Malsovit Brooddieet

Start met KetoX

Malsovit (brooddieet)

Ontbijt: drie sneetjes Malsovit, dun besmeerd met boter en dun belegd met bijvoorbeeld honing of ander zoet of met kaas.

Lunch: twee dun beboterde sneetjes Malsovit met kaas, komkommer, tomaat en sla.

Diner: twee dun beboterde sneetjes Malsovit met’warm’ beleg, een kopje bouillon.

Tussendoor: koffie en thee zonder suiker. Per dag een appel, een sinaasappel en een klein glas karnemelk, magere melk of yoghurt.

Op zaterdag en zondag, vervangt u twee maaltijden door Malsovit en neemt u een kwartier voor de ‘warme’ maaltijd één sneetje Malsovit en eet dan gewoon mee met de rest van het gezin.

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.