Mardanti Bio HCG Review en Ervaringen

Banner_MardantiBioHCG_468x60

Afvallen in 2021

Mardanti Bio HCG afslankkuur van Dianne

Wat is en doet Mardanti Bio HCG afslankkuur. Wat is het verschil met andere producten, hoe werkt het en werkt het echt? Dit zijn vragen waar ik graag antwoord op zou willen.
Tja en wat is het beste om daar achter te komen, juist door het zelf te volgen en ervaren. De Mardanti Bio HCG kuur is ontwikkeld door voedingscoach en deskundige Dianne Veltman en in het bijzonder geschikt voor mensen die plaatselijk vet willen verliezen. Echt iets voor mij!

BioHCG_Mardanti

Mardanti Bio HCG Review

De eerste stap is gezet, ik ben niet echt dik maar heb op bepaalde plekken wel wat teveel vet zitten, vooral bovenbenen en buik stoor ik mij al jaren aan.

Hoe het vermeld wordt ga ik daar dus ook echt afvallen, ben echt zeer benieuwd, maar blijf wel een beetje kritisch, eerst zien dan geloven.

De Bestelling

De website ziet er duidelijk uit, ook het filmpje erg handig, zo weet ik al iets meer over het gebruik.

Bestelling gedaan, ben echt benieuwd en krijg er weliswaar nog zin in ook. Het is natuurlijk maar voor 27 dagen, dus dat is goed te overzien. Het begint al goed, de volgende dag heb ik de afslankkuur Mardanti Bio HCG al binnen. Het ziet er erg mooi uit, moet ik zeggen.

Duidelijk boekje met richtlijnen wat ik wel en niet mag eten, wanneer de ampullen te nemen maar ook handige tips en adviezen.

Mijn Eerste Ampul

Ik start op zaterdag met mijn eerste ampul, hier mag ik nog lekker bij blijven eten, suikers al wel wat minderen maar vetten niet vermijden. Dit blijkt dat het betere resultaten geeft tijdens het dieet. Ook zondag een ampul genomen en hierbij nog gewoon bij gegeten. Bio HCG Dieet_300px

Vanaf maandag is mijn eerste dag van het dieet, ik start vanaf nu elke dag met een ampul, vitaminen en mineralen capsule en volg strikt het dieet. Ik moet eerlijk zeggen, de eerste dag had ik wat last van hoofdpijn en voelde me erg zielig (vooral s ‘avonds op de bank) Ik heb contact opgenomen met Dianne, ze legde uit dat hoofdpijn de eerste dagen heel normaal is, dit zijn mijn suikers/afvalstoffen die mijn lichaam nog moeten verlaten. Goed water blijven drinken, gaat vanzelf over. Ook mentaal heeft ze mij nuttige tips gegeven, zodat ik niet in de verleiding kom om verkeerde dingen te gaan eten. Echt super!

Meer Energie

Na 3 dagen begreep ik wat men bedoelde, ik krijg al meer energie, voel me blij en elke dag verder in de kuur ga ik het voelen aan mijn kleding.

Echt moeilijke momenten heb ik niet gehad, maar ik heb één keer op een feestje gesmokkeld met een droog wit wijntje. Ja, ik weet dat dit niet de bedoeling is, en het is ook bij 1 glaasje gebleven. Gelukkig de volgende dag nog 4 ons eraf ook, pfff

Ik heb hier ook contact met Dianne over gehad, wat overigens erg fijn en makkelijk gaat. Ze reageert echt onmiddellijk, complimenten! Ze adviseerde om dan een keuze te maken, of je gaat voor wat hartigs, in de vorm van een stukje worst, extra toastje met beleg of je neemt een wijntje (liefst een droge witte wijn)

Wijntje?

Mijn voorkeur had dus het wijntje, wat ik naar aanleiding van Dianne dus ook heerlijk bewust van heb genoten en ook niet de behoefte heb gehad om andere dingen erbij te gaan nemen.

Wat natuurlijk dan jammer zou zijn geweest van de inspanning en tot nu toe behaalde resultaat.

Ik heb me niet elke dag gewogen omdat ik mezelf dan gek maak, dus 2 x in de week had in een weegschaal moment, op advies van Dianne elke keer op hetzelfde tijdstip.

Ik ben totaal in kilo’s goed afgevallen maar in centimeters enorm veel. En ja, ik ben dus ook echt op mijn bovenbenen, heupen en buik mijn vetten kwijt geraakt. Kan niet anders zeggen dat ik mij heerlijk voel, het is ook een beetje een detox gevoel, lekker schoon van binnen, meer energie en ik kan weer broeken en jurkjes aan die ik al jaren niet meer pas.

ik heb altijd mijn mooie broeken en jurken bewaard in de hoop dat het op een dag weer zou passen, en dat moment is dus aangebroken dankzij deze kuur.

Wat is het verschil?

Ik heb nog wel even aan Dianne gevraagd wat het verschil is tussen de andere kuren.
En dat is o.a. de speciale samenstelling van de Bio HCG vloeistof die Mardanti toepast. Daarnaast hebben de vitaminen en mineralen capsules een ingrediëntenlijst die niet te vergelijken is met de andere Bio HCG merken.

Deze heb je echt nodig bij de afslankkuur, om geen tekorten te krijgen tijdens de kuur.
Ook handig, de ampullen bevatten een speciale ampullen breker.

Ook een goede tip van Dianne, wees matig met sporten, wat ze aangaf, je lichaam is keihard aan het werk om je vetten te verbranden. Je zit op een zeer laag calorieën dieet, dus terg je lichaam niet door het te overbelasten. Wil je erbij sporten doe dit dan altijd in overleg met Dianne zodat ze je aanvullende tips kan geven.

Al met al ben ik dus echt heel erg tevreden, ik vond het inderdaad makkelijk te volgen en ben meer afgevallen dan ik had gedacht of zelfs gehoopt. En dan ook op de plekken waar het eraf moest, ook wel belangrijk!

Nu het stabiliseren nog, volgens Dianne belangrijk om goed te volgen zodat je lichaam in balans komt, en je niet het jojo effect krijgt. Ook hier heeft ze me veel tips en duidelijkheid in gegeven. (het lijkt lastig maar dat is het inderdaad niet)

Een Mardanti Bio HCG kuur bestaat uit

 • 24 glazen ampullen a 2 ml (t.b.v. 27 dagen afvallen)
 • Originele Bio HCG met o.a. L carntine, chroom, kalium, calcium, magnesium, ijzer en garcinia cambogia
 • 60 hoogwaardige biologische multivitaminen en mineralen zonder gluten, lactose, kleur –geur en smaakstoffen
 • Volledige handleiding met het 3 – fasen en eetschema
 • Heerlijke recepten voor tijdens de kuur (ook na de kuur geschikt)
 • Gratis (en vrijblijvend) de meest professionele telefonische en /0f e-mail begeleiding van Dianne
 • Gratis verzending (vandaag besteld is morgen geleverd)

Conclusie Mardanti Bio HCG kuur

Deze Bio HCG afslankkuur heeft verschillende voordelen.

 • Snel en effectief
 • Makkelijk in gebruik
 • Alleen afvallen op je vetten (en niet op je spiermassa)
 • Geeft energie en maakt fitter
 • Bevat géén hormonen of chemische eetlustremmers
 • Veilig in gebruik
 • Natuurlijk product
 • Positieve werking op het mentale gestel
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Hypoallergeen
 • Unieke samenstelling ampullen
 • Unieke samenstelling vitaminen/mineralen complex

In samenwerking met Dianne hebben we een exclusieve actie samengesteld. Je wordt hierbij gratis en vrijblijvend begeleid via de mail of telefoon door de Bio HCG specialist Dianne. Meer informatie en bestellen kan via de website van Mardanti.

Andere Bio HCG Kuren

Naast Mardanti Bio HCG heeft vetvrij.com reviews geschreven over de volgende Bio HCG Kuren:

 • Bio HCG Original
 • Momentum Bio HCG
 • Sense Bio HCG
 • Bio HCG+
 • Calorietje Bio HCG
 • Bio HCG Tabletten en Spray

Lees meer over de verschillende Bio HCG Afslank Kuren

Heb je vragen over een Bio HCG kuur of wil ervaringen uitwisselen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers. Wil je meer weten over Bio HCG? Bekijk dan de BioHCG ervaringen en reviews over de veschillende biohcg afslankkuren in Nederland.

Gezonde Groeten,

sanne

13 Reacties

 1. Vorig jaar april was ik klaar met mijn ampullen van de Mardanti bio hcg kuur. Enorm goed gestuurd door Dianne. De kuur is top en pakt het vet aan. Ik ben niet heel dik, maar heb wat (pijnlijke) vetophopingen bij mijn benen/heupen. Dit werd bizar veel minder. De bulten van ophopingen zag je verdwijnen. Tijdens de kuur (ongeveer 3,5 week) zo’n 10 kilo afgevallen. In de stabilisatieperiode nog zo’n 4 kilo. Door een kuur is mijn levensstijl aangepast. Daarom past deze kuur bij mij. Snel veel afvallen om het vol te houden en daarna andere levensstijl om op gewicht te blijven.
  Een jaar verder begin ik weer wat te snoepen enzo. 2 kilo eraan, dus even een week de ampullen genomen. Dit samen met de vetverbrander en detox van TimFit. In een week 2,5 eraf en voel me weer slank, schoon van binnen en mooi.
  Dieet zelf dus echt een aanrader en als tip om eens per jaar weer even een weekje te doen (en daarna stabiliseren).

 2. Ik heb nu voor de 2de keer van mardanti de kuur gebruikt. Het is echt een aanrader. Snel energie en echt heel goed vol te houden. Zeker omdat je weet sat het maar 3 weken echt heel streng hoeft te doen. Daarna weer langzaam alles opbouwen, maar dat gaat echt vanzelf. Gezond eten, niet snoepen en geen alcohol went (en ik at toch een partij ongezond, snoepen en dronk iedere dag alcohol). Ik mis het gewoon niet eens. Nooit gedacht!

  Dianne is zo’n enorm fijne coach. Ik begrijp niet waar ze de tijd vandaan haalt om iedereen zo re coachen. Ze reageert nl zo snel, uitgebreid en duidelijk!! Bij alle anderen betaal je vaak voor een consult of krijg je 3 vragen die je mag stellen.

  Het resultaat is echt zo fijn. Best wel pittig, omdat ik de groentes op een gegeven moment zat was, maar uiteindelijk toch mega goed gegaan en zelfs tijdens stabiliseren nog doorgegaan met al diezelfde groentes.

  Geen honger gevoel en echt meer energie. Het pakt vooral de plekken aan waar meer vet zit. Geen smal gezicht gekregen bijvoorbeeld.

 3. Beste Dianne
  Ik ben een vrouw van 49 jaar en heb altijd wel een normaal figuur gehad maar de laatste 2 jaar krijg ik echt een buik en het gaat er niet af, heb veel gesport (inmiddels niet meer) niets helpt ben bij de dokter geweest om me te laten prikken of ik in de overgang ben maar uitslag was negatief (dit is wel een half jaar geleden). Nu ben ik heel erg geinteresseerd in de dieten maar welke zou voor mij het beste zijn. Ik weeg momenteel 69 kilo en zou toch wel zeker 5 kilo willen afvallen voornamelijk rondom de buik. Graag uw advies.

  • Hallo Nicole,

   Ik zou je dan Mardanti adviseren, je valt af op je vetten waar je het hebt zitten, krijgt meer energie, zelfs vrouwen die wel in de overgang zitten hebben hier baat bij . (bij iedere persoon uiteraard verschillend, maar de reacties zijn altijd positief)
   Je gaat je lichaam zuiveren van suikers en “foute” vetten.
   Omdat je minimaal qua energie (voeding) binnen krijgt, gaat je lichaam zijn eigen vet als energie bron gaat zien/opeten.
   Mardanti heeft daarbij een zeer goed supplement die je erbij moet slikken zodat je lichaam geen tekorten krijgt tijdens de kuur, ook erg belangrijk dus.
   Je valt gemiddeld (mits dus in goede gezondheid) tussen de 8 en 10% af in lichaamsgewicht (mannen altijd iets meer helaas) , wat voor jou dus inhoudt dat je in 3 weken tijd ongeveer tussen de 5 en 7 kilo kunt afvallen in vetten.
   Heb je vragen of tips nodig tijdens de kuur, ik help je per email altijd graag.

   Groetjes Dianne

 4. Hai Dianne

  Ik was toevallig van plan, je een mailtje te sturen!
  In begrijp dat ik in deze mail even jou vragen beantwoord? Nou geen punt hoor!

  – Ik ben 28 januari gestart, de 28e en 29e januari waren dan die 2 dagen waarop ik wel de ampul moest innemen, maar nog alles mocht eten.

  – 30 januari begon ik ook het 500cal dieet met een gewicht van 94.9 kg

  – ik hoop af te vallen naar een streefgewicht van ongeveer 85/86 kg

  – vanmorgen, 14 februari woog ik 89,8 kg !!!!!!! JIPPIE!!!!!!! Op naar dat streefgewicht!!!!! Ben goed op weg!

  – ik heb geen centimeters gemeten,vind ik iet nodig en niet zo fijn, komt er niet van. Maar ik voel absoluut dat mijn buik veranderd, de broekriem kan een gaatje strakker !!! en ik had een erg opgeblazen gevoel hoog in mijn buik, net onder de ribben, wat weg is al nu!

  – ik had verwacht sneller af te vallen. Sta bijv. af en toe een dagje stil of val met 2 of 3 ons per dag af. Maar over