KetoX24 Review en Ervaringen

Review en Ervaringen met KetoX24

‘KetoX24 is een zeer krachtig dieetsupplement om gewichtsverlies te bevorderen. Tevens krijg je, indien gewenst gratis online begeleiding van een diëtiste. KetoX24 is een effectieve manier om af te slanken. Deze methode is in Amerika onderzocht (metabolic pathway research) en wordt inmiddels al enkele jaren toegepast. De resultaten zijn altijd merkbaar positief geweest. Een bijkomend voordeel is dat je bij KetoX24 geen last hebt van vermoeidheid, integendeel de druppels geven je juist energie’.

Aldus het Amerikaans wetenschappelijk onderzoek (bron)

ketox24 korting

Ervaring met KetoX24

Heb je ervaring met met dit product of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief). We zijn benieuwd naar ervaringen met het product, en naar het bestelproces en de aftersales van het bedrijf dat het product levert. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

KetoX24 Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij KetoX24 graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Deze actie is exclusief voor LoveHealth bezoekers. Communicatie verloopt niet via KetoX24 maar via de redactie van deze website.  

KetoX24 Testpanelketox24 afslankdruppels 3 x 24 dagen

ketox24 afslankdruppels 3 x 24 dagenOmdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 hebben 50 testpersonen gedurende een periode van 2 maanden de afslankdruppels van KetoX24 getest. Hieruit bleek dat 92% tevreden is over de afslank resultaten.

Wat is KetoX24?

De afslankdruppels zijn in Amerika ontwikkeld door een groep ervaren artsen, voedings- en sportwetenschappers uit Amerika. Het grote voordeel van KetoX24 ten opzichte van vergelijkbare producen is dat je geen grote capsules hoeft te slikken. Eenvoudig dagelijks 20 druppels in een glas water die je vervolgens opdrinkt. Je hebt de keuze om gratis verkrijgbare voedingsrichtlijnen te volgen, hierdoor verlies je eenvoudig extra overgewicht. Maar ook zonder deze richtlijnen verlies je meer kilo’s dan bij andere producten.

KetoX24 Gebruiksaanwijzing

KetoX24 Afslankdruppels zijn eenvoudig te gebruiken. Je neemt een keer per dag, bij voorkeur in de ochtend op een nuchtere maag 40 druppels druppels innemen (2ml) Je mag de druppels menngen met een een half glas water en eet of drink gedurende 15 minuten na het innemen van de druppels niets.

KetoX24 Detox

ketoxdetox
ketoxdetox

Naast de afslankdruppels is er een 5 daagse detox verkrijgbaar die je als aanvulling op de druppels kunt gebruiken. Detox Booster ondersteunt bij het opruimen van deze depots. Detox Booster Ontgifting bestaat uit meer dan 19 verschillende kruiden en mineralen en geven je lichaam een complete reiniging.

Gebruik KetoxDetox

Je kunt KetoX24 Detox puur innemen of mengen met water. Gebruik KetoX24 Detox 5 dagen lang als kuur. Drink 3 doseringen over de dag verdeeld.

KetoX24 Forum

Ik kan mezelf voorstellen dat je benieuwd bent naar ervaringen met KetoX24 Afslankdruppels. Onderaan deze pagina staan reacties en ervaringen van een aantal gebruikers en ook op het forum van deze website staan een aantal ervaringen die je kunt raadplegen.

KetoX24 Weekmenu

Besluit je om te starten met afvallen en plaats je een bestelling, dan krijg je naast de druppels gratis een boekje met tips en recepten. Door het KetoX24 weekmenu te volgen krijg je een nog beter resultaat. Het is echter niet verplicht om het gratis bijgeleverde weekmenu te volgen.

Voor wie is KetoX24 Geschikt?

De makers hadden een specifieke doelgroep in gedachte; personen die graag op een eenvoudige manier afslanken. Dit middeltje is geschikt voor mannen en vrouwen. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven worden afgeraden dit middeltje te gebruiken.

ketox24 ervaringen
ketox24 ervaringen

       

Het lichaam haalt de nodige energie uit koolhydraten. De koolhydraten die je consumeert worden omgezet in glucose. De glucose wordt door de spieren opgenomen als glycogeen. Koolhydraten die niet worden verbruikt worden als vet opgeslagen. Door minder koolhydraten te eten zullen de glycogeen reserves niet worden aangevuld. Je lichaam wordt genoodzaakt om energie vanuit een andere bron te halen. Het richt zich dan op vet. De opgeslagen vetten worden verbrand om aan energie te komen. Het lichaam vindt zich dan in een staat van ketose, waarbij het energie haalt uit de vetreserves. Je lichaam gebruikt energie voor alle processen.

Werkt KetoX24 echt?

ketox24 afslankdruppels 24 dagen
ketox24 afslankdruppels 24 dagen

Het bestaat uit een drankje waarvan je dagelijks enkele druppels gebruikt. De kuur duurt precies 24 dagen. Naast dit supplement volg je ook het speciaal KetoX24 dieet. Dit is een koolhydraatarm dieet dat zich richt op gewichtsafname.

Deze combinatie van dieet en een supplement maakt KetoX24 zo effectief. Het is een bewezen methodiek waarmee je gemiddeld 10% van je lichaamsgewicht kunt verliezen in die 24 dagen. Bovendien zorgt het supplement ervoor dat je alleen overtollig vet verliest. Daarnaast remt dit middel je eetlust zodat je automatisch minder eet. Het dieet is dan ook makkelijker vol te houden. (bron)

Er wordt gebruik van 100% natuurlijke stoffen, zoals Ilex paraguariensis, Paulinia cupana Guarana, Rhamnus frangula Vuilboom, Orthosiphon, Panax ginseng, Semen cola, Camellia sinensis Groene thee, Fucus vesiculosus Kelp.

Is KetoX24 Gevaarlijk?

Alle producten in het assortiment zijn goedgekeurd voor verkoop in Europa. Zowel de lijst met ingrediënten als de bereiding, verpakking, opslag en distributie voldoet aan de strenge Nederlandse wetgeving. KetoX24 is dus niet gevaarlijk.

KetoX24 Bestellen

ketox24 afslankdruppels en ketox24 detox reiniging
ketox24 afslankdruppels en ketox24 detox reiniging

Wil je de afslankdruppels bestellen? Dan wil ik je adviseren om eerst de onderstaande informatie goed door te lezen!

De afslank kuur is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Wat dit product anders doet is het toevoegen van druppels, die je eetlust remt en veel van de lastige bijwerkingen van zo een dieet wegneemt. Afslanken gaat dus makkelijker. Een enkele kuur is goed voor 24 dagen en naast de druppels krijg je een gratis receptenboek, instructies en (indien gewenst) online begeleiding door een diëtiste voor een nog beter resultaat.

Wat kost KetoX24?

Een enkele kuur KetoX24 is goed voor 24 dagen en kost 59 euro. De aankoop is eenmalig en je betaald geen verzendkosten. Bij ieder pakket ontvang je gratis een boekje met recepten en tips voor een nog beter afslankresultaat. Er is op dit moment een aanbieding voor een duopakket voor slechts 99 euro. Het meest verkochte pakket is het KetoX24 / DetoxBooste Combinatiepakket. Ook bij deze kuur krijg je gratis een receptenboek.

Bestellen kan via KetoX24.com en via BOL.COM

Is KetoX24 te koop bij De Tuinen

De Afslankproducten van KetoX24 worden in Nederland geproduceerd en zijn op dit moment uitsluitend online verkrijgbaar. Op het moment van schrijven van deze review zijn er nog geen plannen voor offline verkoop bijoorbeeld bij De Tuinen of Kruidvat.

KetoX24 België

Zoals eerder vermeld is KetoX24 uitsluitend online te koop. Dit wil echter niet zeggen dat het uitsluitend te koop is in Nederland. Tijdens het plaatsen van een bestelling kun je kiezen tussen verschillende Europese landen waaronder België, Duitsland en Frankrijk. De labels van KetoX24 zijn in meerdere talen beschikbaar. Naast Nederlands worden Engels en Duits standaard meegeleverd.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van is dat het je helpt afslanken. Een koolhydraatarm dieet is 1 van de populairste manieren om gewicht te verliezen. En met deze kuur kun je zo een dieet volgen zonder last te krijgen van de gebruikelijke bijwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid. KetoX24 geeft je juist meer energie zodat je je dag met volle moed aankan.

Daarnaast zul je geen jojo-effect ervaren zoals bij de meeste dieetplannen. Het verloren gewicht blijft eraf. Ook wordt er gebruik gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die de gezondheid niet zullen schaden. (bron)

Nadelen KetoX24

ketox24 detox kuur 5 dagen
ketox24 detox kuur 5 dagen

Op het moment van schrijven zijn er geen negatieve ervaringen of onderzoeken gevonden met betrekking tot KetoX24

Conclusie

Het lijkt mij een goede manier om op een blijvende manier af te slanken. Je verliest vet op de lastige plekken binnen 24 dagen. Het werkt dus snel en efficiënt. De druppels zijn makkelijk in gebruik en houden je eetlust laag. De kans op een snaaibui is dus nihil. En juist het snakken naar ongezonde snacks houdt de meeste van ons dik. Door dit weg te halen zul je sneller afvallen. Zelf proberen? Deel dan je ervaringen met KetoX24.

Gezonde Groet,

512 Reacties

 1. Graag ga KetoX24 proberen.
  Ik heb een traagwerkende schildklier en normale dieëten helpen niet of nauwelijks.
  Als ik de revieuws lees over KetoX24 lijkt het dat dit wel goed helpt.
  morgen start ik

 2. Ik heb ketoxx24 via bol besteld en de volgende dag in huis (vrijdag). Tijdens het weekend de documentatie doorgenomen en maandag gestart met de 24 dagen kuur. Nu iets meer dan een week bezig en ik voel me er goed bij. Geen honger en aanzienlijk resultaat. Nog iets meer dan 2 weken te gaan dus ik kan nog geen uitsluitsel geven over het eindresultaat. 2x contact gehad met de dames van de afdeling klantenservice over het gebruik en combinatie met mijn sport. Ik ben goed en netjes geholpen.

  • Klink veelbelovend maar ik ben sceptisch als het om dit soort producten gaat. Desondanks heb ik het zojuist besteld. Ik wil maandag starten en zal mijn ervaring hier plaatsen.

 3. Super om te lezen dat veel mensen resultaat hebben. Ik gebruik de druppels sinds 12 april en heb nog een paar dagen te gaan tot het flesje leeg is. Tot nu toe -12.4 kilo en super tevreden!

  • Wat een super resultaat! ik heb zojuist besteld en start zodra ik het in huis heb.

  • @karlijn

   Ik at al kha maar daar stond ik stil mee. Vanaf de 5e dag dat ik de druppels gebruikte ging mijn gewicht weer omlaag.

 4. Ik heb vandaag mijn pakje ontvangen.detox en druppels.hoe kan ik het beste starten voor een goed resultaat.kan iemand mij effe op de hoogte houden aub.en hoe kom je in contact met je begeleidster?
  Dan kan ik morge voor eens en altijd goed beginnen
  Merci

  • Hoi allemaal hoe gaat het bij jullie ik ben nu een week bezig met de keto druppels eet koolydraadarm sport 3 keer in de week en 3 kilo afgevallen. ik had de eerste week op meer gehoopt :(
   Hoe gaat het bij jullie.

  • @pinar

   ik ben tegelijkertijd met de druppels en de detox gestart. dit was ook het advies van mijn coach. Ik ben nu bijna 2 weken bezig en tot nu toe 9 kilo afgevallen. ik wil 12 dus nog 3 te gaan met nog 12 van de 24 dagen te gaan. Ik heb er wel vertrouwen in dat het gaat lukken.

  • De eerste week kan inderdaad wat langzamer gaan. Vanaf dag 7 ging het bij mij veel sneller! tot nu toe -9 kilo.

 5. Ik ga morgen beginnen. Ik heb mijn eetgewoontes veranderd, maar wil niet zo streng lijnen om de simpele reden dat het dan niet vol te houden is. Kan ik gewoon mager eten en toch afvallen?

  • Je hoeft het boekje niet strikt te volgen anke. neem contact op met je coach, zij geeft je advies op maat. ik ben totaal 8 kilo afgevallen.

  • Niet zo spectaculair als bij anderen: twee weken bezig en 6 kg eraf. Eerlijk gezegd voelt het wel realistischer … Ik sta nu een beetje stil terwijl ik meer beweeg.

  • Anke, ook ik wil niet streng op dieet, 2 weken bezig en 2 kg eraf. Heb nu contact gezocht met een coach want vind dit wel langzaam. Wellicht start ik maandag met de detox en druppels tegelijkertijd.

  • Nee, ik heb alleen ’s ochtends de druppels genomen. mijn normale ontbijt (kwark met musli) en ’s avonds recepten uit het boekje dat bij mijn pakket zat. ik heb geen honger gehad tijdens de kuur.

 6. Ik wil ook graag bestellen,maat heb zoveel geprobeerd niks hielp. Wat eten jullie per dag dat jullie ook ketox24 neemt.

  Gr marieke

  • ik dacht er hetzelfde over en was sceptisch. ketox24 heeft bij mij goed geholpen. Ik heb wel advies van mijn coach gehad (via chat) want in eerste instantie gebruikte ik het verkeerd.

 7. Hoi,
  Ik wil het hele kuur ook bestellen maar vraag me af of de detox nodig is.ik wil maar 8 kg afvallen,bijgekome na stoppe met roken.
  Mijn vraag is is dit product echt de moeite en als het zo is is de detox nodig of kan je ook gewoon met druppels beginne?

  • Zowel de ketoxdetox als de ketox24 druppels gebruikt. Ik ben gelijktijdig met beide producten gestart. De detox zorgt voor extra zuivering zodat het afvallen beter gaat. totaal 24 dagen gebruikt. In eerste instantie weinig resultaat. Toch doorgezet en uieindelijk ben ik 14 kilo afgevallen. Weinig tot geen honger en erg blij met het resultaat.

 8. Moet je eerst de detoxkuur doen en nadien met het andere, ik heb ze juist besteld, zou graag 10 a 15 kilo kwijt geraken

  • Ik ben tegelijk met de druppels en de detox gestart op advies van mijn coach. Ben nu halverwege en zit al op -7 kilo. So far, so good.

 9. Fijn dat er zoveel positieve ervaringen zijn.
  Mijn ervaring? 9,3 kilo gewichtsverlies met de druppels. Ik at al koolhydraatbeperkt het versterkt de druppels.

  • Ik heb ketox24 vorig jaar voor de zomer gebruikt. -14 kilo. Heel lang ben ik op gewicht gebleven, zelfde tijdens de feestdagen. Januari ging het echter mis door het overlijden van een goede vriendin. Ik at alles wat los en vast zat met als resultaat +8 kilo. Ik schaam me en kan niet afvallen zonder een steuntje in de rug. Ik heb weer ketox24 besteld omdat ik weet dat het werkt. Nu met detox. iIk heb het al in huis en start aanstaande dinsdag.

 10. Ik heb in veel producten geprobeerd, wat goed werkte zijn keto capsules die ik in Amerika kocht toen ik daar woonde (gewoon bij wallmarkt) Deze zijn in Nederland niet te koop. Nu heb ik ketox24 druppels geprobeerd en deze werken exact hetzelfde. de ingredients heb ik ook gecontroleerd en deze zijn nagenoeg identiek. Ik ben blij dat dit nu ook in Nederland te koop is.

  • vind je 9 kilo niet veel? Hier zo ik super tevreden mee zijn! Heb je alleen de druppels of ook de detox gebruikt?

  • Tuurlijk ben ik wel tevreden. Ik heb de detox en ketox druppels combinatie gekocht (74 euro met kortingscode) ik ga stug door. Geen honger, dat scheelt. Ik kan het!!!

  • @alice,
   Ik woon al 12 jaar in amerika en ken de ketox24 capsules. Sinds een jaar zijn ook de ketox24 druppels hier te koop. Deze zijn precies hetzelfde als de druppels die jullie in nederland hebben. Ik gebruik ze samen met mijn dochter. op dit moment is er geen beter product is de US.

 11. Heeft heeft me minder opgeleverd dan gehoopt. Ik wil graag 16 kilo afvallen en ben er tot nu toe slechts 9 kwijt. Ik volg geen aanvullend koolhydraatbeperkt dieet. Een voordeel is wel dat ik geen hongergevoel heb.

  • Hai Ellen,
   Heb jij de richtlijnen helemaal niet gevolgd en bijvoorbeeld wel magere kwark gegeten?
   Want als dat het geval is val ik denk ik ook zo’n 9a10kg af.
   Dan nog een keer een detox en ben ik tevreden.
   Groet,
   Robert

 12. Ik heb vorige week de druppels binnen gekregen , na 1 dag geleverd.
  ik gebruik het netjes volgens de voorwaarden en ben tot nu toe 7 kilo afgevallen.
  benieuwd hoe het verder verloopt, voel wel dat ik ’s avonds eerder moe ben.

  • Hallo Sandra, even vraag,
   lees ik het goed. Dat je vorige week gestart bent en nu al 7 kilo gewichtsverlies hebt?

  • Hi Fa, ja klopt. ik had meer gehoopt want ik heb best wat kilo’s te gaan. Maar goed, so far so good. Tevreden met de druppels van ketox

  • 7 kilo op 1 week? Dat is toch bijna niet te geloven? Dat kan toch geen vet zijn denk ik dan

 13. Ik ben dinsdag met de detox begonnen en vandaag was de laatste dag. Ik ben 1 kg afgevallen, dat scheelt alvast voor de kuur.
  Morgen begin ik met 94kg de kuur en het streef gewicht is 85kg ik hoop dat dit lukt.
  Zijn er nog meer mensen met ervaringen?

 14. Net besteld komt maandag binnen… Ben zo benieuwd. Hoop dat het geen zonde geld actie word… Ga binnenkort op vakantie en wil wel iets van 6 a 8 kilo kwijt. Nu 64.5 en 168 lang… wish me luck

 15. Ik ben nu net begonnen met de tweede Ketox24 kuur. Tussendoor wel een weekje op vakantie geweest en de kuur meegenomen. Tijdens de vakantie heb ik mij niet aan het dieet gehouden en toch afgevallen. Ik heb er weer een week over moeten doen om weer in ketose te raken, en nu vliegen de pondjes er weer vanaf. Dankzij de druppels ook geen hongergevoel, dus het is met de gerechten uit het boek goed vol te houden. Ik heb een tip hier gelezen en dat werk echt heel goed. Zodra je trek krijgt moet je 3 minuten pas op de plaats rennen, zo hard mogelijk. Daarna een uur helemaal niets eten. Mijn eetlust verdween inxerdaad. Ik ging wel weer vet verbranden. Heel fijn voor mensen zoals ik die op een dood punt waren beland. Ik ben nu 27 dagen bezig (incl die week vakantie) en ben 8 kilo kwijt. Nog 11 kilo en dan ben ik op mijn gezond gewicht. Het gaat lukken zo!

 16. Ik heb dit net besteld maar vraag me af of je het ook in vruchtensap of yoghurt mag doen. Of mag het alleen in water?

  • Marleen, ik zou dit in een klein beetje water doen. De smaak is even wennen maar heel goed te doen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.