KetoX24 Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

KetoX24 Producten Review en Ervaringen van Gebruikers

‘KetoX24 is een zeer krachtig dieetsupplement om gewichtsverlies te bevorderen. Tevens krijg je, indien gewenst gratis online begeleiding van een diëtiste. De druppel kuur is een effectieve manier om af te slanken. Deze methode is in Amerika onderzocht (metabolic pathway research) en wordt inmiddels al enkele jaren toegepast. De resultaten zijn altijd merkbaar positief geweest. Een bijkomend voordeel is dat je bij KetoX24 geen last hebt van vermoeidheid, integendeel de druppels geven je juist energie’.

Aldus het Amerikaans wetenschappelijk onderzoek (bron)

ketox24 korting

Dit is wat je gaat leren in deze review

 • Is ketox24 gevaarlijk?
 • Is ketox24 te koop bij de tuinen?
 • Is ketox24 te koop van kruidvat?
 • Download de ketox24 gebruiksaanwijzing
 • Krijg je van ketox24 diarree?
 • Wat zegt radar over ketox24 radar?
 • Download gratis ketox24 recepten
 • Download het gratis ketox24 weekmenu
 • Wat is ketox24 get skinny?
 • Hoe werkt ketox24 detox?

En nog veel meer….

Ervaring met KetoX24

Heb je ervaring met met dit product of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief). We zijn benieuwd naar ervaringen met het product, en naar het bestelproces en de aftersales van het bedrijf dat het product levert. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

KetoX24 Kortingscode

KetoX24 Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 ben ik op zoek naar 250 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn geen plaatsen beschikbaar

Inmiddels hebben 250 testpersonen KetoX24 getest via We Love Health. KetoX24 is door deze testpersonen beoordeeld met een 9.1. Wil je starten met Afvallen? Bestel dan tijdelijk met extra korting. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

KetoX24 Testpanel ketox24 afslankdruppels 3 x 24 dagen

De afslankdruppels 3 x 24 dagenOmdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 hebben 50 testpersonen gedurende een periode van 2 maanden de afslankdruppels van KetoX24 getest. Hieruit bleek dat 92% tevreden is over de afslank resultaten.

Supplementen worden over het algemeen afgedaan als niet werkzaam en kwakzalverij. Maar hoe zit het met KetoX24?

In dit artikel vertel ik je precies wat KetoX24 is, waarom er zoveel mensen zijn met goede resultaten en waar je op moet letten als je besluit aan de slag te gaan met KetoX24.

Wat is KetoX24?

De afslankdruppels zijn in Amerika ontwikkeld door een groep ervaren artsen, voedings- en sportwetenschappers uit Amerika. Het grote voordeel ten opzichte van vergelijkbare producen is dat je geen grote capsules hoeft te slikken. Eenvoudig dagelijks 20 druppels in een glas water die je vervolgens opdrinkt. Je hebt de keuze om gratis verkrijgbare voedingsrichtlijnen te volgen, hierdoor verlies je eenvoudig extra overgewicht. Maar ook zonder deze richtlijnen verlies je meer kilo’s dan bij andere producten.

De werking van KetoX24

De afslankdruppels van KetoX24 bevatten een aantal natuurlijke stoffen die de vetverbranding zouden stimuleren. Daarbij zou het ontgiftend werken.In combinatie met de recepten die je krijgt, raakt je lichaam in ketose.  Ketose (of ketogenese) is een metabool proces waarbij het lichaam vetzuren afbreekt in ketonen, oftewel ketonlichamen. Met andere woorden, wanneer het lichaam ketonen produceert, zijn we in ketose. Hoe een paar druppels van een voedingssupplement dit proces van ketose zou moeten versterken wordt niet duidelijk. De werking van KetoX24 zou vooral te danken zijn aan de stoffen die het bevat. Tevens zouden de bestanddelen elkaar versterken. Het is de bedoeling dat je dagelijks enkele druppels van KetoX24 aan een glas water toevoegt en deze op een nuchtere maag inneemt. Ook krijg je enkele vetvrije en koolhydraatarme recepten toegestuurd die je in combinatie met de druppels in je nieuwe eetpatroon kunt verwerken.

Ketox24 is een dieetsupplement wat over is komen waaien uit de Verenigde Staten. Ketox24 zou erg krachtig zijn en het gewichtsverlies aanzienlijk bevorderen. Ketox24 is dus een supplement en geen dieet. Je zult in staat zijn sneller af te slanken als je dit supplement in combinatie met een ketogeen dieet gebruikt. Verwacht dus niet dat de druppels op zich wonderen gaan doen maar zie het als een hulpmiddel om sneller in shape te komen.

De ervaringen uit de Verenigde Staten zijn altijd positief geweest en ook in Nederland is er veel positiviteit rondom dit product. Ze zou Ketox24 je niet alleen helpen bij het afvallen maar volgens de ervaringen krijg je er ook een flinke energieboost van. Tot nu toe lijkt het dus allemaal koek en ei.

 • Ketox24 komt oorspronkelijk uit de VS
 • Het is een supplement ter ondersteuning van het afvallen
 • De ervaringen rondom dit product zijn hoofdzakelijk positief

KetoX24 Gebruiksaanwijzing

KetoX24 Afslankdruppels zijn eenvoudig te gebruiken. Je neemt een keer per dag, bij voorkeur in de ochtend op een nuchtere maag 40 druppels druppels innemen (2ml) Je mag de druppels menngen met een een half glas water en eet of drink gedurende 15 minuten na het innemen van de druppels niets.

KetoX24 Detox

Naast de afslankdruppels is er een 5 daagse detox verkrijgbaar die je als aanvulling op de druppels kunt gebruiken. Detox Booster ondersteunt bij het opruimen van deze depots. Detox Booster Ontgifting bestaat uit meer dan 19 verschillende kruiden en mineralen en geven je lichaam een complete reiniging.

Gebruik KetoxDetox

Je kunt de Detox puur innemen of mengen met water. Gebruik KetoX24 Detox 5 dagen lang als kuur. Drink 3 doseringen over de dag verdeeld.

KetoX24 Forum

Ik kan mezelf voorstellen dat je benieuwd bent naar ervaringen met KetoX24 Afslankdruppels. Onderaan deze pagina staan reacties en ervaringen van een aantal gebruikers en ook op het forum van deze website staan een aantal ervaringen die je kunt raadplegen.

KetoX24 Weekmenu

Besluit je om te starten met afvallen en plaats je een bestelling, dan krijg je naast de druppels gratis een boekje met tips en recepten. Door het weekmenu te volgen krijg je een nog beter resultaat. Het is echter niet verplicht om het gratis bijgeleverde weekmenu te volgen.

Facebook Ervaringen met KetoX24

ketox24 echte facebook ervaringen reacties
ketox24 echte facebook ervaringen reacties

Voor wie is KetoX24 Geschikt?

KetoX24 is ontwikkelt met een specifieke doelgroep in gedachte; personen die graag op een eenvoudige manier afslanken. Dit middeltje is geschikt voor mannen en vrouwen. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven worden afgeraden dit middeltje te gebruiken.

Ben je op zoek naar Ketox24 ervaringen? Dan ben je hier op de juiste pagina. Ik zocht namelijk alles uit over deze nieuwe hype uit de Verenigde Staten.

Geschikt voor Mannen en Vrouwen

Eigenlijk is KetoX24 geschikt voor iedereen die wil afslanken. Zowel mannen als vrouwen, jong en oud.

Zo op het eerste oog lijken al deze stofjes dus wondermiddeltjes te zijn. Na enige research schijnt het inderdaad zo te zijn dat deze stofjes wel degelijk effectief zijn en doen wat ze beloven.

Dus KetoX24 werkt Echt en is niet Gevaarlijk?

De Ketox24 druppels lijken dus echt te werken en het is absoluut niet gevaarlijk. Alle ingrediënten uit het supplement zijn namelijk op natuurlijke basis. Tijdens deze 24 daagse kuur ben je in staat om uitsluitend lichaamsgewicht te verliezen. Het grote voordeel van deze kuur is dat je echt alleen vet verbrand en je spiermassa dus in tact blijft.

Naast het verbranden van overtollig lichaamsvet zorgt dit supplement ervoor dat je eetlust geremd word. Minder eten en sneller vet verbranden, het klinkt dus echt als win win.

Wat kosten KetoX24 Afslankdruppels? Prijzen en pakketten

Wil je een afslankpakket van KetoX24 proberen? Dan zul je je portemonnee moeten trekken. Het goedkoopste pakket kost maar liefst € 59. Je krijgt hiervoor een flesje afslankdruppels waar je 24 dagen mee kunt doen. Ook zit er een boekje bij met instructies. Er is ook een variant van ´slechts´ € 29,95 beschikbaar, maar dan krijg je in plaats van de reguliere afslankdruppels een zogeheten Detox Booster.

ketox24 facebook ervaringen echt
ketox24 facebook ervaringen echt

Daarnaast zijn er nog enkele andere pakketten verkrijgbaar, waaronder een combinatie van de afslankdruppels en de Detox Booster. Hiervoor ben je € 79 kwijt. Het gebruik van deze druppels zou ervoor zorgen dat het effect van de reguliere KetoX24 druppels versterkt wordt. Wetenschappelijk bewijs van deze claim ontbreekt. De duurste optie is de zogeheten KetoX24 afslankchallenge. Hierbij krijg je zowel een flesje KetoX24 afslankdruppels als Detox Booster. Tevens zit er een shakebeker bij en een doos met 18 maaltijdshakes. Als extra krijg je er ook 24 dagen persoonlijke begeleiding bij. De kosten hiervan zijn € 99.

Naast de afslankpakketten zijn er ook enkele andere producten op de site van KetoX24 beschikbaar. Zo staan er maaltijdvervangers van het merk TimFit vermeldt. Het gaat hier om whey shakes die naast eiwitten ook een aantal vitamines en mineralen bevatten. Waar het bij sommige bedrijven mogelijk is om een proefmonster te bestellen is dit bij KetoX24 niet mogelijk. Als het gaat om de maaltijdvervangers is er wel sprake van een proefpakket, wat € 24,95 kost. Het fijne is wel dat je bij het bestellen niet direct aan een abonnement vast zit.

Dit zit er in de verpakking

Als je besluit aan de slag te gaan met Ketox24 krijg je het volgende:

 • KetoX24 Afslankdruppels (goed voor 24 dagen)
 • Handleiding
 • Receptengids
 • Gratis Online Coaching (vrijblijvend)

KetoX24 Pakketten

Recent zijn er een aantal afslankpakketten gelanceerd. Hieronder een overzicht van deze pakketten.

Get Skinny Pakket

Het Get Skinny Pakket bevat naast de vertrouwde KetoX24 Afslankdruppels een aantal aanvullende supplementen die de werking ondersteunen.

Dit ontvang je bij het Get Skinny afslankpakket:

 • KETOX24 AFSLANKDRUPPELS 50ML – Goed voor 24 dagen afvallen
 • TIMFIT AMINOZUREN 90 capsules – Goed voor 30 dagen
 • TIMFIT MAALTIJD AFSLANKBOOSTER SX-5 – 18 maaltijden en een shaker
 • Vrijblijvende begeleiding via mail, chat en telefoon door een ervaren consulente
 • Gratis Receptenboek t.b.v. de lunch en avondmaaltijd

KetoX24 PerfectBody Pakket

Het Perfectbody Pakket is speciaal om voor de zomer in shape te komen. het bevat vier ingredienten die elkaars werking versterken. Het PerfectBody pakket is goed voor 1 maand afvallen.

Dit ontvang je bij het PerfectBody pakket:

 • KETOX24 AFSLANKDRUPPELS 50ML – Goed voor 24 dagen afvallen
 • TIMFIT AMINOZUREN 90 capsules – Goed voor 30 dagen
 • TIMFIT DETOX – Voor ontgifting voor of tijdens het afvallen
 • TIMFIT L-CARNITINE – Verbetering van stoefwisseling
 • Vrijblijvende begeleiding via mail, chat en telefoon door een ervaren consulente
 • Gratis Receptenboek t.b.v. de lunch en avondmaaltijd

KetoX24 Afslank Challenge

De Ketox24 afslank challenge is een programma van 24 dagen waarin jij onder persoonlijke begeleiding af kunt vallen. Voor €99 krijg je persoonlijke begeleiding en maar liefst drie producten die je moeten helpen bij het bereiken van je streefgewicht. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar in deze review lees je waarom onze proefpersonen zo tevreden waren over deze challenge.

Over de KetoX24 Afslank Challenge heb ik onlangs een aparte review geschreven.

Hoe moet je Ketox24 Gebruiken?

Ketox24 bijkt dus voor veel mensen goed te werken maar hoe moet je het eigenlijk gebruiken? Zoals ik net al zei komt het supplement werkt goed zonder richtlijnen maar komt het beste tot zijn recht als je ook de richtlijnen uit de handleiding volgt.

Zo Gebruik je KetoX24

Ketox24 is bijzonder eenvoudig te gebruiken. Je neemt elke dag, bij voorkeur in de morgen, 2ml Ketox24. Meng de druppels met een glas water en neem tot 15 minuten na het innemen van de druppels niets. KetoX24 in combinatie met de recepten zorgt ervoor dat je lichaam in staat van ketose komt. Hierdoor zal je lichaam vet in plaats van glucose aanspreken als primaire energiebron waardoor je vetverbranding dus altijd optimaal is.

Zoals gezegd is het sterk aan te raden om de receptengids die bij het pakket geleverd word te gebruiken voor maximaal resultaat. Dit is echter niet verplicht!

Wil je meer focus op het afslanken met behulp van voeding alleen? Een lifestyle aanwennen die ervoor zorgt dat je voor de rest van je leven slank kunt blijven? Maak dan absoluut gebruik van de gratis coach die je toegewezen krijgt nadat je KetoX24 hebt aangeschaft.

Ketox24 Kortingscode Kopen met Korting

Ketox24 is geen goedkope kuur maar de prijs dubbel en dwars waard! Het Ketox24 pakket kost €59 en besluit je meteen twee verpakkingen te nemen betaal je €99. Het is dus voordeliger om 2×24 dagen aan te schaffen. Bestellen kan eenvoudig via de webshop van KetoX24 of bol.com Gebruik de kortingscode VETVRIJ en profiteer van exclusieve korting.

Echte Ervaringen met KetoX24

Ik ben benieuwd naar echte ervaringen met KetoX24 Afslankdruppels. Het was even zoeken maar we hebben via facebook, bol.com en echte onafhankelijke review websites zonder extern belang de onderstaande reacties gevonden.
De ervaringen die te lezen zijn op de website van de leverancier staan hier niet vermeld. De meeste KetoX24 ervaringen die ik van gebruikers heb mogen ontvangen, waren vrij kritisch maar desondanks positief. Veel mensen zagen wel degelijk resultaat. Een greep uit de reacties:

ik heb al veel geprobeerd en ook dit zijn geen wonderdruppels. Het heeft mij wel geholpen om 8,5 kilo te vermageren. ik ben ook in cm ook afgevallen, niet gemeten, kleding meer dan een maat kleiner gekocht inmiddels. Meer dan tevreden, KetoX24 echt goed vol te houden, en echt geen honger gehad of neiging tot afhaken of stoppen. Kon het niet geloven toen ik het las, maar ik kan oprecht zeggen dat ik blij verrast ben dat het dus echt kan, zou het zeker aanraden. Nu goed opletten om het zo te houden. Nog een tweede kuur gekocht (was een aanbieding) nog 7 kilo kwijt te geraken. het klopt dat het volgen van de tips uit het boekske extra resultaat geeft. een ieder die wonderen verwacht is naïef. Het helpt, je moet er zelf ook wel ietskes aan doen. voila.

Ik ben een vrouw, 32 jaar, 167 cm en weeg 67 kg. Heb vrijwel altijd gesport (met soms wat tussenpauzes) en vooral veel gedanst. Had nooit een buik maar wel stevige heupen en benen. Was er nooit ontevreden mee. Na mijn 30ste begon ik een buikje te krijgen en heb van alles geprobeerd om het weg te krijgen maar zonder resultaat. Ik gebruik altijd olijfolie (in salade en bak en braad), ontbeet altijd volkoren havermout met halfvolle of magere melk en fruit (dit had wel altijd een prima effect op mijn stoelgang). Over het algemeen eet ik best gezond maar heb soms ook de behoefte om te cheaten… Ben zelfs een tijdje vegetarisch geweest maar het lijkt wel of mijn metabolisme slaapt… Vroeger kon ik 4 kilo’s in een week kwijt maar nu gaat er misschien 500g af en ik hoef maar een dag niet op te letten (bv drinken) en ik kom weer aan. Heb het gevoel dat ik niks mag eten omdat ik maar aankom. ketox24 heeft goed geholpen, de druppels zorgen voor minder honger en een betere vetverbranding en ik heb persoonlijk veel steun gehad aan de coaching.
Ik ben tevreden over dit product. ik heb de dubbele kuur plus detox besteld via bol. de eerste 24 dagen zonder richtlijnen. het resultaat was redelijk maar niet geweldig. de tweede kuur volgens de richtlijnen en met de geleverde recepten. geen honger en een (veel) beter resultaat. de detox heb ik apart gebruikt (5 dagen)
Ik ben met ketox24 begonnen en heb via bol besteld. De druppels op zich geven je al een enorme boost bij het afvallen. Er zit een boekje bij met instructies en recepten. Het zijn inderdaad koolhydraatarme recepten. Ik heb de kuur twee keer gevolgd. De eerste keer zonder het boekje, toen ben ik 8 kilo afgevallen met 1 flesje. De tweede keer met de instructies en recepten uit het boekje. Toen ben ik 11 kilo afgevallen. Wat me meeviel, afgezien dat het afvallen beter ging, is dat ik minder honger had en meer energie door het volgen van de regels uit het boekje. Maar het is dus niet verplicht.
9,3 kilo in 1 maand eraf. Tis eenvoudig en goed vol te houden en het resultaat is super fijn. Nog 14 kilo te gaan dus ik ga nog even door met ketox24.
Via bol besteld en de volgende dag in huis (vrijdag). Tijdens het weekend de documentatie doorgenomen en maandag gestart met de 24 dagen kuur. Nu iets meer dan een week bezig en ik voel me er goed bij. Geen honger en aanzienlijk resultaat. Nog iets meer dan 2 weken te gaan dus ik kan nog geen uitsluitsel geven over het eindresultaat. 2x contact gehad met de dames van de afdeling klantenservice over het gebruik en combinatie met mijn sport. Ik ben goed en netjes geholpen.
Ik heb de twee flesjes van detox en ketox24 online besteld via bol en heb eerst 5 dagen de detox gebruikt. Ik druppel nu sinds 2 wkn de ketox24 iedere ochtend trouw als ik begin op mijn werk. Ik ben tot nu toe (slechts) 9 kilo afgevallen. Ik had op meer gehoopt maar ben tevreden. Wel wandel ik bijna elke dag met de kleine een stuk, en ben van plan weer te gaan sporten en let op m’n voeding, verder ben ik ook meteen gestopt met roken had daar ook genoeg van. Is wel lastig want door stoppen met roken ga je afleiding in eten zoeken maar tot nu toe ben ik sterk. ook door de motivatie die ik krijg uit het boekje en van mijn coach die ik vragen kan stellen via email. Iemand nog tips om het gewichtsverlies extra te versnellen weeg nu sinds bijna 2 jaar rond de 71-72 en wil weer richting 60.. Na mijn zwangerschap niet echt meer veel kwijtgeraakt. En ben helaas zelf niet zo’n water drinker. tot zover ben ik tevreden al hoop je natuurlijk altijd op meer.

De meeste mensen, waaronder ikzelf, kijken vaak even naar de ervaringen en reviews van andere mensen bij het maken een beslissing.

Ook op facebook en bol heb ik nog enkele reacties gevonden.

ketox24 ervaringen
ketox24 ervaringen

Zoals je ziet zijn de ervaringen dus goed te noemen. Op Bol.com staan tientallen reviews bij de Ketox24 producten en die zijn, op sommige minpuntjes na, bijzonder goed te noemen.

Wel geven sommige mensen aan dat ze het aantal afgevallen kilo’s wat tegen vonden vallen. Geen enkel lichaam is natuurlijk hetzelfde en de resultaten zullen voor de één beter als voor de ander zijn.