Mijn ervaring met het Sanaslank Eiwitdieet

Afvallen in 2021

Ik ben een Sanaslank-dieëter. Waarom Sanaslank, of waarom een eiwitdieet? Ik heb ervaringen met vele diëten en was op het laatst, natuurlijk, zwaarder dan ooit. Van Sanaslank had ik nog nooit gehoord. Tot ik foto’s van een vriendin zag die ik al meer dan een jaar niet gezien had. Ze was slank! Zij, waar een dieet ook nooit wilde lukken. De telefoon bracht opheldering, Sanaslank. Je kunt veel horen en lezen over diëten, maar niets is zo inspirerend als een levend voorbeeld, en na drie maanden was ze nog net zo enthousiast als een beginneling.Afvallen met het eiwitdieet

Ik wist het zeker, ik ging mijn vakantie vieren en daarna was de start van mijn afval-succes. En de start was zo goed als werd beloofd. Ik viel direct goed en op een heel prettige manier af. Wat voor mij werkte was het duidelijke wat wel en wat niet te eten. Niks geen gerommel in de marge meer voor mij. In overleg met mijn coach begon ik mijn verhaal te vertellen als haar praktijkvoorbeeld, dat is nu uitgegroeid tot een weblog over mijn afval-succes. Want dat het een succes wordt en blijft, daar ben ik van overtuigd. Je kunt hier een reactie achterlaten.

groetjes, Adrie

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.