Marian Schoen Biografie en Advies

Marian Schoen is reeds enkele jaren werkzaam als zelfstandig afslankcoach. Zij werkt vanuit de insteek dat een volwassen mens zelf heel goed weet wat gezond en niet gezond is maar vooral een duwtje in de rug nodig heeft om verandering in gedrag en vastgeroeste eetpatronen aan te brengen. Zij coacht haar klanten zeer persoonlijk en motiverend met informatie over natuurlijke voeding en met tips en adviezen maar is nooit belerend. Haar praktijk is gevestigd in het Noord-Hollandse Edam, zij biedt ook online trajecten aan.

Marian aan het woord

Marian: ‘Over het algemeen weet je zelf heel goed wat je valkuilen zijn. Het ligt eigenlijk nooit aan die drie volkorenbroodjes die je heel keurig belegd met kipfilet, of het smakelijke visje als diner. Even dat stukje kaas als je voor de koelkast staat, de pannenkoek met stroop die de kinderen laten liggen, het doordeweekse wijntje, de jaren die beginnen te tellen…Ach ik hoef het je niet uit te leggen. Maandag begin ik echt! En dat doe je ook. Tot het weekend is en de borrelhapjes op tafel komen. Ook ik was ooit 13 kilo zwaarder en zwaar gedemotiveerd en zag afslanken als een gevecht. Door patronen te doorbreken en blijvende veranderingen in mijn voeding ben ik mijn kilo’s kwijtgeraakt. Nu werk ik alweer een aantal jaar als afslankcoach en heb ik middels mijn snellerslank trajecten vele klanten slanker en fitter de deur uit zien gaan. Dit door ze intensief te coachen en te wijzen op kleine stappen in gedragsverandering die een groot effect hebben op het reduceren van kilo’s”.

Naast haar werkzaamheden als afslankcoach, werkt Marian samen met haar man –ontwerper-, is zij moeder van twee zoons en schrijft zij verhalen met een knipoog voor haar blog metmarian.com. Verhalen over het leven en overleven, over eten en overeten, over vallen en weer opstaan. Voor vrouwen die weten dat perfectie saai is.

Vragen en Advies

Heb je vragen aan Marian? Of wil je graag een passend advies? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina om in contact te komen met Marian Schoen.

Columns van Marian

Regelmatig schrijft Marian columns over voeding en gezondheid. Hier volgt een overzicht van columns die Marian heeft geschreven voor vetvrij.com.

Marian Schoen
Ik ben Marian Schoen, werkzaam als afvalcoach in Edam. Verder werk ik samen met mijn man Hans -productontwerper- en probeer ik daarnaast iets van een huishouden draaiende te houden en oh ja, heel veel van het leven te genieten met onze zoons Tijs van 10 en Mats van 7 jaar. Ik schrijf over het leven, overleven, uitgaan en thuisblijven, eten en overeten op mijn blog.

1 reactie

  1. Dag Marian,

    in principe is mijn gewicht goed, maar ik wil toch graag wat afvallen. Ik hoop dat u me daarbij kunt helpen. Ik ben 1.72 lang en ik weeg 60 kilo.

    Met vriendelijke groet,
    Marieke

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in