Keto Liquid Forte Intermittent Keto Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Vanochtend stond er een pakketje op mijn bureau met een grote sticker SlimmerSlim Keto Liquid Forte voor Miriam van Love Health op de bovenkant. Tijd voor een review!

Keto Liquid Forte van SlimmerSlim is een nieuw afslanksupplement dat je helpt om de kracht van een keto dieet en intermittent fasting te combineren. Je krijgt hierbij niet alleen het supplement, maar ook nog eens een uitgebreide handleiding én persoonlijke begeleiding en dit alles tegen een betaalbare prijs. Dit alles klinkt haast te mooi om waar te zijn. Reden genoeg dus om dit nieuwe product aan een uitgebreide test te onderwerpen.

Wat is SlimmerSlim Keto Liquid Forte?

SlimmerSlim Keto Liquid Forte is een voedingssupplement en dieetplan. In het dieetplan ga je over op een combinatie van een ketogeen dieet en intermittent fasting. Je combineert hiermee twee bewezen effectieve strategieën om gewicht te verliezen. Je krijgt een duidelijke uitleg over keto en intermittent fasting en over de combinatie hiervan.

Keto Liquid Forte is een supplement dat jou helpt bij het dieet. Het bevat verschillende ingrediënten die je helpen om je stofwisseling te veranderen en om je hongergevoel te onderdrukken. Dit heb je met name in de beginfase nodig. Ook zitten er bestanddelen in die je energie geven.

Als laatste krijg je persoonlijke begeleiding. Je krijgt eenmaal per dag een motiverende e-mail. Je kunt vragen over het dieet, voeding en sport stellen aan speciaal opgeleide coaches.

Keto Liquid Forte Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Keto Liquid Forte zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Keto Liquid Forte graag wil testen;
  2. We sturen het Detox Formule proefpakket gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Voor wie is Keto Liquid Forte geschikt?

Keto Liquid Forte is geschikt voor iedereen die af wil vallen. Alleen als je een aandoening hebt aan je stofwisseling, als je zwanger bent of als je borstvoeding geeft, kun je beter overleggen met een arts. SlimmerSlim Keto Liquid Forte is vrij van dierlijke ingrediënten, gluten en lactose.

Is Keto Liquid Forte effectief?

Het dieetplan van Keto Liquid Forte is gebaseerd op intermittent fasting en het keto dieet. In het keto dieet eet je veel eiwitrijke en vette producten en erg weinig koolhydraten. Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat dit dieet een stuk effectiever is dan diëten die laag zijn in vet (bron).

Intermittent fasting is een methode waarbij de tijden waarop je eet beperkt. Als je alleen intermittent fasting toepast, eet je minder calorieën waardoor je een beetje afvalt (bron). De combinatie van intermittent fasting met keto is een krachtige combinatie om snel af te vallen.