Kineslim Resultaten

Afvallen in 2021

Vanmorgen stond er een Kineslim pakket op mijn buro met daarbij een lijst met behaalde resultaten van een aantal proefpersonen. Ik moet toegeven dat de getallen er indrukwekkend uitzagen. Het product deel me denken aan de maaltijdvervangers van Weightcare. Het foldertje dat in het pakket zat gaf me de volgende informatie.

Kineslim Proteïnedieetkineslim

Kineslim bestaat uit een proteïnerijk voedingsprogramma. Een uitgebreid assortiment van proteïnesupplementen  in combinatie met een professioneel programma helpen je om overgewicht te verliezen. Tevens worden koolhydraten en vetstoffen beperkt. Tot slot wordt de inname van proteïnen verhoogd. Door het toevoegen van  proteïnen via de voeding krijgen onze spieren aminozuren.

Wat kost Kineslim?

Kineslim is een goed betaalbaar eiwitdieet. De producten zijn verkrijgbaar voor nog geen vijf euro per verpakking. Voor het complete overzicht bezoek je de Kineslim webshop.

Ervaringen met Kineslim

Heb je ervaring met Kineslim? Laat dan een reactie achter of stel een vraag. Je kunt ook de ervaringen lezen van andere bezoekers

5 Daagse Startkuur

Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken een start of een nieuw begin te maken met een proteinedieet is er een 5 daagse startkuur van KINESLIM beschikbaar. Dit FAST 5 days startpakket van Kineslim is één compleet pakket met proteïnerijke maaltijdbasisen en snacks voor 5 dagen om snel een begin te maken met afvallen.

Gebruik Kineslim

Er zijn verschillende Kineslim pakketten beschikbaar

 • FAST 5 days: snel & krachtig in slechts 5 dagen
 • LIGHT 1:  pakket van 7 dagen
 • PRO 3 weeks: grondig & duurzaaml 3 weken-programma

Deze pakketten bevatten alle producten voor een kuur van 5 dagen, 7 dagen of 3 weken en zijn voorzien van een duidelijk voedingsschema.

Producten

Daarnaast zijn alle producten afzonderlijk verkrijgbaar om op die manier een eigen dieet samen te stellen. Hier volgt een lijst van de producten die op dit moment verkrijgbaar zijn, of bekijk alle kineslim producten.

 • Hot chocolate
 • Cappuccino
 • Crème vanille
 • Havermout appel-kaneel
 • Omelet fijne kruiden
 • Omelet bacon
 • Kippencrème
 • Tomatencrème
 • Groentencrème
 • Bosvruchtenyoghurt
 • Chocolademousse
 • Karamelflan
 • Pannenkoeken
 • Reep chocolade
 • Reep karamel
 • Reep kokos & banaan
 • Reep nougat 
 • Reep vanille

Voordelen van Kineslim

 • Eenvoudig in gebruik
 • Gevarieerd
 • Toegevoegde Vitaminen & Mineralen

Nadelen van Kineslim

 • Kostenplaatje
 • Afwijkend eetpatroon

Vragen en Ervaringen

Heb je ervaring met Kineslim? Laat dan een reactie achter of stel een vraag. Je kunt ook de ervaringen lezen van andere bezoekers.

44 Reacties

 1. Dag Allemaal,
  Ik heb al veel smaken geprobeerd en gezocht n een juiste balans betreffende kineslim en gewone voeding(zo weinig mogelijk koolhydraten). Ik heb zeer goede resultaten die perfect vol te houden zijn zo voor maximum een 10 tal weken. (24 kg verlies als je ook wat sport of intensieve arbeid in de mix gooit).
  Ik neem enkel de milkshake chocolate poeder en voor onderweg als een shake meenemen te moeilijk is een chocolade barre.
  Begin je dag met een shake met 25 cl natuur soyadrink(zonder suiker dus) en voeg hier een goeie koffie lepel chia zaad/lijnzaad mix toe.
  3u later warme maaltijd m vlees of vis of vegi zonder koolhydraten (geen pasta, aardappelen, rijst…. Enz) Koude schotel met ei en veel groenten mag ook.
  3u later eet je een portie fruit! (geen banaan of druiven…..) wel appel, sinaasappel, ananas, kiwi, bessen…… Dit is super belangrijk. Je hebt de vitaminen nodig anders krijg je concentratie stoornissen en geheugen problemen na een tijd. Maximaal 2 stukken per dag. Mijn ervaring is dat het je met deze extra koolhydraten toch nog in ketose houd 👍😉. 3 u verder nog een shake en niet vergeten om massa’s mineraal (plat) water te drinken om je nieren te ontlasten. Heel belangrijk. Je zal ook veel meer dorst hebben met dit dieet. Indien nodig als je trek (geen honger gevoel normaal) hebt mag je nog 1 kineslim produkt nemen, maar ik kan zonder.
  Je kan ook af en toe 1 kineslim produkt vervangen door wat magere yoghurt met blauwe bessen, ananas eten s’morgens om wat af te wisselen. Ook mag je magere groentesoep eten als je zin hebt met evt wat balletjes v kipngehakt.
  Deze methode werkt en kan je lang volhouden met een minimum aan kineslim Produkten.
  De eerste 7 dagen als je trouw aan het schema blijft val je tss de 2 en de 4 kg af….. Hou vol. Zoek steun bij elkaar en je komt er! Nadien als je 10 weken maximaal hebt doorgebeten moet je rustig opbouwen met je koolhydraten. 3dagen 2 sneetjes brood, mager beleg en 1 kineslim produkt laten vallen….. Volgende 3 dagen 1 kleine aardappel of beetje groffe rijst bij je hoofdmaaltijd. 3 dagen later kan je volledig overschakelen op gewone gezonde voeding.
  Blijf aandacht hebben dat je niet overdrijft met koolhydraten en suiker. Dit triggert namelijk je zin in ‘verkeerde’ voeding. Ook belangrijk tijdens je dieet best geen alcohol en maximum 2 tassen koffie.
  Water en vruchtenthee is key!
  Nadien is het belangrijk voor jezelf een bovengrens te stellen van je lichaamsgewicht. Als je die bereikt kan je onmiddellijk 1 weekje kineslim oppakken en jezelf zo wapenen tegen nieuw overgewicht.
  Veel succes allemaal, even tanden erin en dan kan je perfect je nieuwe lichaamsgewicht blijven behouden. Beter om dan ook vanaf nu geen industriële suikers meer of zoveel mogelijk beperken. En minder koolhydraten is altijd beter voor je. Je gaat je smaakgevoel en algemeen energiepeil naar boven voelen toenemen. En dan die eerste keer terug kunnen proeven van ‘echte’ voeding…… Wat een beloning.
  Veel Succes Allemaal

 2. Hallo, ik ga maandag beginnen met een 10 dagen kuur.
  Vandaag is het pakket toegekomen en ik heb alles eens bekeken en ik vind het wel allemaal duidelijk uitgelegd. Je mag nog groenten erbij eten, ook koffie drinken, soep enzo dus ik vind dat best wel te doen. Ben heel benieuwd naar het resultaat.

 3. Hallo,
  Ik beginnvanaf morgen aan mijn dieet en ben wel enorm benieuwd naar het resultaat… Zou graag toch zo’n 4 kilokes willen afvallen…

  Maar weet niet of dit wel mogelijk is met dit 5 days fast dieet in een week?

  Hoeveel zijn jullie al afgevallen in een week

  Groetjesxxxx

 4. Ik ga starten met Kineslim maar ik vroeg mij af waarom er over het hele programma nergens fruit vermeld staat?
  Wel een melkproduct als tussendoortje, maar geen fruit. Fruit is toch gezond en zouden we zelfs 3 stukken per dag moeten eten.
  Waarom wordt fruit weg gelaten uit de eetschema’s ? Zou ik dan niet afvallen als ik dagelijks het schema stipt volg maae dan als tussendoortje fruit eet, bv samen met wat yochurt ?

  Groetjes

  • Ik zou dat niet doen, haha, dan doe je bewust je dieet mislukken. Volg nu toch gewoon de regels. In fruit zit suiker, in groenten veel minder.

 5. ik ben deze morgen gestart met de 5 dagen kuur en heb alles gedaan hoe het moest. Heb de hele dag geen verzadigd gevoel gehad en nu is het amper 20u en ik rammel van de honger.De cappucino creme is afschuwelijk (lust geen melk in mijn koffie) Ga dit nog even proberen vol te houden maar hoop dat de week snel om is.

  • Hey
   Misschien wat meer groenten eten, er staat toch ‘à volonte’ dus misschien helpt het wel om veel groenten te eten tot je voldaan bent? En veel water drinken helpt naar het schijnt ook.
   Zie wel dat je dit berichtje in april hebt geplaatst, hebben de shakes goed geholpen?

 6. Ik ben vandaag begonnen met het tiendaagse programma.
  Er worden een aantal zaken voorgesteld te eten, waaronder de shakes en zo een reep.
  Maar wat met de groenten die “à volonte” beschreven staan? Geldt dat ook voor de eerste dagen? of is het dan strikt wat er op het plan staat en helemaal niets anders?

 7. Ik ben aan mijn 2e dag van mijn 5-dagen kuur bezig. Moet zeggen, alles behalve smaak :( Geur ook niet echt aangenaam. De snackrepen vallen zo zwaar dat je een glas of 3 water moeten drinken om ze verteerd te krijgen. Tijdje na avondeten terug honger niettegenstaande ik een heel bord groenten op heb. Wel al beetje gewicht verlopen, dus we houden vol, maar kijk niet echt uit naar mijn volgende maaltijd.
  Is er nog iemand die zoveel last heeft van hoofdpijn?

 8. Ik ben sinds deze week begonnen met het Kineslim dieet. ’s Morgens een shake en tussen de middag een reep. Ik heb de Cappucino shake geproefd en de Bananen shake. Verschrikkelijk, wat zijn die vies. De bananen shake heeft een hele chemische nasmaak, die ik nu na 4 uur nog proef. De repen zijn wel lekker, maar je krijgt er geen vol gevoel van, zoals met de Weightcare maaltijdrepen.
  Heeft iemand een tip om de shake lekkerder te laten smaken.
  Ik ben hiermee begonnen omdat in Weightcare teveel suiker zit. Groetjes.

 9. Ik ben nu 2 dagen bezig met het strenge schema. Het valt best mee. Heb geen honger, maar vecht wel tegen de “goesting”
  Wat ik mij afvraag ? Mag je zoetstoffen gebruiken ?

 10. Hallo
  ben nu zo’n 3 weken bezig en ben 5kg kwijt
  moet wel zeggen dat ik mij niet strikt aan de regeltjes hou heb een drukke agenda en kan niet steeds mijn maaltijden klaarmaken

  moet wel zeggen dat ik een goed evenwicht heb gevonden met s’morgens een hot chocolate met een yoghurt heb tussendoor geen tijd en s ‘middags een slaatje met een base als het past maar heb steeds minder trek kont dus goed uit en om 16 na werk een snack

  ook las ik 1 dag per week in zonder dieet in het weekend maar werkt perfect voor mij
  nog veel succes bij mij nog een 5tal kilotjes

 11. Ben nu een week bezig. Was begonnen met Fast 5 days, is goed te doen, wou overschakelen op de 3 weken kuur, maar dit is niet volledig haalbaar. Is namelijk veel te veel voor mij. ’s morgens een shake, fruit en melkproduct krijg ik echt niet binnen en ’s avonds moet er natuurlijk ook gekookt worden voor het ganse gezin. wat ik dan doe is gewoon ’s morgens en ’s middags een base met groentjes, in de voormiddag een melkproduct of stuk fruit, in de namiddag een reep en ’s avonds kook ik heel gezond en eet ik mijn vlees/vis/eieren en groenten. Misschien dat ik binnenkort dan soms eens een pasta’tje of aardappeltje mee ga eten, maar heb er tot hiertoe nog geen behoeft aan.
  Hopelijk kan ik het zo lang volhouden en geraak ik verlost van enkele kilo’s. Er is al 1 kilo af, nog een 4-tal te gaan.

  • Zit vandaag aan mijn tweede dag. Er is sinds gisteren 1 kilo af. Ben jij op 1 week tijd 1 kilo kwijt geraakt? Ik had hogere verwachtingen in het algemeen omdat zr in de winkel zeiden dat je er best snel van afvalt. Ik heb vandaag nog maar enkel een shake op en een melkproduct door te weinig tijd.

 12. Hallo
  ben nu 5 dag bezig met kineslim
  ben zeer blij met de resultaten 2.5kg tot nu toe
  maaltijden zijn zeker niet slecht alles gisteren voor eerste keer pasta gegeten en was aangenaam verrast
  alles is zeker niet lekker de vanille creme en chocolademousse zijn zeker geen aanrader over de snacks zeker niets te klagen maar smaken verschillen

  dit dieet is goed vol te houden geen hongergevoel