Gratis MDP Mentale Dieet Plan Recepten Downloaden

Heb je wel eens een digitaal dieet geprobeerd? Er zijn inmiddels al verschillende digitale dieetboeken verkrijgbaar. Een succesvol digitaal dieetboek is het ´Mentale Dieet Plan´ Wil je het Mentale Dieet Plan en het Receptenboek gratis downloaden? klik dan op deze link voor een overzicht van alle gratis downloads. Een aantal voorbeeld recepten kun je vinden in dit artikel.

vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Om dit te vieren verloten we iedere week een Mentaal Dieet Pakket twv. €247 Doe mee en win Het Mentale Dieet Plan Coaching Pakket.

Katja Callens

Wanneer je het gehele Mentale Dieet Plan toepast slank je volgens de auteur Katja Callens en haar team gegarandeerd en blijvend 30% tot 65% van je huidige lichaamsvet af. Dit wordt gegarandeerd je allerlaatste dieet, maar niet zo maar ‘een zoveelste dieet‘ Aldus Katja Callens

ontvangt eerst de gratis Mentale Dieet Plan kennismaking. Later ontvang je het gratis Mentale Dieet Plan Receptenboek per email.

Wat kost het Mentale Dieet Plan

Het volledige Mentale Dieet Plan is een Dieetboek in PDF formaat dat je na betaling per email krijgt toegestuurd. Je kunt het boek vervolgens zelf uitprinten of op je computer of laptop lezen. Klik op de onderstaande links om  de verschillende MDP pakketten te downloaden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Web-Clinic of het Turboplan. Dit zijn toevoegingen op het MDP basisprogramma. Verderop in dit artikel kun je er meer over lezen.

1. Het Mentale Dieet Plan
2. Supplement het Turbo Afslankplan

3. Het MDP Receptenboek 202 Recepten
4. Mentale Dieet Plan VIDEO & LIVE Coaching Programma

Ervaringen van MDP gebruikers

Inmiddels hebben we op deze site een aantal ervaringen van mensen die het Mentale Dieet Plan hebben uitgeprobeerd. Een aantal van deze ervaringen hebben we voor je op een rij gezet:

Marij: Ik volg het dieet nu bijna 3 weken en ben inmiddels 8 kilo kwijt,
Ik ben dus zeer enthousiast.

Yvonne: Ik ben nu 10 dagen bezig en 7 kilo afgevallen. Ik ben blij dat ik mezelf het gevoel heb gegeven dat ik in ieder geval het geld waard ben.

Miriam: Voor iedereen die twijfelt of ze wel moeten beginnen… ik zou het doen als ik jullie was ;-P
Ik ben nu ong. 1 1/2 week bezig en was vanmorgen 3,2 kilo kwijt, dus ik ben echt super enthousiast. En als het je zo leest lijkt het best zwaar maar dat valt me echt 100 % mee, het is heel goed te doen.

Meer ervaringen kun je hier lezen. of bezoek het MDP Forum.

Het Mentale Dieet Plan Turboplan

Naast het Mentale Dieet Plan is er het supplement ´Turboplan´ De prijs van het Turboplan wat tevens in PDF formaat naar je toe zal worden gestuurd is 17 euro.

Meer ervaringen met het Mentale Dieet Plan

Ben je benieuwd naar meer ervaringen met het MPD Dieet of het Turbo Plan? Dan kun je hier nog meer reacties lezen. Als je zelf ervaring met het Mentale Dieet Plan hebt, positief of negatief, dan kun je deze ervaringen hier delen met andere afvallers.

Mentaal Dieet Plan Forum

Daarnaast kun je op het MDP forum verschillende ervaringen lezen over dit dieet. Ook daar kun je jouw positieve of negatieve ervaring met dit dieet delen met anderen.

Fit in 90 dagen receptenboek

Speciaal voor het Mentale Dieet Plan hebben Inge en Yvon een receptenboek geschreven met lekkere en gezonde MDP proof recepten. Dit receptenboek bevat onder andere:

 • 15 Ontbijten
 • 15 Lunches
 • 15 Snacks
 • 15 Avondmaaltijden

De recepten in het boek ‘Fit in 90 dagen’ zijn ook te combineren met andere diëten.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

51 Reacties

 1. Het Mentale Dieet Plan werkt altijd, op voorwaarde dat je het toepast
  natuurlijk. En het is nog lekker ook en je hebt echt geen honger!
  Je dient werkelijk niets op te offeren…

 2. als dit nu werkelijk zo’n goed dieet is waarom werken de diëtisten en de obesitas klinieken er dan niet mee, en worden er nog steeds maagverkleiningen en bijpas in de maag gedaan. Ik durf er niet mee te beginnen vooral om dat de eerste 10 dagen tot 5 kilo afvalt en dit lijkt mij niet gezond.

 3. Ik probeer te bellen, maar dat lukt niet.
  In januari heb het turboplan en die andere voor 64,- besteld en gekregen!
  Nu is mn tablet gevallen en niet meer te repareren..en ik kan de gedownloade bestanden niet terughalen..
  Balen dus, zou ik ze nog n keer mogen ontvangen? Wil zo graag ermee beginnen..
  Bedankt voor het lezen van deze mail en hoop van jullie te horen!
  Hartelijke groeten Greetje Lieffijn

  • Beste Greetje, Je kunt het beste rechtstreeks contact opnemen met de support afdeling van Het Mentale Dieet Plan. Volgens mij hebben ze geen telefoonnummer. Ik wil je adviseren om een mailtje te sturen.

 4. Hallo lieve mensen!!

  Is er iemand die het pfd bestand met mij wil delen? :)
  Zou er super blij mee zijn!

  groetjes,

  Rachelle

 5. Ik hoor echt goede reactie’s.
  maar ik heb geen geld:(
  ik ben namelijk een student en heb echt geen geld daarvoor

  groetjes Juul

 6. In het basisboek staan inderdaad geen recepten anita, Hier kun je gratis een mdp receptenboekje downloaden om wat inspiratie op te doen. Of je besteld het uitgebreide ‘202 heerlijke recepten‘ boek.

  Succes!

  Nancy

 7. Hallo Esther,

  Hoe gaat het met het dieet?al wat afgevallen?ik zou ook graag het dieet willen proberen en vroeg me af of je het naar mij toe zou kunnen mailen. ik hoop het.

  Thanks

  costa

  • Een diëtiste kost toch ook geld? Voor niets gaat de zon op, zeker als het om je gezondheid gaat.

   Heb je zelf overgewicht?

   Manon

 8. Hey,

  Ik wil graag beginnen met het Turbo dieet en het MDP maar ik kan het echt niet betalen, dit vind ik zo jammer. Zou er iemand zo lief kunnen zijn deze pdf bestanden naar mij door te sturen? Zo bespaar ik toch heel wat centjes!

  Alvast heel erg bedankt

  lieve groetjes
  Cara

  • Hallo Cara,
   Heb jij al een pdf bestand ontvangen van iemand?
   Ik zou graag een paar kilo’s afvallen maar heb helaas ook geen geld om het te kopen, als jij een bestandje hebt, zou je dat naar mij willen sturen? :)

   groetjes.

 9. Ik heb net het Mentale Dieet besteld en heb het binnen een uur ontvangen. Ik wil er binnenkort aan beginnen. Zeker na het lezen van alle postieve ervaringen hier. Groetjes, Mina

  • Oh!! Leuk!! Maar.. ik ben 13.. en dus heb ik geen geld.. zou u aub het mentale dieet plan aan mij mailen!?? aub!! ik moet echt afslanken, ik wordt gepest op school. dus ja.. alvast bedankt..!!

 10. Ik zou het ook heel erg graag willen proberen!
  Is er iemand die het Turbo plan en het MDP naar mij wilt mailen?
  Ik ben namelijk ook een arm studentje..
  Als je je adres meestuurt zal ik zorgen voor een presentje :)

  Heel erg bedankt alvast!

 11. ik wil dit dieet ook heel graag proberen na al die succesverhalen,
  wil zelf max. 15 kilo kwijt..
  alleen jammer genoeg heb ik geen geld..
  Tja, studentje hé…

  Iemand zo vriendelijk om het door te willen mailen? (A)

  • Al wat reacties gekregen voor het mentaal dieet plan ?

   ik kan U een paar recepten doormailen. Ben ook maar pas begonnen aan dit dieet maar weet niet of het zal lukken.

   maar exact voor het turbo dieet plan heb ik niet.

   interesse ? geef maar een seintje en Uw email adres

   groetjes Tine

 12. Hallo allemaal ik ben ook begonnen met het dieet en heb hier al een uitstekend resultaat mee behaald.
  Een goede tip is om samen met anderen te gaan lijnen dit heeft mij in ieder geval over de streep gehaald om dit te halen
  Er zij nu al 6,7 kg af maar ik ga nog even door want het gaat zo gemakkelijk.

 13. Het mentale dieetplan is echt top! Ik moet toegeven dat ik eerst twijfelde of het wel echt kon maar het werd me aangeraden en dus ben ik ervoor gegaan met resultaat!

 14. Mijn moeder en ik zijn na mijn examens begonnen met dit dieet en hebben het gedaan tot dat de zomervakantie begon. Ons gewicht schommelde veel tijdens de dieet en de eerste paar dagen ben je wat licht in je hoofd, maar dat is normaal door suiker tekort. We zijn beide 10 kilo afgevallen. In het begin ging het snel daarna langzamer we hebben het zo’n 6 weken gedaan. Daarna 6 weken op vakantie en lekker gegeten en gewoon niet aangekomen, mijn moeder is nog 1 kilo verloren en ik 2! Volgende week gaan we weer beginnen en ik kan niet wachten! Het voelt echt geweldig om die 12 kilo te zijn verloren! In het Mentale Dieet Plan wordt alles uitgelegd. Ik moet zeggen dat het het waard is! :)

 15. Hallo allemaal,
  Ik heb ook het MDP gedownload (kon direct na betaling) met ook het Turbo plan. Nu zit ik een beetje met hoe ik dat moet doen. Je mag in feite alleen vlees en vis en ei en melk/yoghurt, maar hoe maak ik daar 5-6 maaltijden van? Moet je dan ’s morgens beginnen met een biefstuk of een bak garnalen?
  Ik wil graag gaan beginnen, maar de site geeft ook steeds een error aan, dus kan niet bij het blog e.d.
  Ben al bang dat ik genept ben?! (€64 betaald en er niks mee kunnen)
  Wie heeft hier ook ervaring mee, of leuke ideeën om met het Turbo Plan te beginnen?

 16. Het MDP plan doe ik nu 3 dagen en ben tot nu toe zeer tevreden. Het is geen dieet maar een kwestie van bewust en gezond eten. Is dat niet het probleem wat we allemaal hebben? We weten het wel maar doen het niet. De recepten van Fit in 90 dagen zijn goed uitgebalanceerd en prima te doen.

  Van ieder dieet val je af, maar het veranderen van je patroon daar gaat het om zodat je daarna ook doorgaat. Daar wordt hier bewust aan gewerkt.

  Mocht mijn enthousiasme verminderen dan laat ik het ook weten

 17. Goed dieet. Heeft wel een paar onduidelijkheden, omtrent voedsel recepten, in het boek vond ik zelf, maar er zijn al forums gemaakt hier op vetvrij.com waar je recepten kan vinden en uitwisselen. Ook is er een artikel gemaakt op vetvrij waar een paar ideeën staan. Deze kan je hier vinden

  Ook nog een uitgebreider artikel kan je hier vinden: Artikel over mentale dieet plan

  Boven alles, wil ik je aanraden om gewoon rond te vragen in het forum van vetvrij.com, daar kunnen mensen je helpen jouw vragen te beantwoorden!

 18. Wat ik me afvraag is, indien het echt waar is dat je zoveel afvalt in een erg kort tijdbestek, of dit wel gezond is voor je lichaam?? Zelfs al zou je niets eten gedurende een aantal dagen, dan val je nog nieteens zoveel af als het MDP
  Ik moet mijn 45 kg zwangerschapskilo’s nog kwijt (wil pas na stoppen met de BV beginnen met dieten), maar ik weet dus niet of dit wel gezond is voor me lichaam zo snel af te vallen??
  gegroet

 19. Heb een paar uur terug het mentale dieetplan plus turbo besteld en betaald 64 euro en nog niks ontvangen war moet ik doen. ja maar geen antwoord daarop.

 20. Kent iemand hier het receptenboek voor het Mentale Dieet Plan? Ik hoorde dat er een boek is met recepten speciaal voor MDP maar heb geen idee waar ik het kan bestellen.

  Suus

 21. Heey !

  Ik heb al heel veel gelezen over het Mentale Dieet Plan.
  Ik wil dan ook binnenkort beginnen.
  Maar ik vraag me af wat je mag eten en wat niet, kan misschien iemand met ervaring of iemand die bezig is dit laten weten. bij voorbaat met dagmenus en eventuele recepten?
  Dat zou ik heel tof vinden!

 22. hallo allemaal,

  Ik zou graag de Mentale dieet plan of de Turbo actie plan willen bestellen, maar ik wil het ook kunnen volhouden,is het moelijk?
  en ik zou het via acceptgiro willen betalen maar daar staat er niets over in.

  reageer alsjeblieft,
  Vriendelijke groet Miranda noordijk.

  • Hoi Miranda,
   Je kunt wel via overschrijving betalen, je krijgt het plan dan een paar dagen later.
   Succes!!

 23. Hallo Suzanne,

  Ik ben in 7 weken tijd 15 kilo afgevallen en dus heel positief.
  Als je meer info wil kun je contact met mij openemen als je hier een account hebt aangemaakt.

  Groeten Marije

  • Hey Marije,

   ik heb vandaag alles gedownload en begin er morgen aan! Heb je het turbo actieplan ook gedaan? Ik heb nog een vraagje, mag je nu eigenlijk kaas (als in gouda of brie) eten? De magere versie weliswaar, of bedoelen ze met kaas gewoon yoghurt en kwark?
   Alvast bedankt voor je antwoord en gefeliciteerd met je resultaat!

   Groetjes, Annelies

  • Hoi Marije,
   Heb je ook het Turbo Plan gedaan? Ik kom er niet uit met wat je mag eten, er zijn nergens recepten. Hoe kom ik met alleen vis,vlees en ei/melk/yoghurt nu aan een maaltijd, een ontbijt bijv? Een biefstuk met een uitsmijter ofzo? haha En hoeveel mag je eten?
   Ik vind het vooralsnog allemaal erg wazig…
   Hoop dat je me een beetje op weg kunt helpen.
   Alvast bedankt!
   groetjes Noena

  • hallo
   betreft : het mentale dieetplan
   is het echt zo goed, werkt het, kan iedereen het, wat kost het??kan jij me er wat meer over vertellen
   15kg in 7weken dat is enorm ,geweldig, hoe kan zoiets????
   vertel me er wat meer over, ik vind het gewoon geweldig!!zou het graag proberen,maar durf niet echt, en ik moet dringend afvallen

   dank bij voorbaat
   groetjes

  • Hallo,

   ik wil er voor de zomer 15 kilo af hebben. Ik weet niet hoe ik het moet doen. Ik ben veel op het internet aan het kijken. Totdat ik jullie positieve reacties van het mentale dieet plan tegen kwam. Ik wil het echt heel graag proberen.
   Hoe lang duurt het ongeveer voordat je er 15 kilo af hebt?

   met vriendelijke groet,
   Elizabeth

 24. Ik ben nog niet helemaal overtuigd van dit dieet, ben bang dat het net als andere dieten niet gaat werken bij mij. Kan iemand me overtuigen van dit dieet?

  Suus

 25. Te snel gereageerd. Ik heb het net gedownload en ga aan de slag met het Mentale Dieet Plan, ik heb ook het Turbo Plan erbij besteld en ben erg benieuwd of het me gaat lukken met dit dieet. Ik ga ervoor, iedereen veel succes en samen staan we sterk meiden!!!!!!

 26. Hoi Linda, bij mijn duurde het een paar uurtjes voordat ik de download instructies per mail kreeg. Ik heb betaald met Ideal, hoe heb jij betaald? ik ben nu een maand bezig met het MDP Dieet en ben tot nu to 7 kilo afgevallen. Soms valt het me zwaar maar het resultaat is TOP!

  Marieke

Klik hier voor meer ervaringen

Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.