Mardanti Bio HCG Review en Ervaringen

Banner_MardantiBioHCG_468x60

Afvallen in 2021

Mardanti Bio HCG afslankkuur van Dianne

Wat is en doet Mardanti Bio HCG afslankkuur. Wat is het verschil met andere producten, hoe werkt het en werkt het echt? Dit zijn vragen waar ik graag antwoord op zou willen.
Tja en wat is het beste om daar achter te komen, juist door het zelf te volgen en ervaren. De Mardanti Bio HCG kuur is ontwikkeld door voedingscoach en deskundige Dianne Veltman en in het bijzonder geschikt voor mensen die plaatselijk vet willen verliezen. Echt iets voor mij!

BioHCG_Mardanti

Mardanti Bio HCG Review

De eerste stap is gezet, ik ben niet echt dik maar heb op bepaalde plekken wel wat teveel vet zitten, vooral bovenbenen en buik stoor ik mij al jaren aan.

Hoe het vermeld wordt ga ik daar dus ook echt afvallen, ben echt zeer benieuwd, maar blijf wel een beetje kritisch, eerst zien dan geloven.

De Bestelling

De website ziet er duidelijk uit, ook het filmpje erg handig, zo weet ik al iets meer over het gebruik.

Bestelling gedaan, ben echt benieuwd en krijg er weliswaar nog zin in ook. Het is natuurlijk maar voor 27 dagen, dus dat is goed te overzien. Het begint al goed, de volgende dag heb ik de afslankkuur Mardanti Bio HCG al binnen. Het ziet er erg mooi uit, moet ik zeggen.

Duidelijk boekje met richtlijnen wat ik wel en niet mag eten, wanneer de ampullen te nemen maar ook handige tips en adviezen.

Mijn Eerste Ampul

Ik start op zaterdag met mijn eerste ampul, hier mag ik nog lekker bij blijven eten, suikers al wel wat minderen maar vetten niet vermijden. Dit blijkt dat het betere resultaten geeft tijdens het dieet. Ook zondag een ampul genomen en hierbij nog gewoon bij gegeten.