365 Koolhydraatarme Recepten

Afvallen in 2021

Onlangs schreef Columniste Elisabeth van der Ark al een column over Koolhydraatarme recepten. Mede door het dr. Frank Dieet worden we ons steeds meer bewust van het verband tussen Koolhydraten en overgewicht. Tijd voor een aantal kookboek boordevol koolhydraatarme recepten,  Nicola Graimes heeft er twee geschreven.

365 Koolhydraatarme Gerechten

Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die graag wil afvallen of een gezond gewicht wil behouden door minder koolhydraten te eten. Als u denkt dat een voedingspatroon met weinig koolhydraten inhoudt dat u grote hoeveelheden ongezond vet voedsel kunt eten, dan vergist u zich!

365 koolhydraatarme recepten

365 koolhydraatarme
gerechten Nicola Graimes
Kijk op Koolhydraten

Kijk op Koolhydraten
Nicoline Duinker-Joustra

Het gaar erom dat u de juiste soort koolhydraten eet, met goede bronnen van eiwitten en vet erbij. Een overdaad aan bewerkte voedingsmiddelen kan leiden tot overmatige insulineproductie en sterke schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Hierdoor krijgt u last van pieken en dalen in uw energiepeil, trek in zoetigheid en een knagend hongergevoel. Als u zich richt op koolhydraten uit onbewerkte voedingsmiddelen en deze in de juiste hoeveelheden eet, houdt u uw bloedsuikerspiegel stabiel, heeft u veel meer energie en krijgt u minder snel honger. Dit zijn allemaal essentiële factoren om met succes gewicht te verliezen en slank te blijven. Dit boek biedt u 365 heerlijke, trendy recepten en een verantwoorde leidraad om elke dag van het jaar koolhydraatarm te eten.

Eiwitten en Koolhydraten

Je hebt ongetwijfeld al verschillende dingen over een eitwitrijk en koolhydraatarm dieet gehoord. Sommige mensen gebruiken een eiwitrijk en koolhydraatarm dieet om veel af te vallen. Anderen weten met dit dieet verschillende klachten zoals buikpijn, darm- en/of bloedsuikerspiegel problemen te stabiliseren zonder medicijnen of supplementen te slikken.

Maar hoe werkt dit dieet precies? Wat mag je wel en niet eten? En hoe zorgt dit dieet ervoor dat je gemakkelijker het gewicht eraf weet te houden? En waarom is zoveel informatie die je krijgt over het koolhydraatarm dieet tegenstrijdig? Er is een heldere verklaring voor dit alles. Lees er alles over in dit artikel.

101 Koolhydraatarme Recepten *

101 heerlijke en voedzame recepten in een fantastische waaier met handige afwasbare kaarten. Spannende, moderne recepten die gebruikmaken van een keur aan verse en gezonde ingrediënten. In praktische, gebruiksvriendelijke categorieën: ontbijt en brunch, soep, snacks en lichte maaltijden, hoofdmaaltijden, desserts. Onmisbare recepten voor een koolhydraatarm dieet

bron *: bol·com