KetoX24 Review en Ervaringen

KetoX24 Producten Review en Ervaringen van Gebruikers

‘KetoX24 is een zeer krachtig dieetsupplement om gewichtsverlies te bevorderen. Tevens krijg je, indien gewenst gratis online begeleiding van een diëtiste. De druppel kuur is een effectieve manier om af te slanken. Deze methode is in Amerika onderzocht (metabolic pathway research) en wordt inmiddels al enkele jaren toegepast. De resultaten zijn altijd merkbaar positief geweest. Een bijkomend voordeel is dat je bij KetoX24 geen last hebt van vermoeidheid, integendeel de druppels geven je juist energie’.

Aldus het Amerikaans wetenschappelijk onderzoek (bron)

ketox24 korting

Ervaring met KetoX24

Heb je ervaring met met dit product of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief). We zijn benieuwd naar ervaringen met het product, en naar het bestelproces en de aftersales van het bedrijf dat het product levert. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

KetoX24 Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 ben ik op zoek naar 250 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn geen plaatsen beschikbaar

Inmiddels hebben 250 testpersonen KetoX24 getest via We Love Health. KetoX24 is door deze testpersonen beoordeeld met een 9.1. Wil je starten met Afvallen? Bestel dan tijdelijk met extra korting. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

KetoX24 Testpanelketox24 afslankdruppels 3 x 24 dagen

De afslankdruppels 3 x 24 dagenOmdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 hebben 50 testpersonen gedurende een periode van 2 maanden de afslankdruppels van KetoX24 getest. Hieruit bleek dat 92% tevreden is over de afslank resultaten.

Supplementen worden over het algemeen afgedaan als niet werkzaam en kwakzalverij. Maar hoe zit het met KetoX24?

In dit artikel vertel ik je precies wat KetoX24 is, waarom er zoveel mensen zijn met goede resultaten en waar je op moet letten als je besluit aan de slag te gaan met KetoX24.

Wat is KetoX24?

De afslankdruppels zijn in Amerika ontwikkeld door een groep ervaren artsen, voedings- en sportwetenschappers uit Amerika. Het grote voordeel ten opzichte van vergelijkbare producen is dat je geen grote capsules hoeft te slikken. Eenvoudig dagelijks 20 druppels in een glas water die je vervolgens opdrinkt. Je hebt de keuze om gratis verkrijgbare voedingsrichtlijnen te volgen, hierdoor verlies je eenvoudig extra overgewicht. Maar ook zonder deze richtlijnen verlies je meer kilo’s dan bij andere producten.

Ketox24 is een dieetsupplement wat over is komen waaien uit de Verenigde Staten. Ketox24 zou erg krachtig zijn en het gewichtsverlies aanzienlijk bevorderen. Ketox24 is dus een supplement en geen dieet. Je zult in staat zijn sneller af te slanken als je dit supplement in combinatie met een ketogeen dieet gebruikt. Verwacht dus niet dat de druppels op zich wonderen gaan doen maar zie het als een hulpmiddel om sneller in shape te komen.

De ervaringen uit de Verenigde Staten zijn altijd positief geweest en ook in Nederland is er veel positiviteit rondom dit product. Ze zou Ketox24 je niet alleen helpen bij het afvallen maar volgens de ervaringen krijg je er ook een flinke energieboost van. Tot nu toe lijkt het dus allemaal koek en ei.

 • Ketox24 komt oorspronkelijk uit de VS
 • Het is een supplement ter ondersteuning van het afvallen
 • De ervaringen rondom dit product zijn hoofdzakelijk positief

KetoX24 Gebruiksaanwijzing

KetoX24 Afslankdruppels zijn eenvoudig te gebruiken. Je neemt een keer per dag, bij voorkeur in de ochtend op een nuchtere maag 40 druppels druppels innemen (2ml) Je mag de druppels menngen met een een half glas water en eet of drink gedurende 15 minuten na het innemen van de druppels niets.

KetoX24 Detox

ketoxdetox
ketoxdetox

Naast de afslankdruppels is er een 5 daagse detox verkrijgbaar die je als aanvulling op de druppels kunt gebruiken. Detox Booster ondersteunt bij het opruimen van deze depots. Detox Booster Ontgifting bestaat uit meer dan 19 verschillende kruiden en mineralen en geven je lichaam een complete reiniging.

Gebruik KetoxDetox

Je kunt de Detox puur innemen of mengen met water. Gebruik KetoX24 Detox 5 dagen lang als kuur. Drink 3 doseringen over de dag verdeeld.

KetoX24 Forum

Ik kan mezelf voorstellen dat je benieuwd bent naar ervaringen met KetoX24 Afslankdruppels. Onderaan deze pagina staan reacties en ervaringen van een aantal gebruikers en ook op het forum van deze website staan een aantal ervaringen die je kunt raadplegen.

KetoX24 Weekmenu

Besluit je om te starten met afvallen en plaats je een bestelling, dan krijg je naast de druppels gratis een boekje met tips en recepten. Door het weekmenu te volgen krijg je een nog beter resultaat. Het is echter niet verplicht om het gratis bijgeleverde weekmenu te volgen.

Voor wie is KetoX24 Geschikt?

KetoX24 is ontwikkelt met een specifieke doelgroep in gedachte; personen die graag op een eenvoudige manier afslanken. Dit middeltje is geschikt voor mannen en vrouwen. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven worden afgeraden dit middeltje te gebruiken.

Ben je op zoek naar Ketox24 ervaringen? Dan ben je hier op de juiste pagina. Ik zocht namelijk alles uit over deze nieuwe hype uit de Verenigde Staten.

Geschikt voor Mannen en Vrouwen

Eigenlijk is KetoX24 geschikt voor iedereen die wil afslanken. Zowel mannen als vrouwen, jong en oud.

Zo op het eerste oog lijken al deze stofjes dus wondermiddeltjes te zijn. Na enige research schijnt het inderdaad zo te zijn dat deze stofjes wel degelijk effectief zijn en doen wat ze beloven.

Dus KetoX24 werkt Echt en is niet Gevaarlijk?

De Ketox24 druppels lijken dus echt te werken en het is absoluut niet gevaarlijk. Alle ingrediënten uit het supplement zijn namelijk op natuurlijke basis. Tijdens deze 24 daagse kuur ben je in staat om uitsluitend lichaamsgewicht te verliezen. Het grote voordeel van deze kuur is dat je echt alleen vet verbrand en je spiermassa dus in tact blijft.

Naast het verbranden van overtollig lichaamsvet zorgt dit supplement ervoor dat je eetlust geremd word. Minder eten en sneller vet verbranden, het klinkt dus echt als win win.

Dit zit er in de Verpakking

Als je besluit aan de slag te gaan met Ketox24 krijg je het volgende:

 • KetoX24 Afslankdruppels (goed voor 24 dagen)
 • Handleiding
 • Receptengids
 • Gratis Online Coaching (vrijblijvend)

KetoX24 Pakketten

Recent zijn er een aantal afslankpakketten gelanceerd. Hieronder een overzicht van deze pakketten.

Get Skinny Pakket

Het Get Skinny Pakket bevat naast de vertrouwde KetoX24 Afslankdruppels een aantal aanvullende supplementen die de werking ondersteunen.

ketox24 get skinny pakket
ketox24 get skinny pakket

Dit ontvang je bij het Get Skinny afslankpakket:

 • KETOX24 AFSLANKDRUPPELS 50ML – Goed voor 24 dagen afvallen
 • TIMFIT AMINOZUREN 90 capsules – Goed voor 30 dagen
 • TIMFIT MAALTIJD AFSLANKBOOSTER SX-5 – 18 maaltijden en een shaker
 • Vrijblijvende begeleiding via mail, chat en telefoon door een ervaren consulente
 • Gratis Receptenboek t.b.v. de lunch en avondmaaltijd

KetoX24 PerfectBody Pakket

Het Perfectbody Pakket is speciaal om voor de zomer in shape te komen. het bevat vier ingredienten die elkaars werking versterken. Het PerfectBody pakket is goed voor 1 maand afvallen.

Dit ontvang je bij het PerfectBody pakket:

 • KETOX24 AFSLANKDRUPPELS 50ML – Goed voor 24 dagen afvallen
 • TIMFIT AMINOZUREN 90 capsules – Goed voor 30 dagen
 • TIMFIT DETOX – Voor ontgifting voor of tijdens het afvallen
 • TIMFIT L-CARNITINE – Verbetering van stoefwisseling
 • Vrijblijvende begeleiding via mail, chat en telefoon door een ervaren consulente
 • Gratis Receptenboek t.b.v. de lunch en avondmaaltijd

Hoe moet je Ketox24 Gebruiken?

Ketox24 bijkt dus voor veel mensen goed te werken maar hoe moet je het eigenlijk gebruiken? Zoals ik net al zei komt het supplement werkt goed zonder richtlijnen maar komt het beste tot zijn recht als je ook de richtlijnen uit de handleiding volgt.

Zo Gebruik je KetoX24

Ketox24 is bijzonder eenvoudig te gebruiken. Je neemt elke dag, bij voorkeur in de morgen, 2ml Ketox24. Meng de druppels met een glas water en neem tot 15 minuten na het innemen van de druppels niets. KetoX24 in combinatie met de recepten zorgt ervoor dat je lichaam in staat van ketose komt. Hierdoor zal je lichaam vet in plaats van glucose aanspreken als primaire energiebron waardoor je vetverbranding dus altijd optimaal is.

Zoals gezegd is het sterk aan te raden om de receptengids die bij het pakket geleverd word te gebruiken voor maximaal resultaat. Dit is echter niet verplicht!

Wil je meer focus op het afslanken met behulp van voeding alleen? Een lifestyle aanwennen die ervoor zorgt dat je voor de rest van je leven slank kunt blijven? Maak dan absoluut gebruik van de gratis coach die je toegewezen krijgt nadat je KetoX24 hebt aangeschaft.

Ketox24 Aanschaffen en Kopen met Korting

Ketox24 is geen goedkope kuur maar de prijs dubbel en dwars waard! Het Ketox24 pakket kost €59 en besluit je meteen twee verpakkingen te nemen betaal je €99. Het is dus voordeliger om 2×24 dagen aan te schaffen. Bestellen kan eenvoudig via de webshop van KetoX24 of bol.com Gebruik de kortingscode VETVRIJ en profiteer van exclusieve korting.

KetoX24 Ervaringen

KetoX24 is populair, en de ervaringen van gebruikers zijn overwegend zeer positief!

De meeste mensen, waaronder ikzelf, kijken vaak even naar de ervaringen en reviews van andere mensen bij het maken een beslissing.

Daarom heb ik hieronder enkele reviews van andere Ketox24 gebruikers voor je op een rij gezet. Doe er je voordeel mee.

ketox24 ervaringen
ketox24 ervaringen

Zoals je ziet zijn de ervaringen dus goed te noemen. Op Bol.com staan tientallen reviews bij de Ketox24 producten en die zijn, op sommige minpuntjes na, bijzonder goed te noemen.

Wel geven sommige mensen aan dat ze het aantal afgevallen kilo’s wat tegen vonden vallen. Geen enkel lichaam is natuurlijk hetzelfde en de resultaten zullen voor de één beter als voor de ander zijn.

Persoonlijk ben ik van mening dat het erg belangrijk is om ook gezonde voeding te gaan nuttigen. Wen jezelf een gezonde levensstijl aan die ook na het gebruikt van deze 24 dagen kuur eenvoudig vol te houden is.

     

Heb je zelf ervaringen met Ketox24? Schroom dan niet en laat even een reactie met jouw bevindingen achter onder dit artikel. Zo kunnen we elkaar helpen.

Het lichaam haalt de nodige energie uit koolhydraten. De koolhydraten die je consumeert worden omgezet in glucose. De glucose wordt door de spieren opgenomen als glycogeen. Koolhydraten die niet worden verbruikt worden als vet opgeslagen. Door minder koolhydraten te eten zullen de glycogeen reserves niet worden aangevuld. Je lichaam wordt genoodzaakt om energie vanuit een andere bron te halen. Het richt zich dan op vet. De opgeslagen vetten worden verbrand om aan energie te komen. Het lichaam vindt zich dan in een staat van ketose, waarbij het energie haalt uit de vetreserves. Je lichaam gebruikt energie voor alle processen.

Werkt KetoX24 echt?

ketox24 afslankdruppels 24 dagen
ketox24 afslankdruppels 24 dagen

Het bestaat uit een drankje waarvan je dagelijks enkele druppels gebruikt. De kuur duurt precies 24 dagen. Naast dit supplement kun je desgewenst ook een kleine aanpassing maken op je eetpatroon. Hierdoor heb je een nog beter resultaat. Het is echter niet verplicht.

De combinatie van de richtlijnen, de gratis coaching en een supplement maakt KetoX24 zo effectief. Het is een bewezen methodiek waarmee je gemiddeld 10% van je lichaamsgewicht kunt verliezen in die 24 dagen. Bovendien zorgt het supplement ervoor dat je alleen overtollig vet verliest. Daarnaast remt dit middel je eetlust zodat je automatisch minder eet. Het dieet is dan ook makkelijker vol te houden. (bron)

Er wordt gebruik van 100% natuurlijke stoffen, zoals Ilex paraguariensis, Paulinia cupana Guarana en Groene thee. Hier volgt een lijst van alle werkzame stoffen en de werking.

De werkzame stoffen in Ketox24

Ketox24 bevat een aantal werkzamen stoffen die het afslanken zullen bevorderen. De ingredienten van Ketox24 zijn:

 • Ilex paraguariensis
  Helpt je energieverbruik verhogen
 • Paulinia cupana Guarana
  Stimuleert de calorieverbranding
 • Rhamnus frangula Vuilboom
  Stimuleert de spijsvertering
 • Orthosiphon
  Helpt een goede vochtbalans te houden
 • Panax ginseng
  Bevordert het energieniveau
 • Semen cola
  stimuleert de vetverbranding
 • Camellia sinensis Groene thee
  Helpt de calorieverbranding
 • Fucus vesiculosus Kelp
  Stimuleert de stofwisseling, zelfs in tijden van rust

Is KetoX24 Gevaarlijk?

Alle producten in het assortiment zijn goedgekeurd voor verkoop in Europa. Zowel de lijst met ingrediënten als de bereiding, verpakking, opslag en distributie voldoet aan de strenge Nederlandse wetgeving. KetoX24 is dus niet gevaarlijk.

KetoX24 Bestellen

ketox24 afslankdruppels en ketox24 detox reiniging
ketox24 afslankdruppels en ketox24 detox reiniging

Wil je de afslankdruppels bestellen? Dan wil ik je adviseren om eerst de onderstaande informatie goed door te lezen!

Gratis Receptenboek

De afslank kuur is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Wat dit product anders doet is het toevoegen van druppels, die je eetlust remt en veel van de lastige bijwerkingen van zo een dieet wegneemt. Afslanken gaat dus makkelijker. Een enkele kuur is goed voor 24 dagen en naast de druppels krijg je een gratis receptenboek

Gratis Coaching

Bij iedere bestelling krijg je gratis instructies en (indien gewenst) online begeleiding door een specialist. Je krijgt persoonlijk advies en kunt op elk gewenst moment contact zoeken met een van de specialisten. Je kunt zelf kiezen hoe intensief je begeleid wilt worden. Het is namelijk geheel gratis en vrijblijvend. Heb je behoefte aan advies dan zoekt je gewoon contact met een van de coaches. Hiervoor is de begeleiding zeer handig.

Wat kost KetoX24?

Een enkele kuur is goed voor 24 dagen en kost 59 euro. De aankoop is eenmalig en je betaald geen verzendkosten. Bij ieder pakket ontvang je gratis een boekje met recepten en tips voor een nog beter afslankresultaat. Er is op dit moment een aanbieding voor een duopakket voor slechts 99 euro. Het meest verkochte pakket is het Detox Booster Combinatiepakket. Ook bij deze kuur krijg je gratis een receptenboek.

Bestellen kan via KetoX24.com en via BOL.COM

Is KetoX24 te koop bij De Tuinen

De Afslankproducten van worden in Nederland geproduceerd en zijn op dit moment uitsluitend online verkrijgbaar. Op het moment van schrijven van deze review zijn er nog geen plannen voor offline verkoop bijoorbeeld bij De Tuinen of Kruidvat.

KetoX24 België

Zoals eerder vermeld is KetoX24 uitsluitend online te koop. Dit wil echter niet zeggen dat het uitsluitend te koop is in Nederland. Tijdens het plaatsen van een bestelling kun je kiezen tussen verschillende Europese landen waaronder België, Duitsland en Frankrijk. De labels zijn in meerdere talen beschikbaar. Naast Nederlands worden Engels en Duits standaard meegeleverd.

EAN8719326059105
ModelKetoX24
MerkKetoX24 Afslankdruppels
MateriaalSupplement
KleurBruin
Bijzonder bewaarvoorschriftenDroog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
AllergeneninformatieGeen allergenen bekend, lees altijd de bijsluiter of etiket voor gebruik.
Gebruiksaanwijzing1x per dag 40 druppels in de ochtend in een half glas met water. Drink hierna het glas in 1 keer leef. Lees voor gebruik de handleiding goed door.
Fabrikant naamKetoX24
Type supplementKruiden en planten
IngrediëntenSamenstelling per dagdosing (40 druppels): Alcoholisch Maceraat van Rhamnusbast – 340mg / Guaranae zaad (bevat cafeïne) – 310 mg / Hulstbladeren – 240mg / Orthosiphon – 240mg / 15% Ginsenoside met Ginseng Extract – 240 mg / Kelp ( 6 Microgram Jodium 8%RI)
Aantal artikelen in verpakking1
SmaakGeen smaak
Aantal stuk in verpakking1
SubstantieDruppels

 

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van is dat het je helpt afslanken. Een koolhydraatarm dieet is 1 van de populairste manieren om gewicht te verliezen. En met deze kuur kun je zo een dieet volgen zonder last te krijgen van de gebruikelijke bijwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid. Het geeft je juist meer energie zodat je je dag met volle moed aankan.

Daarnaast zul je geen jojo-effect ervaren zoals bij de meeste dieetplannen. Het verloren gewicht blijft eraf. Ook wordt er gebruik gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die de gezondheid niet zullen schaden. (bron)

Nadelen KetoX24

ketox24 detox kuur 5 dagen
ketox24 detox kuur 5 dagen

Op het moment van schrijven zijn er geen negatieve ervaringen of onderzoeken gevonden met betrekking tot KetoX24

Vragen over KetoX24

Werkt KetoX24? Hoeveel val ik af met KetoX24?

De combinatie van de richtlijnen, de gratis coaching en een supplement maakt KetoX24 zo effectief. Het is een bewezen methodiek waarmee je gemiddeld 10% van je lichaamsgewicht kunt verliezen in die 24 dagen. Bovendien zorgt het supplement ervoor dat je alleen overtollig vet verliest. Daarnaast remt dit middel je eetlust zodat je automatisch minder eet. Het dieet is dan ook makkelijker vol te houden

Is KetoX24 onzin?

KetoX24 is zeker geen onzin! In de afgelopen jaren hebben de druppels bewezen dat het een zeer succesvolle en effectieve manier is om overtollige kilos af te vallen. De afslankkuur is geschikt voor mannen en vrouwen die op een snelle en verantwoorde manier willen afvallen en op gewicht willen blijven.

Blijf ik honger houden als ik KetoX24 gebruik?

De afslankdruppels van KetoX bevatten ingrediënten als yerba maté die dit hongergevoel wegnemen (bron). Panax ginseng is een ingrediënt dat al duizenden jaren wordt gebruikt omdat het helpt tegen vermoeidheid. Guarana zorgt ervoor dat je meer energie hebt. Het effect van guarana is zelfs sterker dan dat van cafeïne. De uitgekiende mix van ingrediënten in Ketox24 zorgt ervoor dat je de belangrijkste hobbels bij het begin van een dieet aan kunt.

Conclusie

Het lijkt mij een goede manier om op een blijvende manier af te slanken. Je verliest vet op de lastige plekken binnen 24 dagen. Het werkt dus snel en efficiënt. De druppels zijn makkelijk in gebruik en houden je eetlust laag. De kans op een snaaibui is dus nihil. En juist het snakken naar ongezonde snacks houdt de meeste van ons dik. Door dit weg te halen zul je sneller afvallen. Zelf proberen? Deel dan je ervaringen.

KetoX24 bevat de natuurlijke kruiden van hulstbladeren, Guaranae zaad en Kolanoot.

Samenstelling per dagdosing (40 druppels): Alcoholisch Maceraat van Rhamnusbast – 340mg /
Guaranae zaad (bevat cafeïne) – 310 mg / Hulstbladeren – 240mg / Orthosiphon – 240mg /
15% Ginsenoside met Ginseng Extract – 240 mg / Kelp ( 6 Microgram Jodium 8%RI) 167mg /
Kolanoot (bevat van nature Cafeïne) 120mg / Groene thee Gunpowder (bevat cafeïne) 120mg.

Hoe gebruikt u KetoX24? 1x per dag 40 druppels  in de ochtend in een half glas met water.
Drink hierna het glas in 1 keer leef. Lees voor gebruik de handleiding goed door.

Inhoud: 50ml – geschikt voor 24 dagen

Allergeneninformatie: Geen allergenen bekend, lees altijd de bijsluiter of etiket voor gebruik.

Gebruiksaanwijzing: Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Gebruik dit supplement niet wanneer
u zwanger bent of wanneer u borstvoeding geeft. Ook niet wanneer u last heeft van uw nieren.
Wanneer u medicatie gebruikt raadpleeg dan altijd eerst uw arts.

Bewaarvoorschrift: Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Gezonde Groet,

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

584 Reacties

 1. deze druppels doen wat ze beloven. Ik neem ze mee naar mijn werk en neem ze iedere middag voor de lunch. Geen honger, eenvoudig te gebruiken, absolute aanrader.

 2. Ik gebruik nu voor de tweede keer het get sinny pakket. De eerste keer ben ik bijna 12 kilo afgevallen maar nu lijkt het langzamer te gaan. Zijn er meer mensen met deze ervaring?

 3. Heb de afslank pakket besteld. Ben vader van 3 dochters ze vinden dat hun papa iets moet doen aan zijn dikke buik 1,73 lang en 101,7 kilo. Ook allerlei diëten geprobeerd. Sonja bakker slimfast shakes je krijg alleen maar jojo effect van wil minstens binnen jaar terug naar 80 kilo zonder jojo effect. Ben benieuwd ga beginnen wanneer hij binnen komt. Geef deze product ook een kans dacht ik.????

 4. Ketox24 is het eerste wat echt goed werkt bij mij. De eerste week bijna niets afgevallen, daarna ging het super snel! Inmiddels met mijn tweede flesje bezig en al bijna 15 kilo lichter!

 5. Ik zou mij graag aanmelden als testpersoon om de vakantie kilo’s eraf te krijgen in combinatie natuurlijk met een gezonde levensstijl en sporten.

  • Gaan er nog meer mensen starten met KetoX24 get skinny? Ik heb het besteld en start na het weekend 😀💪🏼

  • ik ben inmiddels 14 dagen bezig en 7.8 kilo afgevallen. Ik had meer gehoopt maar ga stug door! Nog 10 dagen te gaan!

  • vorige week ben ik gestart met ketox24, ik kijk uit om deze maand(den) enkele kilo s eraf te willen hebben.

   Morgen start ik weer met werken dus een mooie manier om weer te beginnen hoop ik. Je bent dan weer in je ritme enz. Al 2 receptenuit het boekje uitgeprobeerd en dit was erg lekker, dus al een beetje begonnen 😊

   De druppels zijn eenvoudig te gebruiken

   Groeten Anne

  • Ik durf normaal nergens geld aan uit te geven. Ik vind het mooi dat er zoveel positieve verhalen zijn maar ik geloof er niet zo meer in eerlijk gezegd. Ik denk dat ik ook alle diëten wel gehad heb en ik ben wel wat afgevallen maar er moet echt nog 20kg af. En het heeft zo gruwelijk veel geld gekost. Toch ben ik gestart met ketox24. eerst met een flesje, daarna het get skinny pakket. ik heb uitstekende begeleiding van patricia ontvangen en ben inmiddels meer dan de helft van mijn overgewicht kwijt. Nog een paar kilo te gaan!

   Vriendelijke groet
   Barbera

 6. Ik ben 36 jaar, 1.67m en 69 kg. Ik probeer al een jaar af te vallen maar dit lukt me niet. Ik ben 4 kilo afgevallen en die zitten er ook al weer op helaas. Ik volg geen specifiek dieet maar let wel op mijn voeding. Ik wandel dagelijks minimaal een half uur en sport 2x per week. Ik zou het geweldig vinden om eens resultaat te zien en weer wat beter in mijn vel te zitten, letterlijk en figuurlijk. Daarom lijkt Keto24 mij ideaal!

 7. Wat zou ik dit graag proberen…. Ik heb altijd erg goed kunnen afvallen, maar waarschijnlijk ben ik in de overgang en lukt niks meer…. Zeer benieuwd of dit ook werkt tegen de overgang kilo’s

 8. Ik heb mij aangemeld als testpersoon en ben nu bijna 3 weken bezig met de druppels en de afslankcoaching. In het begin was ik een beetje futloos maar dat is nu over. Vandaag voor de 3e keer op de weegschaal gestaan (ik ga niet vaker dan 1x per week) De eerste week -3.9 tweede -2.8 derde -3.3. Totaal tot nu toe dus al meer dan 10 kilo en super blij! Nog een week te gaan.

  • Ik heb 2 kuren achter de rug die beide goed hebben gewerkt werkten. ik kan ketox24 absoluut aanraden

 9. Hoi,
  Ik zou heel graag deelnemen aan de testpanel. Ikben 36 jaar, weeg nu 87 kg bij een lengte van 1.64m en heb 2 kinderen. Ik heb allerlei diëten gedaan en merk dat ik dermate langzaam afval als iemand die in de overgang zit. Dat frustreert enorm. Een hulpmiddel is enorm welkom. Ik ben gemotiveerd om gezond met voeding en bewegen aan de slag te zijn en mijn resultaten te delen.

 10. Hallo, als er nog plaats is zou ik graag meedoen als tester. Ik sportte vroeger op hoog niveau maar door ziekte en gebruik van medicatie veel kilo’s bijgekomen. Ook kan mijn lichaam niet veel sportintensiviteit aan. Ik zou mijn lichaam (en jullie) graag een handje helpen met dit product.

  • Ik zou ook heel graag als testpersoon mee willen doen, heb 3 kinderen ben 33 jaar en 1.74 en 80 kg heb van alles geprobeerd wat me heel veel geld gekost heeft en niks werkt, Herbalife , uithongeren andere shakes ik val niet af heb me bloed laten testen op evt schildklierproblemen maar daar is dus niks mee aan de hand

 11. Ik zou graag mee doen met de testpanel. Probeer al drie jaar af te vallen en niks lukt. Ben 1.60 en weeg 89 kilo. Word er moedeloos van.

  • Ik heb het gebruikt en viel in eerste instantie niet goed af. uiteindelijk toch -11.6 kilo en super tevreden.

 12. Ik heb nu drie kuren achter de rug. Bij de eerste kuur viel ik 12.3 kilo af (was 86 kilo bij 165cm) en bij de tweede kuur slechts 8.4 kilo. Na verloop van tijd zit je op je grens denk ik

  • Gaat je lukken. Ik heb 2x de ketoxdetox kuur gedaan en ben 17 kilo afgevallen. Dit is al bijna een jaar geleden en nog steeds op gewicht.

  • Alleen de eerste 2 kuren werkten bij mij. De 3e en 4e kuur niet meer. Ik ben appelazijn gaan drinken 3x per dag met een groot glas water en toen viel ik weer af.

  • @gonda,

   ik heb get skinny twee keer gebruikt en ben enorm content. Wel de coaching raadplegen omdat het gebruik van de verschilende supplementen per persoon verschillend is en de juiste doseringen en tijden helpen om nog meer te vermageren.

   Kaat

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in