Malezo Afslankband voor onderkin

Afvallen in 2021

Het is een bekend fenomeen voor veel mensen: een dubbele kin, ook wel onderkin genoemd. De onderkin ontstaat vaak door een combinatie van het ouder worden en overgewicht. Er zijn allerlei ingewikkelde operaties en injecties mogelijk die dit probleem verhelpen, maar dat wil je misschien liever vermijden. Een mogelijk alternatief: je probeert de Malezo Afslankband voor de onderkin.

Wat is de Malezo Afslankband voor de onderkin?

De Malezo Afslankband is een elastische band die je om je gezicht aanbrengt. De band is verstelbaar en gemaakt van elastisch materiaal. Op deze manier wordt je dubbele kin als het ware naar binnen gedrukt. Iedere dag draag je de band een halfuurtje. Tijdens deze periode kun je gewoon andere dingen doen. De afslankband heeft een felle oranje kleur, waardoor je er niet snel mee naar buiten zult gaan.

De Malezo Afslankband is geschikt voor zowel mannen en vrouwen. De band is zodanig ontworpen dat hij verstelbaar is. Je hoeft dus niet van tevoren een maat te bepalen voor de afslankband.

Malezo Afslankband gevaarlijk
Malezo Afslankband gevaarlijk

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is de Malezo Afslankband geschikt?

De afslankband moet behoorlijk strak worden aangetrokken. Je kunt de band daarom beter niet gebruiken als je een wondje hebt in je gezicht. Ook als je last hebt van hartklachten of een hoge bloeddruk is het beter om de Malezo afslankband niet te gebruiken.

Malezo Afslankband review
Malezo Afslankband review

Is de Malezo Afslankband effectief?

De afslankband van Malezo ziet er wat wonderlijk uit, maar als het effectief is, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wij onderzochten de werking van deze afslankband.

We kwamen er hierbij achter dat er nog nooit onderzoek gedaan is naar de werking van een afslankband. We moesten dus proefondervindelijk bewijzen of de afslankband van Malezo helpt tegen een onderkin.

We hebben de afslankbanden een tijdje lang geprobeerd bij een paar proefpersonen. Onze proefpersonen droegen de afslankband enkele weken. Dit deden ze een halfuur per dag, zoals aangegeven door de fabrikant. De meeste proefpersonen vonden de afslankband erg vervelend zitten. Des te groter was de teleurstelling toen bleek dat de afslankband helemaal geen effect heeft.

Als je echt iets wilt doen aan een dubbele kin, dan zit er helaas weinig anders op dan dat je een injectie laat plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld met deoxycholinezuur (bron). Er zijn ook veelbelovende tests gedaan met botox (bron). Hoewel het een stuk ingrijpender is, is ook een operatie altijd nog een mogelijkheid. Deze ingrepen worden al meer dan vijftig jaar met succes uitgevoerd (