Met korting naar de Nationale Gezondheidsbeurs 2008

Hoe gaat het met jullie goede voornemens? Afvallen, stoppen met roken, meer bewegen, minder gestrest zijn. De meeste voornemens hebben te maken met een gezondere levensstijl, maar dat is ook helemaal niet vreemd als je bedenkt dat iemand zich doorgaans lekker voelt als zijn leefstijl in balans is. Iedereen wil dit jaar lekker in zijn vel zitten.

Op 25, 26 en 27 januari wordt in de Jaarbeurs Utrecht de nieuwe beurs Gezond leven 2008 georganiseerd. Nooit eerder was er een landelijk evenement waar je alles kunt vinden over gezond(er) leven en langer gezond blijven. De belangrijkste thema’s van de beurs zijn preventie, gezondheidsbevordering en -bescherming.

Wil je met korting naar de Nationale Gezondheidsbeurs? Klik dan hier!

Meer informatie kun je vinden op de website van de Nationale Gezondheidsbeurs


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

2 Reacties

  1. NOUW mijn goede voornemens zijn er nog steeds…vroeger had ik wel eens dat ik het na een paar weken zat was…maar nu zet ik toch door..zo probeeer ik ook dagelijks een half uurtje te lopen..weer of geen weer..

Klik hier voor meer ervaringen

Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.