Lekker eten, genieten & toch afvallen?
Dat kan met Weight Watchers
!

Deze aanbieding is geldig van 20/10/2013 t/m 30/11/2013. Bij aanmelding voor het 3 Maanden Spaarplan vervallen de inschrijfkosten (t.w.v. € 29,95)

Klik hier voor meer informatie

NL_28_10_13_Promo_04

Deze aanbieding is geldig van 20/10/2013 t/m 30/11/2013. Bij aanmelding voor het 3 Maanden Spaarplan vervallen de inschrijfkosten (t.w.v. € 29,95). Aan het einde van de betaalperiode wordt het abonnement automatisch verlengd tegen een bedrag van € 15,95 per maand, tot uw opzegging. Indien u aan het einde van deze periode geen abonnement wenst af te nemen, gelieve dan het abonnement op te zeggen voor het einde van de betaalperiode, via onze website of door een e-mail te sturen naar [email protected] Het verschuldigde bedrag wordt maandelijks vooraf geïncasseerd tot uw wederopzegging. De vermelde prijzen kunnen aan wijzigingen onderhevig zijn. Het aanbod kan niet tegen contanten ingewisseld worden. Het aanbod is alleen geldig voor inwoners van Nederland. Klik hier voor meer informatie

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

3 Reacties

Klik hier voor meer ervaringen

Sanne

Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.