LTO3 Afslankpillen Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

LTO3 is een Canadees product dat in zowel Canada als Europa veel bekendheid geniet. Het is een 100% natuurlijk product dat verlichting biedt bij verschillende klachten. Voor nu staat het voornamelijk bekend als een middel voor mensen met ADD, ADHD en gerelateerde klachten. Daarnaast kan het ook worden gebruikt in gevallen van:

 • Aandachtstekort
 • Hyperactiviteit
 • Stress
 • Angsten
 • Zenuwachtigheid
 • Opgewondenheid

Ervaring met LTO3

Heb je ervaring met LTO3 of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

LTO3 Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor LTO3 zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij LTO3 graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat zit er in LTO3?

LTO3 heeft slechts 3 ingrediënten. Deze zijn L-Theanine, Viskuit en Blauwe Glidkruid. In de juiste samenstelling zorgen deze ingrediënten voor een synergetisch effect. Dit betekent dat ze elkaars werking versterken.

Wat doet LTO3?

LTO3 verhoogt de dopamine en serotonine neurotransmitters in je hersenen. Dopamine is het gelukshormoon. Het is betrokken bij de ervaring van geluk en genot en het zet je aan tot actie.

Serotonine beïnvloedt je stemming, geheugen, zelfvertrouwen, emotie en eetlust. Mensen met ADD en ADHD hebben een tekort aan dopamine.

Ook zorgt dit middeltje voor een kalmerend effect op je zenuwstelsel dankzij het ingrediënt glidkruid. Dit verhelpt stress, nervositeit, angsten en spanning.

LTO3: voedingssupplement bij ADHD?

Met de komst van LTO3 lijkt het dat medicatie van ADHD simpelweg niet meer nodig is. De natuurlijke alternatieven, zoals LTO3, blijken even effectief te zijn. Voor velen is LTO3 een goede vervanger voor Concerta en Ritalin gebleken te zijn. Sommige mensen slikken LTO3 samen met hun reguliere medicatie in. Anderen zijn volledig overgestapt.

Voor ouders van kinderen met ADD, ADHD en dergelijke klachten is dit een hele uitkomst. Velen van hen hebben liever niet dat hun jonge kinderen stimulerende medicaties gebruiken. LTO3 is een veilig alternatief. Je kan het vanaf je derde levensjaar zonder gevaar innemen.

Hoe te gebruiken?

LTO3 wordt verkocht per 90 capsules in een potje. In de capsules zit er poeder en die maak je makkelijk open zodat je het poeder eventueel met water kan mengen. Het aantal capsules dat je per dag mag innemen is afhankelijk van je gewicht. Als je meer dan 45 kilo weegt dan volstaan 3 capsules per dag voldoende. Weeg je minder dan 45 kilogram dan mag je 2 capsules per dag inslikken. Neem de capsules 10 minuten voor het ontbijt in.

Voordelen van LTO3

De voordelen van LTO3 zijn:

 • helpt bij concentratieproblemen
 • helpt je ontspannen
 • verbetert het leervermogen
 • vermindert stress en angst
 • verhelpt slaapproblemen
 • maakt je afweersysteem sterker
 • vermindert de klachten rondom je menstruatie
 • heeft een langdurige werking, 8 tot 12 uren per dag

Nadelen van LTO3

De nadelen van LTO3 zijn:

 • het is prijzig
 • het werkt niet bij een ieder
 • hoog sensitieve personen kunnen de eerste dagen bijwerkingen ervaren

Conclusie

Afvallen met afslankpillen is in veel gevallen een utopie, LTO3 is hierop geen uitzondering. Wil je serieus afvallen? Start dan met gezonde voeding zoals Het Recepten Afslankplan. Vind je het moeilijk om zelfstandig af te vallen? Start dan met de online coaching van ProAcademie.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSnel Afvallen zonder Honger
Volgend artikelDe Voordelen van Slowjuices

20 Reacties

 1. Ook ik test graag LTO3, ik kamp vanaf jongs af aan met ADD, maar ik ga straks mensen coachen die ADD, ADHD, hooggevoelig of autistisch zijn. Als t dus werkt kan ik ze aanbevelen.

 2. Goedeavond ik zat op de site tekijken zal graag een test persoon willen zijn
  En kwam dit tegen ik voel me de laaste tijden zo gestrest ik ga eten kom aan waar ik helemaal ongelukkig door ga voelen.voel me emotioneel kan me niet concentreren ben snel boos heb angstgevoel slapen doe ik slecht. Me hoofd blijft maar door draven ga met hoofdpijn naar bed en sta er mee op ben lichamelijk gewoon op voel me altijd moe pijn in me gewrichten geen zin meer zie geen vreugte meer wou me graag op geven of jullie iets kunnen betekenen voor me dat ik me weer happy ga voelen geen rust in me kop ik hoop iets tehoren bedankt Nadine

 3. Ik wil graag lto3 uittesten omdat ik misofonie heb heb hoop met deze suplimenten meer rust te krijgen in mijn hoofd en me beter kan consentreren. Meer rust ga vinden
  Wat de misofonie voor eetgeluiden maken met depri
  Sonja

 4. Ik wil graag tlo3 uittesten omdat ik misofonie heb heb hoop met deze suplimenten meer rust te krijgen in mijn hoofd en me beter kan consentreren. Meer rust ga vinden
  Wat de misofonie voor eetgeluiden maken met depri
  Sonja

 5. Hallo.
  IK ZOU GRAAG LTO3 VOOR U WILLEN PROBEREN IVM MIJN SLAAPABNEU EN NARCOLEPSIE. IK DURF GEWOONWEG NIET AAN DE RITALIN OF CONCERTA IVM DE BIJWERKINGEN.

 6. Aangezien ik in mijn examenjaar zit en ik last heb van concentratieproblemen is het mij aangeraden om lto3 te gebruiken daarom zou ik graag een test persoon willen zijn

 7. Veel reacties ieder is hoopvol over dit ptodukt ik ook ondanks dat ik 70jaar ben nog genoeg jaren om met rust te leven liefs van deze oma

 8. Dag, graag zou Lto 3 uit willen proberen. Ik ben hoogsensitief en heb twee jonge kinderen, en slaap niet altijd even goed. Ik ben snel overprikkeld. Als moeder moet je er toch altijd zijn, en zorgen. Daarom zoek ik ondersteuning. Ik heb een kg of 10-15 overgewicht , ik wist aanvankelijk niet dat LTO 3 ook kan helpen met afvallen. Maar dit maakt het voor mij een product wat me zeker op meerdere vlkken zou helpen. Ik zou het heel graag uitproberen.