Mijn favoriete recept – Catherine Keyl

Afvallen in 2021

Een tijdje geleden heeft Catherine Keyl een kookboek geschreven met de titel Catherine & Friends. Nu heeft ze dat boek aangepast. Speciaal voor mensen die slecht kunnen lezen, is er een makkelijke versie uitgebracht. Catherine legde het uit bij Evers staat op. Je kunt het fragmet hier nogmaals beluisteren.

Mijn favoriete recept – Catherine Keyl

Catherine Keyl interviewt bekende Nederlanders over koken. “Vertel me wat je eet, en ik zal je zeggen wie je bent”. Catherine Keyl EC_Keyl_cover1_DEF.inddinterviewt bekende Nederlanders over hun eetgewoonten en favoriete recept. Robert ten Brink geeft bijvoorbeeld zijn recept voor Franse runderstoof. Danny de Munk vertelt hoe zijn vrouw Jenny garnalenballen klaarmaakt. En Gerda Havertong onthult de ingrediënten van het Surinaamse feestgerecht Pom.

Tip! Gebruik dit boek in NT2-cursussen waar samen gekookt wordt. Koken is een ideale manier om kennis te maken met elkaar en elkaars cultuur.

Bestel dit boek bij bol·com

Mijn favoriete recept
Mijn favoriete recept
Catherine Keyl

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Titel: Mijn favoriete recept
Serie: Leeslicht
Auteur: Catherine Keyl
Voor: volwassenen en jongeren
Leesniveau: A2/B1
88 pagina’s
Afmetingen: 130x9x210 mm
Gewicht: 156 gr
ISBN10: 9086960634
ISBN13: 9789086960637

bestellen kan voor 8 euro op de site van gewonetaal.nl

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.