Margretha’s Fit Plan Recepten

Afvallen in 2021

Margretha’s Fit Plan bestaat uit drie pijlers namelijk eten, bewegen en motiveren. Het afslankplan is gebaseerd op de ervaring van Margretha van der Laar. In een video verteld Margretha dat ze in het verleden 50 kilo afgevallen dankzij haar zelf ontwikkelde programma. Na het opsommen van een enorme lijst met begrip en medeleven verteld Margretha dat ze ooit 122 kilo woog. Tijdens een zoektocht om af te vallen heeft ze een eigen Fit Plan ontwikkeld waardoor ze uiteindelijk blijvend 50 kilo is afgevallen.

margrethafitplan_logo_groot Margretha over Fit Plan

Zelf verteld Margretha het volgende over haar Mentale Dieet Plan. “Door de juiste recepten, juiste oefeningen en de juiste mindset met elkaar te combineren, viel ik uiteindelijk ruim 50 kilo af. Ik was blij verrast met het resultaat, net als alle mensen die ik sindsdien persoonlijk heb gecoacht, waaronder Ernst Daniël Smid. Nu is het tijd dat alle Nederlanders met mijn methode eindelijk hun streefgewicht kunnen bereiken. Ook als je alles al hebt geprobeerd: Mijn methode werkt,” aldus Margretha.

Gratis Weekmenu van Margretha

Exclusief voor vetvrij.com heeft Margretha een gratis ebook met een weekmenu beschikbaar gesteld. Daarnaast ontvang je gratis een aantal tips die je motiveren om ook jouw doel te bereiken. Vul het onderstaande formulier in en start morgen met het Gratis Weekmenu van Margretha.

Drie Pijlers van Margreta’s Fit Plan

Voeding is de eerste pijler van het Fit Plan van Margretha. Eiwtitrijke recepten zorgen ervoor dat je minder honger ontwikkelt en een betere spieropbouw. Het is de bedoeling dat je meer vees, vis en groenten eet, en minder koolhydraten zoals pasta, aardappelen en rijst. Margretha bewijst dat afvallen geen afzien betekent. Om een indruk te krijgen volgt hier een dagmenu:

Voorbeeld Dagmenu

  • Ontbijt: Yoghurt met bessen, amandelen en zemelen
  • Lunch: Avocado-garnalensalade
  • Avond: Gebakken tonijn met tomaat en broccoli

Wil je meer dagmenu’s? Download dan het gratis weekmenu ebook. In dit boek staan naast een aantal tips en uitgebreide informatie een compleet weekmenu met alle ingrediënten en instructies om de recepten te bereiden.

Bewegen

Bewegen is de tweede pijler. Door meer te bewegen gaat  je lichaam op een eenvoudige manier calorieën  verbranden en spieren opbouwen. Voel hoe je snel fitter wordt en energie krijgt, met eenvoudige oefeningen die je in je huiskamer kunt doen, zelfs als je al jaren lang niet meer aan sport of beweging hebt gedaan.

Motiveren

De derde en laatste pijler ligt op het mentale vlak. Door de juiste motivatie kun je eenvoudiger je doel bereiken. Ga op zoek naar wat je beperkt om je doel te bereiken.Leer wat je kunt doen als je een eetaanval krijgt, hoe je de verleiding van teveel eten kunt weerstaan en hoe je kunt omgaan met de kritiek van de mensen om je heen.

Gratis Begeleiding

Door middel van verschillende video’s kun je kosteloos kennis maken met het Fit Plan. Margretha verteld je zelf alles over haar programma. Dankzij deze tips ben je zelf in staat om het programma te starten. Klik op de onderstaande afbeelding om te starten met de eerste gratis video.

margretha-video

Fysieke en Mentale Strijd

In 2005 werd bij Margretha schildklierkanker ontdekt. Na een fysieke en mentale strijd bleef ze wel zitten met een overgewicht van ruim 50 kilo zitten. In 2012 heeft ze haar streefgewicht behaald en behouden In dat zelfde jaar heeft ze het Europees Kampioenschap latin dance choreography wat ze in 2012 heeft gewonnen. Margretha was onder andere te gast bij Koffietijd en RTL Boulevard.

Margretha’s Fit Plan is ontwikkeld in samenwerking met een diëtiste. Een eiwitrijk dieet met voldoende koolhydraten waardoor je geen honger hebt. Dit dieet wordt aangevuld met oefeningen om snel mentaal sterker te worde