Lisa Lois Afgevallen met Dieet Pro

Afvallen in 2021

Lisa Lois Afgevallen met Dieet Pro

Lisa Hordijk, bekend als zangeres Lisa Lois is meer dan 30 kilo afgevallen. De X-Factor zangeres viel in vijf maanden tijd meer dan 21 kilo af. Drie maanden later was er nog eens 9 kilo vanaf (tussenstand -30 kilo) Hoe het haar gelukt is?

dieetpro kortingcode

“Een combinatie van gezond eten, sporten en af en toe een eiwitshake van Dieet Pro” lezen we op de facebook pagina van Lisa.

Trots plaatste ze het bewijs van haar succesvolle transformatie op instagram. De selfie laat precies zien wat het resultaat is van het afslanksucces van Lisa. “Vier kledingmaten en honderden positieve reacties” is het grootste compliment dat je kunt krijgen.

In mei onthulde ze al 21 kilo te zijn afgevallen. Onlangs deelde ze een ‘dieet update’ op Instagram. “Ik geloof het zelf bijna niet maar ik ben er nu echt bijna. Op 700 gram na. Maar ik doe stiekem vast een overwinningsdansje! #doei30kilo” Op de foto is te zien dat ze nu 70,6 kilo weegt.

Dieet Pro Lisa Lois YouTube Video

lisa lois video dieet pro

De Telegraaf

De Telegraaf pikte het bericht van Lisa snel op en publiceerde er online en in de krant verschillende positieve artikelen over. “Lisa Hordijk, beter bekend als zangeres Lisa Lois, doet een overwinningsdansje. Ze is 30 kilo afgevallen”, aldus De Telegraaf.

Dieet Pro Eiwitshakes

Naast de eiwitshakes van Dieet Pro en lekkere verantwoorde maaltijden is Lisa drie tot vier keer per week in de sportschool te vinden. Door het gewichtsverlies zit Lisa letterlijk beter in haar vel. “Ik ben lekker druk met mijn eigen werk. Op mijn nieuwe EP Feels Like Home staan vijf covers.” Aldus Lisa.

lisa-lois

RTL Nieuws

De media pikte het afslank succes van Lisa snel op, onder andere RTL Nieuws plaatste het nieuws prominent op de website.

lisa-rtl

Lisa Lois heeft de strijd tegen de overtollige kilo’s gewonnen. De zangeres is precies dertig kilo afgevallen. “Ik heb het gewoon geflikt”, zegt ze trots op Instagram.

“Als jullie het niet erg vinden ga ik nu als een gek rondjes rennen door m’n huis en overdreven trots op mezelf zijn”, zegt de uitbundige Lisa. “En ik ga GEEN taart eten om het te vieren.”

Facebook

Ook op facebook werd het resultaat eveneens gewaardeerd. Duizenden likes en reacties als ,,knap hoor!”, ,,respect” en ,,goed bezig, Lisa!” is slechts een greep uit de honderden positieve reacties. Ook op TV heeft Lisa inmiddels trots haar verhaal verteld. “Knop om en gaan”, zegt ze over haar gewichtsverlies in RTL Late Night. ,,Het doet me goed en het is voor mij een boost om door te gaan. Het is lekker om te horen als mensen zeggen dat je goed bezig bent.”

Lisa-Lois-dieet-foto

Op gewicht blijven

Lisa blijft gelukkig realistisch. ,,Nu volhouden.” zegt ze. “Op gewicht blijven is nu het moeilijkst van alles”. Aldus de 27 jarige zangeres. ‘

https://youtu.be/CHxrwmI7uqs

De eiwitrijke maaltijdshakes van Dieet Pro zijn onderdeel van Lisa’s dieet. “Het is de manier om veel en snel af te vallen”, lacht ze. Haar einddoel is nog niet in zicht. Hoe veel kilo’s ze nog kwijt wil, weet ze niet. Ook verklapt ze niet wat haar gewicht was voordat ze startte met diëten. “Ik sta bijna nooit op de weegschaal. Ik wil me gewoon gezond voelen.”

Instagram

Op Instagram heeft Lisa zelf een foto geplaatst met haar resultaat.

lisa-instagram

lisa1

lisa2

Lisa verteld hoe het haar is gelukt

Op haar facebook pagina vertelde ze eerder al op welke manier ze het heeft aangepakt.

lisa-lois-facebook-dieet

Start ook met Dieet Pro

Wil je ook starten met Dieet Pro? Maak dan gebruik van de exclusieve aanbieding en krijg 1 pot Dieet Pro gratis! *

Dieet Pro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. Een shake bevat maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat Dieet Pro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft.

Lisa-Lois-dieet-instagram2

Update: 15 maandan later

15 maanden nadat Lisa meer dan 30 kilo was afgevallen zagen we opnieuw een post voorbij komen op haar instagram pagina. Lisa is heeft haar streefgewicht vast weten te houden en gebruikt nog steeds af en toe Dieet Pro. Cappuccino is haar favoriete smaak volgens het onderstaande bericht.

lisa-dieet-pro

* Een pot Dieet Pro kost slechts €29,95. Bestel je 4 potten Dieet Pro (smaak naar keuze) via deze link, dan betaal je slechts €20,73 per pot. Je krijgt dus (meer dan) 1 pot gratis! Verder ontvang je een gratis shaker + weekmenu + 10% extra korting op je volgende aankoop. Deze korting is eenmalig en exclusief voor bezoekers van vetvrij.com

lisa-lois-afgavellen-dieet-pro

lisa lois video dieet profoto’s facebook / instagram Lisa Lois

18 Reacties

  1. Waar kan ik het Lisa’s choice dieet pro pakket bestellen? Ik kan dit. Iet vinden en wil graag afvallen. Zoveel geprobeerd en Lisa ziet er zo goed uit!!!