Lisette Zwiggelaar Biografie en Recepten

Afvallen in 2021

Mijn naam is Lisette en ik maak elke week een gezond en lekker recept voor vetvrij.com waarbij de ingrediënten maximaal €1,50 kosten. Ik gebruik graag mooie, pure ingrediënten, dus geen pakjes en zakjes. En als het even kan, zelfs biologisch. Echt een uitdaging voor dat lage bedrag! Waarom? Omdat ik van koken hou, graag gezond en lekker eet maar hier niet teveel voor wil uitgeven als het niet hoeft.

lisette

Koken

Koken is een passie van me en ik vind het erg belangrijk om gezond te leven. Veel mensen weten niet dat gezonde voeding een groot effect heeft op je gezondheid. Ik kies de ingrediënten van mijn recepten met veel zorg en ben in de loop der jaren erg creatief geworden in de keuken.  Veel van mijn recepten bevatten geen vlees, dit wil echter niet zeggen dat ze saai of smaakloos zijn. Integendeel, wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke quiche met spinazie, cashewnoten, feta en zongedroogde tomaat?

Recepten

In de onderstaande lijst kun je de recepten vinden die ik voor vetvrij.com heb geschreven. Kies een recepten uit de onderstaande lijst en zet vanavond nog een lekkere, verantwoorde, gezonde en betaalbare maaltijd op tafel.

Tijd en Geld

Als je fulltime werkt, of een druk gezinsleven hebt dan is de kans groot dat je geen tijd of zin hebt om lang in de keuken te staan. Een snelle hap, zoals een pizza ligt dan voor de hand. Het is voor mij een uitdaging geworden om binnen 15 minuten een lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel te zetten. Met mijn recepten lever ik het bewijs dat lekker en gezond koken en eten niet duur hoeft te zijn.

Uitdaging

Voor mij is dan ook de ultieme uitdaging om én gezond, én lekker, én goedkoop én snel te koken. Natuurlijk zal niet elk gerecht aan alle punten kunnen voldoen, hoewel gezond, goedkoop en lekker toch een minimum vereiste zijn voor deze site. Ook zal ik het hebben over het veranderen van gewoontes, wat erg image001 belangrijk is voor mij om gezond te leven, dus ik denk ook voor jou. Graag hoor ik van je! Wie ben je, hoe denk jij over gezond eten en wat zou je graag willen leren?

Kiwi&zo

Ik werk voor de website Kiwi&zo waar ik ook recepten voor maak en artikelen over gezond en goedkoop eten schrijf. Neem hier vooral een kijkje voor nog veel meer inspiratie!

Lisette Zwiggelaar

Healy Reviews en Ervaringen

De laatste tijd is er veel publiciteit rondom de Healy. Dit is een apparaatje dat kleine stroompjes in een bepaalde frequentie door je lichaam...

Supp24 Fatburner Review en Ervaringen

Fatburners zijn allerlei soorten en maten, maar meestal moet je zelf een poeder mixen of capsules innemen. De Supp24 Fatburner is anders. Het is...

Supp24 skin Collagen Review en Ervaringen

Collageen is een van de belangrijkste bestanddelen van onze huid. Helaas neemt de hoeveelheid collageen in ons lichaam langzaam af. Gelukkig zijn er supplementen...

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in