Lipozene Review

Afvallen in 2021

Minder eten is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om af te vallen. Het vereist echter vaak veel discipline om dit te doen omdat eten nu eenmaal gewoon heel lekker. Afslankpillen zijn enorm poluair, Lipozene is een nieuwkomer. Het middel helpt je hierbij een handje. Het middel bevat een bepaald soort voedingsvezels die bij aanraking met water flink opzwellen. Het resultaat; je voelt je sneller vol en gaat minder eten. Daarnaast zou Lipozene nog een aantal andere positieve bijwerkingen hebben. Zo zou de werkzame stof constipatie verminderen en de bloedsuiker- en cholesterolwaarden op peil houden.

Lipozene klinkt wat dat betreft vrij revolutionair en doet me denken aan de introductie van Garcinia Cambogia. Omdat het een middel is waarmee je makkelijk af zou moeten kunnen vallen. Bovendien heeft het nog een aantal andere gezondheidsvoordelen. Reden te over om Lipozene eens aan een test te onderwerpen met een aantal proefpersonen.

Wat is Lipozene?

Lipozene is een supplement in capsulevorm. In de capsule zit glucomannan, wat ook wel bekend is als de wortel van de konjac (dit heeft niets met sterke drank te maken) plant. Deze plant wordt in landen als China en Japen veel gekweekt vanwege de grote wortelachtige knollen onder deze plant. Deze wortelachtige knollen worden daar ook veel gebruikt als vervanger voor gelatine en wordt verwerkt in snoepjes.

lipozene
lipozene

Glucomannen bevat een soort vezels welke heel veel water kunnen absorberen. De werking van Lipozene is hier op gebaseerd. Doordat je de capsules met water opdrinkt, zuigen de glucomannanvezels zich vol met water. Als je capsules inneemt vlak voordat je gaat eten begin je met een vol gevoel aan de maaltijd waardoor je minder eet.

Hoe gebruik je het?

Lipozene komt in een verpakking van 30 capsules van 1500 mg. Voor een maximaal resultaat op het gebied van gewichtsverlies wordt aangeraden om een half uur voor iedere maaltijd (ontbijt, lunch, diner) 2 capsules in te nemen, waardoor je in totaal zes capsules per dag inneemt.

Lipozene Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Lipozene zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Lipozene graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Wat kost het?

Een pot met Lipozene capsules kost €29,95 exclusief administratiekosten. Hiervoor krijg je

hoe werkt lipozen
hoe werkt lipozen

dertig capsules. Tijdelijk krijg je bij bestelling van een pot een tweede pot gratis. In totaal krijg je dus zestig capsules. Wil je maximaal resultaat qua gewichtsverlies, dan kun je tien dagen vooruit met één bestelling.

Voor wie is het geschikt?

In principe kunnen de meeste mensen Lipozene gebruiken. Ook als je geen overgewicht hebt zou je het sporadisch kunnen gebruiken, bijvoorbeeld als je naar een all you can eat restaurant of een barbecue gaat.

Omdat Lipozene invloed kan hebben op de bloedsuikerwaarden is het raadzaam om erg voorzichtig te zijn als je diabetes hebt. Gebruik je medicijnen tegen te hoge cholesterolwaarden?

In dat geval kun je beter eerst contact opnemen met een arts voor je Lipozene gaat gebruiken. Het gebruik door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven wordt helemaal afgeraden.

In sommige gevallen treden er bijwerkingen op van het gebruik van glucomannan. Diarree komt hierbij het meest voor.

Is Lipozene effectief?

Er is vrij veel onderzoek gedaan naar de effecten van glucomannan op het gewicht. Uit de verschillende analyse blijkt dat glucomannan een licht positief effect heeft op

Lipozene capsules
Lipozene capsules

gewichtsverlies. (bron) Dit effect zou vooral zichtbaar zijn bij volwassenen en kinderen die gezond zijn en overgewicht of obesitas hebben. (bron) De effecten van glucomannan zijn wel vrij klein en in sommige studies werd zelfs geen verband gevonden tussen het gebruik van glucomannen en gewichtsverlies. (bron)

Combinatie

Andere onderzoeken laten zien dat glucomannan vooral grote gezondheidsvoordelen biedt als het gebruikt wordt in combinatie met andere maatregelen, zoals een dieet of extra lichaamsbeweging. In deze studie verloren de deelnemers niet zo veel gewicht. Wel verloren de mensen die glucomannan gebruikten in dit onderzoek het meeste vet en hadden zij betere cholesterolwaarden. Ook heeft glucomannan een gunstige invloed op de bloedsuikerwaarden. (bron)

Voordelen

Het gebruik van Lipozene is erg makkelijk. Je hoeft