Met korting naar de Nationale Gezondheidsbeurs 2008

Afvallen in 2021

Hoe gaat het met jullie goede voornemens? Afvallen, stoppen met roken, meer bewegen, minder gestrest zijn. De meeste voornemens hebben te maken met een gezondere levensstijl, maar dat is ook helemaal niet vreemd als je bedenkt dat iemand zich doorgaans lekker voelt als zijn leefstijl in balans is. Iedereen wil dit jaar lekker in zijn vel zitten.

Op 25, 26 en 27 januari wordt in de Jaarbeurs Utrecht de nieuwe beurs Gezond leven 2008 georganiseerd. Nooit eerder was er een landelijk evenement waar je alles kunt vinden over gezond(er) leven en langer gezond blijven. De belangrijkste thema’s van de beurs zijn preventie, gezondheidsbevordering en -bescherming.

Wil je met korting naar de Nationale Gezondheidsbeurs? Klik dan hier!

Meer informatie kun je vinden op de website van de Nationale Gezondheidsbeurs

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.