Het Mentale Dieet Plan of kortweg MDP is ook bekend onder de naam ‘Weg Met Die Kilo’s Dieet’. Via de website ontvang je uitleg over de werking van het Mentaal Dieet Plan. Vervolgens heb je de mogelijkheid om om je naam en e-mail adres achter te laten.

Van Katja Callens ontvang je vervolgens het volgende mailtje:

Een ding is zeker : Het Mentale Dieet Plan en Het Turbo Actie Plan WERKT ALTIJD omdat ik ervoor zorg dat jij MENTAAL aanvaardt en begrijpt WAT je dient te doen, zodat het als VANZELFSPREKEND aanvoelt, Met heerlijke recepten. ZONDER dat je het gevoel hebt dat je iets NIET MAG, of zonder dat je het IDEE hebt dat je jezelf iets moet ontzeggen.

HIERIN SCHUILT HET SUCCES ACHTER HET MDP.

Wat kost het Mentale Dieet Plan?

Wil je een oplossing voor je overgewicht? Dan kun je kosteloos en zonder verplichtingen een proefpakket downloaden.

Vragen en Ervaringen

Er zijn inmiddels veel ervaringen met het MDP programma van Katja Callens en haar Team. Heb jij ervaring met het Mentale Dieet plan, of heb je vragen? Plaats dan een reactie op op het MDP blog. Er staan meer dan 2700 ervaringen van andere bezoekers. Een van onze bezoekers heeft een uitgebreid verslag geschreven over zijn ervaring met het Mentale dieet Plan. Op het MDP Forum kun je nog meer meer ervaringen en recepten vinden.

Wat kun je verwachten van het MDP Programma?

Wat kun je verwachten van het totale pakket? Om te beginnen duidelijke en uitgebreide informatie over de werking van het Mentale Dieet Plan. De achterliggende gedachte van het MDP is is om je metabolisme
(stofwisseling) te verrassen, hierdoor zal je meer calorieën verbranden in rust. Het dieet geeft simpele, maar zeer effectieve tips waardoor je ervoor zorgt dat je een verzadigd gevoel krijgt en automatisch niet te veel eet. Daarnaast ontvang je bij Het Mentale Dieetplan vier maanden lang persoonlijke coaching en mentale ondersteuning per mail van Katja Callens, dit is bij de prijs inbegrepen. Je kunt het Mentale Dieet Plan eenvoudig downloaden. Naast duidelijke instructies kun je het MDP receptenboek bestellen.

[quote_box_right]vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Om dit te vieren verloten we iedere week een Mentaal Dieet Pakket twv. €247 Doe mee en win Het Mentale Dieet Plan Coaching Pakket.[/quote_box_right]

Afvallen onder begeleiding met de MDP Webclinic

Wil je afvallen onder begeleiding? kies dan voor het 8 weken VIDEO & LIVE Coaching Programma. Tijdens dit unieke programma ontvang je Live Coaching sessies bij een gecertificeerde coach. Aanmelden voor online coaching kan via de coaching website.

Mentale Dieet Plan Recepten

Speciaal voor het MDP programma heeft Katja een receptenboek samengesteld met 202 verantwoorde maar vooral lekkere recepten. Klik hier om dit receptenboek te downloaden. Om een indruk te krijgen van het Mentale Dieet Plan staan er een aantal MDP proof’ recepten voor je klaar. Of download gratis de introductieversie van het MDP Receptenboek.mdp2

Voordelen en Nadelen

Zoals ieder dieet kent ook het MDP van Katja Callens en haar team voor- en nadelen. We hebben de verschillende e-books onder de loep genomen en een lijst met voor- en nadelen van het MDP programma voor je samengesteld. Na deze lijsten kun je onze conclusie lezen.

Voordelen Mentale Dieet Plan

 • Het is snel online verkrijgbaar
 • Snel en resultaat met Het TURBO DIEET Plan
 • Effectief en blijvend resultaat (mits je de regels volgt)
 • Ook geschikt voor vegetariërs
 • Goed vol te houden en voldoende variatie
 • Eenvoudig te bereiden recepten
 • Desgewenst online begeleiding
 • Geen hongergevoel of Jojo-Effect
 • 5 tot 17kg in 14 dagen (afhankelijk van je startgewicht)
 • Niet goed, geld terug regeling

Nadelen Mentale Dieet Plan

 • Je moet de regels strikt volgen
 • Bevat slechts 50 basisrecepten
 • Zonder webclinic heb je extra discipline nodig
 • Je moet openstaan voor verandering
 • Het turboplan is een aan te raden optie voor een snelle resultaat

Conclusiereview2

Door de jaren heen hebben we het programma van Katja zien uitgroeien van een eenvoudig te volgen basisplan, tot een volwaardig en goed doordacht programma met supplementen zoal het turboplan en receptenboek. Het is aan te raden om het programma samen met iemand te volgen zodat je elkaar kunt stimuleren, dit kan echter ook online via het MDP Forum of MDP Blog. Met de webclinic krijg je extra ondersteuning om je doel te bereiken. Het MDP bevat doelbewust geen strikt te volgen recepten omdat je net gaat leren hoe jezelf op een lekkere en gezonde manier kan koken. Het is een volwaardig en effectief afslankprogramma waarmee het behalen van je streefgewicht absoluut mogelijk is, zonder dat je last zal ondervinden van het JoJO-effect.

Jouw ervaring met het Mentale Dieet Plan

Er zijn inmiddels verschillende ervaringen met het MDP programma van Katja Callens en haar Team. Heb jij ervaring met het Mentale Dieet plan, of heb je vragen? laat het dan hier weten of lees hier de reacties van anderen. ook op Mentale Dieet Plan Forum staan veel ervaringen met het Mentale Dieet Plan.

1. Mentale Dieet

mdpboek

 2. Turboplan

mdp-turboactie

 3. MDP Recepten

50-heerlijke-recepten

Informatie & BestellenInformatie & BestellenInformatie & Bestellen
Gratis PreviewGratis DemoGratis Recepten

 

—–Update: De getuigenis van Christine uit Vlaanderen—–

Hallo Sanne,

Ik was licht sceptisch om het Turbo plan aan te schaffen
omdat het me nogal drastisch leek.

Toen ik het doornam werd dit gevoel enkel bevestigd.
Omdat ik het nu toch had, besloot ik het toch maar te
gaan doen zoals je terecht aangeeft.

En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb en nog meer met
het resultaat dat ik behaalde.

Binnen de veertien dagen was ik maar liefst 8 kg kwijt.review5

En dit terwijl ik eigenlijk maar een goede 6 of 7 kilo wilde
kwijt geraken.

Ik ben dan ook onmiddellijk overgestapt op het Mentale Dieet Plan
voor de handige tips en begeleiding tussen je twee oren.

Omdat het zo goed werkte voor mij heb ik die link doorgestuurd
naar mijn vriendinnen en een paar ‘bierbuikjes’ in mijn vriendenkring.
Resultaat : 4 onder hen bestelden dadelijk je Dieet Plan en zijn ermee
aan de slag gegaan.

Het is een schitterende plan en voorzien van goede begeleiding.

Dus iedereen is blij.

Mama die terug in haar zomerkleedjes past, de kinderen, en mijn
man kijkt er ook niet ongelukkiger op.

Dank je wel en nog veel succes met je dieet plan.

Groetjes,

Christine G.

RECENSIEOVERZICHT
Effectief
Verantwoord
Haalbaarheid
Prijs
Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk freelance voor vetvrij.com. Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.

Reageer op dit artikel

OF REAGEER ZONDER FACEBOOK

Please enter your comment!
Please enter your name here

2796 REACTIES

 1. Het Mentale Dieet Plan werkt altijd, op voorwaarde dat je het toepast
  natuurlijk. En het is nog lekker ook en je hebt echt geen honger!
  Je dient werkelijk niets op te offeren…

  • Hoi, ik wil maandag beginnen met turbo. Ben je al begonnen souss en wat eet jij zo al. Zie je al wat resultaay

  • Ik ben sinds vandaag opnieuw begonnen , hopelijk hou ik t vol .. Vooral eiwitrijke voeding ,water etc probeer me strikt te houden aan het plan.. en bij u ? Hoe gaat ’t ondertussen ?

   Groetjes

 2. Ik ben nu 1,5 week bezig en heb nu, behalve 1 glas wijn in het begin, me strikt gehouden aan het turbo plan. Ik krijg wel steeds meer weerzin tegen de grote hoeveelheid vis/vlees die ik eet. Ik drink zeker 2,5 liter water per dag, start ’s morgens met de godendrank. Ook met de beweging zit het goed. Maar ik ben niets afgevallen! Ik heb totaal geen hongervoel.
  Iemand tips?

 3. [email protected]

  Morgen beginnen met het mdp Turboplan.
  Maar iemand recepten of iets dergelijks? Vinden het namelijk erg lastig om te starten.

  Hebben het volledige pakket gekocht, maar in de boeken staan wel recepten, maar met ingredienten die je dus niet mag nuttigen in fase 1.

  Dus help!

 4. vind het echt superjammer dat mn pc gecrashed is, want was door deze manier van eten en leven op 3-4 maand 14 kg kwijt, maar weet jammer genoeg niet alles meer en heb enkel mn mails nog van katja :-(

 5. Wat kun je als ontbijt eten bij het Turboplan? Buiten een glas melk zie ik echt niets wat als ontbijt past… (of 1 ei misschien…)?

 6. Ik heb het dit weekend aangeschaft. En zoals vele ben ik verrast dat je een 8 wekenplan krijgt met recepten. Wel zie ik dingen in de 1e week staan die je volgens het turboboek niet mag eten die 1e week. Ik moet nog gaan beginnen eraan dus weet niet wat de resultaten zijn. Ik ga zelf een weekschema maken en hopen dat ik het goed begrepen heb. Wat ik ook raar vind is dat als je vragen over bepaalde voeding hebt je dat vooral niet aan ze moet vragen. Ik ga het proberen en hoop dat het werkt.

  • Ik lees in jouw verhaal dat koolhydraatarm niet werkt. Ik begrijp dat jouw levenswijze geen suikers en vet bevat. Koolhydraten zijn toch ook suikers, ik lees bv.. iets over dadels, is een koolhydratenboost ( snelle koolhydraat) dus je bloedsuikers krijgen een behoorlijk opduvel. Ik lees nergens iets over langzame koolhydraten, en over de gezonden vetten, zoals b.v. kokosolie.

 7. Ik ben onlangs met het turboplan van dit dieet gestart en hoewel het mij tot nog toe redelijk bevalt, moet me toch iets van het hart:
  Ik vind de informatieverstrekking over de gammadagen van het turboplan veel te summier.
  Je krijgt een lijst met de voedingsmiddelen die je mag eten. Daarnaast krijg je een weekplan voor 8 weken. Hier kan je echter weinig tot niets mee, daar je de recepten van de gerechten in de weekplanner er niet bij krijgt. Deze staan waarschijnlijk in het receptenboek welke je los moet bestellen en weer voor moet betalen. Hierdoor is de weekplanner redelijk waardeloos. Overigens krijg je wel een receptenboek bij het pakket, maar hier staat slechts 1 recept in voor de gammadagen, dus het lijkt of Katja zelf ook enigszins inspiratieloos is voor deze dagen.
  Er moeten bij mij best veel kilo’s af, dus zal het turboplan een aardige tijd moeten volgen. Afwisseling is dan van groot belang om het te kunnen volhouden! De lijst met toegestane voedingsmiddelen is echter zo beperkt dat het voor mensen die niet zo’n held zijn in de keuken (zoals ik:-) al snel uitloopt op telkens weer dezelfde gerechten.

  Kortom: Voor mijn gevoel ontvang je na betaling dus onvolledige informatie over het dieet en moet je nogmaals geld overmaken om de overige informatie te ontvangen. Dat kan niet de bedoeling zijn, lijkt mij.

  Overigens ben ik wel enthousiast over de filosofie achter het dieet. Voor mij ook een reden om door te gaan.

 8. Je belooft wel “niet goed, geld terug”, maar het doen is nog iets anders. Al meer dan een maand geld teruggevraagd voor ontbijtrecepten, maar nog steeds niets ontvangen. Zelfs geen antwoord meer op mijn mails.
  Groeten,
  Ann

 9. Ik heb alle pdf bestanden van katja van het mentale dieet plan inclusief de mdp recepten en Dash recepten. Als je me een pb stuurt via het officiële mentale dieet plan forum dan mail ik de bestanden GRATIS naar je toe. Je kunt me vinden onder de naam ‘calorietje’ op het mdp forum.

 10. Hallo, ik heb het mentale dieetplan besteld en betaald, maar nog steeds niets gehoord. Hoe zit dit?
  Groetjes Anne

  • Hoi Anne,

   Als je het MDP besteld en betaald hebt, dan ontvang je het binnen 10 minuten per email.
   Heb je het nog niet ontvangen? Stuur me dan een berichtje via de blauwe knop rechts onderdaan deze pagina.

   Sanne

  • Het is al ruim een week geleden dat ik besteld en betaald heb. Geen enkele reactie. Baal hier flink van.

  • Hallo Anne,

   Als je het MDP besteld en betaald hebt, dan ontvang je het binnen 10 minuten per email.
   Heb je het nog niet ontvangen? Stuur me dan een berichtje via de blauwe knop rechts onderdaan deze pagina.

   Groet,
   Katja

 11. Hoe lang duurt het voordat je het MDP in PDF bestand binnen hebt? Heb het gisteren besteld, maar nog niets ontvangen via de mail. Kan het nu langer duren omdat het zondag was dat ik het had besteld?

  • Hoi Britt,

   Als je het MDP besteld en betaald hebt, dan ontvang je het binnen 10 minuten per email.

 12. Dag allemaal, ik MOET kilo’s kwijt en ben nu op zoek naar een passend dieet. Ik ben zelf niet helemaal gezond en door mijn Coeliakie mag ik geen tarwemeel etc eten. Alles wat er naar binnen gaat moet dus glutenvrij zijn. Waarom zou juist dit dieet iets voor mij zijn??

  Ben erg benieuwd naar de reacties!!

  Grtz, Petra

 13. Ik zou zo graag willen beginnen maar ik heb tot nu toe alleen de 50 recepten ontvangen. Verder niks, had ook het turbo actie plan besteld..baal als n stekker, vooral omdat ik geen reactie op mails krijg..

 14. Gisteren heb ik de methode besteld en binnengekregen. Ook het kookboek met 50 recepten.ik heb alles gelezen en ook het turboboek doorgespit. Waar staan de recepten voor het turboplan? Er moet toch voor die 11 dagen een soort handleiding zijn.

  bedankt voor de hulp van ervaringsdeskundigen.

  anna

  • Helaas bij mij evenzo.v d week ook binnen gehad,heb het 8weken schema gezien,maar kan er niets mee,bv 1e dag ontbijtbroodje??
   weet niet wat hiermee wordt bedoeld,brood zit toch niet in turboplan.mis op 8wkn schema uitleg hoe gemaakt..jammer.
   Vind het een hele puzzel!

 15. Beste Katja,
  ik volg momenteel het mentale dieetplan. Waarom zou ik me dan het dash dieet moeten aanschaffen?
  Wat bedoel je met mentale oefeningen?
  Groeten,
  Josée

  • Hallo Josée,

   Dank je voor je berichtje en je vraag.

   Idd, wanneer je momenteel met het MDP bezig bent is alles prima hé.

   en dan heb je inderdaad geen ander dieet nodig hé!

   Alleen, ik was zeer enthousiast over hun programma en de recepten zijn werkelijk verrukkelijk,
   super gezond en passen haast allemaal binnen het MDP.
   Trouwens, ik was zeer aangenaam verrast dat “het beste dieet” haast identieke basisprincipes heeft
   als het MDP ( of omgekeeerd ;-)

   de grote verschilpunten zijn dat het MDP met de TURBO-faze eerst focust op snel je eerste
   overtollige kilo’s kwijt geraken, wanneer je goed het Turbo Plan volgt en vervolgens je
   gewicht in balans houden door een gezond en stabiel metabolisme aan te kweken.

   Plus, bij het MDP heb je natuurlijk ook mijn mentale ondersteuning die ik zeer
   belangrijk vind om je eet- en levensgewoonten te helpen aanpassen hé!

   Dus Josée, doe gewoon rustig verder hé, enkel, indien je voor een prikje die
   heerlijke recepten zou willen, dan kan ik je die zeker aanbevelen.

   Veel plezier en succes verder.

   Groetjes,

   Katja Callens
   Het Mentale Dieet Plan

 16. Hallo graag wil ik voor een klant van ons informeren of de boeken ook via de boekhandel worden geleverd.
  Het gaat dan om een exemplaar van deel 1 Mentale dieet plan, 2 Turbo plan. Graag vernemen wij of het mogelijk is, hoe we moeten bestellen en onder welke voorwaarden. Alvast bedankt voor het antwoord. Met vriendelijke groet,
  Cindy

  • Beste Ceciel,

   Dank je voor je berichtje.

   Het Mentale Dieet Plan is op dit moment uitsluitend als ebook te downloaden.
   Dit kan via deze link

   Met gezonde groeten,

   Sanne

  • Hallo Cindy,

   Idd, zoals Sanne vermeldt, het is een Online programma omwille van de mentale E-coaching hé.
   dit vormt een zeer belangrijk aspect bij het Mentale Dieet Plan.

   Bestellen kan je gewoon via de website hé.

   Ik hoop Cindy dat dit een beetje helpt hé anders stuur je me maar
   een mailtje hé.

   groetjes,

   Katja Callens

 17. Moet zelf 18 kilo kwijt en dit lijkt me wel wat. Alleen zie al paar verschillende boeken voorbij komen. Turbo, gewoon enz….Kosten alle dieet plannen geld? Of kun je eerst ergens een week dieet downloaden of weet ik veel wat, proberen en dan een boek bestellen?

  • Beste Miken,

   18 kilo is overzienbaar. Hoeveel tijd geef je jezelf hiervoor? Met het Mentale Dieet Plan is het zeker mogelijk. Het is geen echt dieet maar meer een andere (verantwoorde) manier van eten. Als je vragen hebt, dan hoor ik het graag.

   Groetjes,

   Sanne

 18. Ik heb mede lijners nodig! Eergisteren begonnen. Vijf jaar geleden ben ik met het MDP 40 kg afgevallen en nu moeten er 30 af. Ik woon niet in NL maar zou graag actief blijven hier en succes verhalen anno 2015 willen horen.

  Groetjes Anna

  • Hallo Anna,

   Ik ben 26 januari begonnen met het MDP en wil er zo’n 18 kilo af hebben. De eerste week is goed gegaan en de weegschaal gaf 2,4 kilo minder aan. Ik vind het niet lastig om te doen, je moet alleen even doorhebben hoe het met al die dagen werkt. In mijn agenda maar opgeschreven welke dag ik een alfa, beta of gammadag heb:-) De mentale oefeningen vind ik ook wel prettig en ondersteunend om te doen.

   Groetjes
   Anita

  • Hallo Anna,

   sorry, zie nu pas nu je berichtje.

   Prima resultaat dat je behaald had, maar….
   wat is er gebeurd? waarom moet er nu 30kg af?
   Heb je goed de mentale oefeningen gevolgd en toegepast?

   In ieder geval Anna, je weet dat je me steeds mag mailen hé
   als je ergens hulp bij nodig hebt of vragen hebt.

   Veel succes en er volop voor gaan hé!

   Groetjes,

   Katja Callens

 19. Hallo!

  Gister ben ik begonnen met het Turbo dieetplan.
  In december heb ik alles aangeschaft, me goed in gelezen en afgelopen weekend heb ik de boodschappen in huis gehaald. Ik heb voor mezelf doelen gesteld: ik moet 11 kilo verliezen om op MIJN ideale gewicht te komen. Het gewicht waarop ik me het fijnst voel. Over 4 weken wordt mijn zoontje 1 jaar: en op zijn verjaardagfoto’s wil ik er weer een beetje normaal uitzien! doel: 5 kilo eraf dan.
  de volgende 6 kilo wil ik graag kwijt voor 18 april (mijn verjaardag).

  Gister de eerste dag gehad:
  Start gewicht in de ochtend: 79 kilo
  Ik heb me grotendeels gehouden aan het eetschema van het 8 weken schema. Alleen het ontbijtbroodje heb ik niet op (voor degene die zich afvragen wat dat is; dat staat in het recepten boek; had ik geen tijd voor). In plaats daarvan heb ik een eiwitshake van de etos genomen.
  M1: eiwit shake
  M2: magere yoghurt
  M3: 3 gekookte eieren (ipv de duivelse eieren)
  M4: klein handje ongebrande, ongezouten noten
  M5: gekookte mosselen
  M6: chartucheriemix (twee plakjes kipfilet, 2 plakjes rosbief met peper)

  Daarnaast alle flesjes water gedronken, veel groene thee en 3 kopjes koffie.
  Ik heb geen honger gehad en voel me gewoon fit.
  Ik heb niet kunnen wandelen, want dat gaat niet (baby, drukke baan, vroeg op, laat thuis, etc).
  enige nadeel van afvallen is dat ik het altijd koud krijg en uit mijn mond ga stinken (plus nare smaak in de mond)
  Vanmorgen gaf de weegschaal aan: 77 !!!
  Hoppa! Een goede start!

  Vandaag valt ook niet tegen!
  Ik ga nu een paar dagen niet op de weegschaal staan. Pas op dag 6 weer.
  Aan de hand van hoeveel kilo’s de weegschaal dan aangeeft, beslis ik of ik 7 of 11 dagen Fase1 van het Turboplan ga doen.
  Jullie horen het wel!

  Ik hou me vast aan jullie succesverhalen en wil dolgraag weer ruim in maatje 38 kunnen, in plaats van uit maat 40 puilen zoals ik nu doe!

  Groetjes en succes!

 20. In maart 2014 ben ik begonnen met het MDP eerst 11 dagen het Turbo dieet en daarna het MDP. In 9 maanden tijd ben ik 61 kilo afgevallen ik moet hier wel bij zeggen dat ik 144 kilo woog toen ik begon. Maar dankzij het MDP heb ik een ander leven. Ik kan weer naar alle winkels (behalve de grote maten winkels

 21. Dit dieet is geweldig! je hoeft er niks voor te doen. je hoeft geen moeilijke oefeningen te doen. Je kunt gewoon blijven eten, zolang je, je maar houd aan de regels van dit plan. zoals gesteld richt
  het Mentale Dieet Plan zich sterk op hoe je jezelf nou het beste kunt motiveren om je overtollige kilo’s kwijt te raken. De tips concentreren zich mede op de eetpatronen van je dag. Hierbij wordt aangeraden om je eetmomenten te verspreiden over de dag, maar wel een stevig ontbijt tot je te nemen. Het idee is om zo je metabolisme te versnellen waardoor je eerder vet verbrandt.

  En het werkt echt!!

  Ik heb het ook geprobeerd en dit is het enige dieet wat echt heeft gewerkt voor mij! Ik was in een maand 9 kilo kwijt!

 22. Hoi, even een vraagje vooraleer ik het dieetplan zou aanschaffen… Ik ben lactose-intolerant en intolerant voor de melkeiwitten. Aangezien ik hier lees dat het turbo dieetplan gebaseerd is op het eten van uitsluitend eiwitten vroeg ik mij af of dit mogelijk is als je dus geen melkproducten mag eten? Grtjs

  • Hoi,

   Waar ik eigenlijk heel benieuwd naar ben is wat er bedoeld wordt met “alfa, beta en gamma dagen”.
   Zou je me daar wat meer over willen vertellen?
   Alvast bedankt.

   Vriendelijke groet,
   Frouja de Boer

 23. Hallotjes,
  Wij (mijn man en ik) zijn ook net begonnen met turbo; wij zijn ook echte vlees, vis en kip eters dus tot zover geen probleem. Er is mij wel opgevallen dat in het eerste boek met recepten (de 50 die je gratis krijgt) recept nr.3: havermoutpannenkoekjes, geschikt voor beta en alfa dagen, dan in het boek 101 recepten (vol.2) daar is snack nr. 2 een eigengemaakte eiwitshake met havermout in en er staat bij dat het ook geschikt is voor alle dagen? Beetje verwarrend, ik dacht dat havermout enkel mocht op de alfa dagen… Kan iemand dit voor mij ophelderen aub?
  Verder tja, wij drinken ook nog elke avond ons glaasje wijn…

  • Verder heb ik intussen ontdekt dat in het 2e boek van 101 recepten een heel pak recepten staan met fruit in waarbij staat: “Geschikt voor bèta en alfa dagen”; ik dacht dat fruit enkel op de alfa dagen mocht? Is er hier iets aan veranderd of zo? Kan iemand ffe toelichting geven aub? Hartelijk dank!

 24. Ik heb het mentale dieetplan 2 jaar geleden gedaan,en in 1 maand tijd 1o kilo afgevallen.
  Op vakantie geweest en 2 kilo aangekomen( viel mee toch). Toen raakte ik zwanger,dus eigenlijk nergens naar gekeken,mijn zoontje is nu 10 maanden en nu vond ik het tijd om weer op gewicht te komen…..ik zal blij zijn als ik er weer 10 kilo af krijg,maar 15 mag ook haha.wel doe ik het met wat aanpassingen deed ik toen ook mijn kip marineer ik gewoon met ketjap en ik bak mijn vlees,gewoon in olie……het is me toen met gemak gelukt,en ik hoop nu weer…..
  Groetjes esther

 25. Super Ingrid.
  Ik ben vandaag weer volle moed begonnen.
  weten jullie welke eiwitshake Katja Adviseerd?
  Ik heb alles op mijn pc opgeslagen maar daar kan ik nu tijdens mijn vakantie niet bij.
  verder weet ik waar ik me aan moet houden.
  Ga nu 11 dagen voor de turbo.

  groetjes