Lipozene Review

Afvallen in 2021

Minder eten is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om af te vallen. Het vereist echter vaak veel discipline om dit te doen omdat eten nu eenmaal gewoon heel lekker. Afslankpillen zijn enorm poluair, Lipozene is een nieuwkomer. Het middel helpt je hierbij een handje. Het middel bevat een bepaald soort voedingsvezels die bij aanraking met water flink opzwellen. Het resultaat; je voelt je sneller vol en gaat minder eten. Daarnaast zou Lipozene nog een aantal andere positieve bijwerkingen hebben. Zo zou de werkzame stof constipatie verminderen en de bloedsuiker- en cholesterolwaarden op peil houden.

Lipozene klinkt wat dat betreft vrij revolutionair en doet me denken aan de introductie van Garcinia Cambogia. Omdat het een middel is waarmee je makkelijk af zou moeten kunnen vallen. Bovendien heeft het nog een aantal andere gezondheidsvoordelen. Reden te over om Lipozene eens aan een test te onderwerpen met een aantal proefpersonen.

Wat is Lipozene?

Lipozene is een supplement in capsulevorm. In de capsule zit glucomannan, wat ook wel bekend is als de wortel van de konjac (dit heeft niets met sterke drank te maken) plant. Deze plant wordt in landen als China en Japen veel gekweekt vanwege de grote wortelachtige knollen onder deze plant. Deze wortelachtige knollen worden daar ook veel gebruikt als vervanger voor gelatine en wordt verwerkt in snoepjes.

lipozene
lipozene

Glucomannen bevat een soort vezels welke heel veel water kunnen absorberen. De werking van Lipozene is hier op gebaseerd. Doordat je de capsules met water opdrinkt, zuigen de glucomannanvezels zich vol met water. Als je capsules inneemt vlak voordat je gaat eten begin je met een vol gevoel aan de maaltijd waardoor je minder eet.

Hoe gebruik je het?

Lipozene komt in een verpakking van 30 capsules van 1500 mg. Voor een maximaal resultaat op het gebied van gewichtsverlies wordt aangeraden om een half uur voor iedere maaltijd (ontbijt, lunch, diner) 2 capsules in te nemen, waardoor je in totaal zes capsules per dag inneemt.

Lipozene Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Lipozene zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Lipozene graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Wat kost het?

Een pot met Lipozene capsules kost €29,95 exclusief administratiekosten. Hiervoor krijg je

hoe werkt lipozen
hoe werkt lipozen

dertig capsules. Tijdelijk krijg je bij bestelling van een pot een tweede pot gratis. In totaal krijg je dus zestig capsules. Wil je maximaal resultaat qua gewichtsverlies, dan kun je tien dagen vooruit met één bestelling.

Voor wie is het geschikt?

In principe kunnen de meeste mensen Lipozene gebruiken. Ook als je geen overgewicht hebt zou je het sporadisch kunnen gebruiken, bijvoorbeeld als je naar een all you can eat restaurant of een barbecue gaat.

Omdat Lipozene invloed kan hebben op de bloedsuikerwaarden is het raadzaam om erg voorzichtig te zijn als je diabetes hebt. Gebruik je medicijnen tegen te hoge cholesterolwaarden?

In dat geval kun je beter eerst contact opnemen met een arts voor je Lipozene gaat gebruiken. Het gebruik door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven wordt helemaal afgeraden.

In sommige gevallen treden er bijwerkingen op van het gebruik van glucomannan. Diarree komt hierbij het meest voor.

Is Lipozene effectief?

Er is vrij veel onderzoek gedaan naar de effecten van glucomannan op het gewicht. Uit de verschillende analyse blijkt dat glucomannan een licht positief effect heeft op

Lipozene capsules
Lipozene capsules

gewichtsverlies. (bron) Dit effect zou vooral zichtbaar zijn bij volwassenen en kinderen die gezond zijn en overgewicht of obesitas hebben. (bron) De effecten van glucomannan zijn wel vrij klein en in sommige studies werd zelfs geen verband gevonden tussen het gebruik van glucomannen en gewichtsverlies. (bron)

Combinatie

Andere onderzoeken laten zien dat glucomannan vooral grote gezondheidsvoordelen biedt als het gebruikt wordt in combinatie met andere maatregelen, zoals een dieet of extra lichaamsbeweging. In deze studie verloren de deelnemers niet zo veel gewicht. Wel verloren de mensen die glucomannan gebruikten in dit onderzoek het meeste vet en hadden zij betere cholesterolwaarden. Ook heeft glucomannan een gunstige invloed op de bloedsuikerwaarden. (bron)

Voordelen

Het gebruik van Lipozene is erg makkelijk. Je hoeft alleen maar twee capsules in te nemen een halfuur voor je gaat eten en je merkt inderdaad dat je eetlust minder is.

Het effect op de eetlust was wel aanwezig, maar niet altijd even groot. De eetlustremmende werking van Lipozene is wel goed merkbaar op momenten waarbij er een onbeperkte hoeveelheid eten aanwezig is, zoals bijvoorbeeld bij een lopend buffet

Als onze proefpersonen thuis aten met kleinere porties, dan aten ze niet minder dan anders.

Om de resultaten goed te kunnen testen hebben onze proefpersonen tijdens het gebruik van Lipozene verder niets verandert aan hun gebruikelijke voedings- en bewegingspatroon. Toch viel er na afloop van de periode een klein gewichtsverlies te noteren. De vier proefpersonen (allen met een BMI tussen de 25 en de 30) waren na een maand samen 2,5 kilo kwijt.

Nadelen

Zeker voor dagelijks gebruik is Lipozene behoorlijk duur. Een capsule kost ongeveer 50 cent per stuk, en je zou volgens de gebruiksaanwijzing het beste zes capsules per dag kunnen eten. Dit betekent dat je op jaarbasis al snel meer dan 1000 euro kwijt bent.

vetmeting
vetmeting

Hoewel Lipozene ook andere voordelen biedt voor de gezondheid is dit behoorlijk veel. Het lijkt ons dan ook nuttiger om Lipozene alleen te gebruiken in situaties waarin je weet dat het moeilijk gaat worden om je eetlust in bedwang te houden.

Een ander nadeel is dat Lipozene op zichzelf niet effectief genoeg is. Als je echt wilt afvallen is een gewichtsverlies van een halve kilo na een maand niet voldoende. Je lichaam heeft meer nodig om echt te kunnen afvallen, zoals aanpassingen in het dieet en extra beweging. Uit een van de onderzoeken is ook gebleken dat proefpersonen die meer gingen sporten meer vet verloren en betere cholesterolwaarden hadden.

Doet Lipozene haar werk?

Lipozene doet een interessante belofte door te beweren dat je veel af kunt vallen dankzij de verminderde eetlust. In de praktijk is er maar een klein effect merkbaar. Aangezien Lipozene ook nog eens behoorlijk duur is, is het niet de moeite waard om het op langdurige basis te gebruiken. Wel kan het zinvol zijn om twee capsules in te nemen als je weet dat je ergens heen gaat waar je veel gaat eten.

Lipozene is waarschijnlijk effectiever als onderdeel van een bredere aanpak waarin je ook je eetgewoonten aanpakt en meer beweegt. Maar ook dan zal voor veel mensen de prijs reden zijn om af te haken en zijn er waarschijnlijk goedkopere alternatieven.

Groeten,

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelWaar zit Proteïne in?
Volgend artikelWaar zit Calcium in?

35 Reacties

 1. Ik zou het graag willen proberen omdat ik veel last heb van mij knieën onderrug en enkels door overgewicht. Ik begin aan een dieet en geef het snel op. Misschien dat dit mij kan wel helpen.

 2. Ik zou graag dit product willen proberen,ik heb al zoveel gedaan om af te vallen
  maar weinig of geen resultaat ,heb eral zoveel geld aan.uit gegeven, en met alles is het niet goed geld terug maar dat is 9 van de 10 gevallen niet waar ,

 3. Ik ben erg benieuwd naar het product. Ik merk sinds ik fysiek lastig kan bewegen dat ik ben aangekomen. Sporten kan ik niet meer door de pijn dus ik zou graag de lipozene dieetpillen willen proberen!

 4. Heb de afgelopen jaren via diverse diëtisten van alles geprobeerd, zonder enig resultaat. Ik moet i.v.m. mijn gezondheid afvallen (na een ongeluk mag ik niet meer te zwaar wegen anders krijgen mijn benen en enkels veel problemen). Ik merk dat het niet alleen lukt met sporten, dus zou het graag willen testen en beoordelen, hoop dat het echt een goed product is zoals men het beschrijft.

 5. ben te zwaar en wil in de flow komen van afvallen… zoveel geprobeerd maar zou een quick start willen maken. Vraag me werkelijk af of deze capsules het wondermiddel zijn of weer geld verspilling.

 6. Ik zou het graag eens willen uitproberen.
  Ik heb verschillende dingen geprobeerd en kwam bij deze pillen uit.
  Ik wil een aantal kilo’s kwijt wat er aan is gekomen afgelopen jaar.
  Dus kom maar op!!

 7. Ik zou graag dit middel willen testen om wat kilo’s af te vallen. Heb nu al aardig wat afslankmethoden gebruikt maar ben benieuwd naar deze methode.

 8. Het lukt me niet om de laatste 10 kg kwijt te raken. Dit product klinkt veelbelovend en zou het graag proberen.