Kids op Dieet, Kinderen en Overgewicht

Start met KetoX

Overgewicht bij kinderen is een serieus probleem geworden. Een op de zeven kinderen heeft overgewicht. We weten ondertussen dat een dieet maar tijdelijk helpt. Om je overgewicht definitief te stoppen is er meer nodig. Dit boek geeft je de nodige informatie en kennis om je overgewicht voor eens en altijd te veranderen naar een gezond gewicht. Start vandaag nog!

Bea Pols en Bea’s Afslankmethode

Bea Pols is gewichtsconsulente en natuurgeneeskundig therapeute. Bea had zelf obesitas en toen niets hielp voor haar om af te vallen, ontwikkelde ze haar eigen methode. Hiermee is ze 40 kilo afgevallen. In 1997 startte ze haar eigen bedrijf Bea’s Afslankmethode. Ze begeleidt kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen naar het gewenste gewicht. Ze is auteur van ‘Afslanken en persoonlijke groei’, Kids op dieet’ en ‘Zonder strijd geen waarheid’. Ze schrijft columns voor diverse websites en bladen. Ze geeft kookworkshops in samenwerking met biologisch restaurant Stroming in Heerhugowaard. Ze geeft gezonde kooklessen op basisscholen. Ook geeft ze lezingen voor bedrijven en particulieren over gezonde voeding en overgewicht.

Bestel ‘Kids op Dieet’ bij bol·com

Kids op dieet
Kids op dieet
Bea Pols

Kids op dieet biedt in ieder hoofdstuk informatie voor ouders of verzorgers waarmee zij individuele emotionele en psychologische oorzaken die achter gewichtsproblemen (kunnen) schuilgaan op het spoor kunnen komen.

Lezerstip: Kinderen met overgewicht werkboek

Kinderen met overgewicht + Werkboek
Kinderen met overgewicht + Werkboek
Gerbrand van Hout

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.