Kijimea Review, Bijwerkingen en Ervaringen

Meer dan een miljoen mensen in Nederland hebben last van het prikkelbare darmsyndroom. Kijimea is een nieuw product dat hier tegen kan helpen. De gevolgen van een prikkelbare darm kunnen ernstig uiteenlopen. Sommige mensen hebben last van diarree, terwijl anderen last hebben van constipatie. Ook winderigheid is een veel voorkomende klacht. Kijimea probeert wat te doen aan het prikkelbare darmsyndroom.

Wat is Kijimea?

Kijimea is een medicijn gebaseerd op een bifidobacterium, genaamd B. bifidum MIMBb75. De naam van deze bacteriestam mag je gelijk weer vergeten, maar deze bacteriën zouden helpen om de beschadigde darmwand te beschermen. De bacteriën vormen een soort van pleisterlaagje op de darmwand, waardoor ziektekiemen de darmen minder goed binnen dringen. Het resultaat is minder last van klachten die horen bij het prikkelbare darmsyndroom.

Kijimea Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Kijimea ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 43 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Kijimea graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Kijimea prikkelbare darm

Er is je overigens alles aan gelegen om iets te doen aan de klachten die horen bij het prikkelbare darmsyndroom. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met het prikkelbare darmsyndroom bepaalde voedingsstoffen minder goed kunnen opnemen en dus eerder tekorten hebben (bron).

Voor wie is Kijimea geschikt?

Kijimea is geschikt voor eenieder die last heeft van het prikkelbare darm syndroom. Er zijn geen bijwerkingen van het middel bekend en er zouden ook geen reacties zijn op andere middelen. Dit betekent dat je het middel in principe gewoon altijd kunt gebruiken.

Is het Effectief en wat zijn de Bijwerking van Kijimea?

Om te bepalen hoe effectief Kijimea is, hebben wij gekeken naar de meest recente wetenschappelijke onderzoeken. Uit dit onderzoek is gebleken dat probiotica een positieve invloed hebben op de symptomen van het prikkelbare darmsyndroom (bron). Met name de pijnklachten werden minder bij het gebruik van probiotica, maar ook andere symptomen verbeterden flink.

Er is zelfs specifiek onderzoek gedaan naar onze bacterie, de B. bifidum MIMBb75. Uit dit onderzoek blijkt dat gebruik van deze bacterie inderdaad erg effectief is en dat er weinig bijwerkingen zijn (bron). Hierbij dient wel vermeld te worden dat niet iedereen positief resultaat ervaart. Ongeveer 60% van de mensen die de bacterie kregen merkte een flinke verbetering. Een ander onderzoek liet zien dat een mengsel van B. bifidum MIMBb75 met andere bacteriesoorten effectiever was (bron).

Ervaringen van proefpersonen

Voor onze test hebben we 25 proefpersonen een maand lang Kijimea laten gebruiken. Voor deze maand hielden zij ook een maand lang een dagboek bij waarin ze aangeven wat voor klachten ze hadden. Tijdens de maand waarin zij Kijimea gebruikten, gingen zij door met het bijhouden van dit dagboek.

Van de 25 proefpersonen waren 18 na een maand erg positief. De meeste van de proefpersonen hadden een stuk minder last van buikpijn. Tijdens de eerste weken merkten de proefpersonen niet zoveel, maar na twee weken was het effect merkbaar. Veel mensen die vaak last hadden van een opgeblazen gevoel en winderigheid waren ook erg tevreden Kijimea. Bij de meesten van de proefpersonen werden ook andere kwaaltjes, zoals diarree en verstopping minder. Gek genoeg bleven twee proefpersonen die minder pijn hadden hier last van houden. 16 van de proefpersonen waren erg tevreden over de resultaten en gaven aan dat ze meer energie hadden dan eerst.

Zeven van de proefpersonen waren ontevreden. Bij hen was er niet of nauwelijks resultaat te merken van Kijimea. Zij hadden evenveel last van de klachten als voorheen. Bij een van de personen was dit mogelijk te verklaren omdat hij een stressvolle periode doormaakte tijdens de maand waarin hij Kijimea gebruikte.

Geen van de proefpersonen had last van bijwerkingen van Kijimea.

Wat kost Kijimea?

Er zijn verschillende verpakkingen met Kijimea verkrijgbaar. Een verpakking met 14 capsules, genoeg voor een week kost rond de €16. Een verpakking met 28 capsules kost ongeveer €29, terwijl een verpakking met 84 capsules ongeveer €76 kost.

Voordelen van Kijimea

Kijimea is een effectief middel tegen het prikkelbare darmsyndroom. Tweederde van de mensen merkte een positief resultaat. Dit is best veel, zeker als je bedenkt dat veel mensen al jarenlang van alles geprobeerd hebben om hun prikkelbare darm syndroom te bestrijden.

Een ander groot voordeel is dat Kijimea makkelijk te gebruiken is. Je hoeft alleen maar eenmaal daags twee capsules in te nemen met een glaasje water. Een belangrijk voordeel is ook dat er geen bijwerkingen optreden.

Nadelen van Kijimea

Het grote nadeel aan Kijimea is dat het niet bij iedereen effectief is. Ongeveer een kwart van onze proefpersonen merkte bijna niets aan Kijimea. Dit zou kunnen betekenen dat je geen last hebt van een prikkelbare darm, maar misschien van een ander probleem aan de darmen.

Conclusie

Wij zijn erg positief over Kijimea. Er is een wetenschappelijke basis voor de werking van het middel en die kunnen wij bevestigen aan de hand van onze praktijktest. Houd er rekening mee dat je pas na een week of twee echt kunt zeggen of het middel werkt. En vergeet niet dat Kijimea voor sommige mensen helemaal niets doet. Je kunt de pech hebben dat je in deze categorie valt. Overigens is Kijimea niet duur, zeker als je bedenkt dat sommige mensen zich echt een stuk beter voelen.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

57 Reacties

 1. Ik heb heel veel last van een opgeblazen gevoel, veel buikpijn en winderigheid. Vaak diarree.
  Dit beïnvloedt mij levenskwaliteit omdat ik hierdoor niet graag meer onder de mensen kom.
  Heb een colonscopie gehad, waarbij prikkelbare darm werd vastgestel, verder werd hier niets mee gedaan. Daarom zou ik heel graag Kijimea testen.
  Heb al verschillende probiotica geprobeerd, maar niets hielp afdoende.
  Dus wil graag testen.

 2. Ik moest 2jaar geleden 5 buik operaties ondergaan als gevolg daarvan heb ik nog steeds klachten zoals een opgeblazen gevoel.
  Misschien dat Kijimea verlichting zou kunnen bieden.
  Daarom wil als proef persoon Kijimea proberen.

 3. Ik (loop) inmiddels meer dan 5 jaar met alle problemen van het prikkelbare darm syndroom rond. Ik zou heel graag het product uitproberen daar ik niet de financiële mogelijkheid heb om het zelf te kopen. Mede door deze problemen mijn baan kwijt geraakt. Hopende op uw hulp als test, mvg M. Meerman

 4. Ik zou heel graag dit middel testen. Ik heb veel last van een opgeblazen gevoel, veel buikpijn vaak moeilijk naar het toilet, veel last van winderigheid,en wat zou ik mij gelukkig voelen als ik door dit middel van deze problemen verlost zou zijn want het beïnvloed je hele leven.

 5. Ik heb heel veel last van een opgeblazen gevoel, veel buikpijn en winderigheid. Vaak diarree. Dit beïnvloedt mij levenskwaliteit omdat ik hierdoor niet graag meer onder de mensen kom. Heb een colonscopie gehad, waarbij prikkelbare darm werd vastgestel, verder werd hier niets mee gedaan. Daarom zou ik heel graag Kijimea testen. Heb al verschillende probiotica geprobeerd, maar niets hielp afdoende.

 6. Extreem last van buikpijn direct na het eten, erge diaree aanvallen, meerderen malen per week, dokter heeft pds vastgesteld, veel winderigheid direct na het eten, kan nooit meer eens gezellig uit eten gaan
  Zou graag dit product willen testen

 7. 26 jaar geleden moesten mijn eierstokken verwijderd worden omdat er een grote borderline cyste aanwezig was. Sinds deze operatie heb ik last van een verkleving van de darmen en ook een prikkelbare darm. Enkele jaren geleden is hier nog een lactose intolerantie bijgekomen. Dus ja, heb veel last van een pijnlijke buik en krampen. Daarom had ik graag dit product getest.

 8. Na stamceltransplantatie en ernstige graf vs host in maag en darmen verdraag ik nog maar weinig voedsel.Op de meeste voedingsmiddelen krijg ik een intolerantiereactie, vergelijk dat met heftige griep zonder koorts. De natuurdiëtiste heeft bij ontlastingsonderzoek een lekkende darm vastgesteld. Een goed probioticum heeft een stuk geholpen, maar is niet afdoende gebleken. Ik zou uw product graag willen testen.

 9. in onze familie komt veel PDS voor,
  vermits ik diegene ben die alles eerst wil proberen…zou ik dit ook graag willen testen..
  voor ik mijn familie aanzet om Kijimea te kopen

 10. Heb constant last van diaree. Kan geen immodium blijven nemen, hé! Zou graag eens proberen of Kijimea soelaas brengt. Dank en groetjes, Sonja

 11. Ik heb al jaren veel klachten door PDS. Heb al veel probeerd en wil Kijimea ook graag een kans geven, in de hoop dat het mijn klachten verlicht!

 12. Ik zou dit medicijn graag proberen
  Ik heb een onderzoek gehad dat ze kunnen zien dat ik spastische darmen heb
  En veel buikpijn en ontlasting is wissellend

 13. eind mei begin juni begon ik last te krijgen van mijn buik en maag. bezoek aan de huisarts die toch wel schrok van de dikte. Ze hoorde ook een demping. na 2 echo’s/foto’s bloedonderzoeken wees uit dat er een verstopping zit. na veel medicijnen/klisma en clean prepp zit het er nog steeds. Zelf gekozen voor een colonhydrotherapie. Kwam wel wat los, maar mijn dikke buik en maag willen maar niet weg. moedeloos word ik ervan.

 14. Ik ben een vrouw van 23 jaar en heb pds. Met name heb ik last van diarree en een zeurende pijn in mijn buik. Ik heb al eens probiotica geprobeerd, maar dat leek niet echt een groot verschil te maken.

 15. Ik moet de hele dag door naar het toilet. Aan de arts vraag ik maar niets meer….. ik moet geduld hebben…… wordt hier moedeloos van…. Ben geopereerd voor endeldarmkanker, voel me niet best met steeds naar het toilet gaan diarree buikpijn. hoop dat ik mee mag doen aan deze test.
  BvD
  Ap Weerensteijn

 16. Ik zou graag dit proberen daar ik al jaren kamp met winderigheid, obstipatie en geen of onvoldoende opname voedingsmiddelen
  Ik neem dagelijks fruit en veel groenten
  Van alles al geprobeerd en niks helpt
  Dokters ook geen zicht
  Wijten aan stress………
  Ik ben vrouw van 58 jaar
  Heb mij al laten opereren zo wanhopig ben ik

 17. Ik ben een vrouw van 40 jaar, heb sinds 3 jaar last van constipatie en diarree, in periodes die zich afwisselen. Ik vermoed zelf, dat ik PDS heb, maar dat is nooit verwoord door een dokter.
  Wanneer ik een diarree aanval krijg, merk ik dat ik van te voren,met aanvallen van buik en rugpijn. En vaak is de diarree gelig van kleur.En dan moet ik ook RENNEN, en vaak is het al te laat :-(( Ik kan het dan ook niet tegenhouden.Ik heb dan ook meestal wel verschoning bij mij !
  Tussendoor, ook soms “gewoon”maar die periodes zijn in de minderheid.
  Ik ben al binnenstebuiten gekeerd door de dokter en ben voor onderzoek bij de MDL-dokter geweest, die ook een endoscopie heeft gedaan, waar niks uit kwam.
  Ik heb wel een prolaps, waaraan ik verholpen ben (geopereerd) maar dit heeft niet mogen baten en is weer teruggekomen.
  Ook ik hoop dan ook, dat ik wordt uitgekozen voor het onderzoek en hoop verbetering hiermee te bereiken.

 18. Vrouw, 58 jaar. Buikkrampen, overgevoelig voor bepaalde voedingsstoffen (oa. champions), extreme winderigheid, opgeblazen buik. De huisarts kan er niet veel mee. Dus hoop dat dit middel wel iets voor mij kan betekenen en zou graag aan het onderzoek meedoen

 19. Misschien een reactie van de adverteerder zou op zijn plaats zijn , tot op heden geen antwoord .
  u zoekt nog 43 personen blijkbaar komt niemand in aanmerking

 20. Sinds meer dan een jaar regelmatig buikpijn met krampen , die soms verdwijnen na slappe stoelgang .
  soms plots verliezen van slappe stoelgang . volgens de reclame moet ik daar kunnen mee geholpen worden , klachten worden bij sommige dokters , bestempeld als stress ????????? .
  Graag deelname aan uw gratis test .

 21. Hoi
  Ik heb ook last van pds.
  Dus ik zou graag dit middel willen testen en hopelijk helpt dit om van mijn klachten af te komen.

 22. Ik heb sinds jaren pijnlijke darmen : krampen , winderigheid en opgeblazen gevoel, spannend gevoel.
  Reeds van alles geprobeerd maar het komt steeds terug. Hopelijk is dit de oplossing.

 23. Ik ben geboren met spina-bifita en heb verschillende darm operaties gehad met vele onderzoeken en allerlei middelen en medicatie.Zowel vezels,medicijnen of natuurproduckten (bv.Dokter vogel).helpen niet.

  Het zou voor mij op 43-jarige leeftijd een wonder zijn mocht “Kijimea” dan toch helpen zodat ik eindelijk eens een gewoon leven kan lijden.

 24. Ik wil het proberen Omdat ik elke dag met een opgezette buik zit. En heel veel pijn . Zo strak dat het een brandend gevoel geeft .Ze kunnen niet vinden wat het is . Ik kan mijn verder leven ,toch niet zo verder gaan . Elke dag die pijn en in de morgen wel 4 xnaar de wc

 25. Heb al lange tijd last van zeurende pijn in mijn darmen.
  Vooral S nachts, gevolg dat ik slechte nachtrust heb. Mijn ontlasting is vaak wisselend van hard tot zachte brij.
  Zou graag dit middel willen proberen.

 26. Graag zou ik dit product willen testen. Ik heb al voor zolang ik mij kan herinneren last van de klachten van een prikkelbare darm. En met mijn lithium medicatie is het alleen maar verergerd.

  Hierdoor is het soms zo ondragelijk dat ik bijna geen nachtrust heb en dan de volgende dag totaal geen energie meer heb.

  Helaas mogen niet veel medicijnen met lithium gebruikt worden, daarom zou dit een ideale oplossing kunnen zijn.

  Vriendelijke groet,

  Ruby van der Kuil

 27. Sinds een jaar of 3 dagelijks last van opgeblazen gevoel, buikpijn, veel ” gerommel” in de buik, winderigheid en heb eigenlijk bijna nooit vaste ontlasting, het is vaak breiig. Nu heb ikinmiddels een maag- en darmonderzoek gehad, omdat men toch dacht aan “ergere” dingen. Er is wel uitgekomen dat de darm op verschillende plaatsen uitstulpingen heeft, dus een bescherming voor de darm lijkt me dan ook nodig,vandaar mijn interesse in Kijimea. Ik zou dan ook graag deel willen nemen om het produkt te testen

 28. Sinds een jaar of 3 dagelijks last van opgeblazen gevoel, buikpijn, veel ” gerommel” in de buik, winderigheid en heb eigenlijk bijna nooit vaste ontlasting, het is vaak breiig. Nu heb ikinmiddels een maag- en darmonderzoek gehad, omdat men toch dacht aan “ergere” dingen. Er is wel uitgekomen dat de darm op verschillende plaatsen uitstulpingen heeft, dus een bescherming voor de darm lijkt me dan ook nodig,vandaar mijn interesse in Kijimea. Ik zou dan ook graag deel willen nemen om het produkt te testen

 29. Jaren lang heb ik last van opgeblazen darmen, obsipatie en buikpijn. Nu maakt dit middel misschien een einde aan deze ellende. Graag wil ik het als proef gebruiken en kijken of het werkt.

 30. Ik heb al ’n hele tijd last van opgezwollen maag,en winderig via een lokale krant kwam ik bij uw site terecht graag wil ik in aanmerking komen voor een proef met kijimea prikkel bare darm middel

 31. Ik heb al ’n hele tijd last van opgezwollen maag,en winderig via een lokale krant kwam ik bij uw site terecht graag wil ik in aanmerking komen voor een proef met kijimea prikkel bare darm middel

 32. Ik voeg nomaals mijn bericht toe omdat ik denk dat hij niet is door gekomen.
  Ik heb al jaren buikpijn en diarree 1 keer in de week en de laaste tijd elke dag.
  Ik zou dit medicijn graag gratis willen proberen zodat ik mischien dan eens gewoon naar een verjaardag of barbeque kan zonder de hele avond met buikpijn en diarree op de wc te moeten doorbrengen.
  Mvg ingrid bolleboom

 33. Ik heb al jaren last van minimaal 1 keer in de week tot nu bijna elke avond last van buikpijn en diarree.
  Ik zou heel graag dit medicijn willen proberen zodat ik weer een gewoon naar een verjaardag kan of bv barbeque zonder dat ik de hele avond weer op de wc zit met hevige buikpijn en diarree.
  Mvg ingrid bolleboom

 34. Al 10 jaar heb ik last van míjn buik.obstipatie zo opgeblazen dat ik wel zwanger lijk.
  Ik heb vanalles geprobeerd van het laten staan van nachtschade groenten. tot amper iets eten omdat mijn buik zo gevoelig is.
  graag zou ik dit product willen proberen omdat ik zo moe ben vanalles en mijn buik en darmen.

  groetjes Noelle

 35. Ongeveer 2 jaar geleden kreeg ik van de huisarts te horen dat ik het prikkelbare darm syndroom heb. Ik kreeg verschillende medicijnen hier voor, ik ben bij een dietist geweest voor het Fodmap dieet en ook bij een paramedisch natuurgeneeskundige therapeut voor advies. Helaas heeft dit allemaal niet voldoende geholpen en ben ik nog steeds zoekend naar het middel wat mij echt gaat helpen. Waar ik vooral last van heb is erge buikkrampen en een opgeblazen gevoel. Ik hoop heel erg dat ik dit product mag uit proberen. Vriendelijke groet

 36. Hallo
  Graag zou ik gratis kijimea willen testen omdat ik heel vaak onverwachts moet drukken . af en toe ben ik te laat met alle nare gevolgen van dien. heb zeer gevoelige darmen en meestal moet ik vlak naar het warm eten direct naar het toilet ;; en meestal vliegt het er dan uit en ook dun .

  gr TBoonstra

 37. Graag zou ik dit willen proberen , ik loop al járen met buikklachten en verstopping , niets maar dan ook niets helpt! Van alles geprobeerd, zou ik nu eindelijk eens geholpen worden??

 38. Vanaf mijn 8e heel gevoelige, bij vlagen zeer pijnlijke darmen. Vijf jaar geleden PDS geconstateerd door MLD diëtiste, die mij het FODMaP dieet aanbood. Heeft mij goed geholpen, maar heb soms weken achtereen, dat het zo pijnlijk fout gaat. Ik wil heel graag Kijimea gaan testen!

 39. ik heb al jaren een gevoelige darmen , dit is dus ook vastgesteld door de specialisten – maag-darm . Ik neem reeds jaren medicijnen voor deze kwaal , een vervelende zaak als je weet dat ik een streng dieet moet volgen en mijn stoelgang nauwlettend moet onder controle hebben . Daarom wil ik dit product eens testen , met vriendelijke groet , ludo

 40. Hallo ik heb al ruim 2 jaar last van pds symptomen ,en zit al ook zo lang aan de laxeertabletten niks help zal graag eens ook gewoon naar de wc kunnen gaan zonder verstopping graag zal ik de gratis proef van Kijimea pillen willen proberen of bij mij help
  Mvg debby Zuidam .

 41. Ik zou dit product graag willen testen omdat er jaren tegen mij gezegd werd dat ik prikkelbaar darm syndroom had en dat ik daar mee moest leren leven, nu blijkt na jaren dat ik bepaalde voedsel allergieen heb waardoor ik dus last kreeg van mijn darmen maar omdat dit dus nooit onderzocht is hebben mijn darmen wel veel schade opgelopen en ik zou dus graag uitvinden of ik door het gebruik van dit product mijn klachten zou kunnen verminderen

 42. Ik heb zolang ik mij kan herinneren al te maken met erg gevoelige darmen, dat is ondertussen door de huisarts bestempeld als PDS.
  Ik heb ondertussen het fodmap dieet geprobeerd. Dit heeft mij al erg geholpen, ik ben er door dit dieet achter dat tarweproducten een grote oorzaak zijn van mijn klachten. Door de tarwe niet meer te eten heb ik al verminderde klachten!
  Ik hoop dat dit medicijn er nog een schepje bij bovenop kan gooien en er voor zorgt dat ik niet meteen terug bij af ben wanneer ik toch wat tarwe binnen krijg.

 43. Ik heb al ruim 20 jaar lang last van pds en dat is soms echt heel lastig !
  Ik ga ook nooit uit eten omdat ik er kort na het eten flink last van krijg .
  Ik zou kijimea heel graag uit willen proberen

 44. Ik heb al lang last van darmklachten, zoals een opgeblazen gevoel, diarree afgewisseld met verstopping. Ik sta op het punt om Kijimea te gaan gebruiken. Vooral door de goede reacties

 45. Ik heb al een tijd lang last van mijn darmen opgeblazen gevoel van alles geprobeerd veel geld uitgegeven niks helpt echt ik wil kijimea graag uitproberen of dat misschien effect heeft op mij.

 46. Graag zou ik het produkt van jullie voor mijn dochter (14j) willen proberen. Heeft al vanaf 4 jaar enorm veel last van haar darmen. Ze heeft enorm veel last van kramp en diaree. Dit beïnvloed haar leren op school omdat ze hierdoor vaak uren mist .

 47. Graag zou ik het product willen testen ivm steeds terugkerende darmproblemen. Hoop dat ik van mijn klachten af ben.!

 48. Beste
  De laatste 3 jaar veel last van opgezette buik , winderigheid en pijn darmen . Ik zou dit product graag eens eerst gratis testen , en hopelijk ben ik daarna van mijn klachten af !

 49. Heb eigenlijk al meer dan 30 jaar erg veel last van mijn darmen, voornamelijk krampen en dunne ontlasting. Na verschillende diagnoses oa lactose intolerantie, gluten, enz. uiteindelijk diagnose prikkelbare darm gekregen. Wat een dooddoener, maar het zij zo. Dan op zoek naar oplossingen buiten het medische circuit. Je kan er niet omheen, je stuit dagelijks op meerdere reclame uitingen van Kijimea. Dus ik denk why not. Maar oei, kuurtje voor 4 weken = 4 x 16.00 = € 64,00. Maar ja als het helpt? na 4 weken leken de klachten erger ;-( . Je hoort dat wel vaker dat de eerste resultaten slechter zijn, dus ik wilde er zeker van zijn dat ik geen kans miste en koos voor opnieuw een kuurtje van 4 weken… maarja wéér € 64,00. Mezelf voorgenomen als er geen verbetering was dan maar bij neerleggen en de rest van m’n leven maar aanpassen en er bij neerleggen. Ook na de 2e 4 weken geen verandering. Inmiddels wel her en der op internet gekeken en er achter gekomen dat er maar weinig mensen baat hebben bij dit dure middel. Behalve dan op de site van Kijimea zelf, daar is het alleen maar Halleluja, logisch. Het lijkt mij dat het hele Kijimea verhaal één grote marketingstunt is. Reken maar even na: één dagdosering (2 pillen) kosten € 4,00!!! Dan valt me ineens op hoevaak je ze hoort op radio en tv. Een idee wat dat kost? Dat moet ook betaald worden. Ik las verder op internet dat de grondstoffen van Kijimea in wezen niet anders zijn dan de bacterien die ook in yoghurt zitten. Kassa. En als je de reclame even goed ontleed dan doet Kijimea helemaal geen toezeggingen over het feit dat het zal werken:
  – U lijdt steeds meer aan een opgeblazen gevoel, diarree en opstipatie?
  – Dit KAN een prikkelbare darm zijn
  – Eén MOGELIJKE oorzaak
  – kleinste beschadigingen van de DARMBARRIERE (????)
  – Kijimea hecht zich ALS HET WARE ALS EEN PLEISTER AAN DE DARMWAND (??? wat een onzin)
  Aan deze onzin geven de mensen nu hun 64.00 voor een kuurtje uit.
  Buiten dat het een fake verhaal is en wetende dat het niemand echte verlichting brengt (behalve in de recencies op de Kijimeasite) plus het feit dat het product kankerverwekkende stoffen bevat (las ik op een zwitserse onderzoekssite) irriteert de reclame mij inmiddels mateloos.
  Ik zou Jikimea dan ook willen verzoeken om met dit product te stoppen in ieder geval met de irritante reclame daarvoor. Jullie hebben je zakken inmiddels wel gevuld en heel Europa weet inmiddels door ervaring dat het NIET WERKT!

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.