Mardanti Skincare Collageen

Mardanti Skincare Collageen het geheim voor een mooie huid? Ik zocht het voor je uit!

Steeds meer beroemdheden zweren erbij: collageen helpt om je huid jong te houden. Het grootste voordeel aan collageen is daarnaast nog eens dat iedereen het kan gebruiken en dat je geen moeilijke toeren hoeft uit te halen met naalden. Bij zoiets populairs als collageen vragen wij ons natuurlijk af; werkt het echt zo goed? En als het werkt, hoe kun je het dan het beste gebruiken?

Wij zochten het voor je uit. In dit artikel behandelen we al je vragen over collageen. Waar komt het vandaan, wat doet het en helpt het om je huid gezond te houden? Als laatste kijken we naar de manieren die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je voldoende collageen binnen krijgt.

Collageen Gratis Sample

Wat is Collageen

Collageen is een soort lijmvormend eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel van mensen en dieren. Collageen is niet één stof, zoals water of zuurstof, maar eigenlijk een soort structuur van allerlei verschillende soorten tropocollageeneenheden. Deze bestaan op hun beurt weer uit bouwstenen die gemaakt zijn van aminozuren. Als gevolg van wat scheikundige processen en een verbinding met waterstof ontstaan er uiteindelijk collageenvezels.

Mardanti Skincare Collageen Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Mardanti Skincare Collageen zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Mardanti Skincare graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Verschillende Soorten Collageen

Collageen is een verzamelnaam voor verschillende soorten eiwitstructuren. Zoals uitgelegd bestaat de tropocollageen uit verschillende bouwstenen van aminozuren. De combinaties van aminozuren zorgen ervoor dat er 29 verschillende soorten collageen zijn zoals Mardanti Skincare Collageen.

Ongeveer 90% van de collageen in je lichaam is van type 1. Deze soort collageen wordt gebruikt voor de opbouw van alle cruciale onderdelen van je lichaam. Zo zit er veel type I collageen in je bloedvaten, botten, pezen en gewrichten, maar het grootste deel van het type I collageen komt in je huid terecht. Type II collageen komt veel voor in het resultaatademhalingsstelsel, zoals in de luchtpijp en in de neus, maar ook in de ruggenwervels en ribben.

Andere belangrijke vormen van collageen zijn type III, IV en VII. Type III wordt door je lichaam gebruikt bij snelgroeiende weefsels, maar kan ook ingezet worden om beschadigingen, zoals een wondje, te repareren. Later wordt het collageen type III langzaamaan vervangen door type I. Type IV en VII helpen bij de opbouw van bijvoorbeeld de geslachtsorganen en basaalmembranen. Deze laatste vormen een beschermlaagje rondom de organen en beschermen deze onder andere tegen ziektes en tegen bepaalde soorten tumoren.  

Hoe komt je lichaam aan Collageen?

Zoals gezegd zijn er verschillende vormen van collageen. Deze soorten collageen worden allemaal door het lichaam aangemaakt. Collageen wordt onder andere aangemaakt in de botten en in de huid.

De aanmaak van collageen door het lichaam is het een bijzonder ingewikkeld proces waarbij verschillende soorten aminozuren binnen een huidcel worden gecombineerd. Vervolgens worden aan deze aminozuren waterstof en zuurstofatomen toegevoegd. Dit gebeurt onder invloed van ascorbinezuur, beter bekend als vitamine C. Vervolgens wordt dit hele pakketje nog een keer gecombineerd en via het golgi-apparaat ‘verpakt’ en naar buiten de cel gestuurd.

Eenmaal buiten de cel worden de verschillende soorten eiwitten nog een paar keer opnieuw gerangschikt. Met behulp van twee specifieke aminozuren, fibronectin en integrin kunnen de aminozuren zich binden aan de membranen van andere huidcellen. De aanmaak van collageen in de botten verloopt op ongeveer dezelfde manier en wordt in dit filmpje op een eenvoudige manier uitgelegd.

Maakt je lichaam altijd evenveel Collageen aan?

Je lichaam gaat na verloop van tijd minder collageen aanmaken. Dit proces begint al rond je 25ste, maar de gevolgen hiervan zijn dan nog niet echt merkbaar. De verminderde collageenaanmaak heeft twee oorzaken. Allereerst verouderen de fibroblasten, de onderdeeltjes van de huid die collageen aanmaken. Deze worden hierdoor minder actief. Een tweede reden is dat er een soort van vicieuze cirkel ontstaat. Doordat je huid minder collageen bevat, is er minder stimulatie van de fibroblasten. Als gevolg hiervan gaan de fibroblasten nog minder collageen produceren.

Eerst zal je niet zoveel merken van het feit dat je fibroblasten minder collageen produceren. Vanaf het moment dat je rond de 35 of 40 bent, worden de effecten in de meeste gevallen wel zichtbaar. Tijdens de menopauze zal de aanmaak van collageen in rap tempo achteruit gaan als gevolg van veranderingen in de hormonen. Dit gebeurt niet alleen in de huid, maar ook in de botten. Vrouwen hebben meer last van een achteruitgang in de collageenproductie dan mannen.

Wat gebeurt er als je minder Collageen aanmaakt

Een verminderde aanmaak van collageen heeft veel invloed op hoe je huid er uit ziet. Een hoog collageengehalte, zoals bij jonge vrouwen, wordt geassocieerd met een mooie, strakke huid. Als je lichaam te weinig collageen aanmaakt, zal je dit dan ook als eerste zien aan de huid. De huid wordt minder soepel en er kunnen rimpels ontstaan. Daarnaast is je huid minder elastisch en kun je gemakkelijker blauwe plekken oplopen.

Maar omdat collageen op veel verschillende plekken in het lichaam aanwezig is, blijven de gevolgen hier niet toe beperkt. Zo kan een groot te kort aan collageen leiden tot verschillende klachten. Deze klachten treden meestal alleen maar op mij mensen die door een ziekte niet voldoende collageen aanmaken. Zo is er een grotere kans op spierpijn en kunnen er klachten ontstaan in gewrichten. De gewrichten kunnen stijver worden en er is een grotere kans op instabiliteit en pijnklachten. Ook spierpijn komt vaker voor bij mensen die niet genoeg collageen aanmaken.

Twee gevolgen van een laag collageengehalte kunnen ook bij gezonde mensen tot problemen leiden. Zo kunnen je tanden eenvoudiger afbrokkelen als er te weinig collageen wordt aangemaakt. Daarnaast wordt nog onderzocht of een laag collageengehalte een rol speelt bij botontkalking (osteoporose). Vrouwen maken op latere leeftijd minder collageen aan en hebben vaker last van botontkalking, maar het is nog niet zeker of dit met elkaar verband houdt.

Andere stoffen die een belangrijke rol spelen in bovenstaande processen zijn elastine en hyaluronzuur. Elastine is net als collageen een soort eiwitverbinding die ervoor zorgt dat de huid en bloedvaten elastisch blijven. Hyaluronzuur is een soort suikerzuur dat helpt om de gewrichten gezond te houden. Hyaluronzuur is dan ook een populair supplement.

Collageen en Voeding

Er zijn drie verschillende manieren om door middel van voeding van je collageengehalte te ondersteunen. De eerste manier is de aanmaak van collageen door het lichaam zelf. Hier zijn verschillende bouwstenen voor nodig. Vitamine C speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van collageen, zoals we eerder al bespraken. Ook heeft je lichaam bepaalde eiwitten nodig om zelf collageen aan te maken. Zo bevatten eieren en pinda’s heel veel lysine, een van de belangrijkste bouwstenen van collageen. Als laatste speelt ook zwavel een rol bij de aanmaak van collageen. Deze stof zit bijvoorbeeld veel in knoflook.

Een derde tweede waarop voeding je collageengehalte kan ondersteunen is door de afbraak tegen te gaan. Zo stabiliseert vitamine C een bepaald enzym dat collageen afbreekt. Verschillende soorten bessen zijn rijk aan antioxidanten en voorkomen op die manier dat het collageen in je lichaam afgebroken wordt.

Als derde is het ook mogelijk om collageen te eten. Collageen komt zowel voor in plantaardige als in dierlijke vorm. De collagenen uit planten zijn qua samenstelling heel anders dan de dierlijke vormen van collageen. De plantaardige vormen van collageen moeten eerst omgezet worden voordat ze nuttig zijn voor ons lichaam.

Dierlijk collageen is een stuk eenvoudiger te gebruiken door ons lichaam. Collageen uit vis lijkt heel erg op het menselijke collageen en wordt daarom veel beter door ons lichaam opgenomen. Het belangrijkste alternatief voor viscollageen is collageen uit varkens- of rundvlees. Helaas bevatten de stukken vlees die in Nederland veel gegeten worden vaak weinig collageen. Het meeste collageen zit in taaie stukken vlees die wij doorgaans niet eten. Een alternatief is om bouillons te maken op basis van de botten van kippen, varkens of runderen.

Werkt Collageen Poeder?

Er zijn tal van verschillende collageensupplementen waaronder Mardanti Skincare Collageen op de markt. Er zijn pillen verkrijgbaar met een geconcentreerde hoeveelheid collageen. Daarnaast zijn er poeders verkrijgbaar die je zelf aan kunt maken met water. Onderzoek heeft aangetoond dat de creme kleurencollageensupplementen op basis van poeders (die je zelf aan moet maken) beter werken dan capsules. In capsules komt de collageen te geconcentreerd, waardoor grote delen van de collageen door het lichaam worden afgevoerd. Tot slot zijn er crèmes met collageen die je op de huid kunt smeren. Deze zijn zonde van het geld, omdat de collageen niet door de huid wordt opgenomen.

Een andere belangrijke factor is de oorsprong van de verschillende collageensupplementen zoals Mardanti Skincare Collageen. Er zijn veel collageensupplementen op basis van rund- of varkensvlees. Omdat de meeste mensen de taaie stukken vlees waar veel collageen in zit niet willen eten, wordt het meeste collageen van rund- en varkensvlees gemaakt van slachtafval. Om deze reden is de kwaliteit van dit vlees meestal niet hoog.

Ik ga dieper in op Collageen Poeder in dit artikel.

Supplementen op basis van vis zijn iets duurder, maar de collageen van Mardanti Skincare Collageen is zuiverder van kwaliteit en wordt beter opgenomen door je lichaam. Voor vegetariërs zijn er ook supplementen op basis van plantaardig collageen op de markt, maar deze vorm van collageen verschilt te veel van menselijk collageen. Plantaardig collageen wordt daarom nauwelijks opgenomen door ons lichaam.

Er is dan ook veel bewijs dat het innemen van collageensupplementen zoals Mardanti Skincare Collageen werkt. De hoeveelheid rimpels neemt af en de soepelheid van de huid neemt toe bij langdurig gebruik van collageensupplementen. Daarnaast is na een periode van twaalf weken de huid beter gehydrateerd. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat er al na vier weken meer collageen aanwezig is in de huidcellen.

Wel is de precieze werking is van deze supplementen nog onduidelijk. Sommige wetenschappers zijn er van overtuigd dat je lichaam de collageen naar de huid kan brengen. De collageen wordt dan eenvoudig door je lichaam opgenomen en naar de plekken gebracht waar het nodig is. Vervolgens is de aanwezigheid van het extra collageen al voldoende om een extra stimulans aan de natuurlijke aanmaak van collageen te geven.

Andere wetenschappers beweren juist dat de collageen wordt afgebroken in ons spijsverteringsstelsel. Toch leidt de inname van collageen tot een verhoogde aanwezigheid van collageen in de huid, botten en op andere plaatsen. De reden hiervoor is dat de bouwstenen van collageen, de verschillende aminozuren, wel intact blijven. Deze aminozuren worden vervolgens weer door de cellen in je huid gebruikt om opnieuw collageen te maken. Hiervoor is dan wel weer vitamine C nodig, omdat dit een belangrijke rol speelt in de aanmaak van het collageen.

Mardanti Skincare Collageen

Een van de supplementen die gebaseerd is op deze uitgangspunten is de Mardanti Skincare Collageen. Dit supplement bevat hoogwaardige collageen gemaakt van vis. Het supplement is verrijkt met een hoeveelheid vitamine C, zodat de natuurlijke aanmaak van collageen ook gestimuleerd wordt. Aangezien de collageen op basis van vis een typische vissmaak heeft is er een aroma toegevoegd om de vissmaak te verhullen. Het supplement is dus ook bij uitstek geschikt voor mensen die niet graag vis eten.

Mardanti Skincare Collageen wordt geleverd in een verpakking met 300 gram collageenpoeder. Afhankelijk van je wensen kun je dagelijks vijf of tien gram van dit poeder innemen voor het slapen gaan. Je kunt deze hoeveelheid eenvoudig afmeten met het meegeleverde maatschepje. Vervolgens voeg je dit toe aan een glas water en je drinkt het geheel op. Tijdens de nachtrust doet je lichaam de rest.

Meer informatie en bestellen kan via de website van Mardanti Skincare.

Wat kan je verder nog doen

Naast het innemen van een supplement als de Mardanti Skincare Collageen zijn er nog een aantal dingen die je kunt doen om je collageengehalte te verhogen.

Vermijd overmatig zonlicht

Overmatig zonlicht kan ervoor zorgen dat de collageenaanmaak in je huidcellen verstoord wordt. Dit is voornamelijk het geval bij langdurige en intensieve blootstelling, zoals van een zonnebank of een hete zomerzon. De overmatige blootstelling aan zonlicht versterkt dus de effecten van het ouder worden.

Stoppen met roken

‘Roken veroudert de huid’ staat er met grote letters op sommige pakjes sigaretten. De reden hiervoor is als volgt. De doorbloeding van de huid neemt af als je rookt en hierdoor worden afvalstoffen uit de huid niet goed afgevoerd. Nuttige bouwstenen, zoals de eiwitten die de basis vormen voor collageen worden juist minder goed aangevoerd.

Eet minder simpele koolhydraten

Simpele koolhydraten kunnen zich, nadat ze eenmaal zijn opgenomen in het bloed, eenvoudig hechten aan bepaalde soorten eiwitten en aminozuren. Dit betekent dat deze eiwitten en aminozuren niet meer gebruikt kunnen worden voor nuttige doeleinden.

De conclusie

De collageenproductie in je lichaam neemt langzamerhand af als je ouder wordt. Dit is een natuurlijk proces dat onder andere leidt tot een minder mooie huid. Aan de hand van supplementen die naast collageen vitamine C bevatten kan er veel gedaan worden om het collageengehalte en de aanmaak van collageen te stimuleren. Het gebruik van dergelijke supplementen, zoals de Mardanti Skincare Collageen, zorgt er al snel voor dat je een mooiere en elastischere huid krijgt.

Gezonde Groeten,


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

80 Reacties

 1. Graag wil ik als proefpersoon meedoen Marda, colageen uit te testen ! ben 47 en heel erg met mijn huid bezig ! ( het interesseert me enorm gezien het niet van runder komt ! ik ben vegitarier (eet wel vis )

 2. Goedenmorgen,
  Na het lezen van het artikel over Mardanti Collageen, zou ik graag meedoen aan een testfase om het verschil in mijn huid te kunnen zien. Ik heb al eens collageen van een ander merk gebruikt, wat op zich goed beviel maar gezien Mardanti gebruik maakt van Viscollageen i.p.v. rundercollageen, spreekt mij dit meer aan en ben ik benieuwd naar het resultaat. Graag hoor hoe ik van u, hoe ik in aanmerking kom om Mardanti Collageen te kunnen testen.
  Vriendelijke groet,
  Desiree van Dongen

 3. Ik ben al een tijdje bezig met collageen en heb het idee dat mijn gewrichten minder kraken, helaas zie ik nog niet echt iets terug in mijn gezicht. Zou graag dit merk uittesten.

 4. Ik voel me de laatste tijd niet goed in mijn vel. Reden veroudering in gezicht,ik heb al een paar supplementen getest maar niets hielp. Alvast bedankt.

 5. Ik zou graag een collageenkuur van mardanti willen testen, omdat ik na een een lang ziek te zijn geweest heel veel ben afgevallen. Ik ben nu beetje bij beetje aan het opknappen, maar kamp nog steeds met ondergewicht. Ben wel al met een MSM kuur begonnen, waarvan ik de eerste positieve verbeteringen zie. Maar ik heb ergens gelezen dat een combinatie in mijn geval nog beter zou zijn. Kamp namelijk ook sinds 19 jaar met fibromyalgie.

 6. Hallo ik zou heel graag Mardanti Skincare Collagen willen testen heb heel wat stress te verduren gehad de laatste jaren en dat is ook aan me te zien , wil er alles aan doen om er goed en gezond te blijven en dit ook uit te stralen van binnen en buiten

 7. Ik heb een heftige periode achter de rug op privé gebied en zag er voor deze periode altijd goed geconserveerd uit. Ik zie nu dat ik meer getekend ben. Ik zou de tabletten graag willen proberen, mede als onderdeel van een nieuwe fase in mijn leven. Immers, over 2 weken ben ik pas 45 lentes jong en klaar in mijn jeugdige ik weer ruimte te geven. Kom maar op! :-)

 8. Beste,
  Hierbij wil ik heel graag dit product testen, mijn leeftijd is 50 jaar, en na een hectische periode in mijn leven toe aan wat supplementen die mijn huid weer laat stralen.
  Hartelijke groet.

 9. Ik wil een produkt dat effectief is en omdat collageen een belangrijke stof is in het lichaam om verouderingsklachten te verminderen wil ik dit heel graag testen, ben 46 , bijna 47 jaar.

 10. Sinds het overlijden van mn moeder schoonma en 2 honden is er veel verdriet geweest mn huid word iets beter,maar een beetje hulp erby kan mn huid wel gebruiken.Ik vind het niet prettig om zomaar iets teslikken van een drogist omdat hun er vaak niet voor op geleid zyn en vind het pretiger om het via jullie teproberen en kan blijven gebruiken ik hoop van u tehoren mvg mevr bouman.

 11. Ik word 51, rook en drink niet en eet gezond maar ik merk dat mn huid op armen en benen slapper begint te worden.
  Aangezien ik geen voorstander ben van ‘botox’ toestanden ben ik me gaan verdiepen in collageen inname.
  Mvg

 12. Ik zou dit product graag willen testen. Ik wil er jong blijven uitzien. Heb wat schrik om te verouderen.

 13. Ik zou heel graag Mardanti Skincare Collagen willen testen. Al jrn slik ik Immedeen ter bescherming van mijn huid en tegen de veroudering. Ik ben eigenlijk constant op zoek naar producten met positieve ervaringen om mijn huid van binnen uit te voeden. Zo heb ik Oenobiol geprobeerd, slik sinds kort Astaxanthine en ‘beauty essentials’ naast Immedeen. Ik werk in een luchtvochtigheid van 13% tot 17% en heb te maken met onregelmatige diensten. Ik zou het graag willen proberen om het ook daarna te kunnen delen met m’n collega’s, aangezien er verzorgd, uitgerust en presentatief uitzien erg belangrijk is in ons werk. Ik ben nu 49 en Mijn huid is minder vol, de lijntjes en rimpels worden steeds duidelijker en soms bespeur ik een craquelé huid op mijn wangen. Dit heeft echt met vocht te maken. Ik zou het echt graag willen testen. Met vriendelijke groet, Wieke

 14. Er word zoveel reclame gemaakt en zoveel beloofd en telkens heb ik mijn geld weggegooid, ik ben 58 jaar en een hardwerkende moeder van 3 dochters, ben zeer benieuwd of dit wel ECHT werkt dan zou dat fantastisch zijn en ook gelijk een goede reclame :)

 15. Hallo,

  Ik ben 37 jaar, maar word regelmatig ouder geschat vanwege mijn vele rimpels, met name onder en naast mijn ogen. Ben op zoek naar een middel wat hiertegen werkt, en waarvoor ik niet met naalden in een weer hoef. Ik zou daarom graag collageen willen uitproberen.

 16. Ik ben 47 jaar en ik vind mijn huid minder vol en stevig worden.
  Ook zit ik in de overgang wat meer rimpels en lijntjes veroorzaakt.De Collageen zou ik graag willen proberen om te zien en voelen dat mijn huid weer mooier, strakker, voller en minder diepere lijntjes laat zien!

 17. Vanwege de overgang merk ik dat alles nu ineens hard achteruit gaat. Haar wordt dunner huid wordt slapper voel me minder goed, minder energie en ga nog maar even door. Ik wil graag proberen of collageen het process weer kan vertragen. Het zou fijn zijn om nog een tijdje volop mee te draaien.

 18. Als 48 jarige dame merk ik dat er enige mate van huidverslapping in mijn huid optreedt. Dit is vooral te zien aan de huid van de hals. Over het algemeen is de huid op het lichaam droger. Ook merk ik dat er gewrichtsklachten optreden. Haren worden dunner. Geen fijn proces. Om dit tegen te gaan ben ik op zoek naar een collageen supplement

 19. Hi, ik ben 46 en heb al jaren last van een droge huid. Ook zie ik meer rimpels ?. Ik eet gezond sport en heb allerlei smeersel geprobeerd zonder echt effect! Helaas heb ik ook wat gewrichts klachten dus ik zou jullie product echt super graag willen uitproberen!

 20. Ik ben steeds op zoek naar een goed product dat kan helpen om mijn huid weer een beetje beter te ondersteunen.
  Ik ben 65 jasr en mijn huid wordt slapper en mijn gezicht valt een beetje in.
  Dus ik heb zojuist een pakket besteld.

 21. Ik ben Peter, 65 jr en wordt vaak jonger geschat. Mijn keelhuid en de huid bij mijn ogen begint echter wat losser te zitten en er manifesteren zich ook klachten die op een verminderde elasticiteit van de bloedvaten kunnen wijzen. Dus zowel om esthetische als om gezondheidsredenen zou ik het product graag proberen.
  Groet. Peter

 22. Ik wil dit product graag testen, ik ben 50 jaar en de tekenen van rimpels beginnen duidelijk te worden vandaar dat ik het graag zou willen testen

 23. Ook ik slik medicijnen voor reuma en ms en merk dat huid, haar en nagels achteruit gaan, graag zou ik jullie product willen proberen

 24. Ik ben Emmy 53 jaar ik slik medicijnen tegen kanker en krijg daar best een droge huid van. Veel soorten crèmes gebruikt misschien dat ik van binnenuit moet gaan werken.

 25. ik ben Ans en 58 jaar oud , zoek een nieuwe dagcrème en toen kwam ik dit tegen .
  In de wandelgangen heb ik gehoord dat collageen ook goed is voor je gewrichten , ik heb namelijk reumatische artritis, graag zou ik dit om die reden willen proberen , goed voor de huid en gewrichten dat werkt dubbelop .

 26. Hoi, Ik ben 40 gepasseerd en begin de eerste tekenen van veroudering te zien. Zoals slappe huid, onder armen, billen.. en ook heb ik fijne lijntjes rond mond en ooghoeken waar ik me aan begin te storen. Ik heb al allerlei cremes geprobeerd.. maar niets helpt echt. Ik wil dit heel graag uittesten voor jullie!

  Groetjes,
  Tanja

 27. Hallo,
  Ik zou dit produkt heel graag willen testen.
  Ikheb de laatste tijd steeds meer last van gewrichtsklachten en fijne lijntjes in mijn gezicht.
  Ook slaap ik de laatste tijd slecht.
  Mvg. Jolanda

 28. Heb astma dus slik veel prednison en gebruik inhalators. Heb osteopourose en hoge bloeddruk en een te langzaam werkende schildklier. Ben al 10 jaar in de overgang, slaap slecht en heb veel opvliegers. Ook doen al mijn spieren pijn terwijl ik wel sport. Graag zou ik dit proberen als ik dit bij mijn medicijnen kan gebruiken.

 29. Beste,
  Ik ben 58 jaar en na de overgang is mijn huid slap en mijn spieren stijf . Ook krijg ik last van artrose. Ik zou heel graag willen dat dit proces een beetje geremd wordt.
  Ik wil heel graag uw product, Mardanti Skin care Coĺlageen willen uitproberen.
  MVG,
  Clasina

 30. Sinds een paar jaar gaat de toestand van mijn huid, over het ganse lichaam, sterk achteruit (verslapping, fijne lijntjes …). Graag zou ik dit proces wat willen afremmen. Daarom hoop ik het produkt te mogen uittesten. ( Ik ben 63 Jaar).
  J.V.D.

 31. Inmiddels 60 jaar, en mijn gezicht kan wel wat extra gebruiken, de huid word slap met wat rimpels, pfff, vreselijk, dus ik wil dit graag proberen.

 32. Beste,

  Op mijn 47 jarige leeftijd beginnen de rimpeltjes rond mijn ogen de kop op te steken en wordt mijn huid valer. Graag wou ik uw product eens testennom te zien of dit mijn huid lan helpen opfrissen. Alvast bedankt en hopende op een positieve reactie. Mcg, Annick

 33. Recentelijk heb ik 12 chemokuren ondergaan. Daar wordt je niet mooier van. Ik heb veel plooien in mijn gezicht gekregen en zou graag dit product uitptoberen.

 34. Ik ben bijna 50 j. Heb in het verleden andere collageen product uitgetest. Ik wil dit product graag uittesten en zien of de theorie klopt.

 35. Hallo, ik zou heel graag dit produkt willen proberen, ben 50 plus en heb geen eigenwaarde en dat wordt met mijn zichtbaarder rimpels er niet beter op, dusss heel graag!!

 36. Hallo, mijn naam is Marian en ik ben 55 jaar en zou dit product graag uitproberen.
  Zorg altijd al goed voor mijn huid (vanaf m,n 20e) en zou daar graag middels dit product mee doorgaan. Ik heb er al heel veel over gelezen en ben er van overtuigd door alle onderzoeken dat het resultaat gaat opleveren. Hopelijk mag ik het uitproberen.?

 37. Ik ben inmiddels net de 50 gepasseerd en heb al heel veel produkten geprobeerd voor een frissere look, minder rimpels en de donkere wallen. Tot nu toe zonder resultaat en bang om weer geld uit te geven aan iets wat weer niet doet wat het zegt. Collageen schijnt wel te werken heb ik me laten vertellen, doch niemand in mijn directe omgeving die het daadwerkelijk heeft uitgeprobeerd. Daarom wil ik het zelf graag testen zodat ik, bij positief resultaat, jullie er een nieuwe klant bij hebben, en ik mijn omgeving ook kan overtuigen ervan.

 38. 52 jaar en frustrerend om te zien hoe de huid van het gezicht ‘zakt.’ Zou graag dit product willen proberen om te ontdekken dat dit vervelende verouderingsproces een beetje aangepakt kan worden!

 39. Ik ben op zoek naar een collageenpoeder dat zo zuiver mogelijk is en vrij van bijwerkingen. Ik wil het gebruiken als ondersteuning voor mijn huid en gewrichten. Als cronisch pijnpatient ben ik constant op zoek naar natuurlijke pijndemping en een manier om een zeer droge huid die voor extra rimpels zorgt terug te voeden van binnenuit.

 40. Ik zou graag ook heel graag dit product willen testen, omdat ik al een tijdje opzoek ben naar collageen. Wil graag een goed product wat zeker gaat werken. Als ik het kan testen dan weet ik zeker dat ik waar krijg voor mijn geld.

 41. Ook ik zou Mardanti graag willen uitproberen. Het is toch wel weer een beste prijs voor als je niet weet of dit dan wel werkt. Ik ben 29 jaar, maar erg onzeker over hoe ik mezelf ouder zie worden. Ik heb ptss (post traumatische stressstoornis) door veel ellende in mijn jonge leven te hebben meegemaakt en dat begin ik sinds een paar jaar aan mijn huid te zien. Ik word hier onzeker van. De stress, het slechte slapen en de dagelijkse spanning breken je op. Spierpijn, wallen, rimpeltjes. Ook ben ik benieuwd of het je spierpijn kan verlichten. Gr. Milou

 42. Ik zou mardanti skincare collageen graag willen proberen of het een toevoeging is voor mijn huid en de rest van mijn lichaam. Ook zou het verband kunnen houden met osteoporose. Voor osteoporose is bekend dat vit K 2 ( men 7) een goede aanvulling is. Dus ik ben een totaal pakket aan het samenstellen voor mijn lichaam. Lees veel recentie en onderzoeken. Dus ik zou mardanti skincare graag willen proberen voor mezelf maar ook voor testresultaten die andere mensen kunnen helpen

 43. Graag zou ik het product willen testen omdat ik al tijden opzoek ben naar een goed collageen product. Maar zie door de bomen het bos niet meer!

 44. Ik zou Mardanti skincare wel graag willen testen. Na een best heel verdrietige periode van een paar jaar zie ik er ouder uit dan ik me voel. Geen vreselijk diepe rimpels, maar wel verdrietige lijntjes rond mijn ogen en mond en enigzins droevige wangetjes. Zou er graag vanaf willen, maar naast voeding en leefstijl heb ik nog geen oplossing uit een potje gevonden. Dus ben héél benieuwd! ???

 45. Er zijn zoveel keuzes tegenwoordig ,eigenlijk raak je niet uitgelezen over zoveel informatie ,zoveel crèmes capsules en behandelingen,ik wil altyd graag geloven dat iets werkt,ben niet sceptisch maar heb gewoon te weinig te besteden om zoveel uit te proberen,daarom zou ik graag gratis willen uitproberen en ondervinden naar dit product ,,ben er zeker in geïnteresseerd groetjes

 46. Ik heb diepe rimpels rond mijn mond, die me oud en streng er uit laten zien. Dat wil ik graag veranderen, maar ik heb naaldenvrees dus botox wordt het niet! Een creme lijkt mij dus veel beter. Ik wil hem dus graag uitproberen.

 47. Hallo, ikzelf ben 44 jaar en heb al een hele tijd last van wallen onder de ogen, (niet direct van vermoeidheid) ze zijn elke dag aanwezig, graag zou ik het product eens willen uitproberen om te kijken welk effect het heeft op mijn wallen.

  mvg
  Gert

 48. De belofte van weer een strak en ‘gevuld’ huidje ? Natuurlijk wil ik dat graag testen!!Mijn velletje is echt wel toe aan wat extra steun, dus kom maar op: ik meld me graag aan als tester!
  Hartelijke groet, Marianne

 49. Na al veel geld aan producten te hebben uitgegeven zonder het beloofde resultaat zou ik graag het product willen testen. Ben 54 en m’n huid wordt steeds slapper

 50. Na veel producten te hebben geprobeerd zou ik toch weleens willen weten of dit wel helpt… Ik ben erg sceptisch…

 51. Gebruik het product nog niet zo heel lang, maar voel al best wel verschil. Mijn huid is ‘dikker’, steviger, geworden, vooral in mijn gezicht. Wat de (vieze) smaak betreft: ik doe het in een glas (suikervrije) limonade. Goed blijven roeren en dan in één keer opdrinken. Op die manier is het heel goed te doen. Is een stuk goedkoper dan soortgelijke producten. Dat vind ik ook wel prettig.

 52. Ik heb veel gelezen over mardanti collageen en ben benieuwd of het echt wat kan doen van binnenuit dus ik zou het dolgraag testen!

  • Ik heb dit voor 2 weken geprobeerd en het bevalt goed. Mijn huid wordt niet meer droog. In het begin moeedt ik ff wenen met de geur en smaak maar na een paar dagen was ik al gewend.

 53. Graag zou ik voordat ik geld investeer , in Julie middel .Dit produkt gratis testen , heb al zoveel geld uitgegeven aan producten die niet helpen . Ben 50 jaar huid gaat snel achteruit. Misschien ook door schildklier probleem. Help!!!!

 54. Ik zou graag Mardanti willen testen. Ben de afgelopen twee jaar 10 jaar ouder geworden in mijn gezicht door slapeloze nachten( jonge kids) en veel persoonlijke problemen met mijn gezin. Graag zou ik weer zo stralend als een aantal jaar terug willen worden…

 55. Mijn huid is sneller achteruit gegaan,omdat ik zeven jaar geleden door chemotherapie meteen in de overgang ben gekomen. Ik ben op zoek naar een middel om mijn huid op te peppen. Elasticiteit kan dus sterk verbeteren met dit middel en ik zou het gaarne serieus willen uitproberen.

 56. Graag zou ik het collageen willen proberen. Ik ben steeds op zoek hoe ik mijn huid optimaal kan houden. Ben 52 en wil graag van binnen en buiten stralen.
  Ik hoop dat ik het product van u mag proberen.

  • Het is echt een goed product. Puur, goede prijs-kwaliteit verhouding. De smaak is echter wat minder geweldig. Ik meng het met water, knijp mijn neus dicht terwijl ik het in een keer opdrink. Werkt voor mij.

 57. Hallo,
  Ik wil graag Mardanti testen. Ik heb last van couperose, en nek/schouderklachten.
  Blijkbaar zou dit ook goed voor de spieren zijn. Ik ben 35.

 58. Ik wil mardanti graag testen.
  Om twee redenen: ik heb al jarenlang last van mijn achillespezen en heb de indruk dat dit te maken kan hebben met collageentekort. Ook een hele droge en slappe huid op mijn benen. Ben benieuwd of dit werkt

  • Tijdens de menopauze zie ik mijn huid erop achteruitgaan qua elasticiteit. Ik wil graag het effect van collageeninname ondervinden en checken wat dit voor mijn huid kan betekenen.

  • Het is geen creme Bianca. Het is Collageen, dat is een poeder waar je een drankje van maakt en dagelijks een beetje van drinkt. Ik gebruik het al jaren voordat het in Nederland was en kocht het in Italie. Nu koop ik Mardanti, dit heeft dezelfde basis als het italiaanse product. Het werkt van binnenuit en je krijgt echt een strakkere huid (geen kraaienpootjes, geen wallen, geen rimpels meer)

   Elisabeth

 59. Van de ene op de andere dag schrok ik van de spiegel toen ik ineens zag hoe mijn silhouette met mijn 52 jaar ging “hangen”.
  Is dit dan echt de oplossing?????

 60. Ik ben 52 jaar heb alles wat met verjonging al geprobeerd
  Zonder resultaat na al die beloftes dat het zou werken
  Ik zou zo graag deze ook willen testen
  Ik doe zoveel maar vind niks dat echt werkt benbenieuwd

 61. Dat zou ik graag testen.
  Ben 45 jaar, rimpels bij mond dn ogen.
  Lichaam is ah veranderen & daar moet ik aan wennen. Wil wel graag mijn huid jeugdig houden zover het kan.

 62. Met mijn 65 jaar is mijn huid wel slap geworden! ? Ik eet redelijk gezond , veel groenten en fruit drink ook veel water en thee.Iedere dag wandelen en sporten.Maar de huid is niet meer elastisch. Ik zou graag Mardanti Skincare willen testen, hoewel ik wel skeptisch ben! Ben misschien ook al te oud om nog resultaat te boeken…
  Mvg Ann Njo

 63. Ik zou graag de Mardanti skincare willen testen. Mijn huid is erg slap geworden.
  Heb alzoveel geprobeerd, fijn om dit nu eens gratis te testen.
  Mvg T de Jong

 64. Graag wil ik Mardanti skincare collageen testen. Mijn huid is zo dun geworden dat het er vlekkerig uitziet. Ik ben 55 jaar en zoek een middel om deze weer een beetje gezonder te krijgen. Gr Petra

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardeging
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com