Linda Lijnt Recepten en Resultaten

Afvallen in 2021

Linda de Mol gaat afvallen onder het motto ‘Linda Lijnt’. Ze doet dit om zichzelf en jouw te motiveren roept ze iedereen op om met haar mee te doen.Gedurende zes weken zal de presentatrice een gezond verstand-dieet op na houden. Ze geeft vrij toe dat ze, in haar eigen woorden, ‘keihard te dik’ is. En dat gaat ze ook keihard aanpakken. Jij als toeschouwer kunt ook lekker meedoen aan dit dieet. Op deze pagina kun je alles lezen over Linda Lijnt, de vorderingen van Linda, en informatie hoe je zelf mee kunt doen en af kunt vallen met ‘LINDA.Lijnt‘.

Update 2 mei (eindresultaat)

Linda weegt na 6 weken 76 kilo en is dus 6 kilo afgevallen. 1 kilo per week!

linda.lijnt eindresultaat: 76 kilo, 6 kilo afgevallen in 6 weken

In haar vlog zegt Linda het volgende: 

Aan al het goede komt een einde, maar niet voordat Linda bijna een kwartier lang jou meetorst met haar laatste lijnloodjes. En niet getreurd en wees gerust: we gaan hierna verder op Facebook onder de toepasselijke titel #HOUVOL Niet zo intensief als met LINDAlijnt en zonder de vlogs van Linda maar wel met tips & posts over gezond leven zonder gedoe. En wie weet lanceren we een andere BN’er die worstelt met een paar kilo’s meer. We hopen dat je hebt genoten (in alle opzichten) en we zien elkaar op facebook!

Eerdere Updates over Linda Lijnt

update 21 maart 2017

Dag 2: Linda weegt 82 kilo. Ze maakte dit zelf bekend De presentatrice gaat zes weken lang haar afvalpoging delen met heel Nederland. Maar haar positieve voornemen krijgt ook een aantal kanttekeningen. ,,Het gaat om het veranderen van je leefstijl, dat promoot Linda niet”, aldus voedingsexpert Astrid Postma.

update 24 maart 2017

Linda wil minimaal 5 kilo afvallen. Tijdens RTL late night vertelde ze dat ze Voor iedere kilo die de weegschaal minder aangeeft gaat ze 5000 euro te doneren aan Giro555. ,,Ik stond vorige week chagrijnig op de loopband tot ik een spotje van Giro555 op televisie zag. Toen voelde ik me enorm slecht”

update 26 maart 2017

Carlos Lens, de Personal Trainer van Linda wekt in een advertentie in De Telegraaf de indruk dat Linda tijdens haar strijd tegen de kilo’s de dieetshake TrimShake gebruikt. Linda zegt hier het volgende over: “Ik wil juist geen enkel product promoten bij de LINDA.lijnt-actie en gebruik dit zelf ook niet”

update 28 maart 2017

Linda.Lijnt nu een week en ze heeft weer op de weegschaal gestaan. Ze houdt zich aan een strikt regime van diëten en een strak weekmenu en sportschema van personal trainer Carlos Lens en ze weegt inmiddels 80 kilo. ,,Ik ben zo blij!”, roept ze trots in haar vlog. Dagelijks houdt ze zich strikt aan een dieet van 1.500 gezonde, magere calorieën. Het resultaa na zeven dagen is -2 kilo, en daar is Linda ontzettend blij mee.

update 6 april 2017

Personal Trainer Carlos Lens laat Linda alle hoeken van haar sportruimte zien. Hij laat haar zo hard trainen dat ze zelfs op de dagen dat ze niet sport, toch nog calorieën verbrandt. Linda weegt inmiddels minder dan 80 kilo.

update 10 april 2017

Een nieuwe vlog van Linda: ‘Minder eten, meer sporten, en niet meer snaaien’

update 18 april 2017

LINDA’S NIEUWE VLOG: ZONDIGT ZE DAAR NU (BIJNA) MET EEN BITTERBAL?

Linda de Mol is inmiddels al bijna een maand aan het lijnen. Vanuit Portugal vertelt ze ons hoe haar vierde week verliep.

update 23 april 2017

Verslag vanaf de sportzolder van Linda