Weight Watchers WW Korting 2019

We geven 25 WW Freestyle Jaarabonnementen weg. (voorheen WeightWatchers) Je mag het abonnent zelf houden of weggeven aan een vriend of vriendin. Het Freestyle abonnement stopt automatisch na 12 maanden. Wil je kans maken op een Gratis Weight Watchers Freestyle Abonnement? Deelnemen is heel eenvoudig. Geef in maximaal 250 woorden aan waarom jij wil starten met Weight Watchers Freestyle, of aan wie, en waarom je het wil geven.

Deelnemen WW Freestyle Actie

Met WW Freestyle kun je op een gezonde manier je streefgewicht behalen en behouden.  Profiteer van deze WW Korting. Wat maakt het nieuwe WW programma zo effectief? Je leest het in deze review. Ben je op zoek naar een Kortingscode voor Weight Watchers? Je kunt nu tijdelijk starten met korting.

WW Korting 2019

Weight Watchers heeft in 2019 het nieuwe WWFreestyle programma gelanceerd. Wat kun je verwachten van het Freestyle Programma? Wij zochten het voor je uit. Tijdelijk kun je tijdelijk starten met WW Korting.

WW Freestyle, Het Nieuwe Programma

Het nieuwe WW Freestyle Programma is een nieuwe variant op de beproefde methode van Weight Watchers. In het Freestyle programma zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd als het gaat om de ProPoints. Deze heten nu dan ook SmartPoints. Er zijn meer voedingsmiddelen toegevoegd die nul SmartPoints hebben. De gedachte hierachter is dat het makkelijker wordt om de totale score aan SmartPoints bij te houden. Een andere verandering is dat een aantal voedingsmiddelen met veel vetten anders zijn gewaardeerd.

Een andere grote verandering is dat het principe van de balansdag is geïntroduceerd. Je kunt SmartPoints meenemen naar de volgende dag. Op deze manier kun je alvast in het voren een balansdag houden, bijvoorbeeld als je in het weekend een feestje hebt gepland.

Ook op het gebied van lichaamsbeweging is het Freestyle programma anders. In Weight Watchers Freestyle wordt je uitgedaagd om een vorm van lichaamsbeweging te zoeken die bij jou past. Of je dus graag gaat fietsen met je partner of wilt zwemmen met je kinderen, dat maakt niet zoveel uit. Het belangrijkste is dat je voldoende beweging krijgt op een manier die bij jou past.

Weight Watchers Freestyle geeft je de vrijheid om echt te genieten. Je moet minder tellen en boekt meer resultaat. Het moedigt je aan om de beweging te vinden die je leuk vindt en geeft je de durf om anders te denken. Met het nieuwe programma, meer dan 200 heerlijke en verzadigende ZeroPoint voedingsmiddelen, de motivatie van de community en jouw Wellness Coach heb je alles bij de hand om te slagen.

Pre-post studie van zes maanden onder 152 deelnemers, uitgevoerd door het Weight Research Lab van de University of North Carolina in Chapel Hill, Verenigde Staten. Studie gefinancierd door WW (Weight Watchers). Data met betrekking tot slaapkwaliteit en geluksgevoel zoals deze door de deelnemers werden gerapporteerd na 6 maanden WW Freestyle te hebben gevolgd, op basis van de Pittsburgh Sleep Quality Index (PSQI) en de Oxford Happiness Questionnaire.

weight watchers kortingscode

Een laatste verandering zijn de zogeheten FeelGood notities. Hierbij schrijf je dagelijks een aantal dingen op die goed gegaan zijn voor vandaag. Dit kan je motiveren om door te blijven gaan.

Afvallen lijkt zo eenvoudig. Het is toch slechts een kwestie van minder eten en meer bewegen? Maar als het écht zo makkelijk was geweest, waren er nog weinig mensen met overgewicht. Het is een stukje bewustwording en het omgooien van je levensstijl. Om jezelf hierbij te helpen, kun je je verdiepen in mindful afvallen. Door middel van bewuste aandacht, acceptatie en positiviteit zul je je beter voelen over jezelf. En mensen die goed in hun vel zitten, hebben eerder de neiging tot gezonde en verantwoorde keuzes. Zo kan het ook jou helpen bij je afvalproces.

Weight Watchers Aanbiedingen

De Weight Watchers combipas biedt meer dan alleen toegang tot de online coachingsprogramma’s van Weight Watchers. Je krijgt ook toegang tot de wekelijkse wellness workshop met een wellness coach. Deze wellness coach is een ervaren Weight Watcher; deze coach is zelf ook ooit afgevallen met behulp van Weight Watchers.

Dit is een grote meerwaarde, omdat de coach weet wat je nu moet doorstaan. Door de ervaring met het coachen van anderen weet de wellness coach ook wat de valkuilen zijn bij het afvallen.Weight Watchers Bijeenkomsten

Ook kom je bij het volgen van de trainingen in contact met andere mensen die gemotiveerd zijn om af te vallen. Dit is erg motiverend omdat je niet alleen, maar samen aan het afvallen bent. Je kunt dus ook rekenen op de steun van je groepsgenoten.

Natuurlijk is een combipas wat duurder dan alleen het volgen van het online coachingsprogramma. Er is echter voldoende wetenschappelijk bewijs dat coaching in groepen helpt bij het behalen van doelen (bron). Dit is in het bijzonder bewezen bij programma’s gericht op gewichtsverlies (bron).

Je kunt de coachingssessies bij het combipas programma volgen op tientallen verschillende plekken in Nederland. In vrijwel alle grotere plaatsen is wel een wellness coach die je kan helpen bij jouw strijd tegen overtollige kilo’s. De meeste coachingssessies vinden plaats in de avond, maar er zijn op sommige plekken ook opties om een coaching overdag te volgen.

Weight Watchers Wereldwijd

De Weight Watchers methode is door de Amerikaanse Jean Nidetch bedacht. Op een dag komt zij tot de conclusie dat afslanken veel meer is dan alleen maar minder eten. Na herhaalde, mislukte dieet-pogingen lukt het haar met de hulp van een diëtiste voor het eerst om een beduidend aantal kilo’s kwijt te raken. Zij voelt zich echter niet helemaal begrepen en heeft het gevoel dat er iets ontbreekt om in haar opzet te (blijven) slagen. Zo komt zij op het idee om samen met een paar vriendinnen iets aan hun lijn te gaan doen. Dit betekent de geboorte van het Weight Watchers concept! Het succes laat niet op zich wachten en er her en der worden groepjes opgericht in 1963 is Weight Watchers officieel een bedrijf.

Weight Watchers Nederland

In Nederland vindt de eerste cursus plaats in 1974. Momenteel worden er in Nederland elke week meer dan 400 cursussen gegeven, die door zo’n 17.000 mensen worden bijgewoond.

Weight Watchers op afstand

Later worden er door Weight Watchers extra formules uitgewerkt. In 1993 wordt de cursus per post gelanceerd, beter bekend onder de naam ‘Weight Watchers By Mail’, en sinds 2000 kan het afslankprogramma voor het eerst via een interactieve cd-rom en internet gevolgd worden.

Weight Watchers Recepten

Meer bewegen helpt je om een strakker lichaam te krijgen. Bovendien is het goed voor je gezondheid. Actief sporten is meestal niet nodig. Neem eens wat vaker de trap en doe vooral activiteiten waar je plezier aan beleeft en die makkelijk in je dagschema passen. Kies voor verantwoord broodbeleg. (bron)

Bij Weight Watchers krijg je steun van leden en ervaringsdeskundigen. Online tijdens de cursus en in de online community.

Weight Watchers Kortingscode

Ben je enthousiast en wil je graag starten met met Weight Watchers online? Gebruik dan tijdens het aanmelden de volgende kortingscode 4-16-612-18680 en profiteer direct van extra korting.

weightwatchers-kortingscode

Gevarieerd eten is gezond en brengt balans

Vitaminen, mineralen, vetten, koolhydraten en eiwitten: allemaal voedingsstoffen die elk een unieke, belangrijke functie in ons lichaam hebben.

Het weglaten van een van deze voedingsstoffen kan daarom van invloed zijn op onze gezondheid. Om dat te voorkomen is het belangrijk om gevarieerd te eten. Zo houd je plezier in het koken én het afvallen.

Oprah Winfrey en WightWatchers

500 gram groenten en fruit per dag

Misschien een open deur, maar elke dag voldoende groenten en fruit eten is van groot belang. Groenten en fruit zitten namelijk boordevol vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Die geven je een voldaan gevoel en zorgen ervoor dat je fit blijft. Weight Watchers raadt daarom aan om elke dag minimaal 300 gram groenten en 200 gram fruit te eten. (bron)

Gratis Weight Watchers Maandabonnement

Wil je kennismaken met Weight Watchers? Naast de huidige acties geven we iedere maand een voucher weg die recht geeft op 12 maanden Weight Watchers online. Helemaal gratis!

Wil je kans maken op deze prijs? Doe dan het volgende:

1. like onze facebook pagina
2. vertel ons waarom jij Weight Watchers online graag wil uitproberen

De winnaars ontvangen inloggegevens en instructies via email

Meer water, minder honger

Water is essentieel voor ons lichaam. Het voert afvalstoffen af, transporteert voedingsstoffen en regelt de lichaamstemperatuur. Niet geheel onbelangrijk: water lest de dorst én stilt de honger. Hierdoor zul je minder snel eten of naar een tussendoortje grijpen. Drink daarom minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag.

WeightWatchers Porties en Hoeveelheden

Calcium heb je nodig

Voor de vorming en het onderhoud van botten en tanden heb je calcium nodig. Daarnaast speelt calcium ook in de stofwisseling een belangrijke rol. Een tekort aan calcium kan tot botontkalking leiden. Het is dus belangrijk om voldoende calcium binnen te krijgen. Met twee tot drie porties zuivel per dag kom je al een heel eind. Het resterende deel wordt aangevuld door andere producten zoals broccoli, spinazie, asperges en boerenkool. (bron)

Weight Watchers Webshop

Via de webshop van Weight Watchers kun je verschillende plannen afsluiten en producten aanschaffen. Het voordeligst is het jaarprogramma. Hierbij betaal je €17,95 per maand voor het online programma. Je krijgt bovendien nog een maand cadeau.Weight Watchers Online Programma

Als je maar een klein beetje wilt afvallen, of als je kortdurend wat extra steun nodig hebt, dan kun je ook het zes maanden plan afsluiten. Je krijgt dan voor €19,95 zes maanden online begeleiding. Als je een gewichtsverlies nastreeft van ongeveer vijf tot zeven kilo dan is het 6 maanden plan in veel gevallen wel voldoende.

Weight Watchers Kosten

In samenwerking met Weight Watchers mogen we je een kortingsvoucher aanbieden.

Exclusief! Gebruik tijdens het aanmelden de volgende kortingscode 4-16-612-18680 en profiteer van extra korting.

Vetten: goed of slecht?

Vetten zijn van groot belang. Zo levert vet bijvoorbeeld de vetoplosbare vitaminen A, D, E en K en spelen sommige vetzuren zelfs een rol bij de aanleg van hersenweefsel. Bovendien is vet een belangrijke energiebron. De juiste vetten zijn dus essentieel voor een gezond voedingspatroon (Tip: gebruik elke dag 2 tot 3 theelepels plantaardige olie). Hieronder vertellen we je meer over de verschillende vetten en wat ze met je lichaam doen. (bron)

Verschillende Vetten

 • Volgens diverse studies hebben enkelvoudig-onverzadigde vetten een cholesterolverlagende werking en kunnen ze het risico op hart- en vaatziekten verkleinen. Deze vetten vind je onder andere in plantaardige oliën.
 • Meervoudig-onverzadigde vetten vormen de bouwstenen voor hormonen en zijn een onmisbaar bestanddeel van onze lichaamscellen. Omega-3 vetzuren zijn hiervan een voorbeeld. Het lichaam kan sommige, essentiële vetzuren niet zelf aanmaken. Deze moeten we dus halen uit plantaardige oliën zoals maïsolie, notenolie, lijnzaadolie, koolzaadolie en zonnebloemolie. We vinden ze ook in vette vissoorten, waaronder haring, sardientjes, makreel en zalm.
 • Verzadigde vetten bevatten een hoog gehalte verzadigde vetzuren. Deze verhogen het cholesterolgehalte en daarmee het risico op aderverkalking. Je vindt ze in voedingsmiddelen als vette vleeswaren, harde margarine en volvette kaas. Maar ook in koek en gebak. Neem daarom de vetarme variant van dierlijke voedingsmiddelen en gebruik harde margarine met mate. (bron)

Elke stap telt

weight watchers free stye gratis
weight watchers free stye gratis

Voldoende bewegen brengt een hoop voordelen met zich mee: Het maakt je hoofd leeg, vermindert de stress, verstevigt je spieren en helpt je bij het afvallen. En vergeet niet dat elke stapt telt, of je nu een blokje om loopt of een half uur intensief rent.
Eiwitten en koolhydraten

Koolhydraten voorzien het menselijk lichaam van energie. In het bijzonder de hersenen en spieren. Ze hebben dus invloed op hoe we presteren. Gezonde bronnen van koolhydraten zijn bijvoorbeeld volkoren brood, zilvervliesrijst en peulvruchten. Eiwitten zijn onze belangrijkste bouwstoffen. Huid, organen, spieren, haren; ze bestaan allemaal uit eiwitten. Bovendien beïnvloeden eiwitten je sportprestaties, je herstel, je spier-vet verhouding en zelfs je humeur. Voorbeelden van eiwitrijke voeding zijn mager vlees, bonen, pitten en zaden en verschillende soorten vis. (bron)

Weight Watchers aanbieding Freestyle

Het Weight Watchers Freestyle programma is een programma waarbij je zelf je voedingsmiddelen kiest op basis van de SmartPoints waarde. Dit is een waarde die toegekend wordt aan voedingsmiddelen op basis van de bestanddelen en de hoeveelheid calorieën.

Naast aandacht voor de calorieinname is er in het Weight Watchers Freestyle programma ook aandacht voor lichaamsbeweging. Uit onderzoek is gebleken dat lichaamsbeweging leidt tot betere resultaten. Het gewichtsverlies neemt tot 20% toe als je naast aanpassingen in je voedingspatroon ook meer gaat bewegen (bron).

Je kunt meedoen met het Weight Watchers Freestyle programma door de online coaching of een combipas af te nemen. Dezelfde aanbiedingen die je elders op deze pagina ziet, zijn dus ook geldig voor Freestyle. Zo kun je promotiecode 4-16-612-18680 gebruiken bij het afrekenen op de website van Weight Watchers.

Weight Watchers Groupon

Van tijd tot tijd kun je via Groupon een abonnement afsluiten op Weight Watchers. Je koopt dan tegen een lagere prijs een online abonnement of een combipas. Met deze combipas heb je ook recht op deelname aan een interactieve cursus bij jou in de buurt. Er zijn echter lang niet altijd aanbiedingen voor Weight Watchers bij Groupon. Klik hier om direct een aantrekkelijke deal te krijgen voor Weight Watchers Online of de Weight Watchers combipas.

Weight Watchers Gratis Proberenweight watchers flex review

Wellicht ben je nog niet helemaal overtuigd van het Weight Watchers programma en zou je het graag een maandje gratis willen proberen. Helaas kun je geen proefabonnement afsluiten op de online coaching. Je krijgt wel een maand gratis als je je aanmeldt voor het jaarprogramma. Gratis proberen lukt dus niet, maar je kunt op deze manier wel voordelig kennismaken met Weight Watchers.

De resultaten van andere Weight Watchers deelnemers zijn zeer de moeite waard. Er is dus genoeg bewijs om het een jaar lang te proberen.

Weight Watchers Inloggen

Er zijn meerdere mogelijkheden om het Weight Watchers programma online te volgen via inloggen. Zo kun je kiezen voor een wekelijkse cursus onder begeleiding van coaches die zelf ook succesvol afgevallen zijn met Weight Watchers. Je kunt ook online het Weight Watchers programma volgen. Wil je meteen starten? Maak dan een account aan bij Weight Watchers Online.  De eerste maand is helemaal gratis! Met Weight Watchers Online heb je toegang tot alle Online tools van Weight Watchers. Met Weight Watchers Online blijf je op koers tussen de cursussen door, heb je toegang tot alle tools inclusief de handige App voor iPhone, iPad en Android.

Wil je het toch liever zelfstandig doen? Ook dat kan bij Weight Watchers Online. Kan ook. Genoeg mogelijkheden om je excuses opzij te blazen. Klaar voor de start?

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN PROFITEER VAN KORTING!

Promotiecode weight watchers Libelle

Wellicht ben je op zoek naar de promotiecode voor Weight Watchers die een tijdje geleden in de Libelle stond. Die hebben we niet voor je; we hebben wel een andere code voor je. Gebruik mij de aanmelding promocode 4-16-612-18680 en profiteer van extra korting.

Weight Watchers 4 maanden aanbieding

Van tijd tot tijd zijn er aanbiedingen waarbij je vier maanden mee kunt doen aan het Weight Watchers online programma tegen een aantrekkelijk tarief. Je krijgt dan toegang tot het Weight Watchers Freestyle programma, een flexibel programma waarin je min of meer zelf kunt betalen wat je eet zolang je niet teveel SmartPoints binnen krijgt.

Daarnaast krijg je toegang tot de app. Hierin houd je je voeding en activiteit bij en kun je barcodes van producten scannen. Ook je gewicht houd je bij in deze app. Via de online community kun je inspiratie en steun opdoen bij andere Weight Watchers. Als laatste krijg je toegang tot meer dan 3000 gezonde recepten. Op deze manier kun je je altijd iets lekkers eten.

Wil je het toch liever zelfstandig doen? Ook dat kan bij Weight Watchers Online. Kan ook. Genoeg mogelijkheden om je excuses opzij te blazen. Klaar voor de start?

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN PROFITEER VAN KORTING!

Weight Watchers Opzeggen

Wil je stoppen met Weight Watchers? Dan kun je het programma eenvoudig opzeggen.Wil je jouw Weight Watchers abonnement opzeggen? Dit kan telefonisch via 020 700 6170 (gratis) of per e-mail. Het is belangrijk om te weten welk programma hebt aangeschaft. De beëindiging van een Digital abonnement zoals Freestyle gaat in het einde van de looptijd van het contract.

Weight Watchers Online Combi Pas Opzeggen

Je kunt je Combi Pas opzeggen minimaal 10 dagen voor de vervaldatum die vermeld staat op de Combi Pas. Let op, als je te laat opzegt zal de betaling voor de volgende maand al zijn doorgevoerd, en zal je je volgende geldige Combi Pas nog ontvangen. De opzegging zal dan pas ingaan vanaf de vervaldatum aangegeven op de volgende Combi Pas die je ontvangt. Je kunt altijd gebruik blijven maken van de Weight Watchers online omgeving en de Wellness Workshop blijven bijwonen tot de vervaldatum.

Weight Watchers Tussentijds Opzeggen

Afhankelijk van de duur van het abonnement kan je ook dit abonnement dit opzeggen. Wanneer je opzegt, zal je abonnement altijd aan het einde van de betaalmaand worden stopgezet en nooit in de midden van een maand. Heb je een abonnement afgesloten voor een bepaalde periode, dan kan je pas opzeggen aan het einde van deze periode.

Mocht je vragen hebben over dit artikel? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina.

RECENSIEOVERZICHT
Weight Watchers
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

189 Reacties

 1. Omdat ik al 8 jaar vrijgezel ben. Ik zit nu weer lekker in mijn vel. Met de kinderen gaat het ook goed. Ik wil graag dat 2020 mijn jaar gaat worden!!!!!! Maaaar dan moeten er wel 10-15 kilo vanaf wil dat een beetje een gezond nieuw jaar worden… 💪👍 Ik weet echter niet hoe 🤔

 2. Ik zou een erg graag weer op gewicht willen komen met WW. Als alleenstaande moeder van 3 pubers, en mantelzorger van m’n dementerende vader, zit ik al een tijd in een stressvolle periode, ik ben een emotie eter, en daardoor weer te veel kilo’s aangekomen.
  Ik kom door dit alles niet aan mezelf toe, en kan ik een steuntje in de rug, goed gebruiken.

 3. Ik zou graag een abonnement winnen om samen met onze dochter van bijna 15 te kunnen doen. Ik ben zelf sinds 2011 ruim 15 kilo afgevallen met WW en ben op dit gewicht gebleven. Sindsdien voel ik me zoveel beter in mijn vel en heb ik minder gezondheidsklachten- voor mij werkt WW :-) Toch zou ik graag nog steeds die laatste 5-7 kilo kwijt willen en ook onze oudste dochter zou dit aantal kilo’s kwijt willen worden. Ze vindt het echter lastig om vol te houden en dit programma zou haar /ons meer en de nieuwste informatie kunnen geven over ww en een gezonde leeftstijl. Ik zou haar dit ook graag mee willen geven voor de toekomst. Daarnaast biedt het ons de extra stimulans om vol te kunnen houden :-) !

 4. Er moeten de nodige kilo’s af.
  Ik heb inmiddels 5 stents en heb al een hartinfarct gehad en ben nog maar 48.
  Extra hulp en ondersteuning kan ik wel gebruiken om op een gezondere manier af te vallen.
  Dietist heb ik al geprobeert.
  Graag kom ik in aanmerking voor deze actie.

 5. Voor mij is het heel belangrijk om af te vallen. Ik heb veel overgewicht. Moet zeker 50 kilo afvallen en beweeg inmiddels ook slecht. Ik hoop zo een goede start te kunnen maken en wat positiever in het leven te kunnen staan.

 6. Ik zou heel graag het abonnement willen winnen. Heb al meerdere diëten gevolgd, maar heb echt ook een coach nodig.. Heb last van emotie-eten en wil graag begeleiding hierin..

 7. Ik durf niet meer op de weegschaal staan. Laatste keer was het 99,9. ik weet dat er nu al 3 cijfers op staan. Onlangs kledij gekocht en kwam tot de vaststelling dat ik al maat 54 had. Zucht !! Heb allerlei crashdieten gevolgd, zonder resultaat; ah wel ja, nadien nog meer. Ik voel niet meer wat voor pijnen ik heb, van míjn artritis of is het een gevolg van de zwaarlijvigheid. Zeer frustrerend.

 8. Graag een poging tot succes! Ontzien in alle diëten die ik heb geprobeerd is al zwaar en heeft nooit tot succes geleid. Ik hoop daar inzichtelijk te krijgen wat ik eet, wel af te vallen zonder dat je echt moet ontzien qua voedingsmiddelen, alles kan je eten, maar met mate

 9. het gaat heerlijk gewedig,maar ik ben alleenstaand en dus vind ik het duur,dus ik wacht op een nieuwe mooie aanbieding,maar devcomplimenten voor jullie,lieve grt petra

 10. Ik ben nadat er 2x borstkanker bij mij geconstateerd was en ik preventief mijn eierstokken moest laten verwijderen toch wel aangekomen.Ik ben niet overdreven dik maar wil wel graag wat afvallen maar ook graag op gewicht blijven daarna.
  Ik wil daarnaast een manier vinden om lekker te eten ,maar toch niet zwaarder te worden.Ik vind het heel fijn dat er een (gratis )mogelijkheid is om aan jullie programma mee te doen.Dus ik zou het heel fijn vinden als ik hiervoor in aanmerking zou kunnen komen.

 11. Ik heb via LoveHealth deelgenomen aan het WW programma en ben 17 kg afgevallen met het tellen van Points. Als ik dat kon, kon ik ook stoppen met roken vond ik. Puur op karakter, dus zonder hulpmiddeltjes, ben ik toen inderdaad gestopt met roken. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Hartelijk dank voor deze kans. Ik kan WW iedereen aanraden!

 12. Doordat ik veel dik makende medicijnen heb gekregen om mijn zeldzame hersenontsteking onder controle te krijgen in 2018 én door het onverwacht overlijden van mijn 17-jarige zoon in 2017, ben ik 15 kilo zwaarder geworden. Op de één of andere manier krijg ik het er op mijn manier niet af op het moment. Heel graag zou ik daarom in aanmerking willen komen voor jullie actie..

 13. Nou dit zou voor mij de 1e keer zijn om een dieet uit te proberen. Heb er eigenlijk nooit in geloof maar door te lezen en oriënteren lijkt me de ww iets wat bij mij past.
  En als het lukt dan ben ik heel blij en zal het gaan promoten.

 14. Ik heb mn abonnement omdat mijn kortings maanden waren afgelopen. Ik vind het te duur zonder korting. Ik ben nog niet opgewicht en het ging zo goed met de app. Als ik weer gebruik kan maken van een 40% actie zou ik het zoweer doen. Zodat ik de laatste kilootjes en het stabiliseren nog onder beleiding kan doe. Ben ik geen jaren meer zo goed afgevallen en wil niet meer terug

 15. In de familie zijn er al een paar veel afgevallen door ww en zijn super enthousiast. Ik heb al veel geprobeerd maar na een paar weken lukt het niet meer en kom ik weer aan. Ik zou het heel gaaf en fijn vinden om aan ww te beginnen

 16. Graag zou ik kans maken op deze actie, WW is de enige manier om op de route te blijven die ik aan gegaan ben ruim een jaar geleden en wat ik, ook tijdens mijn burn out nog vol kon houden, graag wil ik deze weg blijven bewandelen zodat ik mijn streef gewicht kan behalen.

 17. Ik zou heel graag gebruik willen maken van de actie. Ik vind dat ik zelf 30 kilo moet afvallen, ben begonnen en heb al veel geprobeerd. Maar ik verdrink echt in de lifestyles en diëten. Ik weet het gewoon niet meer en zou zooo graag weer op mijn oude gewicht komen. Ik ben nu 22 jaar en wil er echt iets aan doen!

 18. Wens te vermageren op een gezonde wijze. Heb gewrichts problemen een te hoge suiker en cholesterol spiegel.

 19. De beste manier om af te vallen is door je continu bewust.te zijn can wat je wel of niet eet/drinkt EN waarom.
  WW helpt je hier super goed bij, door de handige app, de bijeenkomsten en door het contact met ww leden door het hele land. Elkaar helpen en ondersteunen waar het nodig is.

  Sinds 3 september 2018 ben ik zelf bezig met WW en met geweldig resultaat: -36 kg!!
  Helaas loopt mijn abonnement nu af en moet ik de beslissing te nemen te stoppen ivm de voor mij te hoge kosten. Een goed bmi heb ik echter nog niet. Ook zonder WW ga ik door om er nog 10 kg af te krijgen.
  Daarom gu ik mijzelf 1 van de 25 WW abonnementen die jullie weggeven. Want ik weet zeker dat ik het dan zeker ga halen.

 20. Het nieuwe WW Freestyle programma heeft mij enorm geholpen. Dankzij deze website ben ik 5 januari gestart en inmiddels al 12 kilo afgevallen, zonder honger en met heerlijke recepten. Ik kan WW Freestyle iedereen aanraden!

 21. Ik was 30 kilo afgevallen door heel strikt te lijnen ‘smorgens enkel yoghourt, ’s middags enkel soep en ’s avonds een kleine warme maaltijd. Nu ik hier mee gestopt ben komen de kilo’s er langzaam weer bij. Voor die laatste 15 à 20 kilo zou ik dit nu op een verantwoorde en gezonde manier willlen doen, want het spartaanse dieet dat ik volgde ga ik zeker niet gezond noemen.

 22. Ik zou graag een abonnement winnen omdat ik gisteren op de weegschaal ging staan en me helemaal te pletter schrok. Ik heb meteen tegen mijn vriend gezegd dat er nu wat moet veranderen en hoop dat WW daarbij kan helpen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in