Malezo Afslankband voor onderkin

Start met KetoX

Het is een bekend fenomeen voor veel mensen: een dubbele kin, ook wel onderkin genoemd. De onderkin ontstaat vaak door een combinatie van het ouder worden en overgewicht. Er zijn allerlei ingewikkelde operaties en injecties mogelijk die dit probleem verhelpen, maar dat wil je misschien liever vermijden. Een mogelijk alternatief: je probeert de Malezo Afslankband voor de onderkin.

Wat is de Malezo Afslankband voor de onderkin?

De Malezo Afslankband is een elastische band die je om je gezicht aanbrengt. De band is verstelbaar en gemaakt van elastisch materiaal. Op deze manier wordt je dubbele kin als het ware naar binnen gedrukt. Iedere dag draag je de band een halfuurtje. Tijdens deze periode kun je gewoon andere dingen doen. De afslankband heeft een felle oranje kleur, waardoor je er niet snel mee naar buiten zult gaan.

De Malezo Afslankband is geschikt voor zowel mannen en vrouwen. De band is zodanig ontworpen dat hij verstelbaar is. Je hoeft dus niet van tevoren een maat te bepalen voor de afslankband.

Malezo Afslankband gevaarlijk
Malezo Afslankband gevaarlijk

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is de Malezo Afslankband geschikt?

De afslankband moet behoorlijk strak worden aangetrokken. Je kunt de band daarom beter niet gebruiken als je een wondje hebt in je gezicht. Ook als je last hebt van hartklachten of een hoge bloeddruk is het beter om de Malezo afslankband niet te gebruiken.