Afvallen in 2021

Klachten over Laboratoires Rochelle en Natrudyn Bio Forte

Bij onze redactie komen regelmatig klachten over afslankpillen binnen. Meestal kunnen wij, als onafhankelijke instantie, bemiddelen in een conflict en zorgen we voor een passende oplossing. Bij de afslankpillen van Laboratoires Rochelle en Natrudyn Bio Forte blijkt dit echter niet eenvoudig. Via het contactadres in Amsterdam hebben we tot op heden geen contact kunnen krijgen. Een uurtje surfen leerde dat internet vol staat met klachten over Laboratoires rochelRochelle Natrudyn en Bio Forte.  Websites van onder andere de consumentenbond, klacht en klachtkompas staan boordevol klachten.

Rochelle Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Rochelle zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Rochelle graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Jouw Ervaring met Laboratoires Rochelle

Heb je ervaring met Laboratoires Rochelle of Natrudyn Bio Forte? Of heb je tips voor andere bezoekers? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

Tros Radar

Naast verschillende websites hebben ook consumenten TV programma’s zoals Tros Radar en Vara Kassa aandacht besteed aan Laboratoires Rochelle. Tot op heden is het echter niet gelukt om een passende oplossing voor de consumenten te vinden.

Proefpakket

Afslankpillen zijn big business. Veel bedrijven die afslankpillen verkopen doen dit door middel van een proefpakket. Ook van Laboratoires Rochelle en Natrudyn Bio Forte kun je proefpakketjes bestellen. Voor vijf euro krijg je eenmalig een pakket thuisgestuurd. De meeste klachten gaan over het feit dat de proefpakketjes nooit zijn verzonden (of ontvangen) en dat er, na het proefpakket automatisch vervolgzendingen van 59,95 euro worden verzonden. Email contact om dit op te lossen gaat moeizaam, en telefonisch contact is niet mogelijk.

Aanmaningen

Contact dat wel mogelijk is zijn brieven met aanmaningen en aankondigingen van gerechtelijke procedures en het bezoek van een deurwaarde. De website van Laboratoires Rochelle is onduidelijk over vervolgzendingen. Bij het aanvragen van het proefpakket staat slechts in de kleine lettertjes dat er na het proefpakketje van 5 euro, automatisch vervolgzendingen van 59,95 euro volgen. De Consumentenbond adviseert consumenten die niet van vervolgzendingen gediend zijn, de afgeschreven bedragen direct te storneren.

Storneren en MIO Procedure

Het is in Nederland wettelijk bepaald dat consumenten binnen 56 dagen een incasso kunnen storneren. Vanaf 60 dagen tot 13 maanden na de incasso is het mogelijk om een MOI-procedure  te starten. Dit is een melding van onrechtmatige incasso die je via je bank kan starten. De wetgeving heeft bepaald dat consumenten de kosten voor ‘ongevraagde zendingen’ mogen storneren. We adviseren wel om de ‘ongevraagde zendingen’ te retourneren. Dit kan volgens de instructies die Laboratoires Rochelle zelf bij de vervolgzending aangeeft kosteloos naar Laboratoires Rochelle B.V. in Amsterdam

Jouw Ervaring met Bio Forte

Heb je ervaring met Natrudyn Bio Forte of Laboratoires Rochelle? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.