Maandag

Afvallen in 2021

Column van Elisabeth van der Ark

16.00 uur en ik ga mijn column die ik gisteren al had geschreven, hier plaatsen. De originele tekst heeft dus een andere tijdsindeling.

ZONDAG

27 juni 2010, de day after, de grote dag zeg maar. Op dit moment is het bijna 12.30 uur en ik zit nog na te genieten. Op alle fronten. Lichamelijk ben ik redelijk gesloopt, maar geestelijk niet. Sterker, ik zit samen met Hubbie D de dag te bespreken. Zit af en toe te twitteren, te krabbelen en te reageren op www.tjes op hyves.

Hoe is de dag dan geweest, vraag je je misschien af. Ik omschrijf de dag van gisteren als, liefdevol. De mensen die zijn geweest hadden allemaal cadeau’s meegenomen, geweldig, daar had ik niet op gerekend. Er zijn mooie woorden gesproken, tranen zijn er gevloeid van mijn kant, want tja, het is toch ook een emotioneel jaar tot nu toe.

Er was geen familie, alleen maar vrienden. Vrienden waar ik mee nordic, vrienden waar ik mee woon in het flatgebouw ook wel buren genoemd, internetvrienden en last but not least, Mathijs Vrieze en zijn man Niels Oosterhof. Ook wil ik Hans van www.vetvrij.com bedanken omdat hij toch speciaal voor mij is gekomen. Hij was zo nieuwsgierig naar mij, hihi. Hans en Natascha, jullie zijn ook geweldig. Bedankt dat jullie mij een platform geven op jullie site. Op deze site staat ook een prijsvraag. Geef het juiste antwoord en maak kans op een boek van mij.

O ja, er was wel familie, mijn lieve nicht Claudia en man. Misschien klinkt het vreemd maar het zijn eerder vrienden dan familie. Lieve Claudia, bedankt voor de goede organisatie en Mathijs bedankt voor de lieve woorden, vrienden voor het leven ;)

Het weer was ook een goede vriend. Het feest was tenslotte buiten gepland in een wijngaard. En wanneer het regent valt het letterlijk en figuurlijk in het water hé, dat is dan ook weer jammer.Ik wil iedereen die geweest is, hartelijk danken voor het slagen van de geweldige dag. Geen wanklank is er gevallen. Het gezelschap was goed, het eten was prima e het weer was uitzonderlijk. Een beter trio kun je niet wensen op zo’n dag. Wanneer je foto’s wilt zien en video’s. Op elisabethsmagazine.nl zijn die te bekijken.

Ook gisteren is de eerste editie, de zogenaamde 0 editie van ons magazine uitgekomen. Het was een succes, iedereen vond het leuk om erin te lezen. Of we ermee doorgaan en hoe we het gaan distribueren, daar zijn we nog over aan het brainstormen. Wil je het magazine thuis ontvangen, stuur me een mailtje en ik vertel hoe het te ontvangen is. Deze editie, bevat een nieuw moordverhaal, nieuwe gedichten, recepten en een verhaal over onze mopshond.

Het is nu 12.45 uur en ik ga deze blog uploaden en even verder nasudderen. Nogmaals, wil je meer zien, kijk op elisabethsmagazine.nl

Lieve groeten

Elisabeth, hubbie D en mopshond Bas