Komkommer in plaats van chips

Start met KetoX

Komkommer is een gezond alternatief voor snacks en snoep. Om gezonde voeding extra aantrekkelijk te maken presenteert Komosa deze week een nieuwe verpakking onder de naam Ev’ryDay. Komosa, Nederlands grootste telersvereniging van komkommertelers, werkt samen met reclamebureau Imagro uit Ottersum.

Met frisse foto’s van komkommers afgebeeld met een jong gezin worden diverse gebruiksmomenten en consumptievarianten van komkommers gecommuniceerd. De afbeelding waarop kinderen samen met hun ouders de komkommers bereiden versterkt het beeld van een gezonde voedselcomponent. Bovendien wordt de belevingswaarde vergroot door het tonen van verschillende gebruiksmogelijkheden van komkommers.

bron: Komosa

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.