Weight Watchers Korting 2019

We geven 25 Weight Watchers Freestyle Jaarabonnementen weg. Je mag het abonnent zelf houden of weggeven aan een vriend of vriendin. Het Freestyle abonnement stopt automatisch na 12 maanden. Wil je kans maken op een Gratis Weight Watchers Freestyle Abonnement? Deelnemen is heel eenvoudig. Geef in maximaal 250 woorden aan waarom jij wil starten met Weight Watchers Freestyle, of aan wie, en waarom je het wil geven.

Deelnemen Weight Watchers Freestyle Actie

Met Weight Watchers Freestyle kun je op een gezonde manier je streefgewicht behalen en behouden.  Profiteer van deze Weight Watchers Korting. Wat maakt het Weight Watchers programma zo effectief? Je leest het in deze review. Ben je op zoek naar een Kortingscode voor Weight Watchers? Je kunt nu tijdelijk starten met korting.

kortingscode weightwatchers

Weight Watchers Korting 2019

Weight Watchers heeft in 2019 het nieuwe Weight Watchers Freestyle programma gelanceerd. Wat kun je verwachten van het Freestyle Programma? vWij zochten het voor je uit. Tijdelijk kun je tijdelijk starten met Weight Watchers Korting.

Weight Watchers Freestyle, Het Nieuwe Programma

Het Weight Watchers FreestyleProgramma is een nieuwe variant op de beproefde methode van Weight Watchers. In het Freestyle programma zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd als het gaat om de ProPoints. Deze heten nu dan ook SmartPoints. Er zijn meer voedingsmiddelen toegevoegd die nul SmartPoints hebben. De gedachte hierachter is dat het makkelijker wordt om de totale score aan SmartPoints bij te houden. Een andere verandering is dat een aantal voedingsmiddelen met veel vetten anders zijn gewaardeerd.

Een andere grote verandering is dat het principe van de balansdag is geïntroduceerd. Je kunt SmartPoints meenemen naar de volgende dag. Op deze manier kun je alvast in het voren een balansdag houden, bijvoorbeeld als je in het weekend een feestje hebt gepland.

Ook op het gebied van lichaamsbeweging is het Freestyle programma anders. In Weight Watchers Freestyle wordt je uitgedaagd om een vorm van lichaamsbeweging te zoeken die bij jou past. Of je dus graag gaat fietsen met je partner of wilt zwemmen met je kinderen, dat maakt niet zoveel uit. Het belangrijkste is dat je voldoende beweging krijgt op een manier die bij jou past.

Weight Watchers Freestyle geeft je de vrijheid om echt te genieten. Je moet minder tellen en boekt meer resultaat. Het moedigt je aan om de beweging te vinden die je leuk vindt en geeft je de durf om anders te denken. Met het nieuwe programma, meer dan 200 heerlijke en verzadigende ZeroPoint voedingsmiddelen, de motivatie van de community en jouw Wellness Coach heb je alles bij de hand om te slagen.

Pre-post studie van zes maanden onder 152 deelnemers, uitgevoerd door het Weight Research Lab van de University of North Carolina in Chapel Hill, Verenigde Staten. Studie gefinancierd door WW (Weight Watchers). Data met betrekking tot slaapkwaliteit en geluksgevoel zoals deze door de deelnemers werden gerapporteerd na 6 maanden WW Freestyle te hebben gevolgd, op basis van de Pittsburgh Sleep Quality Index (PSQI) en de Oxford Happiness Questionnaire.

weight watchers kortingscode

Een laatste verandering zijn de zogeheten FeelGood notities. Hierbij schrijf je dagelijks een aantal dingen op die goed gegaan zijn voor vandaag. Dit kan je motiveren om door te blijven gaan.

Afvallen lijkt zo eenvoudig. Het is toch slechts een kwestie van minder eten en meer bewegen? Maar als het écht zo makkelijk was geweest, waren er nog weinig mensen met overgewicht. Het is een stukje bewustwording en het omgooien van je levensstijl. Om jezelf hierbij te helpen, kun je je verdiepen in mindful afvallen. Door middel van bewuste aandacht, acceptatie en positiviteit zul je je beter voelen over jezelf. En mensen die goed in hun vel zitten, hebben eerder de neiging tot gezonde en verantwoorde keuzes. Zo kan het ook jou helpen bij je afvalproces.

Weight Watchers Aanbiedingen

De Weight Watchers combipas biedt meer dan alleen toegang tot de online coachingsprogramma’s van Weight Watchers. Je krijgt ook toegang tot de wekelijkse wellness workshop met een wellness coach. Deze wellness coach is een ervaren Weight Watcher; deze coach is zelf ook ooit afgevallen met behulp van Weight Watchers.

Dit is een grote meerwaarde, omdat de coach weet wat je nu moet doorstaan. Door de ervaring met het coachen van anderen weet de wellness coach ook wat de valkuilen zijn bij het afvallen.Weight Watchers Bijeenkomsten

Ook kom je bij het volgen van de trainingen in contact met andere mensen die gemotiveerd zijn om af te vallen. Dit is erg motiverend omdat je niet alleen, maar samen aan het afvallen bent. Je kunt dus ook rekenen op de steun van je groepsgenoten.

Natuurlijk is een combipas wat duurder dan alleen het volgen van het online coachingsprogramma. Er is echter voldoende wetenschappelijk bewijs dat coaching in groepen helpt bij het behalen van doelen (bron). Dit is in het bijzonder bewezen bij programma’s gericht op gewichtsverlies (bron).

Je kunt de coachingssessies bij het combipas programma volgen op tientallen verschillende plekken in Nederland. In vrijwel alle grotere plaatsen is wel een wellness coach die je kan helpen bij jouw strijd tegen overtollige kilo’s. De meeste coachingssessies vinden plaats in de avond, maar er zijn op sommige plekken ook opties om een coaching overdag te volgen.

Weight Watchers Wereldwijd

De Weight Watchers methode is door de Amerikaanse Jean Nidetch bedacht. Op een dag komt zij tot de conclusie dat afslanken veel meer is dan alleen maar minder eten. Na herhaalde, mislukte dieet-pogingen lukt het haar met de hulp van een diëtiste voor het eerst om een beduidend aantal kilo’s kwijt te raken. Zij voelt zich echter niet helemaal begrepen en heeft het gevoel dat er iets ontbreekt om in haar opzet te (blijven) slagen. Zo komt zij op het idee om samen met een paar vriendinnen iets aan hun lijn te gaan doen. Dit betekent de geboorte van het Weight Watchers concept! Het succes laat niet op zich wachten en er her en der worden groepjes opgericht in 1963 is Weight Watchers officieel een bedrijf.

Weight Watchers Nederland

In Nederland vindt de eerste cursus plaats in 1974. Momenteel worden er in Nederland elke week meer dan 400 cursussen gegeven, die door zo’n 17.000 mensen worden bijgewoond.

Weight Watchers op afstand

Later worden er door Weight Watchers extra formules uitgewerkt. In 1993 wordt de cursus per post gelanceerd, beter bekend onder de naam ‘Weight Watchers By Mail’, en sinds 2000 kan het afslankprogramma voor het eerst via een interactieve cd-rom en internet gevolgd worden.

Weight Watchers Recepten

Meer bewegen helpt je om een strakker lichaam te krijgen. Bovendien is het goed voor je gezondheid. Actief sporten is meestal niet nodig. Neem eens wat vaker de trap en doe vooral activiteiten waar je plezier aan beleeft en die makkelijk in je dagschema passen. Kies voor verantwoord broodbeleg. (bron)

Bij Weight Watchers krijg je steun van leden en ervaringsdeskundigen. Online tijdens de cursus en in de online community.

Weight Watchers Kortingscode

Ben je enthousiast en wil je graag starten met met Weight Watchers online? Gebruik dan tijdens het aanmelden de volgende kortingscode 4-16-612-18680 en profiteer direct van extra korting.

weightwatchers-kortingscode

Gevarieerd eten is gezond en brengt balans

Vitaminen, mineralen, vetten, koolhydraten en eiwitten: allemaal voedingsstoffen die elk een unieke, belangrijke functie in ons lichaam hebben.

Het weglaten van een van deze voedingsstoffen kan daarom van invloed zijn op onze gezondheid. Om dat te voorkomen is het belangrijk om gevarieerd te eten. Zo houd je plezier in het koken én het afvallen.

Oprah Winfrey en WightWatchers

500 gram groenten en fruit per dag

Misschien een open deur, maar elke dag voldoende groenten en fruit eten is van groot belang. Groenten en fruit zitten namelijk boordevol vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Die geven je een voldaan gevoel en zorgen ervoor dat je fit blijft. Weight Watchers raadt daarom aan om elke dag minimaal 300 gram groenten en 200 gram fruit te eten. (bron)

Gratis Weight Watchers Maandabonnement

Wil je kennismaken met Weight Watchers? Naast de huidige acties geven we iedere maand een voucher weg die recht geeft op 12 maanden Weight Watchers online. Helemaal gratis!

Wil je kans maken op deze prijs? Doe dan het volgende:

1. like onze facebook pagina
2. vertel ons waarom jij Weight Watchers online graag wil uitproberen

De winnaars ontvangen inloggegevens en instructies via email

Meer water, minder honger

Water is essentieel voor ons lichaam. Het voert afvalstoffen af, transporteert voedingsstoffen en regelt de lichaamstemperatuur. Niet geheel onbelangrijk: water lest de dorst én stilt de honger. Hierdoor zul je minder snel eten of naar een tussendoortje grijpen. Drink daarom minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag.

WeightWatchers Porties en Hoeveelheden

Calcium heb je nodig

Voor de vorming en het onderhoud van botten en tanden heb je calcium nodig. Daarnaast speelt calcium ook in de stofwisseling een belangrijke rol. Een tekort aan calcium kan tot botontkalking leiden. Het is dus belangrijk om voldoende calcium binnen te krijgen. Met twee tot drie porties zuivel per dag kom je al een heel eind. Het resterende deel wordt aangevuld door andere producten zoals broccoli, spinazie, asperges en boerenkool. (bron)

Weight Watchers Webshop

Via de webshop van Weight Watchers kun je verschillende plannen afsluiten en producten aanschaffen. Het voordeligst is het jaarprogramma. Hierbij betaal je €17,95 per maand voor het online programma. Je krijgt bovendien nog een maand cadeau.Weight Watchers Online Programma

Als je maar een klein beetje wilt afvallen, of als je kortdurend wat extra steun nodig hebt, dan kun je ook het zes maanden plan afsluiten. Je krijgt dan voor €19,95 zes maanden online begeleiding. Als je een gewichtsverlies nastreeft van ongeveer vijf tot zeven kilo dan is het 6 maanden plan in veel gevallen wel voldoende.

Weight Watchers Kosten

In samenwerking met Weight Watchers mogen we je een kortingsvoucher aanbieden.

Exclusief! Gebruik tijdens het aanmelden de volgende kortingscode 4-16-612-18680 en profiteer van extra korting.

Vetten: goed of slecht?

Vetten zijn van groot belang. Zo levert vet bijvoorbeeld de vetoplosbare vitaminen A, D, E en K en spelen sommige vetzuren zelfs een rol bij de aanleg van hersenweefsel. Bovendien is vet een belangrijke energiebron. De juiste vetten zijn dus essentieel voor een gezond voedingspatroon (Tip: gebruik elke dag 2 tot 3 theelepels plantaardige olie). Hieronder vertellen we je meer over de verschillende vetten en wat ze met je lichaam doen. (bron)

Verschillende Vetten

 • Volgens diverse studies hebben enkelvoudig-onverzadigde vetten een cholesterolverlagende werking en kunnen ze het risico op hart- en vaatziekten verkleinen. Deze vetten vind je onder andere in plantaardige oliën.
 • Meervoudig-onverzadigde vetten vormen de bouwstenen voor hormonen en zijn een onmisbaar bestanddeel van onze lichaamscellen. Omega-3 vetzuren zijn hiervan een voorbeeld. Het lichaam kan sommige, essentiële vetzuren niet zelf aanmaken. Deze moeten we dus halen uit plantaardige oliën zoals maïsolie, notenolie, lijnzaadolie, koolzaadolie en zonnebloemolie. We vinden ze ook in vette vissoorten, waaronder haring, sardientjes, makreel en zalm.
 • Verzadigde vetten bevatten een hoog gehalte verzadigde vetzuren. Deze verhogen het cholesterolgehalte en daarmee het risico op aderverkalking. Je vindt ze in voedingsmiddelen als vette vleeswaren, harde margarine en volvette kaas. Maar ook in koek en gebak. Neem daarom de vetarme variant van dierlijke voedingsmiddelen en gebruik harde margarine met mate. (bron)

Elke stap telt

weight watchers free stye gratis
weight watchers free stye gratis

Voldoende bewegen brengt een hoop voordelen met zich mee: Het maakt je hoofd leeg, vermindert de stress, verstevigt je spieren en helpt je bij het afvallen. En vergeet niet dat elke stapt telt, of je nu een blokje om loopt of een half uur intensief rent.
Eiwitten en koolhydraten

Koolhydraten voorzien het menselijk lichaam van energie. In het bijzonder de hersenen en spieren. Ze hebben dus invloed op hoe we presteren. Gezonde bronnen van koolhydraten zijn bijvoorbeeld volkoren brood, zilvervliesrijst en peulvruchten. Eiwitten zijn onze belangrijkste bouwstoffen. Huid, organen, spieren, haren; ze bestaan allemaal uit eiwitten. Bovendien beïnvloeden eiwitten je sportprestaties, je herstel, je spier-vet verhouding en zelfs je humeur. Voorbeelden van eiwitrijke voeding zijn mager vlees, bonen, pitten en zaden en verschillende soorten vis. (bron)

Weight Watchers aanbieding Freestyle

Het Weight Watchers Freestyle programma is een programma waarbij je zelf je voedingsmiddelen kiest op basis van de SmartPoints waarde. Dit is een waarde die toegekend wordt aan voedingsmiddelen op basis van de bestanddelen en de hoeveelheid calorieën.

Naast aandacht voor de calorieinname is er in het Weight Watchers Freestyle programma ook aandacht voor lichaamsbeweging. Uit onderzoek is gebleken dat lichaamsbeweging leidt tot betere resultaten. Het gewichtsverlies neemt tot 20% toe als je naast aanpassingen in je voedingspatroon ook meer gaat bewegen (bron).

Je kunt meedoen met het Weight Watchers Freestyle programma door de online coaching of een combipas af te nemen. Dezelfde aanbiedingen die je elders op deze pagina ziet, zijn dus ook geldig voor Freestyle. Zo kun je promotiecode 4-16-612-18680 gebruiken bij het afrekenen op de website van Weight Watchers.

Weight Watchers Groupon

Van tijd tot tijd kun je via Groupon een abonnement afsluiten op Weight Watchers. Je koopt dan tegen een lagere prijs een online abonnement of een combipas. Met deze combipas heb je ook recht op deelname aan een interactieve cursus bij jou in de buurt. Er zijn echter lang niet altijd aanbiedingen voor Weight Watchers bij Groupon. Klik hier om direct een aantrekkelijke deal te krijgen voor Weight Watchers Online of de Weight Watchers combipas.

Weight Watchers Gratis Proberenweight watchers flex review

Wellicht ben je nog niet helemaal overtuigd van het Weight Watchers programma en zou je het graag een maandje gratis willen proberen. Helaas kun je geen proefabonnement afsluiten op de online coaching. Je krijgt wel een maand gratis als je je aanmeldt voor het jaarprogramma. Gratis proberen lukt dus niet, maar je kunt op deze manier wel voordelig kennismaken met Weight Watchers.

De resultaten van andere Weight Watchers deelnemers zijn zeer de moeite waard. Er is dus genoeg bewijs om het een jaar lang te proberen.

Weight Watchers Inloggen

Er zijn meerdere mogelijkheden om het Weight Watchers programma online te volgen via inloggen. Zo kun je kiezen voor een wekelijkse cursus onder begeleiding van coaches die zelf ook succesvol afgevallen zijn met Weight Watchers. Je kunt ook online het Weight Watchers programma volgen. Wil je meteen starten? Maak dan een account aan bij  Weight Watchers Online.  De eerste maand is helemaal gratis! Met Weight Watchers Online heb je toegang tot alle Online tools van Weight Watchers. Met Weight Watchers Online blijf je op koers tussen de cursussen door, heb je toegang tot alle tools inclusief de handige App voor iPhone, iPad en Android.

Wil je het toch liever zelfstandig doen? Ook dat kan bij Weight Watchers Online. Kan ook. Genoeg mogelijkheden om je excuses opzij te blazen. Klaar voor de start?

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN PROFITEER VAN KORTING!

Promotiecode weight watchers Libelle

Wellicht ben je op zoek naar de promotiecode voor Weight Watchers die een tijdje geleden in de Libelle stond. Die hebben we niet voor je; we hebben wel een andere code voor je. Gebruik mij de aanmelding promocode 4-16-612-18680 en profiteer van extra korting.

Weight Watchers 4 maanden aanbieding

Van tijd tot tijd zijn er aanbiedingen waarbij je vier maanden mee kunt doen aan het Weight Watchers online programma tegen een aantrekkelijk tarief. Je krijgt dan toegang tot het Weight Watchers Freestyle programma, een flexibel programma waarin je min of meer zelf kunt betalen wat je eet zolang je niet teveel SmartPoints binnen krijgt.

Daarnaast krijg je toegang tot de app. Hierin houd je je voeding en activiteit bij en kun je barcodes van producten scannen. Ook je gewicht houd je bij in deze app. Via de online community kun je inspiratie en steun opdoen bij andere Weight Watchers. Als laatste krijg je toegang tot meer dan 3000 gezonde recepten. Op deze manier kun je je altijd iets lekkers eten.

Wil je het toch liever zelfstandig doen? Ook dat kan bij Weight Watchers Online. Kan ook. Genoeg mogelijkheden om je excuses opzij te blazen. Klaar voor de start?

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN PROFITEER VAN KORTING!

Weight Watchers Opzeggen

Wil je stoppen met Weight Watchers? Dan kun je het programma eenvoudig opzeggen.Wil je jouw Weight Watchers abonnement opzeggen? Dit kan telefonisch via 020 700 6170 (gratis) of per e-mail. Het is belangrijk om te weten welk programma hebt aangeschaft. De beëindiging van een Digital abonnement zoals Freestyle gaat in het einde van de looptijd van het contract.

Weight Watchers Online Combi Pas Opzeggen

Je kunt je Combi Pas opzeggen minimaal 10 dagen voor de vervaldatum die vermeld staat op de Combi Pas. Let op, als je te laat opzegt zal de betaling voor de volgende maand al zijn doorgevoerd, en zal je je volgende geldige Combi Pas nog ontvangen. De opzegging zal dan pas ingaan vanaf de vervaldatum aangegeven op de volgende Combi Pas die je ontvangt. Je kunt altijd gebruik blijven maken van de Weight Watchers online omgeving en de Wellness Workshop blijven bijwonen tot de vervaldatum.

Weight Watchers Tussentijds Opzeggen

Afhankelijk van de duur van het abonnement kan je ook dit abonnement dit opzeggen. Wanneer je opzegt, zal je abonnement altijd aan het einde van de betaalmaand worden stopgezet en nooit in de midden van een maand. Heb je een abonnement afgesloten voor een bepaalde periode, dan kan je pas opzeggen aan het einde van deze periode.

Mocht je vragen hebben over dit artikel? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina.

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

116 Reacties

 1. Heeeel graag wil ik het Weight Watchers Freestyle jaarabonnement winnen. Afgelopen jaar minstens 15 kilo aangekomen en die moeten er nu echt weer af. Niet alleen ik zal daar profijt van hebben, maar zo gaan we met het hele gezin voor een gezond 2019!

 2. Ik wil het weightwatchers freestyle jaarabonnement graag geven aan mijn vriendin. Sinds de zwangerschap is mijn vriendin met tegenzin minder gaan sporten. Alleen sinds de kleine er is blijft er helaas ook minder tijd over om te sporten. Langzaam aan heeft ze de draad weer opgepakt, maar als extra steun en goede aanvulling zou ik haar dit graag aan haar cadeau doen.

 3. Graag wil ik kans maken op de voucher. Doordat ik in scheiding heb gelegen twee jaar geleden ben ik de kilo’s die ik kwijt was door weight watchers weer aangekomen. Omdat ik momenteel geen geld heb door de scheiding om een abonnement te betalen zou ik graag van deze kans gebruik willen maken.

 4. Zojuist heb ik de login informatie voor weightwatchers freestyle ontvangen. Fijn dat ik dankzij deze actie kan werken aan mijn gezondheid. Ik heb in het verleden ook het weightwatchers programma gevolgd (propoints) maar kan het op dit moment niet meer betalen. Daarom ben ik extra blij dat vetvrij mijn rekening heeft betaald. Lief! x

 5. Goede morgen
  Ik heb op de link geklikt om 12 maanden gratis te kunnen winnen alleen weet ik niet of ik hier nu goed zit 😅

 6. Graag wil ik kans maken op de voucher voor weight watchers. Mijn vriend en ik lopen in het ziekenhuis voor een fertiliteit traject. Helaas mogen wij niet starten met onze iui behandeling, omdat ik overgewicht heb. Ik heb al zoveel diëten geprobeerd en al eerder weight watchers en dat is het enige dieet wat werkt voor mij. Wij willen zo graag een kindje en moet daar best veel voor afvallen voor onze grootste wens.

  Ik hoop dat ik kans maak op de voucher.

  Met vriendelijke groet,

  Stephan

 7. Ik las ergens dat dit de best en sterkste afslank capsules van Nederland EN België zijn!

  Je kunt ze tijdelijk 14 dagen vrijblijvend HIER testen met niet tevreden, geld terug actie!

  Ik ben zelf ook erg tevreden!

 8. Ik ben 2 jaar terug ruim 10 kilo afgevallen zonder hulp maar helaas zitten de kilo’s er grotendeels weer aan.. ik zou graag hulp willen van weight watchers om nu niet meer in m’n oudere snaaipatroon terug te vallen..

 9. Zou graag wat afvallen m, n leeftijd is 80 jaar maar ben de laatste tijd wat zwaarder geworden omdat ik in het gips zat dus geen beweging had nu mag over 14 dagen het gips er af dus weer wandelen en naar de weight watchers gaan Of dat one line iets is voor mij dat weet ik niet , ook omdat ik niet weet hoe dat gaat .Graag hoor ik van u wat ik het beste kan doen

 10. Help help ben radeloos heb de afgelopen 7 jaar al zoveel gedaan qua diëten dat ik niet meer weet hoe en wat ik nog zou kunnen. Dit nadat ik gestopt ben met roken. Qua beweging…geen probleem. Ik sport 3 a 4 x per week….nu alleen het eten…so please give that help and motivation please???

 11. het lijkt bij weetwatchers steeds meer om geld en niet om mensen te gaan. ik ben gestopt met wegen omdat het bij mij niet motiverend werkt om iedere week geld te geven aan dikke vrouw achter bureau die je op de weegschaal laat staan en vervolgens zegt dat je af moet vallen met dure producten die ze zelf verkoopt.

 12. Mijn dochter trouwt in augustus in NL en gaat verhuizen naar Thailand. Hoe fijn zou het zijn als ik online kan meedoen met mijn man die WW-combi cursus start. Kunnen we samen al die leuke gebeurtenissen dit jaar op een gezonde manier meevieren.

 13. Ik zou graag willen winnen, omdat ik binnen een jaar dik 5 kilo ben aangekomen, en omdat ik ook graag wil stoppen met roken(kom je ook weer aan). Dus de combi van stoppen met roken en mezelf een beter eetpatroon aanleren door weight watchers dan kan het toch alleen maar goed komen..

  • Ik volg zelf sinds januari het programma via een consulente in het wijkgebouw. iedere donderdagavond moet ik wegen. Jaren geleden heb ik het ook al gevolgd maar toen was het nog met flexipunten. Nu met de nieuwe telling is het ingewikkelder geworden en volgens de consulente kan ik het oude systeem niet meer gebruiken. wel jammer want ik had het idee dat het beter werkte bij mij.

 14. Weight watchers lijkt mij een heel goede manier om gewicht te verliezen en een gezonde eetstijl aan te leren. Aangezien ik nog te zwaar ben lijkt het me geweldig als ik zou winnen om aan mij gezondheid te werken.

 15. Ik ben zelf 13 kilo afgevallen maar blijf nu steken. Heel graag zou ik willen weten of ik met weight watchers de laatste 9 kilo zou kunnen afvallen.

 16. Ik doe al een aantal jaren mee bij WW. Na een periode zonder lidmaatschap ben ik weer ingestapt. Wat mij nu verbaasd is bij voorbeeld dat ik vroeger per eitje 2 punten moest rekenen en tegenwoordig 0.
  Is er iemand die me dat kan uitleggen??

  groetjes

 17. Vandaag hebben we weer 10 gratis weightwatchers abonnementen weggegeven. Hieronder de namen van de winnaars.

  A. Konings
  Karin Goevarts
  Justine Boersma
  E. Samuels
  K.A. Opdam
  Lisa Immens
  Imke Koeslag
  O.P. Alaoui
  Werner Hummes
  Rianne Schepens

  Iedereen krijgt uiterlijk deze week automatisch bericht met instructies.

  Wil je kans maken op deze prijs? Doe dan het volgende:

  1. like onze facebook pagina
  2. vertel ons waarom jij Weight Watchers online graag wil uitproberen

  De winnaars ontvangen inloggegevens en instructies via email

 18. Je hebt misschien al gehoord dat we volgende week met een nieuw programma van start gaan. We kunnen alvast verklappen: de SmartPoints® waarden blijven. We hebben ze op basis van jullie feedback en de nieuwste wetenschappelijke inzichten in een nog eenvoudiger en dagelijks toepasbaarder programma gestoken.

  Sinds de lente dit jaar zijn we al bezig met recepten ontwikkelen, succesverhalen fotograferen, de website bijwerken, enzovoort. We zijn trots op het resultaat en we zijn blij dat we het héél binnenkort allemaal met jullie kunnen delen. Verheug je erop!

 19. Ik heb al van alles geprobeerd. Nu wil ik echt iets dat mij helpt om mijn levensstijl te veranderen. Niet meer afvallen en weer aankomen. Ik ben nu 44 en wil heel graag voor ik in de overgang kom iets aan mezelf gedaan hebben. Ik denk dat Weight watchers een van de weinige programma’s is die helpt bij een levensstijl verandering ipv de zoveelste lijnpoging. Geven jullie mij he financiële zetje?

 20. Ik zou graag het weightwatchers abonnement winnen!
  Ik ben zeker 40 kilo te zwaar en mijn tweelingzusje heeft een hartinfarct gehad, uit onderzoek bleek dat het een erfelijke aandoening is. Ik moet afvallen om een hartinfarct te voorkomen ( ik ben pas 39 jaar) een maagverkleining is volgens de cardioloog een goede optie, maar ik wil dat niet. Ik wil het echt zelf doen en het weightwatchers programma lijkt me een ideale manier van afvallen. Het probleem is alleen dat de kosten mij in de weg staan, aangezien ik mijn baan ben verloren. Het winnen van dit abonnement zou dus een lot uit de loterij zijn.

 21. Hallo ik heb op dit moment een weektotaal van 30 (begon met 75 kilo). Ik ben inmiddels 3 kilo afgevallen, maar mag nog steeds 30 smartpoints. Wordt dit niet naar beneden bijgesteld als je minder gaat wegen? Ik heb nl. vorig jaar ook meegedaan en toen startte ik met 25 points.
  Verder zou ik willen weten waar het aantal smartpoints op is gebaseerd.

 22. Ik ben inmiddels 47 jaar, en mijn leven lang aan het strijdvoeren te mijn overwicht. Waardoor ik door de buiten wereld vaak gekwetst word of buiten gesloten, waar door ik een minder waardigheidscomplex heb gekregen, en slecht in mijn zit vel! vandaar dat ik graag een Weight Watchers abonnement graag zou winnen! Een stap voor een gezond en energiek leven en acceptatie

 23. Ik zou heel graag het weight watchers abonnement willen winnen omdat ik een paar maanden geleden bevallen ben van mijn 3e prachtige zoon en heel graag nu aan mijn lijf zou willen werken! Ik zou graag wat afvallen en heb al veel goede verhalen gehoord over weight watchers!

 24. Hoi!
  Ik zou heel graag het gratis weight watchers abonnement winnen. Ik heb na diverse lijnpogingen inmiddels ‘bmi overleden’. Ik wilde me eigenlijk inschrijven voor de cursus hier in de buurt, maar ik heb op die dag geen oppas voor mijn jongste zoon. Ik heb weight watchers gemaild om te vragen of hij mee mocht naar de bijeenkomsten als hij zich rustig houdt (wat hij bijzondee goed kan), maar helaas! Nu ben ik heel benieuwd of de online versie wat voor mij is!

  Groetjes,
  Nicolette

 25. Ik zou graag weer met weight watchers mee willen doen, want ben er vorige keer 40 kilo mee afgevallen.
  Helaas heb ik nu niet de middelen om er nogmaals aan mee te doen, daarom zou ik graag de weight watchers prijs willen winnen.
  Tevens ook voor mijn grote droom te verwezenlijken.

 26. Wil graag afvallen en al diverse dingen geprobeerd en hoor en lees goede verhalen over Weight watchers en ik wil graag 15 kilo kwijt.

 27. Ik kom graag in aanmerking voor de Weight Watchers prijs.
  Ik moet geopereerd worden aan mijn rug, hiervoor moet ik echter wel eerst afvallen. Omdat ik slecht kan bewegen is dat lastig. ben dus zoekende naar een goed dieet.

  • Ik wil jullie via deze weg hartelijk danken voor mijn gewonnen prijs! Ik ben nu een maand bezig en wil iedereen aanraden Hallo allemaal ga naar een cursus Weight Watchers. Je leert gezond eten, ontmoet leuke mensen die je stimuleren en leert veel over voeding. Stukken beter dan pillen. Goed voor lichaam en geest. Afgevallen drie kilo in 4 weken en ze blijven eraf.

 28. ik mag telvrije dagen gaan doen( week 4) , maar vraag me af of die koffie lepen becel light en die kofie lepel olie ook van je weektotaal af moeten?

 29. Ik zou heel erg blij zijn met deze prijs! Ik probeer al een hele tijd af te vallen maar zonder resultaat omdat ik het niet volhoud. Mijn ouders zijn op dit moment bezig met Weight Watchers en zijn in 2 weken al meerdere kilo’s kwijt! Maar omdat ik op mezelf woon kan ik niet met ze meedoen. Graag zou ik ook mijn eigen boekjes ontvangen, zodat ik toch ook zelf kan gaan afvallen!

  Groeten, Gwenda

 30. Ik krijg de extra kilootjes er niet vanaf na m’n 2e kindje. Voel me nog steeds opgeblazen en m’n kleding zit gewoon nog steeds te straks. Ik doe aan hardlopen en sport in de sportschool, maar helaas nog geen resultaat. Nu zie ik telkens reclame van Weight Watchers online, lekker makkelijk alles bekijken via je telefoon. Lijkt me ideaal. En…hopelijk gaat dit me helpen, dus ik wil heeeeuuul graag mee dingen om een jaar lang WW te proberen!! Ik ga alvast beginnen met duimen…..
  XX

 31. Hallo!
  Nou ook ik ga een poging wagen om dit te winnen, zou te gek zijn.
  Ik heb geen overgewicht maar dat betekend niet gelijk dat iemand tevreden is over zijn of haar lichaam. Ik probeer al 3 jaar wat slanker te worden en heb van alles geprobeerd. Ik kan alle diëten goed volhouden maar mijn lichaam stopt na een maand meestal met gewicht verliezen. Ik heb Sonja Bakker, Dr Frank. bloedgroepdieet, soepdieet,accupunctuur en Puur figuur geprobeerd. Ik ben ook bij een diëtiste geweest maar die kon ook niet zeggen wat ik fout deed… Ik sportte op dat moment 9 uur in de week (cardio en krachttraining). Ik zou me graag wat zekerder willen voelen en ondanks dat ik geen brood, vlees, suiker, alcohol gebruik lukt het nog steeds niet…

 32. BREDA, 4 januari 2017 – Weight Watchers is het beste dieet om snel gewicht te verliezen. Dat stelt het jaarlijkse dieetrapport van U.S. News, het twee na grootste nieuwsmagazine van de Verenigde Staten. Ook in de ranking van het beste dieet voor gewichtsverlies in het algemeen, het beste commerciële dieet en het gemakkelijkste dieet om te volgen, staat het Weight Watchers-programma op nummer één.

  Nummer één in vier categorieën
  Weight Watchers wordt opnieuw geloofd door de experten van U.S. News & World Report, die jaarlijks een ranking opstellen van de beste diëten. Weight Watchers kaapt de eerste plaats weg in de volgende vier categorieën:
  #1 voor ‘Beste dieet voor snel gewichtsverlies’ voor het 1e jaar sinds de categorie werd toegevoegd in 2016
  #1 voor ‘Beste dieet voor gewichtsverlies’ voor het 7e opeenvolgende jaar
  #1 voor ‘Beste commerciële dieet’ voor het 7e opeenvolgende jaar
  #1 voor het ‘Makkelijkste dieet om te volgen’ voor het 6e opeenvolgende jaar sinds de categorie werd toegevoegd

 33. Hoihoi!
  Na mijn 2 zwangerschappen blijven de kilo’s er aanplakken. Ik ben ondertussen verhuisd en m’n leven aardig op de rails dus een goede timing om eens te focussen op mij en mijn lichaam! Ben een moeilijke eter waardoor vaak veel dieeten en recepten niet echt werken en ik het ook niet volhoud.
  Ik heb veel gehoord over ww en eer benieuwd of dit misschien het juiste pad voor me is en zo toch van die 20 kilo af te komen!
  Groetjes

 34. Zit al enkele jaren in de menopauze en ben sinds iets meer dan een jaar gestopt met werken en daardoor heb ik niet zo veel beweging meer. vorige maand meniscus operatie gehad en en mijn knie is in hele slechte staat dus echt sporten is er voor mij niet meer bij.ik ben op 2 jaar tijd 10 kg bijgekomen en wil er toch enkele terug van kwijt daarom wil ik Weight Watchers proberen

 35. Ik wil enkele kilootjes kwijt raken maar door mijn gezondheis kan ik niet altijd aan beweging doen en neem ik ook hiervoor veel medicatie en zit ondertussen ook in mijn overgang. Graag wil ik dan ook eens gratis ww online uitproberen. Ik kijk er al naar uit!

 36. Weightwatchers zou voor mij denk ik een goede stap zijn richting meer bewegen en bewust en gezond eten. Doordat je dan ziet hoeveel punten je nog overhebt voor de dag hoop ik dat ik niet meer alles eet wat los en vast zit!!

 37. Omdat ik mij diep ongelukkig voel met zoveel gewicht.
  Al van alles geprobeerd maar kan de moed niet meer opbrengen.
  Misschien nu op deze manier, maar het kost best veel.

 38. Hallo,.
  Ik ben door medicatie (die ik nu niet meer neem) enorm bijgekomen. Zo’n 10 kg in 4maanden tijd. Maar ik voel me nu zo slecht waardoor ik nu terug veel hoofdpijn heb en ook angstiger ben.

  Daarom zou ik graag een jaar gratis weight watchers krijgen

 39. Hallo, ik ben Marjolein. Ik ben 48 jaar en vanaf mijn 15e ben ik al aan het afvallen. Ik heb alle diëten wel gehad. Ik heb een trage schildklier en zit in de overgang dus niet zo’n makkelijke combinatie om makkelijk af te kunnen vallen. Ik zou het nog één keer willen proberen met hulp van weight watchers.
  Ik ben een alleenstaande moeder en daarom zou dit een mooi cadeau zijn aangezien het toch wel wat kost per maand.
  Ik hoop dat ik deze kans krijg ?

 40. als werkende mama heb ik weinig tijd om ‘gezond eten’ te maken, daarom wil ik graag weight watchers proberen….ik hoor enkel positieve reacties…..

 41. Omdat ik zoveel super recaties zie van mensen die zovele kilo’s af gevallen zijn met ww,en toch nog lekker en gezond kunnen eten.

 42. How bedankt vetvrij.com! Zojuist een mailtje met 3 maanden gratis weightwatchers ontvangen! super welkom. Een vraag, kan ik ook volgende maand beginnen?

 43. ik zou graag het Gratis Weight Watchers Maandabonnement krijgen omdat:
  mijn gewicht moet na beneden IVM slaapapneu,suiker die omhoog ging,de vetten in me bloed stegen voor mijn gevoel is het 5 voor 12.. 30 jaar geleden heb ik een cursus gedaan en dat ging erg goed.Ben nu 55 mijn man heeft geen werk we moeten op de centje letten een cursus zit er niet in.Dus dit zou een uitkomst zijn.
  Met vriendelijke groeten wilma

 44. Door een zware burnout ben ik door de anti-depressiva 10 kilo bijgekomen op 1 jaar tijd. Om me terug beter te voelen wil ik op een gezonde en verantwoorde manier afvallen. Daarom had ik graag WW online uitgeprobeerd, om zo terug op mijn gewicht te raken van een jaar geleden. Het zou een geweldige stap zijn in mijn herstel.

 45. Beste,

  Ik zou Weight Watchers online graag willen uitproberen om te kijken of ik na een maand al resultaat boek. Zo ja zal ik me zeker abonneren!

  Groetjes

 46. Nieuwe: De Weight Watchers Community is per augustus 2016 vervangen door een webversie van Connect (nu alleen nog beschikbaar in de Weight Watchers App).
  Zoals je in onze vorige e-mail hebt kunnen lezen is het belangrijk om jouw huidige gegevens en contacten op de Community te behouden.

  Op de webversie van Connect is het aanvankelijk enkel mogelijk om berichten te lezen. Stap voor stap breiden we de versie uit met veel meer mogelijkheden. Wil je toch graag reageren op berichten of zelf iets plaatsen? Dat kan eenvoudig via Connect in de Weight Watchers App. Let op, Connect (zowel de webversie als in de Weight Watchers App) is dus enkel beschikbaar voor leden.

  Wil je ook lid worden? Klik hier voor een speciale aanbieding!

 47. Wordt wat ouder, afvallen gaat zo moeilijk, is zo een zware opgave. Na open hartoperatie wel noodzakelijk. 15 jaar terug met WW 12 kilo afgevallen. Na pensionering WW wel wat prijzig voor mij nu. Daarom proberen deze mooie kans te winnen.

 48. Ik probeer al jaren 15 kilo af te vallen en dit lukt mij niet. Heb al zo veel geprobeerd. Een vriendin van mij werkt met weighwatchers en zij is al 10 kilo afgevallen.

 49. Ik ben nu bezig met powerslim. Maar ik zou graag op een normalen manier willen afvallen.
  Maar ik ben bang dat ik aankom als ik over stap.

 50. Na 2 jaar menopauze, en 7 kg bij vind ik dat het genoeg is … aan dat tempo wordt het een ramp :( Ik heb al veel geprobeerd maar op mijn ééntje lukt het me niet … ik heb steun nodig, en ik hoor van velen dat je dat bij Weightwatchers krijgt ! Dat het niet echt een dieet is maar een hulp, een manier om gezond te eten !
  Dus wil ik mijn kans wagen !
  Help mij aub !
  Mvg, Krista

 51. Al jaren heb ik overgewicht en probeer ik af te vallen. Heb heel veel verschillende diëten geprobeerd, maar uit eindelijk is anders eten de oplossing. Dit vind ik erg moeilijke en denk dat het misschien wel lukt met een goede leidraad. Dus vandaar dat ik heel graag weight watchers zou willen proberen

 52. Ik zou graag weight watchers online proberen om te zien of digitale support genoeg is. Of alle digitale hulpmiddelen je echt kunnen stimuleren om vol te houden tot dat streefgewicht bereikt is!

  • Yes! Drie maanden gratis weightwatchers online. Dank jullie wel @Natascha en #vetvrij.com

   Linda

 53. Ik zou het graag willen proberen, betrap me erop dat het elk jaar weer ietsje bij komt! Heb ooit eerder met ww afgevallen maar helaas te duur om ermee Door te gaan en daardoor de stok kwijt….en terug bij af. Hoop zo dat ik de gelukkige ben? groetjes Tamara

 54. Ik doe heel graag mee met de actie van ww !
  Na zo een beetje van alles geprobeerd te hebben zou ik nu heel graag iets gezonds starten. Heb oa lignavita geprobeerd, dat werkt wel maar volhouden is heel moeilijk. Ik mis teveel mijn boterhammetjes. En de shakes komen om den duur langs mijn oren uit.
  2015 was een rotjaar qua gezondheid, aangezichtszenuwpijn gehad en ook een operatie.
  Sinds mijn baarmoeder eruit is, kom ik alleen maar bij ipv af te vallen wat heel frustrerend is.
  Ik weeg momenteel bijna 90 kilo voor 1m73 dus ik moet er dringend iets aan doen.
  Ik hoop dat het leven me eindelijk eens toelacht !

 55. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe Weight Watchers. In 1989 ben ik heel goed afgevallen met Weight Watchers en heb dat gewicht 5 jaar gehouden.
  Toen men overging op ProPoints heb ik afgehaakt omdat ik geen punten ga tellen.
  Dat punten tellen hoeft nu niet meer?
  Ik ben wel benieuwd naar de menu’s en recepten. En wil hier graag iets meer over weten en voorbeelden zien voordat ik er alweer geld aan ga uitgeven.
  In 2004 had ik een normaal gewicht en er werd toen een ernstige vorm van slaapapneu vastgesteld. Ik slaap vanaf die datum met een masker (CPAP) en kwam in de eerste 3 maanden 16 kilo aan. Ik vecht al bijna 12 jaar tegen dit overgewicht, maar krijg er niets af. Dit gevecht heeft mij al heel veel geld gekost en voordat ik weer gels ga uitgeven zou ik graag iets meer weten.

 56. Hallo, Ik doe graag mee aan deze actie!
  Het lijkt me fijn om weer even helemaal bewust te worden van wat ik allemaal wel niet in de mond stop..
  Ik ben al wat kilootjes afgevallen..maar moet er nog meer kwijt!
  Groetjes Merula

 57. Ik wil het nieuwe jaar gebruiken om eindelijk komaf te maken met de overtollige kilos/emotionele overlast en een beetje sportiever voor de dag komen… Ik denk dat het met het nieuwe programma van WW wel moet lukken.

 58. Hoi Sanne,

  Ik las “Korting Weight Watchers 2016″en zag de kortingscode-link. Het werkt bij mij helaas niet(“deze code is helaas niet geldig”). Doe ik iets verkeerd of is het niet meer of nog niet geldig??

  Ik hoor het graag van je, want ik wil heel graag starten met weight watchers zodat ik weer wat gezonder ga leven :)

  Groetjes,
  Elisa

 59. Wat leuk dat ik geselecteerd ben voor het gratis weightwatchers programma want ik ben echt toe aan gewichtverlies!

  Mijn huidige gewicht is op dit moment 99 kilo en ik ben 1,75m lang. Veel te zwaar dus.

  5 jaar geleden ben ik gaan samenwonen en toen ging het al mis. Ik hou erg van zoet en dus gingen we lekker snaaien. Mijn man kan dat dus blijkbaar wel zonder aan te komen en ik dus niet! Heb vaak geprobeerd om kilo’s eraf te krijgen. Zo ben ik vier geleden begonnen met herbalife. Het ging een maandje goed, maar toen kon ik niet meer. Alleen maar shakes en geen andere dingen als brood vond ik erg moeilijk om vol te houden. Daarna heb ik aan Sonja bakker gedaan. Ging ook een tijdje goed, maar vond het heel moeilijk, omdat ik het weinig vond. Een kiwi als ontbijt, daar kan ik niet echt op leven. Pluspunt was wel dat er soms zoete recepten in stonden. Maar ik had heel veel “honger” en sporte toen ook relatief veel.

  Daarmee kreeg ik een blessure dus kon ik weer een half jaar niet sporten. Inmiddels net bevallen van mijn tweede zoontje en nu wil ik echt die kilo’s kwijt zijn! Maar dieeten vind ik lastig. Weinig eten en hongergevoel vind ik moeilijk.
  Via een vriendin en via internet kwam ik op jullie website. En was meteen enthousiast over weightwatchers!

  Zoete dingen eten, lekkere recepten en gewoon 6 momenten, dus ook ’s avonds na het eten. Dat lijkt me erg fijn! Verder ben ik net gestart met bootcamp, en volgens mijn instructeur was het volgen van een eiwitrijk dieet erg goed naast sporten.

  Groeten,
  Anne Sophie

 60. Ik wil heel graag afvallen maar veel dingen kan ik niet omdat er sla of andere familiesoorten van de sla in verwerkt zitten en daar kan ik niet tegen.
  en ik kan ook geen melk producten verdragen.
  Zijn daar dan nog andere oplossingen voor.
  Want zou graag mijn laatste 10 of 15 kg kwijt raken.

 61. Nieuw aan de WeightWatchers formule is “Get Fit”, een uitgebreid trainingsprogramma dat het afvallen bevordert.
  Met de Get Fit app biedt WeightWatchers alles wat men nodig heeft om dagelijks voldoende te bewegen:
  van simpele huis-tuin-en-keuken activiteiten tot uitgewerkte trainingsplannen voor beginners en gevorderden.
  Uitgelegd in duidelijke video’s en podcasts met heldere instructies en altijd toegankelijk.

  Daarnaast is Oprah Winfrey mede-eigenaar van Weight Watchers geworden.
  Dit heeft een boost aan publiciteit opgeleverd en is zeer positief ontvangen.

 62. De beurswaarde van Weight Watchers is in een dag verdubbeld nadat Oprah Winfrey bekendgemaakt had in het bedrijf te stappen.

  De tv-ster koopt in eerste instantie een belang van 10 procent in het bedrijf dat afslankprogramma’s aanbiedt. Verder is er een optie voor nog eens 5 procent en gaat ze plaatsnemen in de raad van bestuur.

  Financieel gezien gaat het de laatste tijd niet zo lekker met Weight Watchers. Beleggers lijken te hopen dat Winfrey daar verandering in kan brengen.

  De talkshowhost worstelde vele jaren met haar gewicht. Het is de bedoeling dat ze verslag gaat doen van haar eigen vorderingen met een afslankprogramma.

  bron: rtl

  • Ik was vorig jaar 8,5 kg afgevallen met Weight Watchers.
   Ik ben gestopt in september 2014 en 2 maand geleden was er toch ongeveer weer 6 kg aangekomen.

   Ik ben een nerveus iemand, veel stress en dan durf ik een koekje nemen en ik besef dat ik teveel koffie drink op dat moment.
   Ik ben in mijn menopauze en slaap nu héél slecht door die warmteopwellingen.
   Heb zittend werk en te weinig beweging.

   Momenteel ga ik bij een diëtiste, ben intussen terug 2 kg afgevallen maar lukt me echt niet goed.

   Deze morgen heb ik mij gewogen en het was terug 69,2 kg (nuchter)
   Ik zou zo graag terug 64 kg wegen ….. :-(((

   Had nu eens gedacht aan groentensmoothie ????

   Mss heb jij nog raad voor mij ?

   Met vriendelijke groeten,

   Daniëlle

 63. Deze maand hebben we twee WeightWatchers online abonnementen weggegeven. Ik wil de de onderstaande personen van harte feliciteren:

  – Meike Lammers
  – Colette van Eerd

  Beide hebben zich ingeschreven voor de gratis WeightWatchers receptencursus. Wil je ook kans maken? Schrijf je dan vandaag nog in en klik op de banner rechts bovenaan deze pagina!

  Gezonde Groeten,

  Sanne

 64. Omdat ik zo graag wil dat het me nu wel lukt na alle tegenslagen, moeder overleden baan kwijt depri.
  Ik hoop dat ik weer van mezelf ga houden in een nieuw lijf

 65. ik ben vorig jaar gestart met het weight watchers dieet, wel vanuit mezelf met de gegevens die ik nog had van vroeger. ik mocht toen maar 20 punten eten, wat nu 26 is in het nieuwe systeem Een vriendin van me zei dit. Ik slaagde er al in om 8.5kg te verliezen. Mijn man zou nu graag hebben dat ik voor hem een schema maak met wat hij mag eten. ik heb het boodschappenboekje met punten van weight watchers. helaas weet ik niet hoe ik dit moet uitrekenen en daarom registreerde ik mij bij jullie. omdat ik dit opzocht bij het uitrekenen van punten en dit werd gevraagd. kunnen jullie mij verder helpen. mijn man is 1.92m en weegt momenteel 105kg. Ook het aantal kcal die hij het best zou eten.
  bedankt veetje

 66. In 2004 is bij mij een ernstige vorm van slaapapneu vastgesteld en ik slaap sindsdien met een CPAP. Gelijk vanaf het slapen hiermee werd ik zwaarder. In totaal 16 kilo. Niemand heeft hier een verklaring voor en ik heb al werkelijk alles geprobeerd om af te vallen. Helaas zonder resultaat. Omdat ik in 1989 al eens succesvol ben afgevallen met Weight Watchers en dit gewicht toen 5 jaar heb gehouden vraag ik mij af of dit mij nu weer zou kunnen lukken met Weight Watchers. Alleen heel erg jammer dat mijn beurs veel dunner is geworden en ik twijfel of het afval ook en hiermee wel zal lukken. Afvallen is wel nodig vanwege bloeddruk, cholesterol en belasting van mijn gewrichten. Wie weet raad?

 67. Het lukt me maar niet om af te vallen. Ik heb al van alles geprobeerd. Nu sinds een paar weken sb maar ik kom alleen maar aan. Ik hoop zo dat ww me wel kan helpen want ik wil zo graag die 10 kilo kwijt.

 68. Hallo ik moet veel afvallen ivm knieprothese maar mijn man en ik hebben onze banen verloren ik kan niet opbrengen om het bedrag te gaan betalen zou heel erg graag mee willen doen mvg Yvonne

 69. Yes! Dit komt als geroepen!!!

  Dank je wel Sanne voor je mail en de activatiecode. Ik heb WeightWatchers online gratis gestart en ga maandag starten! Ik heb nog 6 kilo voor de boeg maar dat gaat me dankzij ww online zeker lukken!!!!

  Thanks again!!!!

  Irene

 70. De reden waarom ik weight watchers graag wil proberen, is omdat ik op dit moment vast loop.
  Ik ben al gestopt met de vodmap producten, eet minder koolhydraten. Het lukt me niet om af te vallen, terwijl dit in het verleden wel gelukt is met weight wachers. Een collega is binnen een jaar gigantisch afgevallen met ww-online, dit wil ik ook!!! :-)

 71. Ik ben al ruim 3 jaar zelfstandig met weighwatchers aan de slag en al ruim 22 kio afgevallen. Ik ben redelijk stabiel maar zou graag mijn streefgewicht willen halen met de ondersteuning van weightwatchers om ook een succesverhaal te kunnen worden. Ik moet nu nog ruim 7 kilo afvallen en merk toch dat ik jullie steun goed kan gebruiken! Inmiddels heb ik mijn vader ook weightwatchers aangepraat omdat die van de cardioloog moet afvallen…..alvast bedankt want zonder weightwatchers was me dit nooit gelukt……blij met mijn levenstijl

 72. Ik zou heel graag willen weten of het Weight Watchers programma iets voor mij is. Eten en toch afvallen, het moet mogelijk zijn maar het is me nog niet gelukt.

 73. …bij deze waag ik ook maar een gokje voor een gratis abonnement op WW! ik lees veel succes verhalen en heb zelf ook wel een succes verhaal van 30 kg afvallen. Alleen is het succes helaas aan het afnemen en ik weer aan het toenemen alweer +10 kg erbij. Het geeft me een machteloos gevoel en moet toch weer iets vinden wat me de goede weg op helpt. “samen met”…is ook wel iets wat me aanspreekt! Zou dit mijn kans van slagen zijn? en dan ook voor altijd….not for the time being..? WW heb ik nog nooit gedaan, ben er wel reuze nieuwsgierig naar…

 74. Oh, vandaar :-) ik ben intussen toch maar eens begonnen met sporten. Ben bang dat ik het nooit echt leuk zal gaan vinden, maar ben me wel bewust van de noodzaak. Heeft er nog iemand tips om het leuker te maken?

 75. Ik zou het graag willen uitproberen, omdat ik al vele malen geprobeerd heb om kilo’s te verliezen maar het niet wil lukken.
  Wij mijn man en ik willen heel graag kinderen, en om dat waar te kunnen maken op een gezonde manier moet er zo ie zo 20 kilo af

  U zou mij daar een enorm plezier mee doen

 76. Eindelijk heb ik mijn motivatie bijeengesprokkeld. De kilo’s vliegen er niet vanzelf af. Ik heb goede verhalen gehoord en hoop dat ww voor mij een extra stimulans en motivator is. De powerstart klinkt goed en samen afvallen lijkt me n goede stok achter de deur.
  Wat zou t fijn zijn als ik weer tevreden in mn spiegel kan kijken.

 77. Ik zou heel graag een WW abonnement willen winnen.
  Ik wil heel graag een kilo of 8 afvallen en helemaal zelfverzekerd in mijn bikini kunnen lopen naast mijn 4 zoontjes.
  Laatst zei een van hun dat er rimpels in mijn benen zitten dus je begrijpt vast dat ik nu echt wil beginnen.

  • Hartelijk dank voor het gratis weightwacthers receptenboek.

   De meeste recepten vallen erg in de smaak bij mij en mijn familie. Van de gegratineerde vis met cocktailtomaatjes, viel het resultaat mij echter tegen. Dit zal ongetwijfeld aan mijn beperkte vaardigheden met de ‘ovenloet’ liggen.

   In mijn perceptie zou na de garing in de oven25 minuten, het gaarvocht bestaande uit 300 ml magere melk en 300 ml groente bouillon, dit ingedikt moeten zijn. Helaas niet, de resultante was een bad van gaarvocht waarin de voorgekookte aardappelschijven verbleven. Ook de maatvoering, 20 gram cocktailtomaatjes is in mijn beleving erg karig.

   Met vriendelijke ‘ovengroet’
   Nash

  • Hoi Sanne
   Warneer komt deel vijf uit dan weet ik het waar neer deel vijf komt
   en heb je nog meer recepten van de weightwatchers dan kan ik weer verder
   met v riendelijke groeten van BIRGITTE

 78. Ik zou graag een gratis WW abonnement willen winnen, omdat dat net die “schop onder mn kont” is die ik blijkbaar nodig heb. Tot nu toe is WW voor mij het enige dieet geweest waarmee ik op mn streefgewicht ben gekomen. Helaas is dat al weer wat jaren geleden en heb ik de boel flink laten versloffen.

 79. Ik heb reeds verschillende ‘dieten’ en ‘levensstijlen’ uitgeprobeerd, maar niks lukte om vol te houden. Met WW is het wel al eens gelukt, ik ben toen 7 kg afgevallen. Het leuke is, je kan dit helemaal op je eentje doen en je mag alles eten, zolang je je points maar in de gaten houdt. Je kan extra points verdienen door sporten, wat super is als je eens een dagje over je points gaat… Weight Watchers online is een aanrader!

 80. Ik heb ww online gedaan, had geen zin in dat groepsgebeuren. Ging prima, vooral omdat ik alles mocht eten. En het werkt op lange termijn, omdat het geen dieet is dat je een x aantal weken doet om vervolgens weer in je oude gewoontes te vervallen, maar er op gericht is om op de lange termijn gezonder te eten.

 81. Op de site van de weightwatchers staat inderdaad niet hoeveel bonuspoints je kan verdienen bij het sporten. Dit staat echter wél in de programmaboekjes als je de lessen volgt. Hier volgt een lijstje(de punten tellen voor 30 minuten):

  Aerobics: 4 ptn.
  Aquagym: 3 ptn.
  Gevechtsporten: 3 ptn.
  Basket: 4 ptn.
  Fietsen: 2 ptn.
  Stijldansen: 2 ptn.
  paardrijden: 2 ptn.
  Voetbal, Handbal: 4 ptn.
  Gymnastiek: 2 ptn.
  Jogging: 4 ptn.
  Wandelen: 2 ptn.
  Zwemmen: 2 ptn.
  Rollerskate:4 ptn.
  Ski, Langlauf: 4 ptn.
  Squash: 6 ptn.

  Vergeet niet dat je maximum 12 bonuspunten per week mag gebruiken, zelfs al heb je er meer verkregen.

  Weight Watchers is inderdaad het beste en leukste dieet wat er bestaat, het enige wat je moet doen is punten tellen. Simpel toch :-]
  En vanmorgen op de weegschaal zag ik dat ik zeker een kilo afgevallen ben, dus op 14 dagen 2 kg, dit gaat goed :cheer:

  Hopelijk blijft het ook zo gaan he 8-P

 82. Helemaal gelijk Fien, WW is super! en het allerbelangrijkste: het gewichtsverloop. Elke week voer je je gewicht in op je telefoon of de online planner. Op die manier kan je je vooruitgang zien! Na acht weken ben ik 4 kilo (ok, ok, 3,9 ;-) ) afgevallen, wat neerkomt op een halve kilo per week, wat gemiddeld is bij Weight Watchers. Je kan ook je maten opnemen en dat bijhouden. Edit: vanochtend was weer een weegmoment, en er was weer -0,5kg af! Zelfs na Lowlands smile Weight Watchers Online – hoe werkt het Dus er is nu 4,4 kilo af, joepie! Wat fijn!!!

  Annelieke

 83. k heb altijd weight watchers online gedaan en ben daarmee 15 kilo afgevallen. Daarna kwam ik op een plateau en merkte ik dat het gewoon erg moeilijk was voor mij om door te zetten zonder stok achter de deur. Inmiddels toch weer wat kilo’s eraan.

  Ben afgelopen maandag voor het eerst naar de cursus geweest. Voor mij is dit misschien beter om door te zetten. Was vooral bang voor het wegen, maar alleen mijn coach zag mijn gewicht. Ik kreeg naderhand een emailtje van haar met mijn bmi en mijn eerste streefgewicht.

  De cursus zelf duurt ongeveer een half uurtje. Er worden tips gegeven en ook de mede cursisten vertellen hun ervaringen en recepten. Ik vond het persoonlijk een positieve ervaring.

  • Er zat een fout in het aanmeldsysteem. Wil je (met korting) starten met weightwatchers? Doe dan het volgende:

   1. Ga naar de actiepagina
   2. Vul je gegevens in
   3. Vul de onderstaande promotiecode in

   4-16-440-581284

   De korting wordt meteen verrekend

  • Weight Watchers heeft de ideale formule ontworpen, om met behulp van je smartphone, tablet of pc op een gezonde wijze te kunnen afvallen.

   Alleen vandaag nog krijg je 50% korting op een 3 maandenabonnement voor dit fantastische online programma van Weight Watchers.

   –> Ontdek hier mijn review over Weight Watchers en of dit programma geschikt is voor jou!

   Groetjes,

   Laurens Helmstäter

 84. Ik doe sinds januari WW Online. Niet naar de cursus. Het bevalt mij goed. En ben intussen 13 kilo kwijt. Dus best positief.
  Je krijgt een goed idee van de slechtere dingen. Bijv. ik weet dat chips niet gezond is. Maar dat een hele zak 30 punten is (wat voor sommige mensen het totale punten voor de hele dag is). Nu neem ik af en toe zo’n klein “kinder”zakje.
  En je kan gewoon alles eten!
  Ik heb ook een boek van Sonja Bakker geleend. Daar staan dan weer allerlei dingen in, die ik helemaal niet lekker vind.

 85. Ik heb nu WW-online maar ben in het verleden ook bij een dietiste geweest en maakte toen veel gebruik van de eetmeter. Ik gebruik het WW programmaatje nu alleen voor het invoeren van wat ik eet. Maar dan vind ik de eetmeter eigenlijk even goed of beter. Bij WW kun je ook invullen wat je aan beweging hebt gedaan en dan krijg je extra punten en je kunt natuurlijk helemaal invullen hoeveel je afvalt.

  Komt wel bij dat ik heel goed weet hoe en wat ik moet eten. Ben in het verleden ook wel naar groepsbijeenkomsten van Weight Watchers geweest en de dietiste heeft destijds ook mijn eetpatroon onder de loep genomen. Mijn basiseetpatroon is goed, maar ik eet snel te veel en kan ook eetbuien hebben. Dus voor mij zou de eetmeter in principe voldoende zijn.

  Ik weeg trouwens ook niet. Ik werd op den duur helemaal gek van die onsjes erbij of eraf en merkte ook dat ik de grens ging opzoeken van wat ik nog wel en niet kon eten en dan toch afvallen. Als ik hier het WW-topic lees valt me ook dat geneuzel op (met alle respect) over toch iets te hebben gezondigd en wel of niet afgevallen zijn en onsjes erbij en onsjes eraf. Ik wil me daar zo min mogelijk mee bezig houden.

  Nu is mijn doel gewoon om het eetpatroon van de WW lang vol te houden en ik weet uit ervaring dat ik daar langzaam mee afval.. Op 1 maart pas ik een bepaalde jurk en kijk of die beter zit en op 1 mei zou ik graag weer een bepaalde jeans passen en op 1 juli in een bepaald zomerjurkje. Dat zijn mijn doelen.

  • Ik wil graag een gratis weightwatchers cursus winnen omdat ik sinds ik 6 maanden geleden mijn baan heb verloren de cursus niet meer kan betalen. Het ging enorm goed met weightwatchers maar sinds ik gestopt ben vind ik het moeilijk om vol te houden. Deze gratis cursus zou een uitkomst voor me zijn!!!

  • ik volg op dit moment een cursus via en consulenten. is het mogelijk om dit om te zetten naar een online cursus? ik lees veel goede verhalen over weight watchers online. een andere vraag is of ik in dat geval gebruik kan maken van de korting zoals op deze pagina beschreven

  • Ik ben sinds kort weer begonnen bij de Weight Watchers in Bergen op Zoom en al jaren bekend met de methode.

   Ik ben niet dik maar wil graag een paar kilo afvallen. Weight Watchers is de beste manier, geen dieet, niet afzien..

   Fijne avond

   Rianne

  • ik wil graag die korting voor drie maanden maar als ik doorklik moet ik opnieuw aanmelden en ik ben al lid.
   Hoe ga ik dit doen ????

   ik wil dus 59, 95 betalen voor de komende drie maanden vanaf de 1e datum dat ik weer moet betalen.

  • Dankjewel voor de weekmenu’s, ik ben nu bezig met Weight Watchers en ben daardoor in drie weken 3,5 kilo afgevallen. Mijn gewicht nu is 63 kilo en ik wil onder de 60 gaan wegen.

   De Weight Wtchers weekmenu’s bewaar ik in een aparte map.

   Warme groet

   Rianne

  • Heb het nog niets geprobeerd uit de recepten maar wel bedankt ik ga het zeker doen.
   Maar ik ben online begonnen bij weight watchers en het is vooral moeilijk in het begin al dat zoeken maar we komen er wel.grtjs

  • mijn ideale gewicht is 54 kg
   ik heb al geprobeerd gezonder te eten , herbalife, LR shakes
   het loopt telkens mis aangezien ik dit niet volhoud ik haat het elke dag zo’n shakes te moeten drinken die gewoon niet lekker zijn
   maakt eigenlijk niet echt uit ik probeer gewoon dit omdat het ook niet zo heel duur is en hopelijk dat het ook werkt en dat het beter vol te houden is zodat ik terug wat kan afslanken.

  • Ik doe het Weight Watchers programma, stel zelf mijn ontbijt etc samen en ook door recepten van WW.

   Slanke recepten zijn natuurlijk altijd welkom.

   Bedankt .

   Groetjes,

   Rianne

  • Even een vraag want was de winterse gerechten van Weight Watchers aan het uitprinten maar er ging iets mis en nu kan ik het niet terugvinden om het opnieuw uit te printen.
   Zou u het nog een keer kunnen toesturen.
   Hartelijk dank alvast,
   Jacqueline

  • Hoi Sanne
   Nog de beste wensen in het nieuwe jaar
   waar neer komt deel zeven uit van de weightwachers
   dan kan ik weer verder met het lijnen
   laat mij dat even weten
   met vriendelijke groeten van BIRGITTE

  • Hallo Sanne, eerst en vooral mijn beste voor het nieuwe jaar,
   en dat wij nog met z’n allen goed mogen afslanken :)
   nu ik richt mij aan jou voor het recepten bokje deel 3 van weight watchers dit heb ik niet gekregen
   en zou het wel heel graag hebben, het zijn leuke recepten en zorgen voor een goede afwisseling.

   Met vriendelijke groeten
   Martina

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Weight Watchers
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.