Afvallen in 2021

Killerbody 2 Dieet Boek Fajah Lourens

My Killerbody motivation (MKBM) is een initiatief van Fajah Lourens. Het programma helpt zij je aan je eigen ‘killer body’. Zij publiceert elke week 3 fitness schema’ s voor verschillende spiergroepen. Een voor armen/borst, rug/schouder en benen. Deze schema’s volg je gedurende een maand en dan krijg je weer nieuwe schema’s.

Slank in 12 Weken

Naast het online programma heeft Fajah het slank in 12 weken programma ontwikkeld. Dit programma bestaat uit zowel voedingsschema’s met recepten en boodschappenlijstjes als trainingsschema worden gemaakt op basis van jouw doelen. Het zijn dus persoonlijk opgemaakte schema’s.

Ervaring met het Killerbody Programma

Heb je vragen over het 12 weken slank programma of wil je jouw ervaring delen? Gebruik dan het reactieformulier of lees de reacties van anderen.

Killerbody 2 Receptenboek

Als aanvulling op haar succesvolle boek Killerbody heeft Fajah Lourens een receptenboek gemaakt. Killerbody 2  bevat 100 recepten die snel op tafel staan en precies in het afslankprogramma van killerbody vallen. Killerbody is een eenvoudig vol te houden lifestyle. Met behulp van handige invullijstjes, weekschema’s en boodschappenlijstjes kan iedereen direct aan de slag met het samenstellen van een eigen voedingsplan. Inclusief duidelijke instructies over het berekenen van jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Het My KILLERBODY Dieet is een dieet van 12 weken of 3 maanden. Op dit dieet val je af door te sporten en gezond te eten. Door je hieraan vast te houden zal je na de 12 weken een gezonder en fitter lichaam hebben.

In My KILLERBODY motivation zitten er niet alleen recepten en een voedingsschema. Je vindt er ook alle nodige uitleg en uitgebreide boodschappenlijsten. Vooral de uitleg over koolhydraten is een aanrader. Koolhydraten staan bekend als dikmakers. Maar in hoeverre is dat juist? Het dieetboek is lekker uitgebreid geschreven en dat maakt het dieet makkelijk vol te houden.

Verschillende Pakketten

Het MKBM kent verschillende pakketten die veelal uit het volgende bestaan: killerbody-downloaden

 • Intake gesprek
 • Online coaching
 • Op maat gemaakt voedingsschema
 • Op maat gemaakt trainingsschema
 • Voortgangregistratie
 • MKBM app
 • Grote motiverende community
 • 36 workout video’s per jaar

Starten met KILLERBODY

De eerste stap is een intake test. Met deze test wordt er bepaald waar je op dit moment staat qua fitheid en of er rekening moet worden gehouden met bepaalde aspecten, zoals je gezondheid of levensstijl. Hierna wordt er een kracht test uitgevoerd. Hiermee bepalen de specialisten je huidige fitness-niveau. Ook je voeding moet je 3 dagen bijhouden, zodat zij een beeld hebben van hoe je normaliter eet. Op basis van die informatie wordt er een voedings- en trainingsschema opgemaakt.

Wanneer je die in handen hebt, heb je nog recht op enkele gesprekken met de consultants. Daar mag je dus je vragen stellen. Dit maakt My killer body motivation geschikt voor vrijwel een ieder.

Is My killer body motivation effectief?

Dit hangt van je inzet af. My killer body motivation geeft je de nodige tools, hiermee kan je je doelen bereiken. Je moet bereid zijn je in te zetten.

killerbody2

Killerbody 2

Killerbody 2 is dé opvolger van het eerste deel en een perfecte aanvulling op het succesvolle boek Killerbody Dieet. Het boek bevat alle tools om van jouw killerbody een lifestyle te maken. Fajah helpt je om je streefgewicht te behalen, om te gaan met uitdagingen en bood ze handvatten voor in de sportschool en tijdens thuistrainingen. Nu is het tijd om je killerbody te behouden!

In haar nieuwe boek Killerbody 2 leert Fajah je hoe je dat doet. Ze leert je hoeveel je mag eten en wat de juiste macroverhoudingen zijn. Daarnaast selecteerde Fajah 100 slanke, snelle recepten waarmee iedereen een gezonde en voedzame maaltijd op tafel kan zetten.

Met behulp van handige invullijstjes, weekschema’s en boodschappenlijstjes kan iedereen direct aan de slag met het samenstellen van een eigen voedingsplan. “Met Killerbody 2 is het niet alleen mogelijk om je killerbody vast te houden. Het is zelfs mogelijk om zonder eenzijdig dieet af te vallen of zelfs aan te komen als je dit wenst. Killerbody 2 bevat alle tools om van jouw killerbody een lifestyle te maken”, aldus Fajah Lourens.

Lees hier een paar pagina’s uit het binnenwerk!

Wat kost My killer body motivation?

Er zijn verschillende pakketten waaruit je kan kiezen, waaronder:

 • MKBM BASIC LID voor €49,- per jaar
 • MKBM TRAINING voor €35,- per maand
 • MKBM VOEDING voor €45,- per maand
 • MKBM ALL-IN voor €67,50 per maand

Voordelen van My killer body motivation

 • Persoonlijke begeleiding
 • een persoonlijk voedingsplan
 • een persoonlijk trainingsplan
 • je kan makkelijk je vorderingen bijhouden
 • een steeds veranderende schema
 • toegang tot verschillende trainingsfilms

Nadelen van My killer body motivation

 • Het kan even duren voor je resultaat ziet,
 • Begeleiding wordt op afstand gegeven.

Conclusie

My killer body motivation is een goed plan voor personen die binnen enkele weken er gezonder en gespierder uit willen zien. Dit plan legt de nadruk niet alleen op voeding en fitness, maar ook op motivatie. De waarde hiervan is niet te onderschatten want zonder motivatie kom je nergens. MKBM heeft een hele community gebouwd rondom dit plan. Via de website, video’s en het boek krijg je veel tips en begeleiding om je op weg te helpen. Je wordt echt niet aan je lot overgelaten. Hiermee probeert My killer body motivation zich te onderscheiden van de concurrentie. Toch is dit geen wondermiddel. Je zult hard moeten werken om resultaat te zien. Gebruik dit plan als leidraad om je doelen te bereiken, en vergeet niet dat je inzet