Kookboek voor mensen met voedselallergie

Een voedselallergie is vervelend. Toch kun je heerlijk koken en eten met een voedselallergie. Dit boek is het bewijs dat je ondanks een allergie toch heel lekker en gevarieerd kunt koken met andere ingrediënten

Met handige tips en trucs om te koken zonder melk, gluten, eieren, soja, arachide enzovoort.

Een broodnodig boek gezien het grote aantal mensen met een allergie

Mensen met een voedingsallergie hebben het niet gemakelijk. Het is vervelend niet te kunnen eten wat je wilt. Traditionele recepten moeten telkens worden aangepast, je kookt best zelf en koopt geen kant en klare maaltijden. Onder deze omstandigheden een gevarieerd menu maken is geen lachertje.

Dit boek is gemaakt door en bestemd voor mensen met een voedingsallergie.

Uit hun ervaring hebben allergiepatiënten en ouders van kinderen met een voedingsallergie hun recepten gebundeld om hiermee anderen te inspireren. De recepten werden getest en nagelezen door professionelen. Dankzij de ervaring van anderen kan je je manier van koken aanpassen aan allergiepatiënten, kan je plezier beleven aan eten en kinderen verwennen met hun lievelingsgerechten.

Bestel dit boek bij bol·com

Kookboek voor mensen met voedselallergie
Kookboek voor mensen met voedselallergie

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.