LTO3 Afslankpillen Review en Ervaringen

LTO3 is een Canadees product dat in zowel Canada als Europa veel bekendheid geniet. Het is een 100% natuurlijk product dat verlichting biedt bij verschillende klachten. Voor nu staat het voornamelijk bekend als een middel voor mensen met ADD, ADHD en gerelateerde klachten. Daarnaast kan het ook worden gebruikt in gevallen van:

 • Aandachtstekort
 • Hyperactiviteit
 • Stress
 • Angsten
 • Zenuwachtigheid
 • Opgewondenheid

Ervaring met LTO3

Heb je ervaring met LTO3 of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

LTO3 Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor LTO3 zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij LTO3 graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat zit er in LTO3?

LTO3 heeft slechts 3 ingrediënten. Deze zijn L-Theanine, Viskuit en Blauwe Glidkruid. In de juiste samenstelling zorgen deze ingrediënten voor een synergetisch effect. Dit betekent dat ze elkaars werking versterken.

Wat doet LTO3?

LTO3 verhoogt de dopamine en serotonine neurotransmitters in je hersenen. Dopamine is het gelukshormoon. Het is betrokken bij de ervaring van geluk en genot en het zet je aan tot actie.

Serotonine beïnvloedt je stemming, geheugen, zelfvertrouwen, emotie en eetlust. Mensen met ADD en ADHD hebben een tekort aan dopamine.

Ook zorgt dit middeltje voor een kalmerend effect op je zenuwstelsel dankzij het ingrediënt glidkruid. Dit verhelpt stress, nervositeit, angsten en spanning.

LTO3: voedingssupplement bij ADHD?

Met de komst van LTO3 lijkt het dat medicatie van ADHD simpelweg niet meer nodig is. De natuurlijke alternatieven, zoals LTO3, blijken even effectief te zijn. Voor velen is LTO3 een goede vervanger voor Concerta en Ritalin gebleken te zijn. Sommige mensen slikken LTO3 samen met hun reguliere medicatie in. Anderen zijn volledig overgestapt.

Voor ouders van kinderen met ADD, ADHD en dergelijke klachten is dit een hele uitkomst. Velen van hen hebben liever niet dat hun jonge kinderen stimulerende medicaties gebruiken. LTO3 is een veilig alternatief. Je kan het vanaf je derde levensjaar zonder gevaar innemen.

Hoe te gebruiken?

LTO3 wordt verkocht per 90 capsules in een potje. In de capsules zit er poeder en die maak je makkelijk open zodat je het poeder eventueel met water kan mengen. Het aantal capsules dat je per dag mag innemen is afhankelijk van je gewicht. Als je meer dan 45 kilo weegt dan volstaan 3 capsules per dag voldoende. Weeg je minder dan 45 kilogram dan mag je 2 capsules per dag inslikken. Neem de capsules 10 minuten voor het ontbijt in.

Voordelen van LTO3

De voordelen van LTO3 zijn:

 • helpt bij concentratieproblemen
 • helpt je ontspannen
 • verbetert het leervermogen
 • vermindert stress en angst
 • verhelpt slaapproblemen
 • maakt je afweersysteem sterker
 • vermindert de klachten rondom je menstruatie
 • heeft een langdurige werking, 8 tot 12 uren per dag

Nadelen van LTO3

De nadelen van LTO3 zijn:

 • het is prijzig
 • het werkt niet bij een ieder
 • hoog sensitieve personen kunnen de eerste dagen bijwerkingen ervaren

Conclusie

Afvallen met afslankpillen is in veel gevallen een utopie, LTO3 is hierop geen uitzondering. Wil je serieus afvallen? Start dan met gezonde voeding zoals Het Recepten Afslankplan. Vind je het moeilijk om zelfstandig af te vallen? Start dan met de online coaching van ProAcademie.

Gezonde Groeten,

natascha


7 Reacties

 1. Graag test ik het LTO3 supplement. Als HSP vaak een hieper gevoel en LTO3 al wel gebruikt. Maar ook andere medicijnen waardoor ik aangekomen ben. Benieuwd of deze LTO3 afslank aansluit bij mij en ik deze dagelijks kan gaan gebruiken.

 2. Hoi, na een aantal jaren dexamfetamine retard te hebben gebruikt ben ik enkele weken geleden daarmee gestopt omdat ik laatste tijd erg veel last heb van hoofdpijn, migraine, stemmingswisselingen. Mogelijk te maken met hormonale veranderingen (leeftijd 49 jaar), maar ik had het idee dat ik door de dexamfetamine meer last had van de hormonale klachten, met name de hoofdpijn. Er is iets wat het extra trigger. Misschien onderbewuste spanning in mijn kaakspieren oid. Sinds het stoppen, heb ik tot nu toe inderdaad minder hoofdpijn en van de buitenkant ben ik rustiger, maar in mijn hoofd is het weer veel meer chaos en mist en mijn concentratie is beduidend slechter. Vergeet afspraken, ben heel de dag van alles kwijt etc.. Als het daadwerkelijk zo is, dat er een serieus onderzoek naar de werking van LTO3 gedaan gaat worden en hiervoor testpersonen gezocht worden, dan zou ik graag mee willen doen.

 3. IS het nog mogelijk om me aan te melden om dit middel uit te testen?
  Ik gebruik ritalin ivm ADD en vermoeidheidsaanvallen. Maar ga er mee stoppen omdat mijn bloeddruk heel regelmatig te hoog is. Daarnaast heb ik ook overgewicht. Geen goede combinatie dus.

 4. Ik wil graag dit middel uittesten daar ik een zeer gevoelig zenuwstelsel heb en door de vele prikkels nogal stressgevoelig ben.

 5. Graag test ik het supplement Lto3 uit. Meerdere jaren worstel ik met ADD in combinatie met HSP. Het laatste jaar ben ik hierdoor in een depressie terecht gekomen omdat mijn leven telkens spaak loopt en ik het niet op de rit heb. Tevens ben ik 10kg aangekomen hierdoor, vraag mij af wat voor effect het zal hebben op mij. Aangezien het best prijzig is test ik het liever eerst uit.

  Kathy

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Avatar
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com