Laatste kans: Aanmelden voor Dr. Frank dieet kan nog één week

Afvallen in 2021

Op maandag 19 oktober 2009 stond dr. Frank van Berkum voor het eerst paginagroot in de Telegraaf. Met een groep van tien enthousiaste dikkerds ging hij met het Dr.Slank met dokter Frank Frank eiwitdieet de strijd aan met de overtollige kilo’s. Met zijn motto ‘1 kilo per week’ is het gelukt om de 10 proefpersonen, ondanks de feestdagen, minimaal 10 kilo per persoon te laten afvallen met het dr. Frank Dieet. Vanaf  maandag 4 oktober was de rest van Nederland aan de beurt. Frank van Berkum daagde iedereen met overgewicht uit om af te vallen met zijn dieet. De inschrijvingen stoomde binnen waardoor de teller op dit moment bijna op 150.000 afvallers staat. Op zondag 31 december sluit de inschrijving en vanaf maandag 1 februari gaat dr. Frank aan de slag met deze enorme groep Nederlanders die voorgoed afscheid willen nemen van hun overtollige kilo’s.

dr. Frank Dieetboek

op 21 januari verschijnt op veler verzoek het eerste boek van dr. Frank. Het op basis van wetenschappelijk onderzoek ontwikkelde dieet wordt in heldere taal uiteengezet waarna maar liefst 88 recepten worden beschreven. Handige boodschappenlijstjes maken het boek tot een uiterst praktisch naslagwerk.

Aanmelden voor dr. Frank dieet kan nog één week

Na twee maanden sluit eind deze week de mogelijkheid om mee te doen aan het dr. Frank Dieet, Op zondag 21 januari sluit de inschrijving en vanaf maandag 1 februari gaat dr. Frank de uitdaging aan om de 150.000 deelnemers 1 kilo pers week te laten afvallen met het dr. Frank Eiwitdieet. Wil je nog meedoen met ‘de grootste afvalrace ooit’ ? Meld je dan gratis aan op de website van dr. Frank: drfrank.nl

Jouw ervaring met het dr. Frank Dieet

Wat is jouw ervaring met het ‘Gezond slank met dr. Frank Dieet’ ? Ben jij overtuigd van de filosofie van Dokter Frank van Berkum over eiwitten en koolhydraten? Volg jij het dr. Frank dieet, ga je het volgen of heb je het dieet gevolgd? Bezoek dan het dr. Frank topic op ons forum. Geef hier jouw mening over het dieet of lees hier de ervaringen van anderen.

34 Reacties

 1. ik zou me ook heel graag aan willen melden met het dieet.
  na mijn zwangerschap raak ik de kilo s maar niet kwijt.
  dus willen mijn vriend en ik samen afvallen.
  hoe gaat het in zijn werk om de recepten te ontvangen..

  gr petera

 2. ik zouw me graag willen aan melden met het dieet want ik ben in juli jarig en ik woor dan 25 jaar en ik wil er dan wat leukker uit zien en als het kan dan wil ik rond de 20 kilo afvallen mijn bmi is 37,5 en ik moet in de 25 bmi zitten en ik wil heel graag de kilo’s er af
  alvast bedankt bianca

 3. Wij zijn bezig met het Dr. Frank dieet. Doordat ik wegens tijdsgebrek de lunch of het ontbijt wel eens verwissel met dat van een andere dag, vraag ik mij af hoeveel eiwitten je per dag moet innemen om het effect van het dieet bij te houden. Zijn de porties absoluut noodzakelijk, want ik vind ze groot, maar niet voor mijn man, die meedoet en reeds in 2 weken 5 kg is afgevallen!

  Marijke.

 4. Wij zijn op aanraden van onze huisarts begonnen met het dr frank dieet,het gaat goed,wij hebben zijn boek deel1 gekocht,en vlg zijn recepten.Na 4 wk is mijn mijn 8kg kwijt en ik 6kg.Geweldig toch,in het weekend nemen we s’avonds wel een glaasje witte wijn,en verder het vlg van zijn dieet.Wij hopen het nog zeker 6wk vol te houden,en ik vind het een aanrader voor vele mensen.Wel worden wij regelmatig gecontroleerd op cholestorol via de huisarts.

 5. ik zou graag van dr.franks een dieet krijgen van koolhydraataarm als dat mogelijk is, hoe krijg ik dat dan, groet gera

 6. Ik probeer het dieet te volgen, maar het is wel moeilijk daar ik meermaals op restaurant moet gaan eten.
  Wat kan ik het best eten op restaurant? Waarop moet ik letten? Soms zijn er van die verborgen koolhydraten?
  Dank je .

 7. Met succes heb ik het dieet van dr. Frank gevolgd, ben inmiddels 15 kg afgevallen, maar wil nog 15 kg aan gewicht verminderen. Is het verantwoord om dit dieet langer als 3 maanden te volgen? Wil er graag mee doorgaan, maar het wordt me in mijn omgeving afgeraden gezien de negatieve reacties in de media. Weten jullie of dr. Frank nog een dieetboek uitgeeft? Zal dat zeker kopen, omdat ik zijn dieet goed vind en uitkijk naar nieuwe recepten

 8. Ik heb al sinds enige dagen zelf ontdekt dat eiwitten mijn hongergevoel verminderen. Dit alles bij toeval. Ik zocht nl. iers vervangend voor mijn gebrek aan het consumeren van vlees, waarvan ik niet hou.
  Via mijn huisarts vandaag is de naam van dr, Frank tot mij gekomen. Mijn arts bevestigde dat meer eiwitten en veel minder koolhydraten de weg zijn naar mij eindeloos en vruchteloos zoeken naar een dieet dat is vol te houden. Graag wil ik lid worden.

 9. Ik wil me ook graag als nieuw lid aanmelden, maar deze link werkt niet. Ik kan het wel invullen, maar krijg geen mailtje retour. Is aanmelden nog steeds mogelijk?

  Inge

 10. ik zou zo graag nog meedoen met het dieet? kan dat nog? begeleid bedoel ik, zelf gaat het me niet lukken.