Kies bewust en commercieel

Tijdens het programma “Keuringsdienst van Waarde” waaruit maar weer eens bleek dat het “ik ikkiesbewustkies bewust” logo meer op commercie gebaseerd is dan werkelijk iets zegt over de voedingswaarde van het product. Vaak is het juist beter om te kiezen voor het product zonder het “ik kies bewust” logo dan een product met het logo.

Met hartelijke medewerking van de regering maken voedsel-, snack- en snoepfabrikanten nu heerlijkheden waar je met een gerust hart van eten kan. Zoveel je maar wilt. Zelfs elke dag taart. Als het maar taart is waar een ondergaand zonnetje met de woorden Ik kies bewust op staat. Er is Ik kies bewust patat met mayonaise. Er is Ik kies bewuste frisdrank en worst. Er zijn tientallen kant-en-klare slaatjes met saus waar je onbeperkt van mag smullen, want ze zijn zo Ik kies bewust als Bolle Gijs zich maar kan dromen.

De uitzending is hier te zien en de website van De Keuringsdienst van Waarde kunt u hier bekijken.

bron: dieet.blog.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.