Koekje erbij?

Start met KetoX

Afvallen is op zich al niet zo makkelijk. Maar zorg ervoor dat je geen chips in huis hebt voor je begint met je afslankpoging want een van de grootste verleiders bij het afvallen is het eten van chips voor de televisie. Maar ook koekjes, borrelnooitjes en alcoholische drankjes zijn vaak funest voor diegene die op dieet zijn gegaan.

Dit blijkt uit onderzoek van MSN.nl onder 38.000 respondenten. Verder blijkt dat veel Nederlanders tijdens de feestdagen kilo’s zijn aangekomen. Veel meer dan de bedoeling was. Hier willen ze het liefst in januari weer vanaf.

82 % van de ondervraagden is niet tevreden over haar of zijn gewicht. 16,7 procent wil in 2008 10 kilo kwijt, 16,5 procent 5 kilo en 11 procent geeft aan meer dan 20 kilo te willen verliezen in het nieuwe jaar.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.