Kiwi-Slank

Afvallen in 2021

De Kiwi en Nieuw Zeeland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De inwoners van Nieuw Zeeland worden ook wel Kiwi’s genoemd. Toch bedoelen de Nieuw Zeelanders niet de eivormige groene of gele vruchten maar een vogel met de naam Kiwi. Feit is wel dat Kiwi fruit een belangrijk exportproduct van Nieuw Zeeland is. Geen wonder dat de afslankpillen Kiwi-Slank van Slank-Kiwi ook uit Nieuws Zeeland komen.  Kiwi blijkt namelijk niet alleen een gezond en lekker stukje fruit, maar ook een machtig wapen tegen overbodige kilo’s. Een kiwi zit van nature  boordevol vitamine C, aminozuren, vezels en vele andere belangrijke bouwstoffen. De kiwi is een Nieuw-Zeelandse specialiteit en het is juist daar, dat men erin is geslaagd om uit de kiwi een extract te isoleren met een zesvoudige werking tegen overgewicht.

Wat is Kiwi Slank

In een capsule zouden 40 verse kiwi’s zitten, nooit meer uitlepelen dus! Het enige dat je volgens de importeur moet doen om af te vallen is 3 maal daags 2 capsules te slikken. een verpakking van 90 capsules kost ongeveer 25 euro, een snelle rekensom leert dat je na 10 dagen een nieuw potje moet kopen.

Kiwi Slank Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Kiwi Slank zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Kiwi Slank graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Eigenschappen van Slank-Kiwi Afslank capsules *

1. Darmreinigend: Een goede stoelgang is essentieel bij ieder dieet. De kiwi bevat een grote concentratie van niet-fermenteerbare voedingsvezels. Ze vergroten het volume van de darminhoud. Dit bevordert de beweeglijkheid van de darm en daarmee een vlotte stoelgang.

2. Vetverbranding en Energie: De kiwivrucht zit boordevol aminozuren, waaronder L-Lysine en Dl-methionine. Deze 2 essentiële aminozuren worden in het lichaam omgezet tot Carnitine, wat op zijn beurt de vetverbranding stimuleert. De hoeveelheid Carnitine in ons lichaam bereikt zijn piek om en nabij het 20ste levensjaar om daarna geleidelijk af te nemen. Daarom kan de kiwi een enorme bijdrage leveren in de strijd tegen de kilo’s.

3. Vetfilter: De fermenteerbare vezels – rijkelijk aanwezig in de kiwi – zorgen ervoor, dat het vet gedeeltelijk aan de voeding wordt onttrokken, nog voor het de kans krijgt om door het lichaam te worden opgenomen. Het lichaam wordt hierdoor extra geactiveerd om de vetreserves aan te spreken.

4. Vochtafdrijvend: Het lichaam kan de vetreserves pas optimaal aanspreken als de vochthuishouding in evenwicht is. Meestal is dit niet het geval. De werkstoffen van de Nieuw-Zeelandse kiwi zorgen snel voor een juiste vochtbalans.

5. Eetlust remmer: Het grasgroene vruchtvlees van de Nieuw-Zeelandse kiwi heeft een eetlustremmende werking. Dit verschijnsel is vele malen bevestigd door mensen die gegeten hadden van de vrucht. Niet alleen hun dorst werd gelest, maar het hongergevoel verminderde ook sterk.

6. Zoetigheid: Tot +/- 30% aan suikers wat in onze voeding zit wordt hieruit gefilterd, met als resultaat dat er een stabiele bloedsuikerspiegel ontstaat. De behoefte aan zoetigheid en tussendoortjes vermindert sterk.

Actinidia Chinensis

Met name in de Nieuw Zeelandse Kiwisoort Actinidia Chinensis werden afslankende werkstoffen gevonden. De belangrijkste ontdekking was dat de werkstoffen in een bepaalde verhouding met elkaar worden gemengd en een product ontstond met een prima werking tegen overgewicht.

Ervaringen met Slank-Kiwi

Vooral in Honk Kong is Slank-Kiwi enorm populair, we zijn benieuwd of in Nederland en Vlaanderen ook al mensen zijn die ervaring hebben met dit product. Deel hier jouw ervaring of lees hier de ervaringen.

Bron  *: kiwi-slank