Man eet hamburger van 10 kilo

Start met KetoX

Het duurde wel even voordat Brad Sciullo (21) uit Uniontown, Pennsylvania (VS) de burger helemaal op had. 4 uur en 39 kostte het de jongeman om de megaburger van meer dan 10 kilo weg te krijgen.

De burger was gebakken door Denny’s Beer Barrel Pub en werd de ‘Beer Barrel Belly Bruiser’ genoemd. Een hamburger van 7,5 kilogram, met broodje en toppings kwam het totaal op iets meer dan 10 kilo uit, schrijft Associated Press.

“Toen ik drie uur bezig was, werd het lastig”, vertelt Sciuollo. Hij wilde de burger vooral proberen op te eten om te zien of het hem zou lukken. Op de burgers zat verder sla, tomaat, kaas, ui, bananenpeper, mayonaise, mosterd, ketchup en augurk. Scuillo won met het opeten 400 dollar, drie t-shirts en een certificaat.

bron: depers

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.