Kruidvat Eetlustremmers en Afslankpillen

Afvallen in 2021

Eetlustremmers zijn populaire middelen in de strijd tegen overtollige kilo’s. De meeste supplementen maken gebruik van voedingsvezels die een vol gevoel geven. Populair zijn onder andere supplementen op basis van glucomannan. Kruidvat Eetlustremmers en Afslankpillen werken op basis van niet nader benoemde plantaardige vezels. Dit klinkt stukken minder interessant dan de wortels van een of andere Aziatische plant, maar het gaat er niet om hoe interessant het klinkt. Hoe goed werken de Kruidvat Eetlustremmers?

Wat is het?

Kruidvat Eetlustremmers komen in gladde capsules. De capsules bevatten een viertal ingrediënten. Het belangrijkste ingrediënt is een plantaardig vezelcomplex. Wat voor vezels dit precies zijn is niet duidelijk. De vezels absorberen water en vullen daardoor je maag op.

Kruidvat Eetlustremmers Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Kruidvat Eetlustremmers ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Kruidvat Eetlustremmers graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Andere ingrediënten

Naast de vezels zit er een vorm van aardappelzetmeel in de capsule als vulmiddel. Het ingrediënt hypromellose (E464) wordt gebruikt om de werking van het medicijn te verbeteren. Verder bevat het supplement kleine hoeveelheden zonnebloemolie en titaniumdioxide. Het is niet helemaal duidelijk waarvoor dit gebruikt wordt, maar waarschijnlijk voor de buitenkant van de capsule.

De Kruidvat Eetlustremmers dienen één uur voor de maaltijd in te worden genomen. Doorgaans neem je twee capsules in. Je gebruikt de eetlustremmers dus maximaal drie keer per dag. Kinderen vanaf tien jaar nemen doorgaans minder capsules per dag

Voor wie is het geschikt?

De Kruidvat Eetlustremmers zijn niet voor iedereen geschikt. Het gebruik wordt afgeraden voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Daarnaast kan het gebruik van de Eetlustremmers invloed hebben op andere medicijnen die je inneemt. Er wordt dan ook aangeraden om (indien mogelijk) medicijnen 1 uur vóór of vier uur ná de Eetlustremmers in te nemen.

Naast dit alles wordt het afgeraden om de Eetlustremmers langdurig te gebruiken. Nadat je de capsules meer dan dertig dagen achtereen hebt gebruikt is het noodzakelijk om een paar dagen te stoppen met het gebruik.

Zijn Kruidvat Eetlustremmers effectief?

Het feit dat we niet weten welke soorten vezels er precies in de Eetlustremmers zitten, maakt dat het lastig om conclusies te trekken over de werkzaamheid op basis van wetenschappelijk onderzoek. Niet alle voedingsvezels zijn gelijk.

Zo laat een studie waarin tientallen andere wetenschappelijke artikelen over het effect van voedingsvezels op gewicht en verzadiging een wisselend beeld zien (bron). Vezels uit rogge en zogeheten beta-glucanen zorgen bijvoorbeeld voor een verzadigd gevoel. Bij veel andere soorten voedingsvezels is er niets bewezen op dit gebied. Uit andere onderzoeken is ook gebleken dat glucomannan, gemaakt van de wortels van de konjacplant, bij kan dragen aan gewichtsverlies, vooral wanneer het gebruikt wordt als onderdeel van een ander dieet.

Onbekende Vezels

Bij gebrek aan kennis over de inhoud van de Kruidvat Eetlustremmers  en Afslankpillen zit er dus maar een ding op. Acht proefpersonen met overgewicht hebben van ons Kruidvat Eetlustremmers gekregen, genoeg voor dertig dagen. We hebben alle proefpersonen gevraagd om zichzelf te wegen voordat ze de eetlustremmers gebruikten en daarna. We hadden alle deelnemers gevraagd om tijdens het gebruik van de eetlustremmers geen grote veranderingen door te voeren in hun leefstijl.

Wat kost het?

Een pakje Kruidvat Eetlustremmers met 60 porties kost €9,99. Dit betekent helaas wel dat je bij gebruik van de capsules voor dertig dagen, conform de voorschriften, met een half pakje blijft zitten.

De Voordelen

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen; Kruidvat lijkt goede vezels te gebruiken in de eetlustremmer. De proefpersonen verloren zonder directe extra inspanning samen zo’n 10 kilo aan gewicht. Dit is een mooi resultaat zonder extra inspanning.

De successen werden volgens de deelnemers vooral behaald bij maaltijden waarbij onbeperkt opgeschept kon worden. Dit betekent dat je de capsules ook af en toe eens zou kunnen gebruiken als je wilt voorkomen dat je teveel eet bij een lopend buffet of in een all-you-can-eat restaurant.

Ook zou de eetlustremmer kunnen helpen om verleidingen tegen te gaan als je een dieet volgt

Het fijnst aan de Kruidvat Eetlustremmers is vooral de subtiele werking. Je kunt gewoon meedoen met andere mensen en het valt niet op dat je minder aan het eten bent. Hoewel het enige discipline vereist om een uur voor het eten een capsule in te nemen (vaak ben je dan onderweg), is het gebruik van de eetlustremmers makkelijk vol te houden.

De Nadelen

We mochten het eigenlijk ook niet verwachten, maar de Kruidvat Eetlustremmers zijn geen wondermiddel. Een kilootje kwijtraken is leuk, maar als je meer gewicht kwijt wilt raken, heb je toch iets meer nodig dan alleen de Kruidvat Eetlustremmer.

Conclusie

In eerste instantie waren we niet enthousiast over de Kruidvat Eetlustremmer. Het is niet helemaal duidelijk welke vezels er gebruikt worden en daardoor waren we bang dat het product niet zou werken. De proefpersonen verloren gewicht, maar je moet er niet op rekenen dat je met de Kruidvat Eetlustremmer tientallen kilo’s kwijt kunt raken. De eetlustremmer zou wel uitstekend kunnen helpen als onderdeel van een dieet.

Groeten,