Kinderen gezocht voor Dieetkamp Film ‘Doctor Cheezy’

Afvallen in 2021

Van Martha Mojet Kindercasting kregen we het verzoek om de volgende oproep te plaatsen.

Martha Mojet Kindercasting is een castingbureau voor kinderen en is op dit moment op zoek naar naar vier kinderen van negen tot twaalf jaar oud voor de hoofdrollen in de nieuwe vrolijke avonturenserie ‘Doctor Cheezy’

Het verhaal van Doctor Cheezy

Benjy, zijn halfbroertje Liewe, Faris en Tala zijn te zwaar en worden door hun ouders naar een dieetkamp op één van de Waddeneilanden gestuurd. Ze vinden het er vreselijk en breken uit, op weg naar hamburgertent ‘Doctor Cheezy’ om lekker te kunnen eten. Onderweg maken de kinderen allerlei spannende avonturen mee waardoor ze naar elkaar toe groeien. In het begin zijn de kinderen nog erg op zich zelf en soms eenzaam, aan het eind van het verhaal hebben ze elkaar gevonden.

Voor de rollen van Benjy, Liewe, Faris en Tala zoeken we kinderen met overgewicht, van verschillende nationaliteiten. Kinderen van wie je echt gelooft dat ze door hun ouders naar een dieetkamp gestuurd zouden kunnen worden.

Ben je of ken je een kind dat bij één van deze rollen zou kunnen passen? Wil je meer weten en mag dat ook van je ouders?

Mail naar: [email protected]

‘Doctor Cheezy’ wordt uitgezonden door de VPRO op ZAPP. De serie wordt geregisseerd door Margien Rogaar en geproduceerd door Pupkin Film.

We hopen van je te horen!

3 Reacties

  1. hee ik ben channah ik zou zo graag in die film willen ik heb ook een beetje overgewicht maar ik zou het zoo graag willen laat het me weten ik heb ook talent voor acteren ik weeg zon 68 kilo ik wil het graag weten groetjes channah