Lekker Eten, Genieten & Toch Afvallen!

Lekker eten, genieten & toch afvallen?
Dat kan met Weight Watchers
!

Deze aanbieding is geldig van 20/10/2013 t/m 30/11/2013. Bij aanmelding voor het 3 Maanden Spaarplan vervallen de inschrijfkosten (t.w.v. € 29,95)

Klik hier voor meer informatie

NL_28_10_13_Promo_04

Deze aanbieding is geldig van 20/10/2013 t/m 30/11/2013. Bij aanmelding voor het 3 Maanden Spaarplan vervallen de inschrijfkosten (t.w.v. € 29,95). Aan het einde van de betaalperiode wordt het abonnement automatisch verlengd tegen een bedrag van € 15,95 per maand, tot uw opzegging. Indien u aan het einde van deze periode geen abonnement wenst af te nemen, gelieve dan het abonnement op te zeggen voor het einde van de betaalperiode, via onze website of door een e-mail te sturen naar [email protected] Het verschuldigde bedrag wordt maandelijks vooraf geïncasseerd tot uw wederopzegging. De vermelde prijzen kunnen aan wijzigingen onderhevig zijn. Het aanbod kan niet tegen contanten ingewisseld worden. Het aanbod is alleen geldig voor inwoners van Nederland. Tijdelijk kun je tijdelijk starten met Weight Watchers Korting.

3 Reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.