KetoX24 Review en Ervaringen

Review en Ervaringen met KetoX24

‘KetoX24 is een zeer krachtig dieetsupplement om gewichtsverlies te bevorderen. Tevens krijg je, indien gewenst gratis online begeleiding van een diëtiste. KetoX24 is een effectieve manier om af te slanken. Deze methode is in Amerika onderzocht (metabolic pathway research) en wordt inmiddels al enkele jaren toegepast. De resultaten zijn altijd merkbaar positief geweest. Een bijkomend voordeel is dat je bij KetoX24 geen last hebt van vermoeidheid, integendeel de druppels geven je juist energie’.

Aldus het Amerikaans wetenschappelijk onderzoek (bron)

ketox24 korting

Ervaring met KetoX24

Heb je ervaring met met dit product of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief). We zijn benieuwd naar ervaringen met het product, en naar het bestelproces en de aftersales van het bedrijf dat het product levert. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

KetoX24 Testpanelketox24 afslankdruppels 3 x 24 dagen

ketox24 afslankdruppels 3 x 24 dagenOmdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 hebben 50 testpersonen gedurende een periode van 2 maanden de afslankdruppels van KetoX24 getest. Hieruit bleek dat 92% tevreden is over de afslank resultaten.

Wat is KetoX24?

De afslankdruppels zijn in Amerika ontwikkeld door een groep ervaren artsen, voedings- en sportwetenschappers uit Amerika. Het grote voordeel van KetoX24 ten opzichte van vergelijkbare producen is dat je geen grote capsules hoeft te slikken. Eenvoudig dagelijks 20 druppels in een glas water die je vervolgens opdrinkt. Je hebt de keuze om gratis verkrijgbare voedingsrichtlijnen te volgen, hierdoor verlies je eenvoudig extra overgewicht. Maar ook zonder deze richtlijnen verlies je meer kilo’s dan bij andere producten.

KetoX24 Gebruiksaanwijzing

KetoX24 Afslankdruppels zijn eenvoudig te gebruiken. Je neemt een keer per dag, bij voorkeur in de ochtend op een nuchtere maag 40 druppels druppels innemen (2ml) Je mag de druppels menngen met een een half glas water en eet of drink gedurende 15 minuten na het innemen van de druppels niets.

KetoX24 Detox

ketoxdetox
ketoxdetox

Naast de afslankdruppels is er een 5 daagse detox verkrijgbaar die je als aanvulling op de druppels kunt gebruiken. Detox Booster ondersteunt bij het opruimen van deze depots. Detox Booster Ontgifting bestaat uit meer dan 19 verschillende kruiden en mineralen en geven je lichaam een complete reiniging.

Gebruik KetoxDetox

Je kunt KetoX24 Detox puur innemen of mengen met water. Gebruik KetoX24 Detox 5 dagen lang als kuur. Drink 3 doseringen over de dag verdeeld.

KetoX24 Forum

Ik kan mezelf voorstellen dat je benieuwd bent naar ervaringen met KetoX24 Afslankdruppels. Onderaan deze pagina staan reacties en ervaringen van een aantal gebruikers en ook op het forum van deze website staan een aantal ervaringen die je kunt raadplegen.

KetoX24 Weekmenu

Besluit je om te starten met afvallen en plaats je een bestelling, dan krijg je naast de druppels gratis een boekje met tips en recepten. Door het KetoX24 weekmenu te volgen krijg je een nog beter resultaat. Het is echter niet verplicht om het gratis bijgeleverde weekmenu te volgen.

Voor wie is KetoX24 Geschikt?

De makers hadden een specifieke doelgroep in gedachte; personen die graag op een eenvoudige manier afslanken. Dit middeltje is geschikt voor mannen en vrouwen. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven worden afgeraden dit middeltje te gebruiken.

ketox24 ervaringen
ketox24 ervaringen

Het lichaam haalt de nodige energie uit koolhydraten. De koolhydraten die je consumeert worden omgezet in glucose. De glucose wordt door de spieren opgenomen als glycogeen. Koolhydraten die niet worden verbruikt worden als vet opgeslagen. Door minder koolhydraten te eten zullen de glycogeen reserves niet worden aangevuld. Je lichaam wordt genoodzaakt om energie vanuit een andere bron te halen. Het richt zich dan op vet. De opgeslagen vetten worden verbrand om aan energie te komen. Het lichaam vindt zich dan in een staat van ketose, waarbij het energie haalt uit de vetreserves. Je lichaam gebruikt energie voor alle processen.

Werkt KetoX24 echt?

ketox24 afslankdruppels 24 dagen
ketox24 afslankdruppels 24 dagen

Het bestaat uit een drankje waarvan je dagelijks enkele druppels gebruikt. De kuur duurt precies 24 dagen. Naast dit supplement volg je ook het speciaal KetoX24 dieet. Dit is een koolhydraatarm dieet dat zich richt op gewichtsafname.

Deze combinatie van dieet en een supplement maakt KetoX24 zo effectief. Het is een bewezen methodiek waarmee je gemiddeld 10% van je lichaamsgewicht kunt verliezen in die 24 dagen. Bovendien zorgt het supplement ervoor dat je alleen overtollig vet verliest. Daarnaast remt dit middel je eetlust zodat je automatisch minder eet. Het dieet is dan ook makkelijker vol te houden. (bron)

Er wordt gebruik van 100% natuurlijke stoffen, zoals Ilex paraguariensis, Paulinia cupana Guarana, Rhamnus frangula Vuilboom, Orthosiphon, Panax ginseng, Semen cola, Camellia sinensis Groene thee, Fucus vesiculosus Kelp.

Is KetoX24 Gevaarlijk?

Alle producten in het assortiment zijn goedgekeurd voor verkoop in Europa. Zowel de lijst met ingrediënten als de bereiding, verpakking, opslag en distributie voldoet aan de strenge Nederlandse wetgeving. KetoX24 is dus niet gevaarlijk.

KetoX24 Bestellen

ketox24 afslankdruppels en ketox24 detox reiniging
ketox24 afslankdruppels en ketox24 detox reiniging

Wil je de afslankdruppels bestellen? Dan wil ik je adviseren om eerst de onderstaande informatie goed door te lezen!

De afslank kuur is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Wat dit product anders doet is het toevoegen van druppels, die je eetlust remt en veel van de lastige bijwerkingen van zo een dieet wegneemt. Afslanken gaat dus makkelijker. Een enkele kuur is goed voor 24 dagen en naast de druppels krijg je een gratis receptenboek, instructies en (indien gewenst) online begeleiding door een diëtiste voor een nog beter resultaat.

Wat kost KetoX24?

Een enkele kuur KetoX24 is goed voor 24 dagen en kost 59 euro. Er is op dit moment een aanbieding voor een duopakket voor slechts 99 euro. Het meest verkochte pakket is het KetoX24 / Detox Combinatiepakker. Deze kuur wordt geleverd inclusief een gratis receptengids, instructies en tips voor een nog beter resultaat.

Bestellen kan via KetoX24.com en via BOL.COM

Is KetoX24 te koop bij De Tuinen

De Afslankproducten van KetoX24 worden in Nederland geproduceerd en zijn op dit moment uitsluitend online verkrijgbaar. Op het moment van schrijven van deze review zijn er nog geen plannen voor offline verkoop bijoorbeeld bij De Tuinen of Kruidvat.

KetoX24 België

Zoals eerder vermeld is KetoX24 uitsluitend online te koop. Dit wil echter niet zeggen dat het uitsluitend te koop is in Nederland. Tijdens het plaatsen van een bestelling kun je kiezen tussen verschillende Europese landen waaronder België, Duitsland en Frankrijk. De labels van KetoX24 zijn in meerdere talen beschikbaar. Naast Nederlands worden Engels en Duits standaard meegeleverd.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van is dat het je helpt afslanken. Een koolhydraatarm dieet is 1 van de populairste manieren om gewicht te verliezen. En met deze kuur kun je zo een dieet volgen zonder last te krijgen van de gebruikelijke bijwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid. KetoX24 geeft je juist meer energie zodat je je dag met volle moed aankan.

Daarnaast zul je geen jojo-effect ervaren zoals bij de meeste dieetplannen. Het verloren gewicht blijft eraf. Ook wordt er gebruik gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die de gezondheid niet zullen schaden. (bron)

Nadelen KetoX24

ketox24 detox kuur 5 dagen
ketox24 detox kuur 5 dagen

Op het moment van schrijven zijn er geen negatieve ervaringen of onderzoeken gevonden met betrekking tot KetoX24

Conclusie

Het lijkt mij een goede manier om op een blijvende manier af te slanken. Je verliest vet op de lastige plekken binnen 24 dagen. Het werkt dus snel en efficiënt. De druppels zijn makkelijk in gebruik en houden je eetlust laag. De kans op een snaaibui is dus nihil. En juist het snakken naar ongezonde snacks houdt de meeste van ons dik. Door dit weg te halen zul je sneller afvallen. Zelf proberen? Deel dan je ervaringen met KetoX24.

Gezonde Groet,

450 Reacties

 1. Tot nu toe ben ik erg tevreden. Ik ben tegelijkertijd gestart met de twee flesjes. Na 5 dagen was ik klaar met de detox en vervolgens ben ik doorgegaan met het kleine flesje. Ik ben nu halverwege en heb vanochtend op de weegschaal gestaan. Ik had gehoopt op minimaal 10 kilo maar het was helaas maar 8 kilo. Ik moet nu nog ongeveer 12 dagen dus ik verwacht dat de 10 kilo zeker wel gaat lukken.

  • Ik ben 28 kilo bijgekomen door medicatie. Ik heb fibromyalgie en moet die medicatie levenslang nemen. Ik gebruik nu ruim bijna 2 maanden ketox24 en het is het eerste dat me helpt met afvallen.
   Chantal

 2. Mijn gewicht was altijd tussen 50 en 53 kg. Ik ben 153 cm lang. Weeg nu 72 kg. Ik ben een vrouw van 43 jaar. Ik ben een stress en een emotie eter. Ik moet elke dag snoepen en eet alleen maar wat niet gezond is. Ben heel erg moe. Ga niet laat naar bed, maar als ik opsta dan lijkt het wel dat ik de hele nacht een marathon heb gerent. Ik heb net geprobeerd te bellen en ook een berichtje gestuurd. Ik hoop dat dit spul echt gaat werken.

 3. Ik twijfel als ik het zou bestellen, heb al zo veel geprobeerd en niks helpt bij mij. Mag je gewoon mee eten met het gezin? Mag er nog brood gegeten worden?

 4. Ik ben jaren bezig om af te vallen zonder succes. Alleen maar teleurstellingen. Ik hoop dat dit me kan helpen om de aantal kilo kwijt te raken

 5. Ook ik ben begonnen met het dieët. Echter moet ik toegeven dat ik het lastig vind wat ik nou in de middag als lunch kan eten (op een salade of soep na). Iemand tipss??

 6. Beste,
  Is het OK de ketox24 druppels te gebruiken samen met medicatie als crestor (statines) en venlavaxine (antidepressiva)?
  Dank op voorhand
  Patrick

 7. Wat kan je het beste eten tijdens het nemen van de detoxkuur. Er staat 3 lichte maaltijden maar verder niet echt specifieks.
  Kan iemand mij adviseren ?

  • Ik heb al vee geprobeerd in het verledenZ KetoX24 zijn de eerste druppels die goed helpen bij afvallen.

  • op 28 nov gestart, nu 8,5 kilo lichter ( was 85,5 kilo). in cm ook afgevallen,niet gemeten, kleding meer dan een maat kleiner gekocht inmiddels. Meer dan tevreden, KetoX24 echt goed vol te houden, en echt geen honger gehad of neiging tot afhaken of stoppen. Kon het niet geloven toen ik het las, maar ik kan oprecht zeggen dat ik blij verrast ben dat het dus echt kan, zou het zeker aanraden. Nu goed opletten om het zo te houden. Nog een tweede kuur gekocht ( was een Blackfriday-aankoop), fijn om die te hebben om straks nog 7 kilo kwijt te raken.

 8. Ik heb naast de druppels ook de detoxkuur besteld. Snap niet wanneer ik hiermee moet beginnen. Voordat je begint of tijdens of na de 27 daagse kuur.

  Ik begin vandaag met de kuur, is dus mijn 3e dag

  Wie kan mij vertellen wat ik met de detox kuur moet doen

  • Hallo Janneke, Ik heb de ketox24 / detox combinatie zelf twee keer gebruikt. Je kan de detox op meerdere manieren gebruiken. Voor de 24 daagse kuur of tegelijk met de druppels starten. Ik heb beide keren eerst met een 5 daagse detox gestart om mijn lichaam te ontgiften. Aansluitend ben ik met het 24 daagse ketox24 druppel programma gestart. Heb je al contact gehad met je coach? Als het goed is dan krijg je na het bestellen een aantal emails met informatie. Je kunt ook altijd de chat links onderaan op ketox24.com gebruiken. Als je nog meer vragen hebt, laat het me dan weten.

   Succes!

  • Annemiek, dank voor je reactie, ik denk dat ik er dan maar morgen mee begin gezien ik al met de kuur ben begonnen. Neem ik voor elke maaltijd een glas met detox erin.

 9. Zou graag de antwoorden willen lezen, die iedereen krijgt!! Is dit mogelijk, interessante vragen van bijna iedereen. Vandaar mijn vraag?
  Mvh

  • Wat heb je precies voor vragen @marina?
   Ik heb ketox24 totaal 2x gebruikt en ik denk je vragen te kunnen beantwoorden. Ik wil in ieder geval een poging wagen.

   Groetjes,

   Annemieke

 10. Na vele diëten geprobeerd te hebben, eindelijk een ketox24 druppels gevonden dat bij me past en nog goed
  werkt ook. Overdag makkelijk te volgen (zonder dat iedereen doorheeft dat je een dieet volgt) en
  mijn avondeten op een kleine aanpassing gewoon kunnen blijven eten. Lekker stuk vlees of vis met
  veel groente, wist niet dat het zo lekker kon zijn. Goede begeleiding van Dianne gehad. de Ketox-
  Detox kuur kan ik mijn hele leven blijven volgen, een uitkomst!!

  ketox24 ervaringen

  • ik heb zojuist de ketox24 met ketox detox combinatie besteld en hoop dat ik het morgen in huis heb. Ik kan niet wachten om te starten (is nodig)

  • Gaat je zeker lukken Belinada. Ik ben een jaar geleden 14 kilo afgevallen met ketox24 en nog steeds op gewicht.

  • Ik heb moeite met het slikken can capsules. Afvallen met druppels is ideaal! De eerste week ging het enorm snel, daarna iets minder maar na 24 dagen heb ik mijn doel ruimschoots bereikt. Een aanrader!

  • Hallo Rianne, ik weet niet hoeveel lisanne is afgevallen en hoeveel flesjes ze heeft gebruikt.
   Voor mijn streefgewicht heb ik 2 flesjes (van 50ml) en 1x ketoxdetox voorafgaand aan de kuur gebruikt.

  • Ik heb Dianne een paar weken geleden telefonisch gesproken over het ‘nieuwe’ Ketox-Detox dat ik via ketox24.com heb (Ik zou je nog even laten weten wat mijn bevindingen zijn.)
   Het is wonderbaarlijk spul. Jij zei dat je met deze variant ‘minder honger’ had dan met de andere druppels, maar ik heb echt nul komma nul trek. Niet één dag en zelfs niet ‘s avonds. En dat had ik met dat die andere druppels wel nog heel vaak, vooral met de latere bestellingen. Het leek net of daar veel minder werkbare stoffen in zaten. Wel was ik nu de eerste dagen heel moe en had ik net als jij zin om naar bed te gaan, maar dat heb ik er graag voor over. Had bij jou dus waarschijnlijk ook niks te maken met je ongesteldheid… Ook heb ik vijf dagen hoofdpijn gehad, maar dat had ik ook wel verwacht.
   Ik ben in 7 dagen 3,4 kilo afgevallen en dat komt niet omdat ik 130 kilo woog (ik ben 1.63 en woog 61 kilo). En dan is het ook nog ’s stukken goedkoper dan dat andere merk! Kortom: ik ben een grote fan van deze kuur.

  • Ik gebruik nu drie weken ketox24 (bijna klaar met flesje 1). Drie kinderen hebben weinig goeds gedaan voor mijn buikvet en lovehandles… ik heb het sporten weer opgepakt, Ik heb veel afslankproducten geprobeerd maar dit werkt het beste tot nu toe. Ben benieuwd of de kilo’s die ik ben afgevallen er ook echt vanaf blijven nadat ik twee flesjes heb gebruikt.

 11. Eind juli met de Ketox24 druppels in combinatie met het boek begonnen. Het heeft mij goed geholpen om af te vallen. Ik heb mij precies aan de voorschriften gehouden. Na 6 weken (1.5 flesje) mijn doel al bereikt!

  • Mijn buurvrouw had mij gewezen op de Ketox-Detox kuur, nadat ik vol bewondering haar heb gevolgd toen zij dit dieet volgde. Ik heb ook van de resultaten en ervaringen kunnen meegenieten. Nadat ikzelf was gestart voelde ik me na een week zoveel energieker en lekkerder in mijn vel en dan ook nog goede resultaten, vooral ook op mijn moeilijke plekken, mijn heupen en bovenbenen. Iets waar ik mij al jaren aan stoor maar me erbij had neergelegd dat dit zelfs met diëten niet zou veranderen. Há, nu met de Ketox-Detox kuur wel! Zoo blij!! Ik wil mijn buurvrouw hierbij dan ook erg bedanken.

 12. Ik ben met twee flesjes dagen ruim 17 kilo afgevallen, geen honger gehad en mijn behoefte naar snelle suikers (koekjes, chocolade etc.) en hartige snacks (chips, stukje kaas etc) is enorm afgenomen. Voordat ik aan de detox begon, had ik regelmatig last van opgezette buik. Tijdens de ketox24 geen één keer. Ook heb ik minder last van opvliegers en nachtelijk transpireren. Ik voel me fitter en energieker. Het is voor mij een begin naar een gezondere levensstijl

  • Na vele diëten geprobeerd te hebben, eindelijk een product gevonden dat bij me past en nog goed werkt ook. Overdag makkelijk te volgen (zonder dat iedereen doorheeft dat je een dieet volgt) en mijn avondeten op een kleine aanpassing gewoon kunnen blijven eten. Lekker stuk vlees of vis met veel groente, wist niet dat het zo lekker kon zijn. Goede begeleiding van Dianne gehad. de Ketox-Detox kuur kan ik mijn hele leven blijven volgen, een uitkomst!!

 13. Ik ben ben al jaren bezig om echt op gewicht te komen en kan verleidingen moeilijk weerstaan en eet zowat de hele dag door. Als ik aan een dieet begin dan hou ik dit hooguit 2 weken vol en dan denk ik achja laat ook maar laten we maar lekker gaan snoepen. Het ligt natuurlijk aan mezelf maar het kan ook zo zijn dat het dieet niet boeiend genoeg is op dat moment. Ik zoek nu naar een dieet waar ik toch wel voldoening uit kan halen met wat ik kan eten. KetoX24 is het eerste product dat echt aanslaat. Het kost me geen moeite, ik heb geen honger en val veel af. Een aanrader!

  • Ik ben een man van 40 en ik wilde voor mijn vakantie wat gewicht kwijt. Na veel googlen en referenties lezen kwam ik uit bij de Ketox-Detox kuur. De eerste week was zwaar. Het afkicken van de suiker was voor mij heel lastig, maar als je daar door heen bent, gaat het als vanzelf. Zelfs na mijn vakantie niet aangekomen? Nog nooit gebeurd! De begeleiding is ook super. Zelfs als je regelmatig vervelende vragen stelt, krijg je snel antwoord. Ze denken echt met je mee! Ik had geen betere keus kunnen maken! Bedankt!!

  • ik ben uitermate tevreden over de kuur, ben van 91 kilo naar 82 kilo gekomen, niet in de gestelde tijd die kuur bij blijkbaar anderen teweeg brengt maar ongeveer in 7 weken tijd, ik ben afgelopen periode in mijn vakantie wel weer 1 kilo aangekomen, maar heb vaak ‘gezondigd’, kan duidelijk niet meer die hoeveelheden eten als voorheen. Ben sinds zondag met mijn laatste halve kuur begonnen en voel mij gelijk weer veel prettiger! Sowieso is de kuur mij goed bevallen, geen hoofdpijnklachten en ‘zonnige’ bui, meer energie. Ik hoop nog de komende 3 maanden 8 tot 10 kilo kwijt te raken en mogelijk later nog eens 5 kilo. Mogelijk wordt mijn streefgewicht rond de 67 kilo, even aankijken want ik ben straks 58 jaar en dan moet je niet al te snel willen ivm ‘rimpeleffect’. Dat merk ik toch nu ook wel bij mijn armen bv. Maar goed, gezondheid is belangrijker dan rimpels.

 14. heb het inmiddels 3 weken bijna en van het gewicht is niet zoveel (-8 kilo) af maar ik let heel goed op wat ik eet, drink . Verder drink ik ook lauw water( gaat de trek van weg)
  en ben 1 kledingmaat naar beneden. in de ochtend de 40 druppels geeft me wel een zet om 1 crekker te eten. Voel me wel beter in mijn vel zitten, Als ik ( zeker in het weekend) de druppels vergeet merk ik dit wel.

  • Een jaar geleden ben ik 11 kilo afgevallen met KetoX24. Nog steeds op gewicht maar ik wil graag nog een paar kilo afvallen. Maandag start ik weer. Wie doet er mee? Leuk om elkaar te motiveren via het forum.

  • 8 kilo in 3 weken niet veel?? Zou er een moord voor doen bij wijze van spreken!!
   Hoeveel ben je nu inmiddels kwijt nel en is het er ook afgebleven?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.