Lisa Lois Afgevallen met Dieet Pro

Afvallen in 2021

Lisa Lois Afgevallen met Dieet Pro

Lisa Hordijk, bekend als zangeres Lisa Lois is meer dan 30 kilo afgevallen. De X-Factor zangeres viel in vijf maanden tijd meer dan 21 kilo af. Drie maanden later was er nog eens 9 kilo vanaf (tussenstand -30 kilo) Hoe het haar gelukt is?

dieetpro kortingcode

“Een combinatie van gezond eten, sporten en af en toe een eiwitshake van Dieet Pro” lezen we op de facebook pagina van Lisa.

Trots plaatste ze het bewijs van haar succesvolle transformatie op instagram. De selfie laat precies zien wat het resultaat is van het afslanksucces van Lisa. “Vier kledingmaten en honderden positieve reacties” is het grootste compliment dat je kunt krijgen.

In mei onthulde ze al 21 kilo te zijn afgevallen. Onlangs deelde ze een ‘dieet update’ op Instagram. “Ik geloof het zelf bijna niet maar ik ben er nu echt bijna. Op 700 gram na. Maar ik doe stiekem vast een overwinningsdansje! #doei30kilo” Op de foto is te zien dat ze nu 70,6 kilo weegt.

Dieet Pro Lisa Lois YouTube Video

lisa lois video dieet pro

De Telegraaf

De Telegraaf pikte het bericht van Lisa snel op en publiceerde er online en in de krant verschillende positieve artikelen over. “Lisa Hordijk, beter bekend als zangeres Lisa Lois, doet een overwinningsdansje. Ze is 30 kilo afgevallen”, aldus De Telegraaf.

Dieet Pro Eiwitshakes

Naast de eiwitshakes van Dieet Pro en lekkere verantwoorde maaltijden is Lisa drie tot vier keer per week in de sportschool te vinden. Door het gewichtsverlies zit Lisa letterlijk beter in haar vel. “Ik ben lekker druk met mijn eigen werk. Op mijn nieuwe EP Feels Like Home staan vijf covers.” Aldus Lisa.