Weight Watchers WW Korting 2019

We geven 25 WW Freestyle Jaarabonnementen weg. (voorheen WeightWatchers) Je mag het abonnent zelf houden of weggeven aan een vriend of vriendin. Het Freestyle abonnement stopt automatisch na 12 maanden. Wil je kans maken op een Gratis Weight Watchers Freestyle Abonnement? Deelnemen is heel eenvoudig. Geef in maximaal 250 woorden aan waarom jij wil starten met Weight Watchers Freestyle, of aan wie, en waarom je het wil geven.

Deelnemen Weight Watchers Freestyle Actie

Met Weight Watchers Freestyle kun je op een gezonde manier je streefgewicht behalen en behouden.  Profiteer van deze Weight Watchers Korting. Wat maakt het Weight Watchers programma zo effectief? Je leest het in deze review. Ben je op zoek naar een Kortingscode voor Weight Watchers? Je kunt nu tijdelijk starten met korting.

kortingscode weightwatchers

Weight Watchers Korting 2019

Weight Watchers heeft in 2019 het nieuwe Weight Watchers Freestyle programma gelanceerd. Wat kun je verwachten van het Freestyle Programma? vWij zochten het voor je uit. Tijdelijk kun je tijdelijk starten met Weight Watchers Korting.

Weight Watchers Freestyle, Het Nieuwe Programma

Het Weight Watchers FreestyleProgramma is een nieuwe variant op de beproefde methode van Weight Watchers. In het Freestyle programma zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd als het gaat om de ProPoints. Deze heten nu dan ook SmartPoints. Er zijn meer voedingsmiddelen toegevoegd die nul SmartPoints hebben. De gedachte hierachter is dat het makkelijker wordt om de totale score aan SmartPoints bij te houden. Een andere verandering is dat een aantal voedingsmiddelen met veel vetten anders zijn gewaardeerd.

Een andere grote verandering is dat het principe van de balansdag is geïntroduceerd. Je kunt SmartPoints meenemen naar de volgende dag. Op deze manier kun je alvast in het voren een balansdag houden, bijvoorbeeld als je in het weekend een feestje hebt gepland.

Ook op het gebied van lichaamsbeweging is het Freestyle programma anders. In Weight Watchers Freestyle wordt je uitgedaagd om een vorm van lichaamsbeweging te zoeken die bij jou past. Of je dus graag gaat fietsen met je partner of wilt zwemmen met je kinderen, dat maakt niet zoveel uit. Het belangrijkste is dat je voldoende beweging krijgt op een manier die bij jou past.

Weight Watchers Freestyle geeft je de vrijheid om echt te genieten. Je moet minder tellen en boekt meer resultaat. Het moedigt je aan om de beweging te vinden die je leuk vindt en geeft je de durf om anders te denken. Met het nieuwe programma, meer dan 200 heerlijke en verzadigende ZeroPoint voedingsmiddelen, de motivatie van de community en jouw Wellness Coach heb je alles bij de hand om te slagen.

Pre-post studie van zes maanden onder 152 deelnemers, uitgevoerd door het Weight Research Lab van de University of North Carolina in Chapel Hill, Verenigde Staten. Studie gefinancierd door WW (Weight Watchers). Data met betrekking tot slaapkwaliteit en geluksgevoel zoals deze door de deelnemers werden gerapporteerd na 6 maanden WW Freestyle te hebben gevolgd, op basis van de Pittsburgh Sleep Quality Index (PSQI) en de Oxford Happiness Questionnaire.

weight watchers kortingscode

Een laatste verandering zijn de zogeheten FeelGood notities. Hierbij schrijf je dagelijks een aantal dingen op die goed gegaan zijn voor vandaag. Dit kan je motiveren om door te blijven gaan.

Afvallen lijkt zo eenvoudig. Het is toch slechts een kwestie van minder eten en meer bewegen? Maar als het écht zo makkelijk was geweest, waren er nog weinig mensen met overgewicht. Het is een stukje bewustwording en het omgooien van je levensstijl. Om jezelf hierbij te helpen, kun je je verdiepen in mindful afvallen. Door middel van bewuste aandacht, acceptatie en positiviteit zul je je beter voelen over jezelf. En mensen die goed in hun vel zitten, hebben eerder de neiging tot gezonde en verantwoorde keuzes. Zo kan het ook jou helpen bij je afvalproces.

Weight Watchers Aanbiedingen

De Weight Watchers combipas biedt meer dan alleen toegang tot de online coachingsprogramma’s van Weight Watchers. Je krijgt ook toegang tot de wekelijkse wellness workshop met een wellness coach. Deze wellness coach is een ervaren Weight Watcher; deze coach is zelf ook ooit afgevallen met behulp van Weight Watchers.

Dit is een grote meerwaarde, omdat de coach weet wat je nu moet doorstaan. Door de ervaring met het coachen van anderen weet de wellness coach ook wat de valkuilen zijn bij het afvallen.Weight Watchers Bijeenkomsten

Ook kom je bij het volgen van de trainingen in contact met andere mensen die gemotiveerd zijn om af te vallen. Dit is erg motiverend omdat je niet alleen, maar samen aan het afvallen bent. Je kunt dus ook rekenen op de steun van je groepsgenoten.

Natuurlijk is een combipas wat duurder dan alleen het volgen van het online coachingsprogramma. Er is echter voldoende wetenschappelijk bewijs dat coaching in groepen helpt bij het behalen van doelen (bron). Dit is in het bijzonder bewezen bij programma’s gericht op gewichtsverlies (bron).

Je kunt de coachingssessies bij het combipas programma volgen op tientallen verschillende plekken in Nederland. In vrijwel alle grotere plaatsen is wel een wellness coach die je kan helpen bij jouw strijd tegen overtollige kilo’s. De meeste coachingssessies vinden plaats in de avond, maar er zijn op sommige plekken ook opties om een coaching overdag te volgen.

Weight Watchers Wereldwijd

De Weight Watchers methode is door de Amerikaanse Jean Nidetch bedacht. Op een dag komt zij tot de conclusie dat afslanken veel meer is dan alleen maar minder eten. Na herhaalde, mislukte dieet-pogingen lukt het haar met de hulp van een diëtiste voor het eerst om een beduidend aantal kilo’s kwijt te raken. Zij voelt zich echter niet helemaal begrepen en heeft het gevoel dat er iets ontbreekt om in haar opzet te (blijven) slagen. Zo komt zij op het idee om samen met een paar vriendinnen iets aan hun lijn te gaan doen. Dit betekent de geboorte van het Weight Watchers concept! Het succes laat niet op zich wachten en er her en der worden groepjes opgericht in 1963 is Weight Watchers officieel een bedrijf.

Weight Watchers Nederland

In Nederland vindt de eerste cursus plaats in 1974. Momenteel worden er in Nederland elke week meer dan 400 cursussen gegeven, die door zo’n 17.000 mensen worden bijgewoond.

Weight Watchers op afstand

Later worden er door Weight Watchers extra formules uitgewerkt. In 1993 wordt de cursus per post gelanceerd, beter bekend onder de naam ‘Weight Watchers By Mail’, en sinds 2000 kan het afslankprogramma voor het eerst via een interactieve cd-rom en internet gevolgd worden.

Weight Watchers Recepten

Meer bewegen helpt je om een strakker lichaam te krijgen. Bovendien is het goed voor je gezondheid. Actief sporten is meestal niet nodig. Neem eens wat vaker de trap en doe vooral activiteiten waar je plezier aan beleeft en die makkelijk in je dagschema passen. Kies voor verantwoord broodbeleg. (bron)

Bij Weight Watchers krijg je steun van leden en ervaringsdeskundigen. Online tijdens de cursus en in de online community.

Weight Watchers Kortingscode

Ben je enthousiast en wil je graag starten met met Weight Watchers online? Gebruik dan tijdens het aanmelden de volgende kortingscode 4-16-612-18680 en profiteer direct van extra korting.

weightwatchers-kortingscode

Gevarieerd eten is gezond en brengt balans

Vitaminen, mineralen, vetten, koolhydraten en eiwitten: allemaal voedingsstoffen die elk een unieke, belangrijke functie in ons lichaam hebben.

Het weglaten van een van deze voedingsstoffen kan daarom van invloed zijn op onze gezondheid. Om dat te voorkomen is het belangrijk om gevarieerd te eten. Zo houd je plezier in het koken én het afvallen.

Oprah Winfrey en WightWatchers

500 gram groenten en fruit per dag

Misschien een open deur, maar elke dag voldoende groenten en fruit eten is van groot belang. Groenten en fruit zitten namelijk boordevol vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Die geven je een voldaan gevoel en zorgen ervoor dat je fit blijft. Weight Watchers raadt daarom aan om elke dag minimaal 300 gram groenten en 200 gram fruit te eten. (bron)

Gratis Weight Watchers Maandabonnement

Wil je kennismaken met Weight Watchers? Naast de huidige acties geven we iedere maand een voucher weg die recht geeft op 12 maanden Weight Watchers online. Helemaal gratis!

Wil je kans maken op deze prijs? Doe dan het volgende:

1. like onze facebook pagina
2. vertel ons waarom jij Weight Watchers online graag wil uitproberen

De winnaars ontvangen inloggegevens en instructies via email

Meer water, minder honger

Water is essentieel voor ons lichaam. Het voert afvalstoffen af, transporteert voedingsstoffen en regelt de lichaamstemperatuur. Niet geheel onbelangrijk: water lest de dorst én stilt de honger. Hierdoor zul je minder snel eten of naar een tussendoortje grijpen. Drink daarom minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag.

WeightWatchers Porties en Hoeveelheden

Calcium heb je nodig

Voor de vorming en het onderhoud van botten en tanden heb je calcium nodig. Daarnaast speelt calcium ook in de stofwisseling een belangrijke rol. Een tekort aan calcium kan tot botontkalking leiden. Het is dus belangrijk om voldoende calcium binnen te krijgen. Met twee tot drie porties zuivel per dag kom je al een heel eind. Het resterende deel wordt aangevuld door andere producten zoals broccoli, spinazie, asperges en boerenkool. (bron)

Weight Watchers Webshop

Via de webshop van Weight Watchers kun je verschillende plannen afsluiten en producten aanschaffen. Het voordeligst is het jaarprogramma. Hierbij betaal je €17,95 per maand voor het online programma. Je krijgt bovendien nog een maand cadeau.Weight Watchers Online Programma

Als je maar een klein beetje wilt afvallen, of als je kortdurend wat extra steun nodig hebt, dan kun je ook het zes maanden plan afsluiten. Je krijgt dan voor €19,95 zes maanden online begeleiding. Als je een gewichtsverlies nastreeft van ongeveer vijf tot zeven kilo dan is het 6 maanden plan in veel gevallen wel voldoende.

Weight Watchers Kosten

In samenwerking met Weight Watchers mogen we je een kortingsvoucher aanbieden.

Exclusief! Gebruik tijdens het aanmelden de volgende kortingscode 4-16-612-18680 en profiteer van extra korting.

Vetten: goed of slecht?

Vetten zijn van groot belang. Zo levert vet bijvoorbeeld de vetoplosbare vitaminen A, D, E en K en spelen sommige vetzuren zelfs een rol bij de aanleg van hersenweefsel. Bovendien is vet een belangrijke energiebron. De juiste vetten zijn dus essentieel voor een gezond voedingspatroon (Tip: gebruik elke dag 2 tot 3 theelepels plantaardige olie). Hieronder vertellen we je meer over de verschillende vetten en wat ze met je lichaam doen. (bron)

Verschillende Vetten

 • Volgens diverse studies hebben enkelvoudig-onverzadigde vetten een cholesterolverlagende werking en kunnen ze het risico op hart- en vaatziekten verkleinen. Deze vetten vind je onder andere in plantaardige oliën.
 • Meervoudig-onverzadigde vetten vormen de bouwstenen voor hormonen en zijn een onmisbaar bestanddeel van onze lichaamscellen. Omega-3 vetzuren zijn hiervan een voorbeeld. Het lichaam kan sommige, essentiële vetzuren niet zelf aanmaken. Deze moeten we dus halen uit plantaardige oliën zoals maïsolie, notenolie, lijnzaadolie, koolzaadolie en zonnebloemolie. We vinden ze ook in vette vissoorten, waaronder haring, sardientjes, makreel en zalm.
 • Verzadigde vetten bevatten een hoog gehalte verzadigde vetzuren. Deze verhogen het cholesterolgehalte en daarmee het risico op aderverkalking. Je vindt ze in voedingsmiddelen als vette vleeswaren, harde margarine en volvette kaas. Maar ook in koek en gebak. Neem daarom de vetarme variant van dierlijke voedingsmiddelen en gebruik harde margarine met mate. (bron)

Elke stap telt

weight watchers free stye gratis
weight watchers free stye gratis

Voldoende bewegen brengt een hoop voordelen met zich mee: Het maakt je hoofd leeg, vermindert de stress, verstevigt je spieren en helpt je bij het afvallen. En vergeet niet dat elke stapt telt, of je nu een blokje om loopt of een half uur intensief rent.
Eiwitten en koolhydraten

Koolhydraten voorzien het menselijk lichaam van energie. In het bijzonder de hersenen en spieren. Ze hebben dus invloed op hoe we presteren. Gezonde bronnen van koolhydraten zijn bijvoorbeeld volkoren brood, zilvervliesrijst en peulvruchten. Eiwitten zijn onze belangrijkste bouwstoffen. Huid, organen, spieren, haren; ze bestaan allemaal uit eiwitten. Bovendien beïnvloeden eiwitten je sportprestaties, je herstel, je spier-vet verhouding en zelfs je humeur. Voorbeelden van eiwitrijke voeding zijn mager vlees, bonen, pitten en zaden en verschillende soorten vis. (bron)

Weight Watchers aanbieding Freestyle

Het Weight Watchers Freestyle programma is een programma waarbij je zelf je voedingsmiddelen kiest op basis van de SmartPoints waarde. Dit is een waarde die toegekend wordt aan voedingsmiddelen op basis van de bestanddelen en de hoeveelheid calorieën.

Naast aandacht voor de calorieinname is er in het Weight Watchers Freestyle programma ook aandacht voor lichaamsbeweging. Uit onderzoek is gebleken dat lichaamsbeweging leidt tot betere resultaten. Het gewichtsverlies neemt tot 20% toe als je naast aanpassingen in je voedingspatroon ook meer gaat bewegen (bron).

Je kunt meedoen met het Weight Watchers Freestyle programma door de online coaching of een combipas af te nemen. Dezelfde aanbiedingen die je elders op deze pagina ziet, zijn dus ook geldig voor Freestyle. Zo kun je promotiecode 4-16-612-18680 gebruiken bij het afrekenen op de website van Weight Watchers.

Weight Watchers Groupon

Van tijd tot tijd kun je via Groupon een abonnement afsluiten op Weight Watchers. Je koopt dan tegen een lagere prijs een online abonnement of een combipas. Met deze combipas heb je ook recht op deelname aan een interactieve cursus bij jou in de buurt. Er zijn echter lang niet altijd aanbiedingen voor Weight Watchers bij Groupon. Klik hier om direct een aantrekkelijke deal te krijgen voor Weight Watchers Online of de Weight Watchers combipas.

Weight Watchers Gratis Proberenweight watchers flex review

Wellicht ben je nog niet helemaal overtuigd van het Weight Watchers programma en zou je het graag een maandje gratis willen proberen. Helaas kun je geen proefabonnement afsluiten op de online coaching. Je krijgt wel een maand gratis als je je aanmeldt voor het jaarprogramma. Gratis proberen lukt dus niet, maar je kunt op deze manier wel voordelig kennismaken met Weight Watchers.

De resultaten van andere Weight Watchers deelnemers zijn zeer de moeite waard. Er is dus genoeg bewijs om het een jaar lang te proberen.

Weight Watchers Inloggen

Er zijn meerdere mogelijkheden om het Weight Watchers programma online te volgen via inloggen. Zo kun je kiezen voor een wekelijkse cursus onder begeleiding van coaches die zelf ook succesvol afgevallen zijn met Weight Watchers. Je kunt ook online het Weight Watchers programma volgen. Wil je meteen starten? Maak dan een account aan bij  Weight Watchers Online.  De eerste maand is helemaal gratis! Met Weight Watchers Online heb je toegang tot alle Online tools van Weight Watchers. Met Weight Watchers Online blijf je op koers tussen de cursussen door, heb je toegang tot alle tools inclusief de handige App voor iPhone, iPad en Android.

Wil je het toch liever zelfstandig doen? Ook dat kan bij Weight Watchers Online. Kan ook. Genoeg mogelijkheden om je excuses opzij te blazen. Klaar voor de start?

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN PROFITEER VAN KORTING!

Promotiecode weight watchers Libelle

Wellicht ben je op zoek naar de promotiecode voor Weight Watchers die een tijdje geleden in de Libelle stond. Die hebben we niet voor je; we hebben wel een andere code voor je. Gebruik mij de aanmelding promocode 4-16-612-18680 en profiteer van extra korting.

Weight Watchers 4 maanden aanbieding

Van tijd tot tijd zijn er aanbiedingen waarbij je vier maanden mee kunt doen aan het Weight Watchers online programma tegen een aantrekkelijk tarief. Je krijgt dan toegang tot het Weight Watchers Freestyle programma, een flexibel programma waarin je min of meer zelf kunt betalen wat je eet zolang je niet teveel SmartPoints binnen krijgt.

Daarnaast krijg je toegang tot de app. Hierin houd je je voeding en activiteit bij en kun je barcodes van producten scannen. Ook je gewicht houd je bij in deze app. Via de online community kun je inspiratie en steun opdoen bij andere Weight Watchers. Als laatste krijg je toegang tot meer dan 3000 gezonde recepten. Op deze manier kun je je altijd iets lekkers eten.

Wil je het toch liever zelfstandig doen? Ook dat kan bij Weight Watchers Online. Kan ook. Genoeg mogelijkheden om je excuses opzij te blazen. Klaar voor de start?

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN PROFITEER VAN KORTING!

Weight Watchers Opzeggen

Wil je stoppen met Weight Watchers? Dan kun je het programma eenvoudig opzeggen.Wil je jouw Weight Watchers abonnement opzeggen? Dit kan telefonisch via 020 700 6170 (gratis) of per e-mail. Het is belangrijk om te weten welk programma hebt aangeschaft. De beëindiging van een Digital abonnement zoals Freestyle gaat in het einde van de looptijd van het contract.

Weight Watchers Online Combi Pas Opzeggen

Je kunt je Combi Pas opzeggen minimaal 10 dagen voor de vervaldatum die vermeld staat op de Combi Pas. Let op, als je te laat opzegt zal de betaling voor de volgende maand al zijn doorgevoerd, en zal je je volgende geldige Combi Pas nog ontvangen. De opzegging zal dan pas ingaan vanaf de vervaldatum aangegeven op de volgende Combi Pas die je ontvangt. Je kunt altijd gebruik blijven maken van de Weight Watchers online omgeving en de Wellness Workshop blijven bijwonen tot de vervaldatum.

Weight Watchers Tussentijds Opzeggen

Afhankelijk van de duur van het abonnement kan je ook dit abonnement dit opzeggen. Wanneer je opzegt, zal je abonnement altijd aan het einde van de betaalmaand worden stopgezet en nooit in de midden van een maand. Heb je een abonnement afgesloten voor een bepaalde periode, dan kan je pas opzeggen aan het einde van deze periode.

Mocht je vragen hebben over dit artikel? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina.

166 Reacties

 1. Graag wil ik kans maken op de voucher. Doordat ik in scheiding heb gelegen twee jaar geleden ben ik de kilo’s die ik kwijt was door weight watchers weer aangekomen. Omdat ik momenteel geen geld heb door de scheiding om een abonnement te betalen zou ik graag van deze kans gebruik willen maken.

 2. Ik zou graag willen starten met ww freestyle omdat ik als alleenstaande moeder gewoon samen met mijn kids wil eten en zo ook een gevarieerde maaltijd voor hun op tafel kan zetten, zonder allerlei dure producten en ingewikkelde recepten.

 3. Vandaag heb ik de bevestiging ontvangen dat ik een jaar lang gratis WW Freestyle mag gebruiken! Ik ben enorm gemotiveerd en moet 16 kilo afvallen om mijn streefgewicht te behalen. Het komende weekend ga ik me inlezen, de app installeren en maandag start ik.

  Hartelijk dank dat ik deze kans van jullie heb gekregen.

  Iris

 4. Misschien tijd om de info te updaten aangezien Weight Watchers al een tijd WW heet.
  WW gebruikt de naam Weight Watchers niet meer.

  • misschien tijd dat weight watchers niet ieder jaar een nieuwe naam verzint voor hetzelfde programma

   – FlexPoints
   – ProPoints
   – Weight Watchers Feel Good
   – WellnessWins
   – FreeStyle

   zie jij door de bomen het bos nog?
   Op de site van WW staat overigens nog steeds Weight Watchers

   Bart

 5. Na het halen van mijn blauwe kaart, heb ik helaas weer langzaam de kilo’s terug.Het afwegen van het voedselweigering mij te veel. Ik heb diverse afslank repen en shakes geprobeerd maar helaas ik blijf jojoën. Vanochtend heb ik jullie site opgezocht en wil graag kans maken op een gratis freestyle jaarabonnement, zodat ik zonder alles af te wegen zoals in jullie programma staat, mijn weg terug kan vinden naar een gezond streefgewicht .

 6. Ik hoop dat ik met een gratis freestyle jaarabonnement over de streep getrokken kan worden mijn levensstijl aan te passen. Dan kan ik er niet meer omheen terwijl ik nu blijf dralen.

 7. Heeeel graag wil ik het Weight Watchers Freestyle jaarabonnement winnen. Afgelopen jaar minstens 15 kilo aangekomen en die moeten er nu echt weer af. Niet alleen ik zal daar profijt van hebben, maar zo gaan we met het hele gezin voor een gezond 2019!

 8. Ik wil het weightwatchers freestyle jaarabonnement graag geven aan mijn vriendin. Sinds de zwangerschap is mijn vriendin met tegenzin minder gaan sporten. Alleen sinds de kleine er is blijft er helaas ook minder tijd over om te sporten. Langzaam aan heeft ze de draad weer opgepakt, maar als extra steun en goede aanvulling zou ik haar dit graag aan haar cadeau doen.

 9. Graag wil ik kans maken op de voucher. Doordat ik in scheiding heb gelegen twee jaar geleden ben ik de kilo’s die ik kwijt was door weight watchers weer aangekomen. Omdat ik momenteel geen geld heb door de scheiding om een abonnement te betalen zou ik graag van deze kans gebruik willen maken.

 10. Zojuist heb ik de login informatie voor weightwatchers freestyle ontvangen. Fijn dat ik dankzij deze actie kan werken aan mijn gezondheid. Ik heb in het verleden ook het weightwatchers programma gevolgd (propoints) maar kan het op dit moment niet meer betalen. Daarom ben ik extra blij dat vetvrij mijn rekening heeft betaald. Lief! x

 11. Goede morgen
  Ik heb op de link geklikt om 12 maanden gratis te kunnen winnen alleen weet ik niet of ik hier nu goed zit 😅

 12. Graag wil ik kans maken op de voucher voor weight watchers. Mijn vriend en ik lopen in het ziekenhuis voor een fertiliteit traject. Helaas mogen wij niet starten met onze iui behandeling, omdat ik overgewicht heb. Ik heb al zoveel diëten geprobeerd en al eerder weight watchers en dat is het enige dieet wat werkt voor mij. Wij willen zo graag een kindje en moet daar best veel voor afvallen voor onze grootste wens.

  Ik hoop dat ik kans maak op de voucher.

  Met vriendelijke groet,

  Stephan

 13. Ik las ergens dat dit de best en sterkste afslank capsules van Nederland EN België zijn!

  Je kunt ze tijdelijk 14 dagen vrijblijvend HIER testen met niet tevreden, geld terug actie!

  Ik ben zelf ook erg tevreden!

 14. Ik ben 2 jaar terug ruim 10 kilo afgevallen zonder hulp maar helaas zitten de kilo’s er grotendeels weer aan.. ik zou graag hulp willen van weight watchers om nu niet meer in m’n oudere snaaipatroon terug te vallen..

 15. Zou graag wat afvallen m, n leeftijd is 80 jaar maar ben de laatste tijd wat zwaarder geworden omdat ik in het gips zat dus geen beweging had nu mag over 14 dagen het gips er af dus weer wandelen en naar de weight watchers gaan Of dat one line iets is voor mij dat weet ik niet , ook omdat ik niet weet hoe dat gaat .Graag hoor ik van u wat ik het beste kan doen

 16. Help help ben radeloos heb de afgelopen 7 jaar al zoveel gedaan qua diëten dat ik niet meer weet hoe en wat ik nog zou kunnen. Dit nadat ik gestopt ben met roken. Qua beweging…geen probleem. Ik sport 3 a 4 x per week….nu alleen het eten…so please give that help and motivation please???

 17. het lijkt bij weetwatchers steeds meer om geld en niet om mensen te gaan. ik ben gestopt met wegen omdat het bij mij niet motiverend werkt om iedere week geld te geven aan dikke vrouw achter bureau die je op de weegschaal laat staan en vervolgens zegt dat je af moet vallen met dure producten die ze zelf verkoopt.

 18. Mijn dochter trouwt in augustus in NL en gaat verhuizen naar Thailand. Hoe fijn zou het zijn als ik online kan meedoen met mijn man die WW-combi cursus start. Kunnen we samen al die leuke gebeurtenissen dit jaar op een gezonde manier meevieren.

 19. Ik zou graag willen winnen, omdat ik binnen een jaar dik 5 kilo ben aangekomen, en omdat ik ook graag wil stoppen met roken(kom je ook weer aan). Dus de combi van stoppen met roken en mezelf een beter eetpatroon aanleren door weight watchers dan kan het toch alleen maar goed komen..

  • Ik volg zelf sinds januari het programma via een consulente in het wijkgebouw. iedere donderdagavond moet ik wegen. Jaren geleden heb ik het ook al gevolgd maar toen was het nog met flexipunten. Nu met de nieuwe telling is het ingewikkelder geworden en volgens de consulente kan ik het oude systeem niet meer gebruiken. wel jammer want ik had het idee dat het beter werkte bij mij.

 20. Weight watchers lijkt mij een heel goede manier om gewicht te verliezen en een gezonde eetstijl aan te leren. Aangezien ik nog te zwaar ben lijkt het me geweldig als ik zou winnen om aan mij gezondheid te werken.

 21. Ik ben zelf 13 kilo afgevallen maar blijf nu steken. Heel graag zou ik willen weten of ik met weight watchers de laatste 9 kilo zou kunnen afvallen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Weight Watchers
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.