Menzis Afslankacademie

Afvallen in 2021

De afslankacademie van Menzis is een handleiding voor iedereen die gezond wil leven en z’n gewicht onder controle wil houden, compleet met online afslank begeleiding. Voor iedereen die al een beetje te zwaar is geworden en het liefst zo snel mogelijk wat gewicht wil verliezen om eventuele gezondheidsrisico’s te beperken. En waarmee je je gewicht op peil brengt én vervolgens op peil houdt. Het totale pakket bestaat uit: 2 boeken, een etikettenlezer, een taillemeter, een eigen afslank pagina en 3 maanden online begeleiding bij het afvallen.

Boek 1 De methode
Naast informatie over voeding, bewegen en afvallen, krijgt u veel tips en aanwijzingen hoe u de juiste energiebalans vindt. Dat wil zeggen: de juiste balans tussen de energie die u binnenkrijgt (eten) en de energie die u verbruikt (bewegen). Want afslanken is meer dan alleen wat minder eten. Het gaat erom dat u een manier van leven vindt, die bij u past

Boek 2 Gewoon lekker gezond

Dit is een receptenboek met heerlijke gerechten overzichten van goede en minder goede producten de weekmenu’s en gezondheids informatie over producten bij afslanken.

De etikettenlezer
Een boekje om mee naar de winkel te nemen. Het legt je uit wat er allemaal in een product zit en hoe je dit moet interpreteren bij afslanken.

Een taillemeter
Hiermee meet je wekelijks je tailleomvang. Het geeft direct aan of je teveel weegt of niet. De resultaten voer je in op je persoonlijke internetpagina.

Eigen online afslanken pagina
Als je meedoet krijg je van ons een gebruikersnaam en een wachtwoord. Hiermee kun je inloggen op je persoonlijke pagina. Hier registreren we je vooruitgang. Wekelijks vul je je gewicht in, je BMI, je tailleomvang en de mate waarin je hebt bewogen. Je ziet dan in diverse grafieken direct hoe het gaat. Verder geven we je adviezen en krijg je wekelijks de menu’s gestuurd. Op deze pagina vul je ook je ervaringen in. Je krijgt van ons adviezen en je kunt vragen stellen aan de dietist over afvallen. Op het reactie gedeelte kun je ervaringen uitwisselen met andere deelnemers.
3 maanden online begeleiding bij het afslanken
Wij monitoren je vooruitgang bij afvallen en afslanken en je krijgt van ons gedurende 3 maanden tips en aanbevelingen om aan je nieuwe levensstijl te wennen. Ben je de eerste 3 maanden goed doorgekomen dan is het aan jezelf te beslissen wat je wilt. Voor een gering bedrag per maand kun je de begeleiding cursus tot een jaar verlengen.

Kosten
Het totale pakket, inclusief de 3 maanden online begeleiding kost € 60,– . Dit is exclusief € 7,50 verzend- en administratiekosten.

25% korting voor klanten van Menzis
Menzis ondersteunt deze grondige aanpak met een langdurig resultaat voor jouw gezondheid. Heb je een basisverzekering bij Menzis, dan krijg je 25% korting op de deelnamekosten. Je betaalt slechts € 45,– exclusief € 7,50 verzend- en administratiekosten. Vul ondersteunde deelnameformulier in, mét het polisnummer van je Menzis ziektekostenverzekering en de korting wordt direct verrekend.

MENZIS ZOMERACTIE met gratis ‘ het dikke afvalboek’
Klanten van Menzis hebben deze zomer nog meer voordeel. De eerste 1000 nieuwe aanmelders voor de Afslankacademie krijgen namelijk gratis het ‘dikke afvalboek’ van Ivan Wolffers. De actie is geldig tot 31 augustus 2008 en zolang de voorraad strekt.

Meedoen met het online afvallen via de afslankacademie?
Vul hieronder je persoonlijke gegevens in. Je krijgt dan dan van ons een bevestiging met informatie over de betalingswijze en datum wanneer je het pakket kunt ontvangen. Hebben we je betaling ontvangen dan krijg je het ‘gezonde’ pakket toegestuurd en kun je direct aan de slag met het leren van een gezonde levenstijl. Je gebruikersnaam en wachtwoord vind je in de bijgesloten brief.

9 Reacties