Maak kans op een gratis boek van Bep

Start met KetoX


Bep – Afslanken door een Beter Eet Patroon wordt de dieet-sensatie van 2010. Zeker nu Sonja Bakker zich gaat richten op het schrijven van kinderboeken snakt Nederland naar een goed werkend en betrouwbaar dieet. Maar Bep is meer, Bep gaat verder waar Sonja ophield. Bep is een methode die gericht is op afslanken én op het behoud van een gezond gewicht. Vooral genoeg blijven eten, meer bewegen en werken aan gedragsverandering. Wil je kans maken op een gratis boek van Bep? Doe dan mee aan de Bep prijsvraag onder aan deze pagina!

BEPPEN over BEP op het Forum

Ben jij ook in de ban ban BEP? Ben je benieuwd naar de ervaringen van andre Beppers, BEP je zelf of wil je gaan BEPPEN? Bep dan lekker mee in het BEP Topic op ons gezellige forum.

EditieNL Dieet Test

Het programma EditieNL van RTL4 besteedt deze weken aandacht aan de vraag: “Wie wordt de nieuwe Sonja”.  Afgelopen maandag konden we tijdens de tussenstand zien dat Speranza, die het BEP dieet test al bijna 6 kilo was afgevallen. Maandag 4 januari 2010 wordt de winnaar bekend gemaakt. Bep maakt een goede kans. Bep is namelijk de enige methode die een volwaardig voedingspatroon adviseert én aandacht heeft voor bewegen en gedragsverandering. De jury bestaat uit een universitair docent Humane Voeding van Wageningen universiteit en een marketingdeskundige. De methodes worden getest door RTL toegewezen proefpersonen. Zij beoordelen de methodes op praktische uitvoerbaarheid en resultaat. In de maandagaflevering van het programma EditieNL zijn deze personen de afgelopen weken gevolgd.

Gesponsorde links over Dieet, Voeding & Gezondheid


Weekmenu’s

Bep – Afslanken door een Beter Eet Patroon bevat 10 praktische weekmenu’s met elke week heerlijke recepten. Makkelijk te bereiden en het hele gezin eet mee. 10 weken lang begeleidt Bep je daarnaast met een uitgebreid beweegprogramma gebaseerd op wandelen. Geschikt voor iedereen. Wekelijks is