Start met KetoX

tips tegen ongewenste vervolgzendingen en abonnementen en incasso’s

Gratis proefpakket en ongewenste vervolgzendingen tegen betaling zijn een ergernis van veel mensen. Het valt op dat met name afslankproducten veel gebruikt worden voor deze louche praktijken. De reacties op het klachtenforum zeggen genoeg. Ook organisaties als de ConsuWijzer en de Autoriteit Consument & Markt (ACM) waarschuwen inmiddels voor gratis proefpakket en vervolgzendingen tegen betaling.

Ervaringen en Tips

Heb je ervaring met een gratis proefpakket of ongewenste vervolgzending? Vul dan het reactieformulier in. Ook als je vragen of tips hebt dan kun je het reactieformulier gebruiken. Heb je een klacht? Bezoek dan het klachtenforum zodat we de klachten kunnen bundelen.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gratis Proefzending

Het lijkt onschuldig, een proefzending, helemaal gratis. Soms betaal je alleen de verzendkosten van een paar euro. Allemaal vrijblijvend… zo lijkt het althans… Na de proefzending blijkt je ineens vast te zitten aan een abonnement en de vervolgzendingen blijven met enige regelmaat binnenkomen. En niet alleen vervolgzendingen, maar ook rekeningen rekeningen vallen met dezelfde regelmaat op de deurmat. Niet betalen lijkt geen optie want na een vriendelijk verzoek komt de stroom van brieven van incassobureaus op gang. Niet of te laat betalen zorgt voor boetes en incassokosten. Zelfs een oproep voor de rechtbank behoort tot de mogelijkheden.

De bovenstaande situatie is een steeds groter wordend probleem. ConsuWijzer geeft praktisch advies van over de rechten als consument. In 2013 heeft deze organisatie twee keer zoveel meldingen ontvangen als in 2012 over proefzendingen, ongewenste vervolgzendingen en incasso’s. Het gevaar zit er volgens ConsuWijzer in dat Consumenten denken soms zelf iets fout gedaan te hebben, bijvoorbeeld omdat ze niet alle kleine lettertjes hebben gelezen. Ze betalen onder druk van agressieve incassobureaus.

Deel jouw klacht

Ben jij slachtoffer van een ongewenste vervolgzending of zit je ‘vast’ aan een abonnement of incasso? Deel dan jouw ervaring op het klachtenforum zodat we de klachten kunnen bundelen.

Op dit moment zijn dit de meest besproken producten: