. Dus….., overtuig mij a.u.b.

 126. Ik geloof deze verhalen nooit. Al dit soort verhalen zijn altijd hetzelfde. Zelfde opbouw van de test een lang verhaal met moeilijke chemische termen en daarna de lof van de gebruikers. Overtuig me eens door een gratis proef pakket te sturen.

 127. Omdat ik van nature best een sportief type ben, ziet mijn lijf er nog steeds goed uit, ook al ben ik 60. Helaas is training van gezicht en hals niet echt te doen. Ik zou tenminste niet echt weten hoe. Ik wil graag, dat mijn gezicht en hals er weer net zo uitzien als mijn lijf, dus zou ik dolgraag in aanmerking komen voor een gratis pakket.

 128. Ik ben nogal sceptisch over dit soort produkten en zou graag eens verrast willen worden met het tegenovergestelde! Ik denk nml dat de reacties op Milou niet allemaal echt zijn en ik zou zelf ook positief willen reageren

 129. Omdat Ik al zoveel goedkope en ook dure producten geprobeerd heb
  zou ik graag jullie produkt willen proberen en zal deze zeker blijven gebruiken indien ik zichtbaar resultaat zie na deze proefaanbieding
  Gebruik nu Skineance (la boutique) en ben tot nu toe tevreden maar niet volledig zoals ik had gehoopt
  Dank je wel voor jullie aanbod

 130. Ik zou graag in aanmerking komen voor een proefpakket. Na een nare periode lijkt het dat mijn huid veel sneller ouder is geworden. Na een nieuwe start zou ik graag mijn huid weer laten stralen. Mvg

  Gwendolyn Rowe

 131. Hallo , ik ben 46 en werk in de horeca.
  Ik zag jullie product voorbij komen op Facebook. Graag zou ik een proefpakket willen uitproberen, omdat ik al best wat rimpels heb. En dat is gewoon niet fijn.
  Dus ik hoop dat ik in aanmerking kom voor het gratis proef-pakket.
  BVD: marie-Jose

 132. Hoi, ik werk iedere dag in de buitenlucht en ondanks dagelijks smeren met van alles begin ik de veroudering steeds sneller te zien ( ik ben nu 55 jaar ) daarom zou ik heel graag in aanmerking komen om Milou skincare te testen !

 133. Martine,
  Ben 61 werk nog steeds full- time als onthaalbediende en verzendingsmedewerker en de rimpels zijn al een realiteit en niet alleen dat !!!!!! De huid van mijn voorhoofd zakt naar beneden gevolg wenkbrauwen hangen ook lager en als ik s’ morgens opsta belemmeren ze mijn ogen al een beetje. Heb al veel potjes gesmeerd en het helpt niet. Ik wil er ook nog een tijdje goed uit zien zoals elke vrouw die nog steeds werkt maar met mijn gezichtshuid wil ik toch altijd voorzichtig zijn voor allergische reacties want ik ben geen twintig meer.

 134. Heel toevallig zie ik jullie advertentie voorbij komen. Ik ben altijd op zoek naar een juiste creme voor mijn
  gezicht, maar ook lichaam. daar ik voor veel producten allergisch ben en dus heel voorzichtig ben met het gebruik van andere producten, wil ik toch dit product proberen. Ik heb een representatieve baan dus het is belangrijk dat ik er goed verzorgt uitzie. Dus voor ik een grote pot aanschaf, zou ik deze producten eerst willen testen of ik er wel tegen kan.

 135. Ik geef sinds mijn 20 ste zeer veel geld uit aan huidverzorging. Ik ben heel loyaal aan mijn producten, maar wil hier en daar wel een aanpassing doen. Ik heb over jullie producten gelezen op het internet en ze interesseren mij enorm. Het zou perfect zijn om eens een testkitje te ontvangen, zodat ik de producten een tijdje kan uittesten. Ik heb hierover goede dingen gelezen en als ze me beetje resultaat zullen opleveren, zal ik ze aan alle familieleden (die ook zeer hard aan hun uiterlijk denken) aanraden!

 136. Hallo Milou team,

  Heel toevallig zoekende op Google popte jullie advertentie op.
  Is dat wel echt zo vroeg ik me af. Nogal geintereseerd reageer ik nu dus ook.
  Inderdaad kan mijn huid wel wat oppepper gebruiken. Die prijs aanbieding valt mee
  Echter ik reageer soms niet goed op verandering van merk.
  Vandaar wil ik eerst graag een test van enkele dagen uit proberen.
  Bij voorbaat dank ,
  Met vriendelijke groet.

 137. Wil het product graag testen omdat ik van mening ben dat dit het zoveelste product is waar reclame voor gemaakt wordt en uiteindelijk toch niet werkt, wil graag bewijzen dat jullie product wel werkt.

 138. Op de één of andere manier lukt het me nooit om de ideale crème te vinden. Ik heb altijd een gave huid van nature gehad, wel gevoelig. Sinds de overgang krijg ik problemen. Mijn huid oogt minder, glimt erg en is wat vlekkerig aan het worden en natuurlijk komen de rimpels er aan HELP !

 139. Ik heb zowel goedkope als dure producten gebruikt. Niets helpt. Ik ben nog maar 54 maar heb een huid van een 70er. Ik blijf hopen op een wonder zodat ik weer met plezier in de spiegel kan kijken. Misschien is dit het eerste product wat écht doet wat het beloofd.

 140. ik zou milou skincare heel graag willen uitproberen omdat ik na talloze middeltjes nog steeds radeloos ben.
  ik ben gestopt met roken en doe er nu alles aan om er beter uit te zien.
  minder rimpels zouden mij weer opnieuw zelfvertrouwen geven !

 141. Ik zou heel graag de Milou producten willen bestellen, maar omdat ik nogal allergies ben voor veel producten zou ik het graag eerst uitproberen. Resultatten zien er goed uit! Graag kom ik in aanmerking voor een proefpakker!

 142. Ik zou het heeel graag willen proberen. Heb al zoveel crèmes gebruikt, maar niet 1 doet wat het belooft, dus misschien deze … Ben benieuwd!!!

 143. Ik ben nog sceptisch, want tot op heden is er helaas nog steeds geen wondermiddel die het verouderingsproces echt kan tegen gaan, laat staan terugdraaien. Maar wie wil niet er blijvend jong uit zien. Dus ik blijf hopen op dat ene middel dat inderdaad datgene doet. Dus hierbij bied ik mij graag aan om uw middel uit te proberen.

 144. Graag zou ij milou skincare eerst willen uitproberen ben 55 een vrouw van 55 jaar en het afgelopen jaar 20 kg afgevallen wat dus ook in mijn gezicht goed is te zien .
  Daarom wil ik het eerst proberen omdat ik al zoveel uitgegeven heb aan allerlei crèmes.

 145. Wil dit product heel graag gratis testen omdat ik tegen de zestig loop en dat ga je zien, ben ook kilo’s afgevallen en heb zeer droge huid, heb al heel veel geprobeerd zonder resultaat, ben erg benieuwd!!!

 146. Ik zou Milou skincare graag willen gebruiken omdat ik rimpels krijg en dit heel erg vind ,en het zo mooi zou zijn als het een beetje helpt zou ik erg gelukkig zijn

 147. Omdat ik allergisch was kon ik gezicht cremes niet gebruiken. Heb er wel veel geprobeerd die aangeraden werden als niet allergeen of voor de gevoelige huid, maar daar reageerde mijn gezichtshuid na een paar keer op met droge schilferige plekken en rode ‘zakjes’ onder mijn ogen, wat er alleen maar erger uitzag. Ik ben daarom opgehouden met het gebruik van dergelijke cremes en zit nu vol rimpels. Ik zou graag een proefpakket willen proberen, omdat ik misschien ook allergisch ben voor dit product.

 148. Dit product maakt me heel nieuwsgierig als ’t echt werkt!! Zou echt te gek zijn.. ik passeer nou ook over maandje de 30e heb nou al paar X Botox gedaan voor me frons rimpels.. maar na 3 maanden moet je weer terug + is super schadelijk en kan altijd fout gaan! Als dit wondermiddeltjes (serum) echt zou werken zou dit super zijn want ’t is helemaal niet schadelijk is gewoon op natuurlijke basis. Zou heel graag tester willen hebben om het uit te proberen op me huid en als K dan echt verkocht en overtuigt ben van dit middel dan zal K ook niks anders meer willen.. zal dan ook goeie reclame maken :-) graag hoor K iets van u terug

 149. Tja ik vraag me altijd af of de reacties van iedereen die het heeft gebruikt het ook echt gebruikt hebb en. Zie namelijk foto’s van hele jonge mensen , die volgens mij nog geen rimpeltje hebben. Ik zou het ook wel willen proberen en daarna mijn eerlijke reactie plaatsen. Soms lijkt ieys te mooi om waar te zijn, en vaak is dat ook zo. Om mijn vooroordeel we te nemen, stuur me dat gratis pakket maar toe. Haha.

 150. Hallo!

  Ik wil het eigelijk graag uitproberen in verband met een bindweefsel ziekte met de naam Elhers Danlos Syndroom. Hierdoor krijg je een slappere huid en is mijn huid nu eigelijk al verrimpeld. Meerdere cremes geprobeerd maar geen resultaat. Nu hoor ik van meerdere dat dit erg helpt, maar in verband met mijn ziekte ben ik al veel koste per maand kwijt en ben ik bang geld uit te geven aan iets dat misschien niet werkt. Dus ik ben erg benieuwd of dit misschien een oplossing is voor mijn huid!!

  Met vriendelijke groet

  Selina

 151. Graag zou ik zo,n pakket willen uittesten.
  Ik heb 13 zeer moeilijke jaren achter de rug,mijn gezicht erg gerimpeld.
  De problemen zijn nog niet voorbij,maar dit product zou al een lichtpuntje voor mij kunnen zijn.
  Dank bijvoorbaat.
  Y.pettinga

 152. Hallo milou,

  Na een stress volle periode heb ik in het gezicht meer rimpels
  gekregen, en ben erg nieuwsgierig geworden naar jullie product.
  En nu hoop ik een gratis pakketje van jullie mag ontvangen zodat ik het kan uitproberen

  Alvast bedankt

 153. Hoi., Milou
  Ik ben zo benieuwd naar jullie product. Ik heb al vanalles geprobeert maar zonder resultaat. Ik hoop zo dat ik van jullie een gratis pakketje mag ontvangen!
  Alvast bedankt
  vriendelijke groeten
  Wendy Janssens

 154. Ben zo nieuwsgierig naar de resultaten
  Ondertussen Milou Skin Care aangekocht,maar zou ook de rest eens willen testen
  En als werkt ga ik zeker al mijn vrienden inlichten over jullie site
  Dus laat het maar komen!

 155. Ik heb nu een week de creme in gebruik en zie nog niet veel verschil daarom wil ik in aanmerking komen voor de andere producten de serum en oogcreme er bij .

 156. Lijkt mij een echte uitdaging dit produkt te mogen uitproberen .na een periode van ziekte is mijn huid erg verouderd en voelt droog en schraal aan zou geweldig zijn als dit de oplossing zou zijn

 157. Een rijpere huid (de mijne)
  Een goed product (Milou)
  Lijkt mij een prima combi!
  Uitproberen lijkt mij wel een must omdat je nooit weet hoe jouw huid reageert!
  Dus proberen is smeren en goed resultaat
  Is n nieuwe klant waard!!!

 158. Hallo,ik ben 58 jaar en door mijn ziekte is mijn huid compleet veranderd en heb echte groeven en rimpels waar een oude dame nog in vergelijk een mooie huid heeft. Ik ben helaas nüinvalide maar ben altijd vrouwelijke internationale vrachtwagenchauffeur geweest wat ook niet bevorderlijk was. Nu ben ik invalide en moet op de kleintjes letten maar als het echt werkt en mn zelfvertrouwen weer wat terugkomt is me dat alles waard.
  Mvg

 159. Ik heb twee keer de hydraterende creme gebruikt en ben 65 jaar. Ik heb al verschillende dure creme s gebruikt maar je zag er niets van en nu wel. Maar ben ook benieuwt naar de serums en zou graag in aanmerking willen komen voor een gratis pakket en dan natuurlijk ook op Facebook zetten.

 160. IK heb al van alles gebrobeerd en niks helpt met deze reklame hoop ik dat dit gaat helpen tegen mijn rimpels dank bij voorbaad

 161. Heb altijd goed voor mijn huid gezorgd, maar blijkbaar is het toch erfelijk hoe snel je huid verouderd……Of niet? Ben benieuwd!

 162. Hallo,

  Ik zou milou graag willen uitproberen omdat de ingrediënten me aanspreken en het geheel natuurlijk is.
  Mijn huid reageert snel op chemische middelen. Bovendien hoop ik dat mijn huid ervan op gaat knappen.

  Ik ben net oma geworden, maar wil er nog niet als een oma uitzien…

  Ik hoop dat ik jullie product uit mag proberen.
  Alvast bedankt!

 163. Ben S.L.E patient en daardoor heb ik dus huiduitslag die ik moet behandelen met hormonencreme.
  Daardoor is mijn huid eerder oud geworden.
  Zou een mooie gelegenheid zijn om te kijken of deze wel werkt..

 164. Na 4 zwangerschappen heeft mijn huid veel te verduren gehad. Mijn huid is gedehydrateerd en ziet er dof uit. Het product lijkt te mooi om waar te zijn maar tegelijkertijd is het precies wat ik nodig heb. Graag zou ik het willen uittesten want mijn huid kan het goed gebruiken.

 165. Ik ben een heel nieuw leven begonnen en heel veel afgevallen. Ik voel me geweldig, maar miin gezicht toont nu wel meer rimpels doordat ik zo’n smal koppie heb gekregen. Zou het product graag willen testen.

 166. na een heel zwaar jaar..en toch klaar blijven staan voor andere .hoop ik dat een gratis probeer pakket voor mij bestemd kan zijn..dan zal ik het delen met mijn 2ling zus…ik dank u

 167. Ik zou de crème heel graag willen proberen.
  Heb een hele moeilijke huid en al van alles geprobeerd.
  Maar nog steeds niet de creme gevonden waar helemaal reverse over bent en goed is voor mij huid.
  Hoop dat dit hem is.

 168. Ik ben 50 jaar en hoor daarmee toch echt bij de doelgroep. Wat extra verzorging is wel op zijn plaats.
  Ik heb wat rimpels gekregen vooral rond mijn mond en van alles geprobeerd maar tot nu toe zonder resultaat. Ben wel sceptisch of Milou Skin care wel helpt, wil dit product gratis gaan testen om te kijken of het ECHT werkt.

 169. Ik wil Milou Skin care heel graag testen omdat ik werkelijk al van alles heb geprobeerd, maar geen enkel product heeft een zichtbaar resultaat opgeleverd. Ik ben blijven zoeken en uitproberen ( steeds enkele maanden of meer) , maar mijn rimpels worden steeds dieper, vermeerderen zich en mijn huid verslapt, met name bij de kaaklijn, zichtbaar. Dit product valt binnen mijn financiële mogelijkheden en zou eindelijk het einde van mijn zoektocht kunnen zijn.

 170. Ik heb al een keertje een potje age defying moisturizer van milou gebruikt ,,
  ik was heel tevreden .ik overweeg om weer een potje te bestellen ,
  maar daarom zou ik het leuk vinden om een pakket te winnen,
  om al de produkten uit te proberen ,(voor ik weer wat bestel )

 171. Hallo wil graag uitproberen dit gratis testpakket ben een vrouw van net 40 maar mijn huid is zo gaan hangen vooral in mijn gezicht en rimpels dus ben echt radeloos weet niet wat ik het beste kan gebruiken dus duimm voor mezelf dat ik dit win

 172. Nooit aan deze ellende beginnen. Deze producten kwamen op facebook voorbij, 29,95. Ik dacht ………….. wauw 3 producten voor 29.95. Risicoloos proberen, wat wil ik nog meer. Maar ik drukte op 1 knopje en gelijk had ik besteld(wat al niet netjes is)! Nou producten thuis met een rekening van 89,85. Ik zeg sorry die vlieger gaat niet op, er stond 29,95. Ja, per product vertelde ze mij via de email. Maar ik kreeg een korting via de mail in 1x van 20 euro, dus 3 producten voor 69,85. Nou ik ben gekke gerritje niet, ik gebeld en gezegd dat ik het hier niet mee eens was. Nou zei die mevrouw, sowieso mag je met 3 producten er eentje geheel vrijblijvend proberen en bevalt het niet mag u het retour sturen(wel zelf ff 6,95 betalen dan). Dus ik 1 x de oogcreme geprobeerd en kreeg er rode vlekken van. Dus ik alles op tijd retour gestuurd en kreeg ik een rekening of ik 29.95 wilde betalen. Ik vroeg waarvoor, ja dat is voor de creme die ik geprobeerd had. Nou zei ik in de voorwaarde en aan de telefoon zei u dat ik dat mocht proberen. Dus ik heb niets betaald en nu dagen ze mij voor de rechter. Ondertussen 183,67. TRAP HIER NOOIT IN AUB.

 173. Graag zou ik in aanmerking komen voor een gratis proefpakket van Miliu Skincare o. Het uit te proberen. Heb al zoveel geprobeert maar vooral in mijn nek gaan de rimpels niet weg. Zou dit graag willen proberen en kijken of ik ook zo enthousiast ben.

 174. Hoi klinkt ongelofelijk. Ik ben 64 jaar veel merken geprobeerd. Rimpels niets minder ik zou dit pakket gratis willen proberen vgr

 175. Ik ben nogal kritisch en de foto’s bij de advertentie lijken (zeg ik voorzichtig) te mooi om waar te zijn. En het gezegde is niet voor niets: als het te mooi om waar te zijn lijkt, dan is het dat waarschijnlijk ook. Dus voordat ik zoveel geld aan een creme ga uitgeven, wil ik eerst zelf wel eens voelen en zien wat het is.

 176. Ik zou het graag willen testen omdat ik nu 42 jaar ben geworden en iedere dag om 6:15 ga werken, dat begint nu duidelijk zijn sporen na te laten en welke crème ik ook probeer ze falen allemaal?Ik lees alleen maar goede resultaten van jullie crème dus dacht wat let me!!

 177. Zien is geloven.
  Eens ondervinden of dit werkelijk klopt.
  Dus ik wel het graag gratis uitproberen.
  Dank u
  Ludo

 178. Ik kan niet omgaan met mijn ouder worden. Ik probeer mij heel goed te verzorgen zónder echter botox of dergelijke te laten doen. Bang!
  Wil graag jullie product proberen.
  Dank
  Ria op

 179. Ik ben een vrouw van 83 jaar. Voor mijn leeftijd zie ik er nog goed uit. Maar mijn gezicht toont toch rimpels. Vooral in de zomer. Ik wandel veel en dan in weer en wind. Pas nog de vierdaagse in mijn stad gelopen. Afstand 20km per dag. Dus met recht weer en wind.De wind is hier ook wat zouter en wat zanderig. Vooral als de zon schijnt en de wind vanuit de zee waait. Je heb daar normaal geen erg in. Maar na een paar dagen merkt je het.toch aan je gezicht. Ik wil dus U producten eens uit proberen. Hopelijk met een sucsesje.Maar dat hoort dan wel. Daar wil ik wil ik wel een afspraakje voor maken.Met een vriendelijke groet. van Joke

 180. Dit product en deze reclame veroorzaakt bij mij denkrimpels. Hoe kan dit nu waar zijn? Maar om jullie/u het voordeel van de twijfel te geven zou ik het graag willen uitproberen op mijn verouderende huid.

 181. Hallo,mijn vriendin heeft best een slappe huid en daarom ook veel rimpels,ze overweegt een facelift omdat ze echt niet blij is met haar uiterlijk,maar de kosten zijn vrij hoog en het herstel duurt te lang voor haar ivm werk..ik zag dit bericht en de verbluffende resultaten dus vandaar dat ik haar wil verassen..het zou toch mooi zijn als het effect heeft en zij weer meer zou gaan stralen .dat maakt mij ook weer blij en haar heel erg gelukkig..ik hoop dat ze het mag uitproberen..Groeten Jan

 182. Hallo ik ben Anny, en heb voor mijn fronsrimpel botox en filler gebruik. Dit heeft niet geholpen, omdat ik bij de 3 op de duizend mensen niet reageer op botox en filler. Mijn lichaam breekt het gelijk af.
  Ik zou dan ook graag van deze ludieke actie in aanmerking komen.
  Vriendelijke groet Anny

 183. Ik ben nog vrij jong maar heb veel.last van donkere kringen en wallen onder mijn ogen. Als ik de berichten en informatie over Milou Skincare lees dan zou ik het super graag willen uitproberen!!! Hoeveel ik ook slaap of goed eet, de wallen trekken niet weg, hopelijk mag ik Milou Skincare uitproberen en wordt ik ook verrast door het resultaat!

 184. Ik ben 55 jaar en heb een erg hangende en rimpelige huid. Mijn huid hangt zelfs zo erg dat mijn huid rondom mijn ogen helemaal over mijn ogen hangt. De rest hangt ook heel erg. Ook heb ik een ernstig droge huid. Daarom zou ik graag Milou Skincare willen proberen. Ik had er nog nooit van gehoord tot mijn dochter mij erop attent maakte. Het resultaat wat ik zag op de foto´s van de personen die het uitgeprobeerd hadden was verbazingwekkend! En dat zou ik ook graag willen want mijn huid is er echt aan toe om opgefrist te worden.

 185. Vanwege ziektes die ik gehad heb, heb ik een zeer slechte huid gekregen, terwijl ik nog jong ben. Daarom zou ik graag een gratis pakket willen om mijn huid weer te kunnen herstellen.

 186. Ik ben 63 en heb vreselijke rimpels onder mijn kin en in mijn hals. Ik ben zeer sportief en rijd motor ik ben ook actief met mijn kleinkinderen bezig maar zou wel meer zelfvertrouwen wollen door een klein wondertje. Dat product kan het wondertje zijn boor mij en wil het graag proberen!

 187. Nu ik voor het eerst dit lees. Denk ik, dit kan wel eens een product voor mij zijn om de vele rimpeltjes die ik heb te doen laten verdwijnen. Zou dan ook graag in aanmerking willen komen voor een proefpakket om dit te testen.
  Vr. Groet

 188. Ik wordt dit haar 50 en er ontwikkeld zich een plooirok op mijn bovenlip. Villers vind ik doodeng en onbetaalbaar. Dolgraag zou ik Milou willen proberen. Alvast mijn dank.

 189. Ik ben ieen paar jaar geleden gestopt met het kopen van anti rimpel producten. Gewoon omdat het niet werkt. Toch heb ik het gevoel dat dit product wel werkt. En ik zou graag een levend bewijs willen zijn.

 190. Al zo veel geprobeerd…Met nooit het beloofde resultaat. Zou zelfs overwegen om botox te gaan gebruiken. Maar ja na een paar maanden moet je weer opnieuw laten spuiten. Als milou echt mijn rimpels kan verminderen…zou ik het graag willen testen. En zou het daarna ook aanbevelen bij anderen. Mijn leeftijd is 63.
  Met vriendelijke groet Anja

 191. Net over de 60. Voel me jonger maar mijn huid laat dat niet zien.
  Ik kijk uit naar meer hydratatie, meer elasticiteit en minder rimpels.
  Graag zou ik uw producten willen proberen.
  Met vriendelijke groet,
  Carla

 192. Ik zou graag uw skincare willen uit proberen , ik ben 75
  Het ziet er veel belovend uit
  Vriendelijke groet rosemarie

 193. Het lijkt me fantastisch wat ik zo lees. Ik ben 64 jaar en mijn huid kan wel een oppepper gebruiken. In de spiegel zie je toch het meest je gezicht en een goede uitstraling fris gezicht mooie huid draagt bij aan je zelfvertrouwen. Eigenlijk veelgeprobeerd durf eigenlijk niet zo goed meer. Lees mooie resultaten. Zou heel graag voor een gratis pakket in aanmerking willen komen.

 194. rimpels in overvloed, daar wil ik graag vanaf, alle merken huidverzorging beloven van alles, misschien werkt milou dan wel ?

 195. Als het inderdaad werkt zoals beschreven, heeft u er direkt een trouwe klant bij. Ben net 50 geworden, hopelijk vindt u dat niet erg. Met een goeie schoonheidsbehandeling kan ik proberen er een beetje jonger uit te zien… Wilt u me daar bij helpen? Bij voorbaat heeeel erg bedankt!! Groetjes!

 196. Ik zou het pakket heel graag voor mijn moeder willen. Ik weet niet of dat gebruikelijk is maar ook zij wordt een dagje ouder en kan daar soms veel moeite mee hebben. We weten allemaal dat een jaartje ouder worden erbij hoort maar toch zouden veel wat oudere mensen graag wat jonger er uit willen zien. Mijn moeder heeft ook al van alles geprobeerd en ook zonder resultaat. Daarom hoop ik zo dat ik dit pakket aan haar kan geven. En hoop ik natuurlijk dat het het beloofde resultaat kan bieden voor mijn moeder.

 197. Bijna 60 en al heel wat ervaring met allerlei smeersels. De tijd staat stiekem toch niet stil, maar ik zie er niet meer zo goed uit als ik me voel! Dat is toch jammer. MILOU belooft verbetering, dat zou ik graag eens willen proberen. Zou het echt werken, dan weet ik zeker dat ik al mijn vriendinnen enthousiast kan maken!

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.