Mentale Dieet Plan Ervaring van Simone

Het Mentale Dieet Plan Dagboek inclusief weekmenu van Simone

Nadat ik vorig jaar van een specialist te horen kreeg dat mijn knie binnen 2 jaar ongeveer 35% slijtage vertoond, kreeg ik te horen dat ik echt af moest vallen. Ik ben niet aangekomen door overmatig veel, lekker of ongezond te eten. Ik ben aangekomen door plotseling niet meer te kunnen sporten in combinatie met medicijnen en een =ondertussen= vertraagde schildklier. Hoe de kilo’s er ook aan zijn gekomen, ze moeten er weer af! Daarom ben ik eerst maar eens begonnen met de helft te eten van wat ik gewend was. Dat ging prima en ik viel 15 kilo af. Tot de winter begon.

Een stamppot van 1,5 aardappel en een beetje groenten is niets, dat vult niet. Dus ging ik weer meer eten. In het voorjaar was ik weer bijna 8 kilo aangekomen en ik had geen idee meer hoeveel ik wel of niet moest eten om af te vallen. Ik moest opzoek naar iets anders, want weer de helft eten dat ging niet, ik wist niet meer hoe groot mijn portie dan moest zijn. Ik was de grip op mijn eten kwijt. Ik at niet veel, dus misschien was het wel zelfs te weinig? Of at ik toch nog iets te veel en moest het juist minder? Ik wist het niet meer. En toen kwam ik het Mentale Dieet Plan tegen.

Ik las op het mentale dieet plan forum de succes verhalen en dacht: dit wil ik ook! Dit kan ik ook! Dit ga ik doen! Ik kocht het plan en heb als eerste maar eens van alles uitgeprint. Toen ben ik eerst alles gaan lezen. Ik moest een “moodboard” maken, dus zocht ik plaatjes van kleding die ik wilde dragen en plakte die op. Samen met heel veel tevreden gezichten, slanke lijven en lachende gezichten. Zo wilde ik me ook voelen: tevreden, slank, blij.

Op mijn kalender heb ik 2 datums omcirkeld: mijn begin dag en mijn eind dag. Ik zou 11 dagen “Turbo” doen en na die 11 dagen zou ik mezelf wegen. Turbodagen ( of gamma dagen) zijn dagen waarop je alleen proteine eet, dus maakte ik een boodschappenlijstje waar alleen vleeswaren, eieren, kipfilet, garnalen en vis op stonden. Mijn koelkast vulde zich met alles wat ik mocht eten. De rest van mijn gezin zou naast de proteine gewoon aardappel en groenten eten. Na deze 11 turbo dagen, mocht ik een korte periode de proteine aanvullen met groenten (beta dagen).

Je ontvangt het Mentale Dieet Plan binnen enkele minuten gratis per email.

Het Mentale Dieet Plan Varianten

Het Mentale Dieet Plan is een modern afslankprogramma. Klik op de onderstaande links voor meer informatie of om de verschillende MDP pakketten te downloaden.

1. Het Mentale Dieet Plan
2. Supplement het Turbo Afslankplan

3. Het MDP Receptenboek 202 Recepten
4. Mentale Dieet Plan VIDEO & LIVE Coaching Programma

Week Schema Mentale Dieet Plan

Voor mezelf had ik tot aan de zomervakantie een schema gemaakt:

11 dagen turbo, 7 dagen beta
7 dagen turbo, 5 dagen beta
5 dagen turbo, 3 dagen beta
En daarna zou ik in de zomervakantie overstappen op het Mentale Dieet Plan zelf.
Na de vakantie zou ik weer beginnen met 11 dagen turbo.

Maandag begon ik

Ontbijt: 0,5 liter water, godendrank (1 geperste sinaasappel, 1 geperste citroen, 1 geperste grapefruit) en kipfilet broodbeleg.
Tussendoor: 0,5 liter water, 1 hard gekookt eitje
Lunch: 0,5 liter water, garnaaltjes
Tussendoor: 0,5 liter water, handje gemengde nootjes
Diner: 0,5 liter water, suddervlees
Tussendoor: 0,5 liter water, magere yoghurt

Ik heb geen honger gehad!

Dinsdag, dag 2

Ontbijt: 0,5 liter water, godendrank, rundrookvlees
Tussendoor: 0,5 liter water, zoute haring
Lunch: 0,5 liter water, kipfilet vleesbeleg
Tussendoor: 0,5 liter water, portie magere kwark
Diner: 0,5 liter water, gegrilde zalmfilet
Tussendoor: 0,5 liter water, rundrookvlees

Woensdag

Ontbijt: 0,5 liter water, godendrank, rundvlees vleesbeleg
Tussendoor: 0,5 liter water, surimisticks
Lunch: 0,5 liter water, gebakken eitje
Tussendoor: 0,5 liter water, zelfgemaakte tonijnsalade
Diner: 0,5 liter water, tartaartje
Tussendoor: 0,5 liter water, handje gemengde nootjes

[quote_box_right]vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Om dit te vieren verloten we iedere week een Mentaal Dieet Pakket twv. €247 Doe mee en win Het Mentale Dieet Plan Coaching Pakket.[/quote_box_right]

Donderdag

Ontbijt: 0,5 liter water, godendrank, zalm
Tussendoor: 0,5 liter water, rundvlees vleesbeleg
Lunch: 0,5 liter water, portie hüttenkäse
Tussendoor: 0,5 liter water, gekookt eitje
Diner: 0,5 liter water, gegrilde kipfilet uit de oven
Tussendoor: 0,5 liter water, garnaaltjes

En zo ben ik 11 dagen door gegaan. Ik wisselde ei, vis, kip, rundvlees en nootjes zoveel mogelijk af.

Elke dag voor mijn ontbijtje, liep ik een half uur. Flesje water mee voor onderweg.

Na 11 dagen ging ik wegen: 4,5 kilo er af!!

Ik ben nu een paar maanden verder en ik ben ondertussen 20 kilo in totaal afgevallen, waarvan een groot deel door het Mentale Dieet Plan.

Ik heb geen honger gehad, wel trek. En wat ik ook heb gemerkt is dat er tussen mijn oren werkelijk iets veranderd is! Mentaal dus. Mijn motto sinds ik met het Mentale Dieet Plan ben begonnen:

=Als je doet wat je deed, krijg je wat je had=

Wat ik had (ontevreden over mezelf, mijn gewicht, mijn lijf) wilde ik niet meer. Dus moest ik veranderen wat ik deed (onverschillig met eten en mijn lijf omgaan)

Mijn doel is 45 kilo in totaal afvallen en dat doel ga ik halen, dat weet ik zeker. En omdat ik het zeker weet, ga ik mijn doel halen!

Voordelen Mentale Dieet Plan

Het voordeel van dit plan is dat je na een periode van turbo en bèta, een periode het Mentale Dieet Plan zelf volgt. Dit houdt in dat je de gamma (proteïne), bèta (proteïne + groenten) en alfa dagen (proteïne + groenten + fruit + zetmeel ) afwisselt. Daardoor heb ik brood niet gemist. Bij andere koolhydraat beperkte diëten mistte ik na verloop van tijd een simpel broodje kaas. Dat heb ik nu niet gehad, waardoor het vrij makkelijk vol te houden is. Bovendien beslis je zelf of je de turbofase wilt volgen, als je meer dan 20 kilo af wilt vallen. En dat is dan ook gelijk een nadeel van dit plan. Je beslist min of meer zelf hoeveel turbo dagen je doet en hoeveel bèta dagen je daarna doet. Daardoor is er veel onduidelijkheid.

simone


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

15 Reacties

 1. Ben afgelopen maandag begonnen met turbo en valt me mee alleen avonden heb ik het moeilijk, donderdag was ik nieuwsgierig dus toch maar ff wegen, 3,2 kilo eraf. Nu op naar de 7de dag. Hierna ga ik mdp doen maar wat een onduidelijkheden over wat ik wel en niet mag eten, komt er dus op neer dat ik het recepten boekje weer moet kopen pffff. Wie kan mij helpen met recepten?? Zou er heel blij mee zijn, gr C

 2. Hoe kan je nou geen honger hebben als je overdag alleen een paar plakjes broodbeleg eet en als diner een tartaartje? Ik denk dat ik het diner niet eens haal!!

 3. Wat zij alfa dagen, welke voeding moet ik aan denken.
  Ik ben nu in de 4 week van het turbo dieet. Gaat best gemakkelijk.

  • Goede avond waar kan ik info krijgen over het mentaledieetals je geen internet hebt??voor nu H.Gr. Egidia

 4. Complimenten voor het delen van je ervaring Simone!!! Ik fitness vooral op conditie en wil binnenkort starten met het mentaal dieet. Volgende week ga ik het weekmenu dat je hierboven aangeeft wens proberen.

  Lisanne

 5. Hallo Siepie, ik heb erg veel respect voor je resultaat, en dat je het hier openbaar neerzet. Ik hoop hetzelfde te bereiken.

  Bianca

 6. Dank je voor je verhaal Simone. Dankzij jouw verhaal is bij mij de knop ook om en ben ik gestart met het mentale dieet plan.

  Manon

 7. hoi simone, erg leuk om jouw verhaal te lezen, het geeft me een goede inkijk in dit programma. ik zag ook dat reacties hebt geplaatst op het forum, die zal ik gaan lezen en als ik vragen heb zal ik die ook daar plaatsen.

  anne

Klik hier voor meer ervaringen

Simone (alias Miss is Siepie) zit lekker in haar vel dankzij Het MDP. Regelmatig is ze te vinden op het gezellige MDP Forum van vetvrij.com