Weight Watchers WW Korting 2019

We geven 25 WW Freestyle Jaarabonnementen weg. (voorheen WeightWatchers) Je mag het abonnent zelf houden of weggeven aan een vriend of vriendin. Het Freestyle abonnement stopt automatisch na 12 maanden. Wil je kans maken op een Gratis Weight Watchers Freestyle Abonnement? Deelnemen is heel eenvoudig. Geef in maximaal 250 woorden aan waarom jij wil starten met Weight Watchers Freestyle, of aan wie, en waarom je het wil geven.

Deelnemen WW Freestyle Actie

Met WW Freestyle kun je op een gezonde manier je streefgewicht behalen en behouden.  Profiteer van deze WW Korting. Wat maakt het nieuwe WW programma zo effectief? Je leest het in deze review. Ben je op zoek naar een Kortingscode voor Weight Watchers? Je kunt nu tijdelijk starten met korting.

WW Korting 2019

Weight Watchers heeft in 2019 het nieuwe WWFreestyle programma gelanceerd. Wat kun je verwachten van het Freestyle Programma? Wij zochten het voor je uit. Tijdelijk kun je tijdelijk starten met WW Korting.

WW Freestyle, Het Nieuwe Programma

Het nieuwe WW Freestyle Programma is een nieuwe variant op de beproefde methode van Weight Watchers. In het Freestyle programma zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd als het gaat om de ProPoints. Deze heten nu dan ook SmartPoints. Er zijn meer voedingsmiddelen toegevoegd die nul SmartPoints hebben. De gedachte hierachter is dat het makkelijker wordt om de totale score aan SmartPoints bij te houden. Een andere verandering is dat een aantal voedingsmiddelen met veel vetten anders zijn gewaardeerd.

Een andere grote verandering is dat het principe van de balansdag is geïntroduceerd. Je kunt SmartPoints meenemen naar de volgende dag. Op deze manier kun je alvast in het voren een balansdag houden, bijvoorbeeld als je in het weekend een feestje hebt gepland.

Ook op het gebied van lichaamsbeweging is het Freestyle programma anders. In Weight Watchers Freestyle wordt je uitgedaagd om een vorm van lichaamsbeweging te zoeken die bij jou past. Of je dus graag gaat fietsen met je partner of wilt zwemmen met je kinderen, dat maakt niet zoveel uit. Het belangrijkste is dat je voldoende beweging krijgt op een manier die bij jou past.

Weight Watchers Freestyle geeft je de vrijheid om echt te genieten. Je moet minder tellen en boekt meer resultaat. Het moedigt je aan om de beweging te vinden die je leuk vindt en geeft je de durf om anders te denken. Met het nieuwe programma, meer dan 200 heerlijke en verzadigende ZeroPoint voedingsmiddelen, de motivatie van de community en jouw Wellness Coach heb je alles bij de hand om te slagen.

Pre-post studie van zes maanden onder 152 deelnemers, uitgevoerd door het Weight Research Lab van de University of North Carolina in Chapel Hill, Verenigde Staten. Studie gefinancierd door WW (Weight Watchers). Data met betrekking tot slaapkwaliteit en geluksgevoel zoals deze door de deelnemers werden gerapporteerd na 6 maanden WW Freestyle te hebben gevolgd, op basis van de Pittsburgh Sleep Quality Index (PSQI) en de Oxford Happiness Questionnaire.

weight watchers kortingscode

Een laatste verandering zijn de zogeheten FeelGood notities. Hierbij schrijf je dagelijks een aantal dingen op die goed gegaan zijn voor vandaag. Dit kan je motiveren om door te blijven gaan.

Afvallen lijkt zo eenvoudig. Het is toch slechts een kwestie van minder eten en meer bewegen? Maar als het écht zo makkelijk was geweest, waren er nog weinig mensen met overgewicht. Het is een stukje bewustwording en het omgooien van je levensstijl. Om jezelf hierbij te helpen, kun je je verdiepen in mindful afvallen. Door middel van bewuste aandacht, acceptatie en positiviteit zul je je beter voelen over jezelf. En mensen die goed in hun vel zitten, hebben eerder de neiging tot gezonde en verantwoorde keuzes. Zo kan het ook jou helpen bij je afvalproces.

Weight Watchers Aanbiedingen

De Weight Watchers combipas biedt meer dan alleen toegang tot de online coachingsprogramma’s van Weight Watchers. Je krijgt ook toegang tot de wekelijkse wellness workshop met een wellness coach. Deze wellness coach is een ervaren Weight Watcher; deze coach is zelf ook ooit afgevallen met behulp van Weight Watchers.

Dit is een grote meerwaarde, omdat de coach weet wat je nu moet doorstaan. Door de ervaring met het coachen van anderen weet de wellness coach ook wat de valkuilen zijn bij het afvallen.Weight Watchers Bijeenkomsten

Ook kom je bij het volgen van de trainingen in contact met andere mensen die gemotiveerd zijn om af te vallen. Dit is erg motiverend omdat je niet alleen, maar samen aan het afvallen bent. Je kunt dus ook rekenen op de steun van je groepsgenoten.

Natuurlijk is een combipas wat duurder dan alleen het volgen van het online coachingsprogramma. Er is echter voldoende wetenschappelijk bewijs dat coaching in groepen helpt bij het behalen van doelen (bron). Dit is in het bijzonder bewezen bij programma’s gericht op gewichtsverlies (bron).

Je kunt de coachingssessies bij het combipas programma volgen op tientallen verschillende plekken in Nederland. In vrijwel alle grotere plaatsen is wel een wellness coach die je kan helpen bij jouw strijd tegen overtollige kilo’s. De meeste coachingssessies vinden plaats in de avond, maar er zijn op sommige plekken ook opties om een coaching overdag te volgen.

Weight Watchers Wereldwijd

De Weight Watchers methode is door de Amerikaanse Jean Nidetch bedacht. Op een dag komt zij tot de conclusie dat afslanken veel meer is dan alleen maar minder eten. Na herhaalde, mislukte dieet-pogingen lukt het haar met de hulp van een diëtiste voor het eerst om een beduidend aantal kilo’s kwijt te raken. Zij voelt zich echter niet helemaal begrepen en heeft het gevoel dat er iets ontbreekt om in haar opzet te (blijven) slagen. Zo komt zij op het idee om samen met een paar vriendinnen iets aan hun lijn te gaan doen. Dit betekent de geboorte van het Weight Watchers concept! Het succes laat niet op zich wachten en er her en der worden groepjes opgericht in 1963 is Weight Watchers officieel een bedrijf.

Weight Watchers Nederland

In Nederland vindt de eerste cursus plaats in 1974. Momenteel worden er in Nederland elke week meer dan 400 cursussen gegeven, die door zo’n 17.000 mensen worden bijgewoond.

Weight Watchers op afstand

Later worden er door Weight Watchers extra formules uitgewerkt. In 1993 wordt de cursus per post gelanceerd, beter bekend onder de naam ‘Weight Watchers By Mail’, en sinds 2000 kan het afslankprogramma voor het eerst via een interactieve cd-rom en internet gevolgd worden.

Weight Watchers Recepten

Meer bewegen helpt je om een strakker lichaam te krijgen. Bovendien is het goed voor je gezondheid. Actief sporten is meestal niet nodig. Neem eens wat vaker de trap en doe vooral activiteiten waar je plezier aan beleeft en die makkelijk in je dagschema passen. Kies voor verantwoord broodbeleg. (bron)

Bij Weight Watchers krijg je steun van leden en ervaringsdeskundigen. Online tijdens de cursus en in de online community.

Weight Watchers Kortingscode

Ben je enthousiast en wil je graag starten met met Weight Watchers online? Gebruik dan tijdens het aanmelden de volgende kortingscode 4-16-612-18680 en profiteer direct van extra korting.

weightwatchers-kortingscode

Gevarieerd eten is gezond en brengt balans

Vitaminen, mineralen, vetten, koolhydraten en eiwitten: allemaal voedingsstoffen die elk een unieke, belangrijke functie in ons lichaam hebben.

Het weglaten van een van deze voedingsstoffen kan daarom van invloed zijn op onze gezondheid. Om dat te voorkomen is het belangrijk om gevarieerd te eten. Zo houd je plezier in het koken én het afvallen.

Oprah Winfrey en WightWatchers

500 gram groenten en fruit per dag

Misschien een open deur, maar elke dag voldoende groenten en fruit eten is van groot belang. Groenten en fruit zitten namelijk boordevol vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Die geven je een voldaan gevoel en zorgen ervoor dat je fit blijft. Weight Watchers raadt daarom aan om elke dag minimaal 300 gram groenten en 200 gram fruit te eten. (bron)

Gratis Weight Watchers Maandabonnement

Wil je kennismaken met Weight Watchers? Naast de huidige acties geven we iedere maand een voucher weg die recht geeft op 12 maanden Weight Watchers online. Helemaal gratis!

Wil je kans maken op deze prijs? Doe dan het volgende:

1. like onze facebook pagina
2. vertel ons waarom jij Weight Watchers online graag wil uitproberen

De winnaars ontvangen inloggegevens en instructies via email

Meer water, minder honger

Water is essentieel voor ons lichaam. Het voert afvalstoffen af, transporteert voedingsstoffen en regelt de lichaamstemperatuur. Niet geheel onbelangrijk: water lest de dorst én stilt de honger. Hierdoor zul je minder snel eten of naar een tussendoortje grijpen. Drink daarom minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag.

WeightWatchers Porties en Hoeveelheden

Calcium heb je nodig

Voor de vorming en het onderhoud van botten en tanden heb je calcium nodig. Daarnaast speelt calcium ook in de stofwisseling een belangrijke rol. Een tekort aan calcium kan tot botontkalking leiden. Het is dus belangrijk om voldoende calcium binnen te krijgen. Met twee tot drie porties zuivel per dag kom je al een heel eind. Het resterende deel wordt aangevuld door andere producten zoals broccoli, spinazie, asperges en boerenkool. (bron)

Weight Watchers Webshop

Via de webshop van Weight Watchers kun je verschillende plannen afsluiten en producten aanschaffen. Het voordeligst is het jaarprogramma. Hierbij betaal je €17,95 per maand voor het online programma. Je krijgt bovendien nog een maand cadeau.Weight Watchers Online Programma

Als je maar een klein beetje wilt afvallen, of als je kortdurend wat extra steun nodig hebt, dan kun je ook het zes maanden plan afsluiten. Je krijgt dan voor €19,95 zes maanden online begeleiding. Als je een gewichtsverlies nastreeft van ongeveer vijf tot zeven kilo dan is het 6 maanden plan in veel gevallen wel voldoende.

Weight Watchers Kosten

In samenwerking met Weight Watchers mogen we je een kortingsvoucher aanbieden.

Exclusief! Gebruik tijdens het aanmelden de volgende kortingscode 4-16-612-18680 en profiteer van extra korting.

Vetten: goed of slecht?

Vetten zijn van groot belang. Zo levert vet bijvoorbeeld de vetoplosbare vitaminen A, D, E en K en spelen sommige vetzuren zelfs een rol bij de aanleg van hersenweefsel. Bovendien is vet een belangrijke energiebron. De juiste vetten zijn dus essentieel voor een gezond voedingspatroon (Tip: gebruik elke dag 2 tot 3 theelepels plantaardige olie). Hieronder vertellen we je meer over de verschillende vetten en wat ze met je lichaam doen. (bron)

Verschillende Vetten

 • Volgens diverse studies hebben enkelvoudig-onverzadigde vetten een cholesterolverlagende werking en kunnen ze het risico op hart- en vaatziekten verkleinen. Deze vetten vind je onder andere in plantaardige oliën.
 • Meervoudig-onverzadigde vetten vormen de bouwstenen voor hormonen en zijn een onmisbaar bestanddeel van onze lichaamscellen. Omega-3 vetzuren zijn hiervan een voorbeeld. Het lichaam kan sommige, essentiële vetzuren niet zelf aanmaken. Deze moeten we dus halen uit plantaardige oliën zoals maïsolie, notenolie, lijnzaadolie, koolzaadolie en zonnebloemolie. We vinden ze ook in vette vissoorten, waaronder haring, sardientjes, makreel en zalm.
 • Verzadigde vetten bevatten een hoog gehalte verzadigde vetzuren. Deze verhogen het cholesterolgehalte en daarmee het risico op aderverkalking. Je vindt ze in voedingsmiddelen als vette vleeswaren, harde margarine en volvette kaas. Maar ook in koek en gebak. Neem daarom de vetarme variant van dierlijke voedingsmiddelen en gebruik harde margarine met mate. (bron)

Elke stap telt

weight watchers free stye gratis
weight watchers free stye gratis

Voldoende bewegen brengt een hoop voordelen met zich mee: Het maakt je hoofd leeg, vermindert de stress, verstevigt je spieren en helpt je bij het afvallen. En vergeet niet dat elke stapt telt, of je nu een blokje om loopt of een half uur intensief rent.
Eiwitten en koolhydraten

Koolhydraten voorzien het menselijk lichaam van energie. In het bijzonder de hersenen en spieren. Ze hebben dus invloed op hoe we presteren. Gezonde bronnen van koolhydraten zijn bijvoorbeeld volkoren brood, zilvervliesrijst en peulvruchten. Eiwitten zijn onze belangrijkste bouwstoffen. Huid, organen, spieren, haren; ze bestaan allemaal uit eiwitten. Bovendien beïnvloeden eiwitten je sportprestaties, je herstel, je spier-vet verhouding en zelfs je humeur. Voorbeelden van eiwitrijke voeding zijn mager vlees, bonen, pitten en zaden en verschillende soorten vis. (bron)

Weight Watchers aanbieding Freestyle

Het Weight Watchers Freestyle programma is een programma waarbij je zelf je voedingsmiddelen kiest op basis van de SmartPoints waarde. Dit is een waarde die toegekend wordt aan voedingsmiddelen op basis van de bestanddelen en de hoeveelheid calorieën.

Naast aandacht voor de calorieinname is er in het Weight Watchers Freestyle programma ook aandacht voor lichaamsbeweging. Uit onderzoek is gebleken dat lichaamsbeweging leidt tot betere resultaten. Het gewichtsverlies neemt tot 20% toe als je naast aanpassingen in je voedingspatroon ook meer gaat bewegen (bron).

Je kunt meedoen met het Weight Watchers Freestyle programma door de online coaching of een combipas af te nemen. Dezelfde aanbiedingen die je elders op deze pagina ziet, zijn dus ook geldig voor Freestyle. Zo kun je promotiecode 4-16-612-18680 gebruiken bij het afrekenen op de website van Weight Watchers.

Weight Watchers Groupon

Van tijd tot tijd kun je via Groupon een abonnement afsluiten op Weight Watchers. Je koopt dan tegen een lagere prijs een online abonnement of een combipas. Met deze combipas heb je ook recht op deelname aan een interactieve cursus bij jou in de buurt. Er zijn echter lang niet altijd aanbiedingen voor Weight Watchers bij Groupon. Klik hier om direct een aantrekkelijke deal te krijgen voor Weight Watchers Online of de Weight Watchers combipas.

Weight Watchers Gratis Proberenweight watchers flex review

Wellicht ben je nog niet helemaal overtuigd van het Weight Watchers programma en zou je het graag een maandje gratis willen proberen. Helaas kun je geen proefabonnement afsluiten op de online coaching. Je krijgt wel een maand gratis als je je aanmeldt voor het jaarprogramma. Gratis proberen lukt dus niet, maar je kunt op deze manier wel voordelig kennismaken met Weight Watchers.

De resultaten van andere Weight Watchers deelnemers zijn zeer de moeite waard. Er is dus genoeg bewijs om het een jaar lang te proberen.

Weight Watchers Inloggen

Er zijn meerdere mogelijkheden om het Weight Watchers programma online te volgen via inloggen. Zo kun je kiezen voor een wekelijkse cursus onder begeleiding van coaches die zelf ook succesvol afgevallen zijn met Weight Watchers. Je kunt ook online het Weight Watchers programma volgen. Wil je meteen starten? Maak dan een account aan bij  Weight Watchers Online.  De eerste maand is helemaal gratis! Met Weight Watchers Online heb je toegang tot alle Online tools van Weight Watchers. Met Weight Watchers Online blijf je op koers tussen de cursussen door, heb je toegang tot alle tools inclusief de handige App voor iPhone, iPad en Android.

Wil je het toch liever zelfstandig doen? Ook dat kan bij Weight Watchers Online. Kan ook. Genoeg mogelijkheden om je excuses opzij te blazen. Klaar voor de start?

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN PROFITEER VAN KORTING!

Promotiecode weight watchers Libelle

Wellicht ben je op zoek naar de promotiecode voor Weight Watchers die een tijdje geleden in de Libelle stond. Die hebben we niet voor je; we hebben wel een andere code voor je. Gebruik mij de aanmelding promocode 4-16-612-18680 en profiteer van extra korting.

Weight Watchers 4 maanden aanbieding

Van tijd tot tijd zijn er aanbiedingen waarbij je vier maanden mee kunt doen aan het Weight Watchers online programma tegen een aantrekkelijk tarief. Je krijgt dan toegang tot het Weight Watchers Freestyle programma, een flexibel programma waarin je min of meer zelf kunt betalen wat je eet zolang je niet teveel SmartPoints binnen krijgt.

Daarnaast krijg je toegang tot de app. Hierin houd je je voeding en activiteit bij en kun je barcodes van producten scannen. Ook je gewicht houd je bij in deze app. Via de online community kun je inspiratie en steun opdoen bij andere Weight Watchers. Als laatste krijg je toegang tot meer dan 3000 gezonde recepten. Op deze manier kun je je altijd iets lekkers eten.

Wil je het toch liever zelfstandig doen? Ook dat kan bij Weight Watchers Online. Kan ook. Genoeg mogelijkheden om je excuses opzij te blazen. Klaar voor de start?

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN PROFITEER VAN KORTING!

Weight Watchers Opzeggen

Wil je stoppen met Weight Watchers? Dan kun je het programma eenvoudig opzeggen.Wil je jouw Weight Watchers abonnement opzeggen? Dit kan telefonisch via 020 700 6170 (gratis) of per e-mail. Het is belangrijk om te weten welk programma hebt aangeschaft. De beëindiging van een Digital abonnement zoals Freestyle gaat in het einde van de looptijd van het contract.

Weight Watchers Online Combi Pas Opzeggen

Je kunt je Combi Pas opzeggen minimaal 10 dagen voor de vervaldatum die vermeld staat op de Combi Pas. Let op, als je te laat opzegt zal de betaling voor de volgende maand al zijn doorgevoerd, en zal je je volgende geldige Combi Pas nog ontvangen. De opzegging zal dan pas ingaan vanaf de vervaldatum aangegeven op de volgende Combi Pas die je ontvangt. Je kunt altijd gebruik blijven maken van de Weight Watchers online omgeving en de Wellness Workshop blijven bijwonen tot de vervaldatum.

Weight Watchers Tussentijds Opzeggen

Afhankelijk van de duur van het abonnement kan je ook dit abonnement dit opzeggen. Wanneer je opzegt, zal je abonnement altijd aan het einde van de betaalmaand worden stopgezet en nooit in de midden van een maand. Heb je een abonnement afgesloten voor een bepaalde periode, dan kan je pas opzeggen aan het einde van deze periode.

Mocht je vragen hebben over dit artikel? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina.

185 Reacties

 1. Omdat ik ruim 10 kilo moet afvallen en al veel geprobeerd heb, zou ik nou graag WW willen proberen.
  Door mijn reuma die net ontdekt is terwijl ik pas 47 ben, moet ik echt wel gaan afvallen, maar bewegen gaat nu langzaam en moeizaam. Heb echt even begeleiding en duwtje in de rug nodig :) en wie weet kan WW mij daarbij helpen.

  • YES! Ik heb een jaar gratis WW gewonnen! Dank jullie wel Love Health! Ik kan dit steuntje in de rug echt gebruiken!

 2. Ik weet uit ervaring dat weightwatchers het beste programma heeft, maar naar verloop van tijd sluipen verkeerde gewoontes er weer in. Ik wil het toch graag nog een keer proberen.

 3. Ik heb helemaal klaar met mijn gewicht en de leefstijl die ik heb. Ik merk dat het me zelf niet lukt om af te vallen. Het lijkt wel alsof ik dan alleen maar meer met eten bezig ben. Daarnaast merk ik dat ik een dieet vaak niet lang volhoudt omdat ik best een moeilijke eter ben. Met ww heb je geen beperking qua eten. Ik wil dit dus graag proberen om wel lekker in mijn lijf te komen!

 4. Al meer dan 15 jaar kamp ik met overgewicht, nadat ik een infiltratie van cortisonen tegen rugpijn had gekregen,kwam ik 2x 8kg bij. Die zijn er niet meer afgegaan, helaas ben ik boven de 50 en gaat mijn metabolisme ook naar beneden, waardoor elke hap die ik eet, blijft steken in gewicht!
  Dit is niet leuk want ik probeer, maar na een zware inzinking vorig jaar, kwam ik door de anti depressiva nog meer bij. Gevolg is dat ik geen fysiek meer heb, en dat ik meer en meer achteruit ga.
  Ik wil terug blij gaan wandelen en fietsen, zwemmen, zonder ademnood want deze beweging heb ik nodig om mijn lichaam de nodige steun te geven. Op 3 jaar tijd ben ik 2cm gekrompen, door de hernia’s. Ik heb begeleiding nodig, want op mijn eentje is het heel moeilijk om vol te houden.
  Willen jullie mij helpen aub? Met vriendelijke groeten

 5. Mager ben ik nooit geweest, en dat heb ik na 29 jaar losgelaten. Toch moet ik zelfs om op gewicht te blijven veel moeite doen. Ik had zelf geen weegschaal meer, om me niet meer op mijn gewicht te focussen, maar zag bij de dokter plots dat ik op een jaar tijd 10 kg ben bijgekomen. Daar waar er sowieso dus al een goede 10 teveel aan hingen… Ik heb een BMI van 29,5 en zou graag 20 kg afvallen, al zouden die eerste 10 dus al mooi zijn. Omdat ik niet 100% weet of Weight Watchers mij zal helpen en wegens de kostprijs, durf ik het niet aan te kopen. Hopelijk ben ik één van de 25 gelukkigen die gratis aan de slag kan. Ik ben alvast helemaal gemotiveerd!

 6. Ik lees en hoor regelmatig goede verhalen over Weight Watchers. Zelf slik ik al bijna 10 jaar prednison en daarmee is het afvallen bijna niet te doen. Ik kan helaas niet zonder de medicatie.. Maar ben klaar met het opgeblazen gevoel en zou er alles aan willen doen om zeker 10kg af te vallen. Wie weet is dit echt wat voor mij. Ben benieuwd!😊

 7. ik ben er zo aan toe .heb vanalles geprobeerd .moet mijn levenstijl veranderen en ww gaat mij helpen .het word zomer .en hier word ik zo depressief van.

 8. In de zomer ben ik de mama van de bruid , maar help hoe zie ik er nu uit !
  Ik wil toch zeker ook schitteren die dag en stralend genieten met een lach!
  Daarom wil ik werken aan mijn lijn , fitter, slanker en gezonder zijn!
  WW is voor mij mijn reddingslijn , ik weet dat ik niet alleen zal zijn,
  samen met de coach er stevig tegenaan en in augustus , schitterend naast het altaar staan !!!

 9. Hallo! Dit lijkt me super tof. Ik hoor meerdere goeie verhalen hierover en zou het ook graag willen proberen. Mijn doel is zelf om minimaal 10 kilo af te vallen in 4 maanden. Ik hoop het met weight watchers te behalen, want tot nu tot ben ik alleen maar aan het jojoën… Groetjes!!!

 10. Weight watchers is gewoon de beste manier om af te vallen en tegelijkertijd niet te moeten inboeten aan je sociaal leven. Zelfs als het, zoals bij mij, gaat om enkele luttele, maar vervelend hardnekkige kilo’s. Heb zowat alles al geprobeerd, WW is de beste manier! Gezond, bewegen, alles kan en mag! En “SAMEN” lukt het!

 11. Hallo, jaren geleden moeten beginnen met een proteïne dieet om het juiste gewicht te hebben voor een reconstructie na een zware borstkanker. Dit was moeilijk maar toch de nodige kilo’s kwijtgeraakt. Helaas is ook de reconstructie mislukt. Ben dan in een dipje geraakt van jaren een jojo effect met weer dat proteïne dieet. Deze nu echter zonder resultaat. Enkel 2 kg op 7 weken. Zou graag weer op een gewicht geraken want heb beslist nog een de kans te wagen voor een 2de reconstructie deze is alleen mogelijk indien ik 10kg kwijt zou geraken daarom mijn hoop gezet op jullie fantastisch afslsndieet, hopen dat ik bij de gelukkige mag zijn om dit te mogen uitproberen. Mvg

 12. Mijn collega is zo enthousiast over weight watchers en het concept dat ik het ook wil proberen. Ik wil er al jaren een kilo of 10 af maar krijg het er maar niet af. Heb ook het gevoel dat ik verkeerd eet dus zou graag dat willen veranderen.

 13. Ik zou graag de laatste 3 kg willen afvallen naar de zomer toe. Ik ben reeds 7kg vermagerd met een koolhydraatarm dieet. Nu wil ik het graag over een andere boeg gooien en WW uitproberen en deze gezonde levensstijl hopelijk behouden.

 14. Ik wil zo graag wat afvallen maar alles wat ik ook probeer het werkt niet of maar 1 tot 2 kilo eraf helaas heb ik geen geldboompje op balkon staan om het abbo van ww te betalen

 15. Ik ben 6 jaar geleden met het Weight Watchers pro points systeem 30 kilo afgevallen.
  Drie jaar ben ik op gewicht gebleven.
  Deze zomer zou ik zo graag weer die kleding dragen die ik toen allemaal aangeschaft heb!
  Want alleen Weight Watchers Werkt!

 16. Graag wil ik weightwatchers lifestyle proberen. Ik heb zoveel positieve verhalen over gehoord maar heb de financiële mogelijkheden niet voor. Ik probeer het zelf te doen maar dat is best moeilijk.

 17. Ik heb heel veel verschillende manieren geprobeerd om blijvend af te vallen.
  Helaas lukt het steeds niet. Nu ik de nieuwe methode van weight watchers heb leren kennen en de ervaringen gelezen heb, heb ik vertrouwen dat ik ook met weight watchers mijn streef gewicht kan behalen en behouden.
  Door mijn financiële situatie (ziektewet door burn out) heb ik het geld niet om een abonnement te betalen. Dit is dan ook de reden dat ik mee doe en deze reactie plaats.

 18. Ik wil heel graag mijn lifestyle veranderen. Voor mijn huwelijk heb ik (met succes! -7kg) weight watchers gedaan. Ik zou nu (2,5 jaar later) weer willen starten. Maar nu met een ander doel: een gezonde leefstijl. Ik ben begonnen in de sportschool, stap 1 is gezet. Ik zou ook heel graag aan mijn voedingspatroon wil werken met WW. Het eerste jaar gratis zou geweldig zijn!

  • Hartelijk dank voor de prijs. Ik ben nu een maand gestart met het WW online programma via vetvrij.com en ben al 6 kilo afgevallen. Veel variatie en keuze aan recepten. Dank jullie voor deze mogelijkheid. Alleen had ik er echt het geld niet voor.

   Esther

 19. Beste, mijn leven bestaat vanaf mijn geboorte uit dik zijn, ongelukkig zijn hierdoor, en constant zoeken van, hoe kan ik afvallen. Zelf heb ik al een maagband laten steken, ben beetje af gevallen, maar doordat ik door het maagband constant ontsteking van slokdarm, maagzweren heb, moet het maagbandje worden verwijderd. Mijn vriendin is met koolhydraten dieet begonnen maar ik vind dit een ongezond dieet. Nu zei mijn vriendin van Weight watchers, maar zie dat dit maandelijks teveel voor me kost, ben op invaliditeit dus deze kost is teveel voor me. En toen zag ik dat men een jaar gratis Weight watchers kon winnen, en daarom doe ik dolgraag mee.
  Mvg
  Veerle

 20. Ik ben sinds augustus 16 kg afgevallen met shakes. Om mijn gezonde streefgewicht te bereiken, wil ik er nog eens 20kg af. Sinds 1,5 maand gaat er echter niks meer af en beginnen de shakes mij tegen te staan. Daarom wil ik graag op een andere manier de overige 20 kg afvallen en WW zou hiervoor perfect zijn. 10 jaar geleden ben ik hier namelijk ook al 17 kg mee afgevallen. Ik hoop daarom dat ik in aanmerking kom voor een gratis jaarabonnement. Alvast bedankt!

 21. Ik zou dit graag voor een vriendin willen winnen die al +/- 25 jaar kampt met overgewicht en het lukt haar niet om het zelf te doen. Zelf heb ik enorme goede ervaring met WW en ik gun dat haar ook. En nog meer dat ze eindelijk een gezond bmi krijgt en zelfvertrouwen. Helaas is een abonnement een te grote uitgave voor haar… Wie weet wordt 2019 dan toch haar jaar!!

 22. In het verleden goed afgevallen met WW. Teruggevallen in mijn oude eetgewoontes, inmiddels in de overgang en kilo’s zitten er helaas weer bij. Ik denk dat WW Freestyle mij zou kunnen helpen om mijn gewicht ( en dan waarschijnlijk ook mijn bloeddruk) weer op ’n normaal peil te krijgen. Graag maak ik dus kans op ’n gratis WW Freestyle abonnement. ;)

 23. M’n gewicht is gestegen, zoals ook mijn bloeddruk. Het enige wat omlaag gaat is mijn conditie. Ik wil hier graag verandering in brengen en weet dat Weight Watchers mij hierbij goed kan helpen..

 24. Hoogste tijd om mijn leefstyle definitief te gaan wijzigen. Het uitstel gedrag aan de kant te zetten. Met mijn onregelmatige leven is het handig om WW flexibel in te zetten

 25. Graag zou een gezondere lifestyle willen. Ik heb al eerder mogen ervaren dat WW daarbij helpend is. Ik wil graag de draad weer oppakken. Met als allergrootste doel om zwanger te worden. Ik heb ervaren als ik stop met WW dat ik toch weer aankom en dat wil ik niet meer. Ik wil mijn doelen behalen: gezondere lifestyle, zwanger worden, energieker en meer kunnen genieten van het leven doordat ik mij goed/beter voel.

 26. Ik ben 51 en sinds mijn 12 altijd op dieet geweest! Mijn eerste dieet toen ik 12 was is WW geweest … in deze vele jaren heb ik al WW vaak geprobeerd met goede resultaten helaas ik houd het daarna niet vol. Inheb gehoord dat het nieuwe programma veel makkelijk is. Gezien ik vaker (al mijn hele leven) heb gefaald het voelt als een extra drempel opnieuw te beginnen. Een abonnement krijgen zou die drempel laten verdwijnen en wie weet is deze keer de laatste keer dat ik een dieet nodig heb!

 27. Ik ben 27 en kreeg vorig jaar te horen dat ik een auto-immuunziekte heb. Hierdoor heb ikeen vreselijk jaar achter de rug. Alsof alle pijn en ongemak niet genoeg was, kwam ik door de medicatie bijna 20 kilo bij en kreeg ik striemen over mijn ganse lichaam. Graag zou ik de kilootjes kwijt geraken en ik ben ervan overtuigd dat WW mij hierbij kan helpen, zodat ik me na deze slechte periode weer goed in mijn vel kan voelen.

 28. Wil graag weer lid worden 3jaar geleden 14 kg afgevallen met Weight watchers door prednison weer 9 kg aangekomen wil het weer proberen ondanks mijn ziekte dus kom maar op met dat jaar gratis ☺️

 29. Vandaag hebben we weer 10 Gratis WW Freestyle Jaarabonnementen weggegeven. Hieronder de namen van de winnaars.

  A. Konings
  Karin Goevarts
  Justine Boersma
  E. Samuels
  K.A. Opdam
  Lisa Immens
  Imke Koeslag
  O.P. Alaoui
  Werner Hummes
  Rianne Schepens

  Iedereen krijgt uiterlijk deze week automatisch bericht met instructies.

  Wil je kans maken op deze prijs? Doe dan het volgende:

  1. like onze facebook pagina
  2. vertel ons waarom jij graag wil starten met WW Freestyle

  De winnaars ontvangen inloggegevens en instructies via email

 30. Ik volg zelf sinds januari het programma via een consulente in het wijkgebouw. iedere donderdagavond moet ik wegen. Jaren geleden heb ik het ook al gevolgd maar toen was het nog met flexipunten. Nu met de nieuwe telling is het ingewikkelder geworden en volgens de consulente kan ik het oude systeem niet meer gebruiken. wel jammer want ik had het idee dat het beter werkte bij mij.

 31. Zou graag wat afvallen m, n leeftijd is 80 jaar maar ben de laatste tijd wat zwaarder geworden omdat ik in het gips zat dus geen beweging had nu mag over 14 dagen het gips er af dus weer wandelen en naar de weight watchers gaan Of dat one line iets is voor mij dat weet ik niet , ook omdat ik niet weet hoe dat gaat .Graag hoor ik van u wat ik het beste kan doen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Weight Watchers
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.