Review en Ervaringen met KetoX24

‘KetoX24 is een zeer krachtig dieetsupplement om gewichtsverlies te bevorderen. Tevens krijg je, indien gewenst gratis online begeleiding van een diëtiste. KetoX24 is een effectieve manier om af te slanken. Deze methode is in Amerika onderzocht (metabolic pathway research) en wordt inmiddels al enkele jaren toegepast. De resultaten zijn altijd merkbaar positief geweest. Een bijkomend voordeel is dat je bij KetoX24 geen last hebt van vermoeidheid, integendeel de druppels geven je juist energie’.

Aldus het Amerikaans wetenschappelijk onderzoek (bron)

ketox24 korting

Ervaring met KetoX24

Heb je ervaring met met dit product of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief). We zijn benieuwd naar ervaringen met het product, en naar het bestelproces en de aftersales van het bedrijf dat het product levert. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

KetoX24 Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij KetoX24 graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Wat is KetoX24?

De afslankdruppels zijn in Amerika ontwikkeld door een groep ervaren artsen, voedings- en sportwetenschappers uit Amerika. Het bestaat uit een uitgekiend koolhydraatarm dieet en een drankje dat je middels druppels dagelijks inneemt.

KetoX24 Bestellen

Wil je de afslankdruppels bestellen? Dan wil ik je adviseren om eerst de onderstaande informatie goed door te lezen!

De afslank kuur is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Wat dit product anders doet is het toevoegen van druppels, die je eetlust remt en veel van de lastige bijwerkingen van zo een dieet wegneemt. Afslanken gaat dus makkelijker. Een enkele kuur is goed voor 24 dagen en naast de druppels krijg je een gratis receptenboek, instructies en (indien gewenst) online begeleiding door een diëtiste voor een nog beter resultaat.

Bestellen kan via KetoX24.com, de webshop en via BOL.COM

Voor wie is KetoX24 geschikt?

De makers hadden een specifieke doelgroep in gedachte; personen die graag op een eenvoudige manier afslanken. Dit middeltje is geschikt voor mannen en vrouwen. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven worden afgeraden dit middeltje te gebruiken.

Het lichaam haalt de nodige energie uit koolhydraten. De koolhydraten die je consumeert worden omgezet in glucose. De glucose wordt door de spieren opgenomen als glycogeen. Koolhydraten die niet worden verbruikt worden als vet opgeslagen. Door minder koolhydraten te eten zullen de glycogeen reserves niet worden aangevuld. Je lichaam wordt genoodzaakt om energie vanuit een andere bron te halen. Het richt zich dan op vet. De opgeslagen vetten worden verbrand om aan energie te komen. Het lichaam vindt zich dan in een staat van ketose, waarbij het energie haalt uit de vetreserves. Je lichaam gebruikt energie voor alle processen.

Is KetoX24 Effectief?

KetoX24Het bestaat uit een drankje waarvan je dagelijks enkele druppels gebruikt. De kuur duurt precies 24 dagen. Naast dit supplement volg je ook het speciaal KetoX24 dieet. Dit is een koolhydraatarm dieet dat zich richt op gewichtsafname.

Deze combinatie van dieet en een supplement maakt KetoX24 zo effectief. Het is een bewezen methodiek waarmee je gemiddeld 10% van je lichaamsgewicht kunt verliezen in die 24 dagen. Bovendien zorgt het supplement ervoor dat je alleen overtollig vet verliest. Daarnaast remt dit middel je eetlust zodat je automatisch minder eet. Het dieet is dan ook makkelijker vol te houden. (bron)

Er wordt gebruik van 100% natuurlijke stoffen, zoals Ilex paraguariensis, Paulinia cupana Guarana, Rhamnus frangula Vuilboom, Orthosiphon, Panax ginseng, Semen cola, Camellia sinensis Groene thee, Fucus vesiculosus Kelp.

Wat kost KetoX24?

Een enkele kuur KetoX24 is goed voor 24 dagen en kost 59 euro. Er is op dit moment een aanbieding voor een duopakket voor slechts 99 euro. De kuur is inclusief een gratis receptengids, instructies en tips voor een nog beter resultaat. Bestellen kan via KetoX24.com, de webshop en zelfs via BOL.COM.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van is dat het je helpt afslanken. Een koolhydraatarm dieet is 1 van de populairste manieren om gewicht te verliezen. En met deze kuur kun je zo een dieet volgen zonder last te krijgen van de gebruikelijke bijwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid. KetoX24 geeft je juist meer energie zodat je je dag met volle moed aankan.

Daarnaast zul je geen jojo-effect ervaren zoals bij de meeste dieetplannen. Het verloren gewicht blijft eraf. Ook wordt er gebruik gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die de gezondheid niet zullen schaden. (bron)

Nadelen

Op het moment van schrijven zijn er geen negatieve ervaringen of onderzoeken gevonden met betrekking tot KetoX24

Conclusie

Het lijkt mij een goede manier om op een blijvende manier af te slanken. Je verliest vet op de lastige plekken binnen 24 dagen. Het werkt dus snel en efficiënt. De druppels zijn makkelijk in gebruik en houden je eetlust laag. De kans op een snaaibui is dus nihil. En juist het snakken naar ongezonde snacks houdt de meeste van ons dik. Door dit weg te halen zul je sneller afvallen. Zelf proberen? Deel dan je ervaringen met KetoX24.

KetoX24 Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij KetoX24 graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Gezonde Groet,

sanne

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

299 Reacties

 1. Ik wil graag ketox testen … heb alles geprobeert, maar de kilo’s blijven maar komen. En zou graag na 3 jaar die er weer af zien te krijgen.

 2. Ik wil graag ketox testen … heb alles geprobeert, maar de kilo’s blijven maar komen. En zou graag na 3 jaar die er weer af zien te krijgen.

 3. In 2016 is mijn moeder overleden waardoor ik door een dal ben gegaan en ik een emotionele eter werd. Inmiddels heb ik het verdriet verwerkt maar zit ik met 25 kg overgewicht. Graag verlies ik dit gewicht met de KetoX24 om zowel gestelijk als lichamelijk gezond te zijn.

 4. Zou heel graag jullie produkt testen . Heb al vele dieren geprobeert en de kilo’s gaan er moeilijk af . Ben echt hopeloos. Tzou fijn zijn indien ik jullie testje mocht uit proberen!

 5. Ik wil graag gratis meedoen met het testen van dit middel.
  Alle andere middelen hebben gefaald. Ik durf niets meer te kopen omdat het altijd geld weggooien is.
  Tijdelijk hebben sommige middelen geholpen i.c.m. streng dieet en trainen, maar dat was niet vol te houden.
  Nu zitten de kilo’s er dus weer aan.
  Maar ik moet echt veel gewicht kwijt en ben erg benieuwd of het deze keer voor de verandering eens aan zou kunnen slaan. Ik zou dat zeker ook aan anderen vertellen!
  Toch moet er geen adder onder het gras zitten en moet ik mijn bankrek.nr. niet op hoeven geven, omdat het GRATIS is zoals u duidelijk aangeeft.
  En als het helpt… bestel ik vanzelf meer hoor! en word ik uw beste klant.
  Vriendelijke groeten

 6. Ik ben een man van 68 en vecht al mijn hele leven tegen overgewicht. Veel diëten zijn ondertussen al de revue gepasseerd. Het Demis Roussos diëet, het Atkins diëet, Montignac, het Metabolisme diëet, dat van Koen Crucke … Ze doen het allemaal wel voor even maar een blijvend resultaat mocht ik tot op heden nog niet ondervinden. Aangezien ik nog steeds drie maal per week ga fitnessen is Atkins helemaal niet vol te houden aangezien je je de hele dag slap voelt. Hopelijk kan ik bij KetoX24 eindelijk een afslankingsmethode vinden met een blijvend resultaat. Ik wil het wel graag uitproberen en mijn ervaring met anderen delen.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne

Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.