Review en Ervaringen met KetoX24

‘KetoX24 is een zeer krachtig dieetsupplement om gewichtsverlies te bevorderen. Tevens krijg je, indien gewenst gratis online begeleiding van een diëtiste. KetoX24 is een effectieve manier om af te slanken. Deze methode is in Amerika onderzocht (metabolic pathway research) en wordt inmiddels al enkele jaren toegepast. De resultaten zijn altijd merkbaar positief geweest. Een bijkomend voordeel is dat je bij KetoX24 geen last hebt van vermoeidheid, integendeel de druppels geven je juist energie’.

Aldus het Amerikaans wetenschappelijk onderzoek (bron)

Ervaring met KetoX24

Heb je ervaring met met dit product of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief). We zijn benieuwd naar ervaringen met het product, en naar het bestelproces en de aftersales van het bedrijf dat het product levert. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

KetoX24 Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij KetoX24 graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Wat is KetoX24?

De afslankdruppels zijn in Amerika ontwikkeld door een groep ervaren artsen, voedings- en sportwetenschappers uit Amerika. Het bestaat uit een uitgekiend koolhydraatarm dieet en een drankje dat je middels druppels dagelijks inneemt.

KetoX24 Bestellen

Wil je de afslankdruppels bestellen? Dan wil ik je adviseren om eerst de onderstaande informatie goed door te lezen!

De afslank kuur is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Wat dit product anders doet is het toevoegen van druppels, die je eetlust remt en veel van de lastige bijwerkingen van zo een dieet wegneemt. Afslanken gaat dus makkelijker. Een enkele kuur is goed voor 24 dagen en naast de druppels krijg je een gratis receptenboek, instructies en (indien gewenst) online begeleiding door een diëtiste voor een nog beter resultaat.

Bestellen kan via KetoX24.com, de webshop en zelfs via BOL.COM.

Voor wie is KetoX24 geschikt?

De makers hadden een specifieke doelgroep in gedachte; personen die graag op een eenvoudige manier afslanken. Dit middeltje is geschikt voor mannen en vrouwen. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven worden afgeraden dit middeltje te gebruiken.

Het lichaam haalt de nodige energie uit koolhydraten. De koolhydraten die je consumeert worden omgezet in glucose. De glucose wordt door de spieren opgenomen als glycogeen. Koolhydraten die niet worden verbruikt worden als vet opgeslagen. Door minder koolhydraten te eten zullen de glycogeen reserves niet worden aangevuld. Je lichaam wordt genoodzaakt om energie vanuit een andere bron te halen. Het richt zich dan op vet. De opgeslagen vetten worden verbrand om aan energie te komen. Het lichaam vindt zich dan in een staat van ketose, waarbij het energie haalt uit de vetreserves. Je lichaam gebruikt energie voor alle processen.

Is KetoX24 Effectief?

KetoX24Het bestaat uit een drankje waarvan je dagelijks enkele druppels gebruikt. De kuur duurt precies 24 dagen. Naast dit supplement volg je ook het speciaal KetoX24 dieet. Dit is een koolhydraatarm dieet dat zich richt op gewichtsafname.

Deze combinatie van dieet en een supplement maakt KetoX24 zo effectief. Het is een bewezen methodiek waarmee je gemiddeld 10% van je lichaamsgewicht kunt verliezen in die 24 dagen. Bovendien zorgt het supplement ervoor dat je alleen overtollig vet verliest. Daarnaast remt dit middel je eetlust zodat je automatisch minder eet. Het dieet is dan ook makkelijker vol te houden. (bron)

Er wordt gebruik van 100% natuurlijke stoffen, zoals Ilex paraguariensis, Paulinia cupana Guarana, Rhamnus frangula Vuilboom, Orthosiphon, Panax ginseng, Semen cola, Camellia sinensis Groene thee, Fucus vesiculosus Kelp.

Wat kost KetoX24?

Een enkele kuur KetoX24 is goed voor 24 dagen en kost 59 euro. Er is op dit moment een aanbieding voor een duopakket voor slechts 99 euro. De kuur is inclusief een gratis receptengids, instructies en tips voor een nog beter resultaat. Bestellen kan via KetoX24.com, de webshop en zelfs via BOL.COM.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van is dat het je helpt afslanken. Een koolhydraatarm dieet is 1 van de populairste manieren om gewicht te verliezen. En met deze kuur kun je zo een dieet volgen zonder last te krijgen van de gebruikelijke bijwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid. KetoX24 geeft je juist meer energie zodat je je dag met volle moed aankan.

Daarnaast zul je geen jojo-effect ervaren zoals bij de meeste dieetplannen. Het verloren gewicht blijft eraf. Ook wordt er gebruik gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die de gezondheid niet zullen schaden. (bron)

Nadelen

Op het moment van schrijven zijn er geen negatieve ervaringen of onderzoeken gevonden met betrekking tot KetoX24

Conclusie

Het lijkt mij een goede manier om op een blijvende manier af te slanken. Je verliest vet op de lastige plekken binnen 24 dagen. Het werkt dus snel en efficiënt. De druppels zijn makkelijk in gebruik en houden je eetlust laag. De kans op een snaaibui is dus nihil. En juist het snakken naar ongezonde snacks houdt de meeste van ons dik. Door dit weg te halen zul je sneller afvallen. Zelf proberen? Deel dan je ervaringen met KetoX24.

KetoX24 Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij KetoX24 graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Gezonde Groet,

sanne

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

240 Reacties

 1. Ik ben een jonge mama die wegens fysieke klachten en verschillende operaties geen sport kan doen.
  Hierdoor is het voor mij heel moeilijk om mijn zwangerschapskilo’s te verliezen. Daarnaast heb ik al heel mijn leven last van een zware maag en daardoor ook een buikje. KetoX24 zou voor mij perfect zijn om eindelijk het gewenste gewicht te verliezen en mijn zwangerschapsbroeks voor eens en voor altijd af te zweren. Hopelijk ben ik bij de gelukkige!!

 2. Ik heb overgewicht. Véél: exact 35%. Ik ben een levende jojo, al mijn hele volwassen leven.
  Na mijn laatste succesvolle afvalpoging (gedurende 1 jaar) – koolhydraatarm – heb ik mijn 36 verloren kilo’s er terug bijgekregen. Oorzaak? Stress. En die stress heb ik jammer genoeg niet in de hand.
  KetoX24 zie ik als mogelijke ondersteuning van een koolhydraatarm dieet, dat het enige dieet is dat werkt voor mij. 36 kilo kwijtraken is een hele opgave. Ik ga nu starten met KetoX24 met online coaching van Dianne.

 3. Mijn 16 jarige dochter heeft een aardige overgewicht en vanwege gewrichtsproblemen is sporten lastig. Ik ben eerder 14 kilo afgevallen met detoxultra en wil mijn dochter er nu mee verrassen. Vooral de gratis begeleiding is ideaal.Door mijn gewichtsverlies voel ik me beter en sta positiever in het leven Ik wil gun haar dit ook en ben ervan overtuigd dat het haar samen met detoxultra en het team van begeleiders gaat lukken. Nu wordt ze om haar gewicht gepest😔

 4. Hallo Sanne ik zou graag willen weten of het echt werkt is dit inderdaad het geval dan wil ik er best voor betalen.
  Ik eet onregelmatig ivm mijn werk sport niet en heb last van beginnende suiker wil voor mezelf liefst 10 kg kwijt wat te doen en is het verantwoord.

 5. Na onderhand al tig lijnpogingen te hebben gedaan waarvan de laatste 2 maal koolhydraatarm en met resultaat. Moet ik helaas weer een poging doen om mijn ‘aangevreten’ kilo’s van de afgelopen jaren kwijt te raken. Helaas is dit product boven mijn budget en zou daarom heel graag testpersoon zijn.
  Zou graag weer zo’n 30kg kwijt zijn….

 6. Ik heb al vele afslankpogingen gedaan, maar niets helpt.
  Ik ben een regelmatige sporter en leef gezond.
  Helaas lukt het mij niet om onder de 80kg te komen.
  Zou ik dit product kunnen testen?

 7. Goedemorgen,

  Ik ben een vrouw van 53 jaar en gedurende mijn hele leven al bezig met afvallen en aankomen, het zgn jojo effect.. de laatste jaren merk ik dat door hormonen en overgangsklachten het afvallen steeds lastiger wordt.. ik kwam dit product tegen op Facebook en ben onwijs nieuwsgierig of dit de oplossing kan zijn om voor langere tijd op een gezonde manier af te vallen en in shape te blijven. Graag zou ik één van de 50 proefpersonen zijn!

  Met hartelijke groet,
  Helen

 8. Heb op 7 juni j.l. KetoX24 bij jullie ontvangen en daarna op 1weekvakantie,Ibiza,vergeten.
  Dus kan geen reactie geven op het resultaat,misschien kom ik in aanmerking als testpersoon?

  • Hallo Mary,

   ik ben dit jaar afgestudeerd in de richting geneeskunde (medicijnen) en heb KetoX24 meegenomen in mijn afstudeer opdracht. Het product bevat natuurlijke ingrediënten en wordt in Nederland geproduceerd. Het bedrijf waar de druppels worden gemaakt heeft de benodigde certificaten en het product voldoet aan de strenge Nederlandse HACCP norm.

   Conclusie: KetoX24 is NIET gevaarlijk.

   Als je meer informatie wenst, of een kopie van mijn onderzoek dan mag je me altijd benaderen.

   Groetjes
   Anne

 9. Ik zal graag de ketox 24 willen uitproberen.
  Omdat ik van alles heb geprobeerd en niets help. Weet het echt niet meer wat help en wat niet. De ketox 24 heeft mijn interesse opgewekt. En ik hoop er resultaat mee te behalen. Want weet me echt geen raad meer met mijn gewicht.

 10. Ik zal graag deze druppels willen testen
  Ben al 3 jaar bezig met afvallen en niets help echt. Heb veel geld verspild aan producten waarvan ik mischien maar 2kg ben afgevallen.ik wordt er gek van dat ik bijgekomen ben en niet meer wil afvallen. Dus hopelijk gaat ketox 24 bij mij werking hebben.

 11. Ik ben al geruime tijd bezig met het proberen om af te vallen. Heb echt alles geprobeerd en viel soms wat af, maar de kilo s kwamen er ook weer snel bij. Begin langzamerhand wanhopig te worden of ik ooit nog eens zou kunnen afvallen. Na het lezen over KetoX24 ben ik nieuwsgierig geworden naar dit product en zou dit graag willen testen/uitproberen.

 12. Ik wil graag afvalen heb een hoog bmi maar het lukt me maar niet
  Wil dit proberen kan niet meteen een pakket bestellen .moet er erst voor sparen.

 13. Ik wil ook graag dit product proberen. Moest voor een operatie 30kilo afvallen. Was flink aan gekomen door de chemo kuur. Is me ook gelukt met behulp van een dieettiste met voedingsflesjes. Moet nu medicatie slikken voor de Neurophatie en ben daarvan weer 14 kilo aan gekomen. Obstipatie krijg ik daar ook van wat niet lekker voelt. Ik hoop met dit deze Ketox24 weer wat kilo,s af te kunnen vallen.

 14. Van kind af aan heb ik al overgewicht van alles geprobeerd. Niks heeft geholpen. Misschien werk u product wel. Dus wil het graag proberen

 15. Ik zit in de overgang. Ben in heel korte tijd 15 kilo aangekomen. Weeg no 80 en ben 165 cm. Ik zou heeeeel graag weer m’n oude gewicht hebben. 🤷‍♀️

 16. sceptisch over afvallen door middel van pillen/shakes etc. Tot nu toe nog nooit een middel gevonden dat werkt. Dus heel benieuwd of dit product doet wat het beloofd.

 17. Ik heb verschillende diëten geprobeerd maar tot nu tot zonder blijvende resultaat. Ik heb veel goede reacties gelezen en zou dit product graag willen proberen

 18. Ik heb veel meegemaakt de laatste jaren en dat is aan mij te zien!!
  Graag wil ik met ketox24 afvallen en dat vooral op een gezonde manier
  Ik ben herboriste van beroep, dus de kruiden die in jullie produkt zitten zijn mij wel bekend
  Alhoewel ik nog nooit op deze manier heb geprobeerd af te vallen start ik toch met ketox24 omdat mijn vriendin ruim 15 kilo is afgevallen

  • Op zich heb ik best wel 59 euro over voor een goed werkend product.
   Maar ja, sinds limiet 65 is er nooit meer een dergelijke topper qua afslankdruppels op de markt gekomen. Er zaten wat foute stoffen in, maar anders was ik ook nooit zoveel afgevallen destijds. Het bleef er een paar jaar af. De werking van uw product weet ik niet, maar 100% natuurlijk zorgt gewoonlijk voor 0% gewichtsverlies.

 19. Heel mijn leven ben ik al bezig met dieeten / niet eten. Van alles al geprobeerd. Ik schommel Heel erg met mijn gewicht en nu door 3 operaties in een jaar tijd 20 kilo aangekomen en omdat ik Heel mijn leven al bezig ben met dieeten kan ik op dit moment moeilijk de drive vinden om weer aan iets te beginnen. Enige wat ik wel elke dag ervaar is hoe ongelukkig ik op dit moment ben. Ik spreek uit schaamte niet meer af met vrienden, ontwijk bepaalde verjaardagen etc

 20. Hallo
  Ik zou graag de kuur uitproberen heb al verschillende dieeten geprobeerd en het lukt telkens voor even!!!!
  Nu neem ik al meer dan een jaar verschillende soorten medicatie en de kilo’s zijn er weer bijgekomen ik ben het zou beu!!!!!
  Ik zou dat graag testen de ketox24 ik boks nu ook al 2 jaar intensief maar zou toch terug een beetje minder willen wegen dit ook ivm men zelfbeeld.

  Groetjes

 21. Hallo,
  Ik zou graag Ketox testen. Ik ben te zwaar en heb COPD en ben hartpatiënt.
  Op de normale manier lukt het mij niet om af te vallen, daarom wil ik zo eens proberen om af te vallen.

 22. Altijd last van jojo effect gehad en nooit het vet op bepaalde plaatsen kunnen verwijderen. Het wordt tijd dat het voor eens en altijd aangepakt wordt.

 23. Ik weeg 69 kg bij een lengte van 1.69 m en wil graag zo’n 6 kg kwijt. Ik heb op het Internet veel positieve verhalen over Ketox24
  gelezen en wil het nu zelf graag uitproberen!

 24. hallo,ik ben patricia en ben 34 jaar en kom uit belgie en woon nu in nederland ,inmiddels zoon van 13 vroeger toen ik in belgie woonde heb ik via de dokter ook is homeopatische druppels gehad om af te vallen en wonder bij wonder super spul ,ging vanzelf en spieren ook dus geen hangend overblijfsel maar is goedgebleven tot men zwangerschap ik ben inmiddels 30kg zwaarder en niks helpt ook bij psygoloog geweest en antidepressiva gehad want ik ben dagelijks bezig met mijn buik het maakt me moe kwaad verdrietig kortom bepaalt heel mijn leven nergens vind ik dat middel wat ik toen had dit lijkt er wel op dus ik zou het heel graag willen proberen ,en als dat zegt wat het is en doet is het echt een wondermiddel waar ik mee geholpen word en een gelukkig mens weer kan zijn

 25. Graag zou ik in aanmerking willen komen om Keto24 te mogen testen

  Ik ben een vrouw van 66 met een fors overgewicht, ik weeg momenteel 110kg

  Ik heb al van alles geprobeerd om af te vallen,ook met professionele hulp maar helaas zonder resultaat
  Ik kan er GEEN KILO VANAF KRIJGEN, er zit ook vocht/vetophoping onder mijn knieën en dat is een lelijk gezicht

  vooral het positieve effect op mijn gemoedsstemming is voor mij een plus

 26. Hallo, ik kom dichter tegen de menopauze aan, en mijn gewicht nemen steeds toe, niet dat ik meer eet dan anders, maar het blijft er gewoon aanplakken, waardoor ik mij minder goed voel in mijn vel;
  Ik hoop dat deze druppels de oplossing kan bieden voor mijn ” overbodige kilo’s” t ‘is zeker te proberen waard, zodat mijn stofwisseling terug optimaal fungeert; daarom wil ik met overtuiging jullie product testen !

 27. De laatste tijd doe ik hard mijn best met al koolhydraat arm te eten maar het lukt maar niet om er de nodige kilo’s af te krijgen. Ben de vijftig gepasseerd en dat werkt misschien ook wel tegen. Graag zou ik het met behulp van jullie druppels willen proberen om te kijken of dat wel lukt. Ook heb ik regelmatig last dat mijn afvalstoffen slecht mijn lichaam verlaten en ik hoop dat, dat ook beter gaat met de druppels.

 28. Op de leeftijd van 50 wil je er nog steeds goed uitzien en toch wel een beetje je gewicht onder controle houden.Maar dit lukt niet vanzef.Al vele diëten geprobeerd. Nu wil ik geloven dat KetoX24 mij hierbij gaat helpen.Dus graag wil ik jullie kunnen bevestigen dat dit echt werkt en het uitproberen.

 29. Sinds ik de overgang heb doorgemaakt ben ik 8 kilo aangekomen en het lukt me maar niet om deze kwijt te raken. Ondanks andere diëten, sport en regelmatig bewegen. De noodzaak is wel aanwezig omdat ik steeds meer last krijg van een oude knieblessure waarvoor ik inmiddels een medisch traject ben ingegaan.
  Ik zou daarom graag jullie product willen testen!

 30. Heb ongeveer 20 kilo overgewicht, vele pogingen gedaan om af te vallen. Tot nu toe niet gelukt. Ben zeer benieuwd of het met ketox24 lukt.

 31. Ál jaren ben ik bezig met welzijn, gezondheid, voeding….ipv vulling…..Inmiddels ben ik in de overgang en merk ik dat mijn figuur aan het veranderen is. Ook word ik minder soepel en heb ik eerder last van pijntjes, ongemakken en energie te kort. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat KetoX24 voor mij kan betekenen in dit proces. Mag ik deelnemen aan het testpanel?

 32. ik ben in december 2016 gestopt met roken en in 3 maanden tijd was ik van 57kg naar 68kg gegaan. Dit was een grote schok voor me want ik had nog nooit meer dan 57kg gewogen (behalve tijdens mijn zwangerschappen maar daarna had ik direct terug mijn oorspronkelijk gewicht) Nu heb ik al veel geprobeerd, Infraligne (heel duur) stoppen met alcohol en gezonder eten maar het gewicht wil maar niet zakken. Daarmee zou ik willen vragen of ik dit product zou mogen testen. Vriendelijk bedankt Sandra

 33. Graag zou ik ook een staaltje ontvangen. Sinds ik mijn dochtertje heb krijg ik de kilo’s er niet meer af (ik ben 10 kg bijgekomen) en wat ik eet blijft dan ook meteen hangen.

 34. Graag zou ik de ketox willen testen omdat ik al een paar jaar last heb van een buikje wat niet meer weggaat! Vanalles geprobeerd maar helaas geen resultaat!

 35. Hallo Sanne,
  Ik zou graag in aanmerking willen komen om Ketox24 te testen. Ik heb Fybromyalgie en veel pijn in mijn rug, handen, benen en voeten. Ik hoop een paar kilo’s lichter te worden en zo mijn pijnklachten te verlichten.

 36. Hallo,
  Ik heb toevallig dit product al besteld via bol.com, maar kwam dit artikel tegen bij het Googlen naar ervaringen. Ik zou het leuk vinden om ook deel te nemen aan het testpanel.

 37. Hallo. Graag zou ik ketox24 willen testen. Na 2 zwangerschappen zijn er te veel kilo’s blijven hangen…weeg nu 85 kilo en wil graag weer rond de 73 kilo uitkomen maar door fybromyalgie ben ik beperkt in sporten (wandelen gaat al niet goed)
  Graag een reactie
  Mvg Jolande

 38. Ik weeg 76kg en ik ben het zat dat mijn broeken niet meer passen. Zou graag 12 kg willen afvallen.
  Ik merk dat ik me erg ongelukkig voel over mijn gewicht.
  Daarom ben ik nu weer gaan sporten en zou ik graag meer resultaat willen zien op kort termijn en dit willen vast houden.

  • Heel graag wil ik dit product testen, omdat ik hoop dat ik mijn zwangerschapskilo’s eindelijk kwijt zal raken. Mijn kinderen zijn 3 en 1 en na beide zwangerschappen zijn er een aantal zwangerschapskilo’s bij gekomen. Nu ongeveer 25 kg overgewicht.

 39. Ik zou dit product graag willen testen omdat niks lukt om af te vallen. wellicht de leeftijd ook maar wordt er moedeloos van

 40. Ik zou het heel graag willen testen! Ik ben 3 mnd nu gestopt met roken waardoor ik zeker nu al 5 kilo ben aangekomen ! Ik krijgt het er niet van af op 1 of andere manier! Ik sport 2 a 3 x in week boodcamp 1x en hardlopen thuis ! Let heel erg op maar er gaat geen gram af!

 41. Na 3 zwangerschappen en 20 kilo te zwaar, wil het me maar niet lukken om nog makkelijk de overtollige kilo’s kwijt te raken. Sterker nog, het lijkt alleen maar averechts te werken. Ik zit niet lekker in mijn vel en weinig fut om leuke dagjes weg te gaan met de kindjes. Ik kom dus graag in aanmerking om te testen, zodat ik weer kan genieten van mijn kindjes

 42. Goedenavond, ik wil graag wat afvallen omdat door een zwaar verkeersongeluk mijn
  Rechterbeen vol met staal zit, dus hoe minder ik weeg hoe beter ik me voel.

 43. Ik ben in de vakantie flink bijgekomen van 87kg naar 94 kg en wil ze graag kwijt ik weet alleen niet goed hoe en ben een beetje terug houdend op het gebied van druppels of pilletjes maar zou dit wel willen gebruiken kunnen jullie mij helpen alvast bedankt Gr Marco

 44. Ik kamp al jaren met overgewicht en word hiermee enorm gepest door anderen in mijn omgeving. Ik wil graag afvallen, om te Laten zien dat ik ook liefde waard ben. Hoop dat jullie mij kunnne helpen.
  Groetjes,
  Jahanan

 45. Sinds ik arbeidsongeschikt ben geworden en fysiek niet zo veel kan sporten ben ik 15 kg aangekomen. Ik zou heel graag met een andere manier van eten wat kilootjes kwijt raken

 46. Ben schildklier patiënt geworden na de geboorte van mijn dochter. Helaas tot op heden nog steeds overgewicht. Terwijl ik tijdens de zwangerschap maar 9 kg ben aangekomen. Sport 3x in de week en heb een “bewegend” beroep. Eet heel, heel bewust met 1x in de week een “sas-dag”😉

 47. Ik heb moeite met afvallen en op gewicht blijven na de overgang.
  Ben al jaren aan het jojoën.
  Tevens is het lastig om voldoende beweging te nemen doordat mijn energie niveau beperkt is tgv een hersenschudding van 3 jaar geleden.
  Ik wil me graag fit voelen en 10 kilo afvallen en daarna stabiel blijven!
  59 jaar
  1.69 m
  80 kilo

 48. Ik ga maandag met Ketox24 starten. Ik heb ongeveer 15 kilo overgewicht. Samen met trainen, en dieet wil ik dit product als ondersteuning gaan gebruiken

  Mvg Patah

 49. hallo ik ben Tosca ben 43 jaar en ben te zwaar. Ik moet voor een operatie die hoog nodig is aan mijn enkel nu nog 20 kg afvallen. Val ik ze af krijg ik een nieuwe kom in mijn voet lukt dit niet dan wordt mijn enkel vast gezet en heb ik dus minder bewegingsvrijheid. Ik ben nu al zelfstandig 10 kg in een jaar afgevallen maar sta nu al 6 mnd weer op dezelfe kg,wordt er moedeloos van.
  Hopelijk lukt het wel met dit middel. wil nu wel iets anders gaan proberen dan wat ik nu al de hele tijd doe.

  mvg tosca

 50. Ik ben nogal ongelovig in dit soort producten, echter moet ik toch echt iets doen om de kilo’s die ik echt te zwaar ben eraf te krijgen … Ik wil graag dat dieet volgen en eens zien of deze pillen ook echt doen wat er staat.

 51. Ik probeer van alles en beetje bij beetje gaat het wel maar geen vet verbranding. Ik zou heel graag u product willen testen. Graag hoor ik of il hiervoor in aanmerking kan komen

  Met vriendelijke groet
  Anita AB

 52. Ben de laatste jaren best wel wat kilo’s aangekomen.
  Doordat ik door mijn reumatische aandoening niet meer mijn sport kon uitoefenen en dus minder kan bewegen ben ik flink wat kilo’s aangekomen, ook na mijn zwangerschappen zijn er wat blijven plakken.
  Ik heb lichamelijk zwaar werk(ouderenzorg) wat veel van mijn lichaam vraagt, na het werk en het huishouden is mijn lichaam op en komt het er niet van om te sporten.
  Ik probeer zoveel mogelijk te bewegen en heb verschillende dieeten geprobeerd, maar kom mijn kilo’s niet kwijt.
  Ik zou graag 10/15 kilo willen afvallen en hoop dat KetoX24 mij hierbij kan helpen.

 53. Hallo,
  Wat zou ik dit graag willen proberen. Ben na een operatie (fout) mindervalide geworden.
  Kwam hierna erg aan. Heb erg veel pijn en gebruik fentanyl en pijnstillers erbij.
  Eet nu een half jaar Koolydraatarm en ben nu ruim 20 kilo kwijt.
  Sta nu stil en er moet minstens nog 20 kilo af,zou mijn mobiliteit ten goede komen.
  Help mij, aub.
  Groeten N.Antonia

 54. Door lichamelijke aandoeningen ben ik minder mobiel geworden heb minder energie waardoor de circel rond is om overgewicht te creeeren. Doordat ik minder energie en vaak pijn heb is het vaak moeilijk om net zoveel te bewegen als voorheen.

  Zou u product graag eens uit willen proberen om te zien of dit me meer energie geeft zodat ik weer meer met de honden kan gaan wandelen en activiteiten kan ondernemen. Natuurlijk zal dat al wat bijdragen om meer energie te verbranden maar heb daarbij nog wel een duwtje in de rug nodig.

  Ben 1.69 en heb altijd wat geschommeld tussen de 65 en 70 kg. Nu 3 jaar later weeg ik bijna 100 kg en daar word ik echt niet gelukkig van.

  Hoop dat ik het product (heb al erg veel geprobeerd wat helaas niet werkte voor me) mag proberen in de hoop dat ik wat kg’s kwijt kan raken en wat meer energie krijg.

  Heb ik gelijk even een vraagje. Mocht het werken en ik de kuur doorzetten is het dan mogelijk dat je als je weer terug op je streefgewicht bent dat je dan bepaalde hoeveelheid druppels blijft gebruiken om niet weer aan te komen ?

  Hopelijk kunt u me verder helpen. Is het dan zo dat als je het eerst test dat je het product alsnog moet betalen of is het vrij om te testen een maand lang?

  Mvg Nathalie

 55. ik zou graag ketox24 willen testen, ik heb al van alles geprobeerd en val ook wel af ,maar als ik stop komt het gewicht dubbel terug.
  ik weeg op het moment 89kilo en zou graag weer 65 kilo wegen.
  ik hoop dat jullie mij kunnen helpen
  met vriendelijke groet jolanda

 56. Ben in de zwangerschap behoorlijk wat kilo’s aangekomen. Daarom zou ik graag de druppels willen proberen in de hoop dat het helpt.

 57. Ik zat bij de eerste 50 testpersonen wil mocht de afslankdruppels derhalve uitproberen.
  Ik wat al met een dieet gestart en hiermee bijna 5 kilo afgevallen. Aansluitend heb ik de druppels van ketox24 gebruikt en gedurende de testperiode nog 14 kilo afgevallen. Ik heb mijn streefgewicht -by far-
  gehaald en volg nu wel een verantwoord eetpatroon. Dit advies krijg je kosteloos van de dietistes die je begeleiden. Inmiddels is de testperiode een maand afgerond en heb ik totaal geen moeite om de 19 kilo die ik ben afgevallen eraf te houden. KetoX24 is een enorm goede aanvulling en heeft mij goed geholpen. Hartelijk dank voor de deelname.

  Angelique

 58. Hallo ik ben gerrie wil het graag gratis testen heb al van alles geprobeerd maar niks lukt .ben 66 jaar weeg86 kilo dus wil heel graag proberen gr gerrie

 59. Ik ben het afgelopen jaar heel wat bijgekomen en ik wil het op een gezonde manier weer kwijtgeraken. Aangezien het product aan de dure kant is wil ik eerst eens (gratis) zien wat de effecten ervan zijn.

 60. ik zou dolgraag nu eindelijk een product willen uitproberen die werkelijk doet wat het belooft.
  Na vele teleurstellingen na het proberen van afvalshakers, pillen en diëten durf ik geen geld meer uit te geven aan
  producten om af te vallen.
  Graag zou ik de ketox24 gratis willen testen in werking minimaal een maand en als het doet wat het beloofd ben ik bereid
  het vervolg te betalen.

 61. ik zit al een tijdje in de overgang en ben de laatste jaren al 8 kilo aangekomen .
  ik heb er meer dan genoeg van ,ik wil ook weer in een strakke spijkerbroek zonder
  dat ik er een lang shirt overheen moet om het een beetje te verdoezelen.
  daarom zou ik heel graag ketox 24 willen proberen.
  groeten yvonne

 62. Er zijn inmiddels 50 testpersonen geselecteerd. Behoor je tot deze groep? Dan heb je inmiddels per mail bericht ontvangen en kun je vanaf dit moment je afslankpakket KetoX24 bestellen via de webshop van KetoX24: https://shop.ketox24.com Gebruik tijdens het bestellen de kortingscode die in de bevestigingsmail staat en het aankoopbedrag wordt verrekend.

  Zit je niet bij de eerste 50 testpersonen? Dan heb ik goed nieuws! We zoeken namelijk nog 50 testpersonen. Je kunt je dus nog steeds aanmelden!

  Wil je meteen starten met KetoX24? Ga dan naar https://shop.ketox24.com en gebruik de kortingscode 10KORTING voor extra korting. Iedere bestelling ontvangt gratis begeleiding, en een recepten en instructieboekje.

  Groetjes,
  Sanne

 63. Ik zou het product graag willen uitproberen ik ben vorig jaar erg ziek geweest en woog 48 kilo toen ik weer beter werd ben ik vrijsnel weer aangekomen waardoor ik nu 60 kilo weeg en vooral door stres

  Zou het graag willen testen! !

  Mvg melissa

 64. ik heb al verschillende dingen geprobeerd om gewicht te verliezen. dit had maar even succes.
  ik kan ook zo moeilijk neen zeggen tegen een 2de bordje eten :(
  als het lekker is blijf ik eten.
  hoop dat het met ketox 24 wel gaat lukken om af te vallen en het hongergevoel te onderdrukken.
  mvg

  Debbie

 65. ik heb al een half jaar gelijnd en koolhydraat arm gegeten maar kan de laatste 7 kg er niet af krijgen en hoop dat het met ketox 24 gaat lukken en wil graag mensen stimuleren om ook deze druppels te gaan gebruiken hoop dat ik in testpanel kom groetjes

 66. Ik zou ketox 24 willen testen,door chronische zenuwpijnen kan ik niet sporten,door medicatie is het heel moeilijk om af te vallen en ik zit in de menopauze ook,ik heb het heel moeilijk met die extra kilo’s

 67. Ik kom graag in aanmerking. Dit omdat ik ruim 25kg aan extra gewicht met mij mee draag.
  Hier wil ik graag vanaf, als dit eraf is dan zouden we graag opnieuw zwanger worden.

 68. Ik ben tijdens mijn zwangerschap in 2006/2007 ruim 20 kilo aangekomen en helaas is hier 15 kilo van blijven hangen. Welk dieet ik ook probeer, hoeveel ik ook extra beweeg, steeds gaat er wel wat af maar komt er ook weer bij. Ik ben nu echt op zoek naar iets dat echt werkt en wat blijvend is. Ik hoop dat KetoX24 mij daarbij kan helpen

 69. Hallo,
  Ik sport 6x in de week. Let goed op wat ik eet en drink en ik vaak niet af en verlies geen buikvet. Dus tijd voor een hulpmiddel. Ik ben dus gemotiveerd om ketox24 te proberen.
  Ik ben 48 jaar en heb de overgang al gehad.
  Gr. Marianne

 70. Ik ben een moeder van 44 jaar met een leuke maar zeer drukke baan en 15 kilo te zwaar. Wat zou ik een nog gelukkiger mens worden als ik al die stapels met te kleine kleding weer zou passen!

 71. ben 37 jaar ben al meerdere malen op dieet gegaan en toch komen de kilos er telkens terug bij .
  zou graag 10 tot 15 kilo vermageren.
  heb al alles geprobeerd wil graag eens dit gebruiken.
  bedankt bij voorbaat

 72. Hallo daar, ben een man van 50 jaar en sportief, sport inmiddels al een jaar of 6 intensief ca 3 dagen per week.Sta op een koolhydraatarm dieet, en weinig tot geen suikers. Echter is het zeer moeilijk om het bovenliggende vet van buik en love handles en zadeltassen vorming uit het lichaam te verwijderen. Heb inmiddels ook zitten kijken bij coolsculpting een alternatief voor chirurgisch, maar zou het eerst graag willen proberen met u product.

 73. Dag Sanne, is er nog een plaatsje over? Ik zie hieronder heel wat mensen die de aanvraag doen maar helemaal geen review van het gebruik ervan. Mag ik dan ook een beetje sceptisch zijn en het aan den lijve uitproberen?

 74. Ik ben al jaren te zwaar en wil voordat ik overga tot een drastische maatregel eerst nog een poging wagen om af te vallen dmv een minder drastische manier (maw geen maagverkleining). Ik hoop dat ik hier baat bij kan hebben en jullie mij dit product willen toesturen om te testen.
  Groetjes

 75. Heel graag zou ik dit product uittesten. Ik ben zeker 10 kg. te zwaar en ondanks een, vlgs mij, gezond eetpatroon, raak ik niets kwijt.
  Ik woon echter in Belgie……dus waarschijnlijk zal ik geen kans maken om in aanmerking te komen. Ik hou er niet van om een heel verhaal op te hangen ……. zou gewoon heeeeeel graag 10 kg. vermageren……

 76. tot een paar jaar geleden met gewoon normaal eten en af en toe lekker toegeven aan heerlijke pizza’s patatjes en gefrituurde dingen en 3x in de week sporten/fitness kon ik prima op gewicht blijven. Rond de 68 kilo. Nu ben ik 53 jaar en mijn leeftijd cq vermoedelijke overgang zit mijn lichaam in de weg en nu schommel ik
  tussen de 76-78 kilo. Heel frustrerend want lijkt wel of mijn lichaam in de ruststand gaat en daar wil blijven. Dus al met al word ik er niet happy van.

  Ik zou het leuk vinden om het voor jullie deze ketox24 30 dagen te testen. Mijn lichaam weer aanzetten om te gaan verbranden.
  Ik ben super gemotiveerd en mijn streven is toch weer op de 68 kilo terug te komen.

  Hoop snel van jullie te horen.

  met vriendelijke groet,
  Ell

 77. Ik ben een jongedame van 25 jaar die al 10 jaar tegen overgewicht vecht.
  Ik ben 1.58 m en weeg 94 kilo.
  Ik heb al ontzettend veel dieeten geprobeerd maar helaas niks heeft geholpen. Ik ben ontzettend onzeker over mezelf en zit niet lekker in m’n vel. Ik ga nu starten met de druppels van ketox24 zodat ik weer vrolijk en fit door ‘t leven kan.
  Groetjes

 78. Tijdens mijn zwangerschap 20 kilo aangekomen, vanalles geprobeerd om af te vallen maar helaas nog niet met een goed resultaat. Het zou heel fijn zijn als ik dit zou mogen proberen

 79. Na zoveel producten te hebben geprobeerd laat staan afval methodes ben ik toe aan iets wat mij helpt om toch die 15 kilo kwijt te raken !

 80. Ik ben een meisje van bijna 20jaar oud en ik heb altijd al overgewicht gehad van 10kg. Ik word er iedere mee geconfronteerd….
  Op sommige moment eet ik me in slaap omdat ik zo graag van dit probleem af wil. Ik sport ik ga 3x per week lopen maar niks werkt.
  Ik ben hopeloos. Ik hoop dat ketox24 de oplossing is voor mijn probleem en ik zou het graag is willen proberen.

  alvast bedankt

 81. Ik zou graag de Ketox24 willen gebruiken omdat ik in mijn zwangerschap 30 kilo ben aangekomen. Voor mijn zwangerschap woog ik 58/60 kilo. Maar nu na mijn zwangerschap welk dieet ik ook volgende viel ik maar maximaal 5 kilo ervan af en erna kreeg ik ze weer dubbel en dik erbij. ( wegens Artrose in de rug heb en andere reumatische klachten heb, kan ik niet meer zo goed sporten als vroeger.) En ik ben het zat en ik wil nu zo graag afvallen dat ik heb overwogen voor een maagbandje. Maar dat is ook weer de makkelijke weg. Ik wil het zelf proberen met dit product om toch mezelf ervan te overtuigen dat het me wel lukt en dat ik geen maagbandje nodig hebt. Het verlicht ook mijn klachten en dat ik leuk met mijn zoontje dingen kunnen doen zonder te snel uitgeput bent enz.

 82. Ik ben 21 jaar oud en ben in de afgelopen twee jaar 15 kg aangekomen welke ik zo spoedig mogelijk weer wil verliezen. In basisprincipes ben ik een sportief iemand die graag beweegt, gezond kookt en let op wat ze eet. Door persoonlijke omstandigheden heb ik dit echter de afgelopen twee jaar verwaarloosd. De hoeveelheid en intensiteit van mijn work-outs nam drastisch af en mijn gezonde zelfbereide maaltijden werden vervangen door makkelijke en snelle (ongezonde) maaltijden.

  Nu ben ik erg onzeker over mijn uiterlijk en weeg ik in plaatst van 56 kg 70 kg. Ik ben 1.66 m lang. Ik draag elke dag dezelfde broek omdat de andere niet passen en ik te onzeker ben over mijn figuur om nieuwe kleren aan te schaffen. De verdere motivatie buiten de onzekerheid en de ongezonde levensstijl die ik nu volg is dat ik voor het eerst in drie jaar weer op vakantie ga eind september en nu aan het overwegen ben om deze af te zeggen door mijn figuur.

  In mijn directe kring heb ik ook meerdere gelijkgestemde die ook de afgelopen jaren zijn aangekomen tot een punt dat dit zowel fysiek als mentaal gevolgen heeft. Wat ik hoop te bereiken met dit programma is om voor eind september nog ongeveer 10 kilo af te vallen om zo zelfverzekerder op vakantie te kunnen, fit te zijn voor aankomend hockey seizoen en weer mijzelf goed te voelen in mijn lijf en kleren.

 83. ik ben altijd te zwaar’der’ geweest (1m65.75-80kg)
  ik heb na mijn 1e bevalling voor het eerst een dieet gevolgd om de zwangerschapskilos kwijt te raken.
  ik ben toen 10 kg afgevallen ( ik woog 5kg minder dan voor mijn zwangerschap).
  ik ben 3maand geleden bevallen van mijn 2e dochter. en ondertussen ben ik de zwangerschapskilos kwijt. ik blijf doorgaan met mijn dieet omdat ik graag 10 kilo extra zou verliezen, dan heb ik een normaal bmi. de eerste kilo’s vlogen er af, maar het wordt steeds moeilijker, ookal houd ik me aan mijn dieet.
  als er 3dagen dieeten zijn gepasseerd en ik zie amper gewichtsverschil op de weegschaal dan zakt de moed me soms in de schoenen.
  ik ben eerlijk gezegd echt niet voor dieetpillen etc. omdat ik er niet echt in geloof en heel veel schrik heb het achteraf dubbel en dik terug bij te komen, maar met wat opzoekingswerk lijkt ketoX24 echt te werken, en dat zonder bijwerkingen? dat zou ik graag met eigen ogen eens willen zien.

 84. ik zou heel graag ketox24 willen testen!

  Ik ben 23 jaar oud , zit op school en rijdt daarnaast paard. Ook werk ik in de horeca , waarbij ik dus aardig wat kilometers maak.

  Toch heb ik wat overgewicht. Ik eet gewoon normaal , niet hele dagen fastfood , hou niet van snoep maar ben daarentegen ook geen fan van havermout en quinoa.

  Doordat ik het niet voor elkaar krijg om een simpel pilletje te slikken , zijn mijn pogingen om wat kilo ‘s af te vallen eerder mislukt. Ketox24 heeft bij mijn vriendin super gewerkt en lijkt ook mij ideaal!

  Ik ben best tevreden maar er mogen wel wat kilo s af. 5 tot 10 kilo zou wel mogen , en daarom nogmaals zou ik het graag willen testen. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar de voorwaarden om te mogen testen

 85. Ik ben 57 jaar en val moeilijk af. Ik ben vanaf half januari bezig met koolhydraatarm eten en ben inmiddels wel 10 kg afgevallen, maar moet nog minstens 10 kg kwijt en blijf nu een beetje hangen. Als ik Ketox24 gratis mag testen en ik zou die laatste 10 kg afvallen dan zou dit voor mij geweldig zijn , maar ook voor jullie, want dan springt de verkoop omhoog garandeer ik jullie!

 86. ik wil graag en gratis proefflesje ontvangen omdat ik er niet in geloof, maar ik laat mij graag overtuigen! ben nu wel super gemotiveerd!

 87. Ik wil graag tester zijn van Garcinia 75. Ik ben niet echt dik maar ik wil wel weten of bestaat pillen wat echt werken bij de afvallen en hoe lang moet je pillen slikken om paar kilo afvallen. Ik ben 45 jaar en ondanks hetzelfde gezonde eetpatroon ben ik elke jaar paar kilo’s aangekomen. Ik sporten wel 1 keer per week, meer heb ik geen tijd en energie voor (meer dan 40 uur per week werken, 6 dagen/week). Ik heb al veel verschillende afslankpillen geprobeerd maar ze werken eigenlijk niet of moet ik alleen wat langer op de toilet zitten. Ik zou graag willen rond 5 kilo afvallen zonder streng dieet.
  Ik hoop dat ik wordt geselecteerd om tester van afslankpillen Garcinia 75 te worden.

 88. Hierbij mijn ervaring met dit dieet. Ik heb Ketox24 24 dagen gevolgd, geen honger. Goede online-begeleiding via de diëtiste en prima geholpen met praktische vragen en aanvullende recepten.De handleiding en recepten krijg je kosteloos bij het pakket wat erg handig is. De eerste week meteen 6 kilo afgevallen wat een enorme boost gaf. Nadien ging het iets minder hard maar totaal toch bijna 15 kilo afgevallen. Geen honger en prima vol te houden.

  Esmee

 89. verschillende diëten en pogingen gedaan zonder resultaat. Nu ik wat ouder wordt en het sporten ook minder gaat die extra kilo’s er teveel aan en vermeerderd de kans op blessures wil ik graag het product uit testen.Heb dit ontdekt via de tv aflevering en boek van dokter Phil

 90. Ik heb dit leren kennen door een vriendin.
  K zou het graag eens testen omdat er 5 kg blijft hangen die ik met niets weg krijg.
  Mvg
  Katrien

 91. Al sinds 5 jaar worstel ik met overgewicht. Door allerlei omstandigheden lukt het mij niet door te zetten om hier vanaf te komen.
  Via de collega van mijn moeder heb ik dit product ontdekt en zou graag met dit product als stok achter de deur willen beginnen met een schone lei.

  Met vriendelijke groet,

  Roxane

 92. Ik denk wel dat iedereen dit wil proberen. De reden dat ik het zou willen proberen is heel simpel. Ik ben al 20kg kwijt gespeeld met een koolhydraatarm dieet te volgen. Dit geeft niets van jojo effect gehad maar er moeten nog een 15kg af. Deze gaan heel moeilijk. Maar als ik het hier zo lees zou ketox24 een goed middel zijn gepaard met koolhydraatarm. Dus proberen waard denk ik dan om mijn laatste kilo’s kwijt te spelen

 93. Ik wil het graag proberen. Ik ben momenteel 17 kilo te zwaar en heb moeite met afvallen sinds de overgang. Ik ben benieuwd!

 94. Graag zou ik KetoX24 willen testen voor jullie. Na mijn 3e zwangerschap willen de kilo’s er niet meer van af, sport en een gezond eetpatroon werkt niet en de zwemband rond mijn middel wil gewoon niet verminderen.

  Groetjes Shirley

 95. Heb al meerdere manieren geprobeerd om blijvend af te vallen en niets werkt!
  Zou dit graag proberen

  Groet Corinda

 96. heb alle diëten al eens geprobeerd, van Cambridge tot koolhydraatarm en meer, ik kan niks echt volhouden.
  Daarom lijkt me ketox24 een uitgelezen een kans om nu eindelijk eens door te zetten.

  Ik heb zojuist besteld en wil meteen starten als ik heb heb ontvangen.

 97. Ik zou dit graag willen proberen. Ik heb 3 discushernia in de nek en nog eentje in de rug. Een andere werd operatief verwijderd maar de pijn is gebleven. Ik vermoed dat de pijn blijft omwille dat ik te zwaar ben. (1m70 voor 95kg wat niet niets is) Ik heb al verschillende pillen geprobeerd. De laatste die ik probeerde was zenixal. Maar zonder resultaat. Ik zou graag toch 20 kg afvallen om zo van mijn dagelijkse pijn vanaf te geraken. Voor medische ingrepen ben ik nog niet zwaar genoeg. Maar ik moet toch niet meer verzwaren om hulp te krijgen om gewicht te verliezen. Ik hoop dat ik bij de groep testers mag behoren. Met vriendelijke groetjes. Nathalie

 98. Ik heb al zo veel verschillende diëten geprobeerd die mij nog steeds niet geholpen hebben. Ik ben nog steeds 10 kg zwaarder dan voor mij zwangerschap en voel me echt niet goed in mijn vel. Daarom zou ik dit graag eens uitproberen

 99. Graag wil ik ketox24 proberen. Geloof niet echt dat het werkt. Waarom zou zoiets werken? En leuk al de ervaringen die ik lees. Maar is dat niet op internet gezet door ketox24 zelf?

 100. ik heb al zoveel geprobeerd ook het befaamde koolhydratendieet en niks helpt echt het volhouden is moeilijk en men lichaam verlangd meer naar het voeding dat je niet mag eten

 101. Dit product klinkt te mooi om waar te zijn daarom zou ik het graag gratis willen proberen omdat ik er zeer sceptisch over ben. Na mijn resultaat zal ik dan ook indien het gewenste resultaat behaald is een review schrijven. Graag kom ik in aanmerking voor het gratis probeer pakket van KetoX24.

 102. Ik zou graag dit product willen testen, ik heb al veel diëten geprobeerd, en ben ook al in het ziekenhuis naar een diëtist geweest maar niets helpt. Ik zie zoveel positieve reacties hier van KetoX24 dat ik graag dat gratis proefpakket eens wil proberen!

  Alvast bedankt!
  Mvg
  Valerie

 103. Graag zou ik het product willen testen. Ik sport regelmatig, maar raak die extra vet maar niet kwijt. Heel frustrerend.
  Misschien dat wat ondersteuning betere resultaten teweeg brengt. Ik lees positieve ervaringen over dit product en ben toch wel benieuwd geworden.
  Met vr. Gr.
  Anita

 104. Naar aanleiding van de reactie van Sabine (zie ergens in onderstaande ervaringen) heb ik besloten het dieet ook te proberen. Hierbij mijn ervaring tot nu toe; ik ben nu vijf dagen bezig en ik ben al 2,4 kilo kwijt. Ik hou mij strak aan het dieet wat erbij is geleverd, ik voel me prima en ik heb geen last van hongergevoel.

 105. Ik wil ook hier graag mijn ervaring delen.

  Mijn hele leven heb ik ook altijd al op mijn gewicht moeten letten. Ik was niet te dik maar voor mijn eigen gevoel altijd wel altijd net iets te zwaar. Een paar jaar geleden kwam ik zonder werk te zitten en kwam doordat je geen echte vast dagindeling meer hebt in zo’n geval 5 kilo aan (80 Kilo). Ik heb in het verleden opleidingen gevolgd van Natuurgeneeskundig therapeut en Orthomoleculaire afslank consulent dus heb geleerd wat je allemaal wel en niet mag eten om niet aan te komen en gezond te leven.

  Omdat ik toch iets wilde proberen om me te helpen bij het afvallen heb ik een ketox24 geprobeerd. verder een of twee shakes op een dag i.p.v. een maaltijd. Ik ben twee keer per week gaan sporten en ging alles binnen de 5 km op de fiets doen i.p.v. de auto te pakken. Ik probeerde ook te stoppen met snoepen maar nam nog wel 1x per week een patatje en op vrijdag een kop koffie met een moorkop bij de Hema. Je moet jezelf niet alles meteen verbieden want dan houd je het niet vol was mijn gedachte hierachter.

  Door de weeks verving ik dus twee maaltijden en nam een gezond avondmaal (spitskool salade, groente met aardappels niet altijd met vlees en gewoon niet te vet). I het weekend nam ik 1 shake.

  Mijn doel was om 5 kilo per maand af te vallen. Het was er geleidelijk aan gekomen dus ik moest het ook weer geleidelijk kwijtraken. In 2 maanden tijd heb ik 2 kuren gevolgd en raakte ik 18 kilo kwijt terwijl ik er niet echt veel voor opzij heb moeten zetten. Het is nu 4 jaar geleden en ik ben in die tijd niet echt veel aangekomen. Ik wil niet zeggen dat dit product de oplossing is maar bij mij heeft het gewerkt. Het is alleen belangrijk dat je verdere eetpatroon ook aan gaat passen en probeert het aantal koolhydraten dat in je voeding zit aanzienlijk te verminderen en minder ongezonde produkten. Sonja Bakker raadt iedere een evergreen aan maar een moorkop is bijvoorbeeld veel beter om te nemen (natuurlijk niet iedere dag) en lekkerder. Drink ook altijd veel water want dat is inderdaad heel belangrijk.

  Als ik het kan, dan kan iedereen het!

  Rina

 106. Hallo!
  Wauw als dit zo helpen zou ik een erg gelukkig mens zijn. Ik heb echt al van alles geprobeerd, gezond eten, DIM supplementen, dieet, koolhydraatarm, hormoondieet, sporten,enz…..nu inmiddels al meer dan 10 jaar. De laatste periode groei ik alleen maar waar ik erg verdrietig van wordt. Ik heb geen medische aandoeningen. Graag zou ik dit product willen uit proberen, ik ben ten einde raad. Ik wil graag 10 kilo afvallen
  Groetjes Petra

 107. Ach Sanne Sanders wat mooi toch die handen van jou zo in de vorm van een hartje onder je kin. Echt een vrouw met hart voor de zaak.Prachtig! Prachtig! Zo te zien heb je zelf ook de druppeltjes gebruikt nu
  moet je er wel mee stoppen hoor want anders word je echt te mager en je weet het he mannen zien toch wel graag wat spek op de botten. Niets lelijkers als een magere vrouw dus stel me niet teleur en stop er nu mee maar ze hebben bij jou goed gewerkt en dus wil ik ook wel graag zo’n probeerflesje van je

  • Lieve Joost, ik ben geprezen met een slank lichaam en sport 5x in de week. Hierdoor heb ik de druppels zelf niet nodig :) Hoeveel kilo wil jij graag afvallen?

 108. Tja, ik kreeg dit product aanbevolen door een collega. Ik volg momenteel een koolhydraatarm dieet en volgens de collega zou dit middel me goed kunnen ondersteunen. Ik twijfel echter of ik het moet doen. Overtuig me maar en stuur mij dit gratis proefpakket, ik zal een eerlijke reactie terug geven over het gebruik!!

 109. Hee Sanne Sanders wat aardig dat je gratis testpakketjes uitdeelt. Zo hebben mensen die niet zo heel rijk zijn ook eens een mazzeltje echt tof joh! Bovendien vind ik dat je een heel leuk koppie hebt integer en betrouwbaar . Je lijkt mij een heel innemende lieve vrouw, die andere mensen graag gelukkig maakt zonder eigenbelang. Een mooie eigenschap die ik zeer waarderen kan met zo iemand ga ik graag in zee. Ik voel me dan ook zeer vereerd om van jou een testflesje te ontvangen. Dank je wel hoor!

 110. Jeetje zeg! 20 kilo kwijt in 17 dagen dat is nog eens leuk! Dat wil ik ook wel! Voor hoeveel dagen is zo’n testflesje? Niet duur €59,- betalen en dan zoveel kilo’s kwijt! Ik heb al zoooveel geld uitgegeven aan pillen die helemaal niet hielpen was allemaal weggegooid geld, maar nu bij jullie een flesje met druppeltjes die echt helpen. Ik kan niet wachten. Waar kan ik die probeerflesje ophalen of sturen jullie het op. Nemen jullie met mij kontakt op of moet ik mijn adres opsturen? Ik hoop dat het niet uitmaakt dat ik in Limburg woon. Nou ik hoor wel van jullie

 111. Nou ja, wat kan me gebeuren als ik dat spul gewoon effe uit kan proberen. Voor hoeveel dagen is dat dan en hoeveel kilo’s kun je dan kwijt raken? Ik lees, dat het geweldig werkt, nou maar hopen dat dat bij mij ook het geval is, want het werkt misschien niet bij iedereeen, of toch wel? Sturen jullie het testpakket op, of moet ik het ergens afhalen? Laat me effe horen hoe het verder gaat en ik zal jullie laten weten, of het bij mij ook gewerkt heeft. Succes met jullie mooie product

 112. Ik zou ketox24 graag willen testen, ik heb mn korte broeken uit de kast getoverd.. maar ik heb ze er ook héél snel weer in gestopt! Ik zou heel graag wat kilo’s kwijt willen. Bewegen doe ik al, gezond eten ook maar ik heb even een boost nodig!

 113. Wat zou het fijn zijn als die laatste hardnekkige kilootjes ook nog zouden verdwijnen. Door bier, wijn en ongezonde snacks te schrappen ben ik al dicht bij mijn streefgewicht.
  Mijn vrouw en ik stimuleren en helpen elkaar. Met een beetje hulp van jullie zou het wel eens helemaal goed kunnen komen..Vandaar mijn vraag naar een gratis testpakket van jullie product

 114. Graag wil ik jullie testpakket uitproberen. Ik eet helemaal niet veel en ook nog zo gezond mogelijk. Toch lukt het niet om af ta vallen. Voor de overgang had ik nergens last van, toen kon ik normaal eten, maar nu is het heel frustrerend. Mogelijk kunnen jullie mij helpen. Alvast bedankt

 115. Na forse schildklierproblemen (hypothyrieoidie en mixoedeem) ben ik in een paar maanden tijd 30 kilo aangekomen. Het lijkt wel of er geen kilo meer af wil. Het zou geweldig zijn als dat met Ketox 24 wel zou lukken. Daarom zou ik dit product heel graag middels een testpakket willen uitproberen. Hartelijk dank daarvoor!

 116. In de afgelopen 2 jaar (na mijn huwelijk) ben ik 15 kilo aangekomen en dit wil graag weer af krijgen. Daarom zou ik heel graag een testpakket willen proberen om af te vallen.

 117. Veel geprobeert. De laatste 7 kg lukken al 2 jaar niet meer. Ik zou dit dolgraag willen proberen om eindelijk de 7 op de weegschaal te zien

 118. Hallo,
  Ketox is een geweldige Kuur. Voor 59 euro kreeg ik de druppels, recepten, en online begeleiding door een dietiste. Per mail, maar ook een paar keer telefonisch. Reslultaat na 24 dagen -12 kilo! Super trots en dankbaar!

  Karin

 119. Ik zou het heel graag willen proberen.
  Doordat ik een operatie moet hebben en dus moet afvallen. Mijn operatie ging nu niet door. Heb al veel dingen gedaan en geprobeerd, maar helaas.

 120. Ik zou het heel graag willen proberen.
  Doordat ik een operatie moet hebben en dus moet afvallen. Mijn operatie ging nu niet door

 121. Heel eerlijk,
  Ik zou gewoon een aantal kilo kwijt willen raken. Sporten en gezond eten doe ik maar die kilo’s willen niet weg.

 122. Als 65 jarige man die veel gesport heeft, merk ik dat de zwaartekracht vooral rond de middellijn om 1 of andere reden niet is tegen te houden. Ondanks thuisoefeningen en verzorgd eten willen de overijverige lovehandels niet verdwijnen.
  Gelukkig behoor ik niet tot de categorie bierbuiken, alleen als dit een middel is wat een toegevoegde waarde kan leveren om de middellijn weer op fatsoen te brengen, dan zou dat mooi zijn.
  Op eigen kracht ben ik al van 89 kg terug gegaan naar 83 kg, bij 1.815 meter lengte, maar die laatste 3 kg zijn hardnekkig.

 123. Tja, 40 + en ondanks dat ik al let op koolhydraten (ik eet als lunch altijd sla) wordt het niet minder maar meer….zomertijd, bikini….heb ze net alle 4 al weg kunnen gooien…past niet meer. Wil er gewoon 10 kilo af hebben. Dus jaaaaahhhh graag, wil ik jullie proefkonijn zijn.

 124. Na een studie in de avond gevolgd te hebben, heb ik vaak ongezond en laat gegeten. Dit resulteerde in een te zwaar gewicht: 82 kg. Nu ik mijn studie succesvol heb afgerond wil ik graag werken aan mijn gewicht, maar vind het moeilijk. Ben namelijk een lekkerbek die verslaafd is aan lekker eten en vooral suiker! Ik weet niet waar ik moet beginnen en wil graag met begeleiding deze afvalrace aangaan. Mogelijk helpt een ketogeen dieet mij met het succesvol afvallen zonder er een hongergevoel er aan over te houden. Bij deze zou ik graag de keto24 willen testen.

 125. Na een studie in de avond gevolgd te hebben, heb ik vaak ongezond en laat gegeten. Dit resulteerde in een te zwaar gewicht: 82 kg. Nu ik mijn studie succesvol heb afgerond wil ik graag werken aan mijn gewicht, maar vind het moeilijk. Ben namelijk een lekkerbek die verslaafd is aan lekker eten en vooral suiker! Ik weet niet waar ik moet beginnen en wil graag met begeleiding deze afvalrace aangaan. Mogelijk helpt een ketogeen dieet mij met het succesvol afvallen zonder er een hongergevoel er aan over te houden. Bij deze zou ik graag de keto24 willen testen.

 126. Dag Sanne,
  Al verscheidene pogingen geprobeerd om 10kg. af te vallen. Iedere keer weer een jo-jo effect. Zal dolgraag dit product eens willen proberen. Ben slechts 1 meter 61 en weeg 72 kg dit is echt te gek. Ben zeer gemotiveerd om het eraf te krijgen, wandel en fiets veel en 1x per week fitness met een groep.

 127. Na 3 weken ketodieet van 20 koolhydraten per dag ben ik nog geen gram afgevallen.Ik word er depressief van. Vorig jaar 22 kg afgevallen met weight watchers in7 maanden.Toen van december tot februari stilstand en daarna kwam het gewicht er wel weer heel snel bij, ondanks het feit dat ik me nog steeds keurig aan het dieet hield. Nu dus met ketodieet gestart. Ik voel me er goed bij maar afvallen…ho maar, niks!
  Ik ben 70 jaar en weet dat afvallen steeds moeilijker gaat naar mate je ouder wordt. Maar aangezien het vorig jaar wel lukte zou het nu op een koolhydraat arm dieet toch zeker moeten lukken?
  Kom ik misschien in aanmerking om het te testen?

 128. Hallo Sanne,
  Ik zou graag KetoX24 willen testen. Ik ben het afgelopen jaar flink gegroeid zo’n 20 kg. Het niet kunnen sporten door knieproblemen en overgang hebben hier aan meegedragen. Ik kan nu weer een beetje sporten maar ben snel moe. Ik zou zo graag weer eens lekker in mijn vel zitten en meer energie willen hebben om dingen te doen met mijn kinderen.

 129. Ik zou ook wel eens willen proberen.Ben 9mnd geleden gestopt met roken en 13kg aangekomen.Die wil ik er zo graag weer af hebben.Ik sport 3x pw,maak lange wandelingen met mn hond,en gebruik zelfs T5(anabolen).Niets maar dan ook niets helpt me,ik kom niet onder die 70 kg.En ik wil zo graag weer naar die 60 kg die ik 9 mnd geleden had.Help aub.

 130. In de afgelopen 1 1/5 jaar ben ik 15 kilo aangekomen. Ik ben gestopt met roken en ben in de overgang beland. Voornaamste waar ik erg veel hinder aan ondervind is dat het mij niet lukt om op een normale manier, goede voeding, afval. Toen ik over deze methode las , koolhydraatarm dieet in combinatie met Ketox24 sta ik hier voor open. Ik ben altijd huiverig geweest voor pillen en drankjes maar dit lijkt mij te overtuigen om deze combinatie wel te doen. Ik hoop dat ik mee mag testen

 131. Ik ben in 1jaar flink aangekomen zonder anders te eten. graag zou ik deze kilo’s weer kwijt willen. zodat ik weer lekker in mijn vel kan zitten

  Anita

 132. Hallo Sanne,
  Ik zou heel graag een testpakket willen proberen om af te vallen. In de afgelopen 5 jaar (mijn studententijd) ben ik 20 kilo aangekomen en dit wil ik er graag weer vanaf werken.

 133. hoi Sanne,

  Sinds augustus vorig jaar ben ik gestopt met roken en daardoor verschillende kilo’s bijgekomen. Daarom had ik graag een test pakket om deze kilo’s ook weer kwijt te raken.

 134. Hi Sanne,
  Heel graag zou ik het product willen proberen om af te vallen. In korte tijd ben ik veel aangekomen en het is tijd om het roer om te gooien. Graag verneem ik of ik in aanraking kom voor een test pakket.

 135. Hoi Sanne

  Graag zou ik zon flesje gratis thuisgestuurd krijgen omdat ik sinds ik begin dit jaar geopereerd ben n paar kilo ben aangekomen en die zou ik er graag weer afwillen.

 136. Ik wil het heel graag testen. Mijn motivatie is omdat ik mezelf niet meer trots kan aankijken in de spiegel. Ik wil heel graag weer blij zijn met mezelf….

 137. Gŕaag wil ik het uitproberen, net alles zoveel mensen probeerde ik al tal van dieeten uit en telkens het jojo effect. Ik ben chronisch pijn patiënt wat niet makkelijk is om te sport en dan geraak je snel in een dipje , ik kijk er al vast naar uit vriendelijke groetjes vera

 138. Ik zou graag tegen onze trouw in 2018 terug een 15kg verliezen.
  Ik ben opnieuw gestart met WW, maar het verloopt deze keer wat stroever.
  Daarom test ik graag jullie product uit.

 139. Ik zou het graag testen. Heb al zoveel geprobeerd. En sporten is beperkt door fibromyalgie. Plus dat maakt het afvallen ook moeilijker. Dus denk dat ik wel een ideale test persoon ben.

 140. Ik heb een dochter van bijna 2 en een bijna 4 heb geen tijd om te sporten ben alleen staande moeder ben veel aan gekomen het lukt niet om af te vallen me kleren zitten zo strak dat ik me ongemak er bij voel zou graag dit willen uit proberen aub

 141. Ik zou het heel graag willen proberen, omdat ik sinds januari intensief aan het sporten ben en dacht daardoor af te vallen. Dat is jammer genoeg niet het geval. Het getal dat nu op de weegschaal tevoorschijn komt heb ik nog nooit gezien. Ook gaat mijn broer in september trouwen en daarom wil ik graag wat kilo’s kwijt!! De schoonmoeder van mijn broer gebruikt het ook en is er heel erg over te spreken en is zelfs al meerdere kilo’s kwijt. Dit heeft mij interesse om het te proberen vergroot.

 142. Ik ben niet echt gezegend wat mijn gewicht betreft. Vroeger als als kind ben ik op dieet gemoeten in de pubertijd en ja hoor nu in de overgang vliegen de kilo’s eraan. Het hormonenspel gaat aan de haal met mij. Evenals mijn schildklier die te traag werkt waardoor mij gewicht ook een probleem is om in balans te houden. En… ik ben ook nog eens gestopt met roken. Ben hier zeer trots op na ruim 30 jaar te hebben gerookt. Nu nog die kilo’s zien kwijt te raken.

 143. gestopt met roken (waar ik erg blij mee ben) maarrrr de daarbij behorende kilo’s zijn er helaas ook. Al druk aan het sporten maar zou graag een extra boost willen proberen!

 144. Ik wil dat graag uitproberen , moet noch rond 10 kg kwijt , naar door de nieuwe knie kan ik niet zo sporten alls dat moet

 145. Net een flesje besteld, ach ja we gaan het uit proberen maar 1 valkuil is of ik me aan het dieet kan houden…nooit gedaan en nooit nodig geweest maar nu nader ik de 40 en rondom de buik wel confronterend zo af en toe bij bepaalde kleding en bikini :( heb niet te klagen en zie het als een challenge.

 146. Graag zou ik het product willen proberen. Ik heb meerdere diëten gevolgd, sommige iets succesvoller dan anderen. Nu zit ik op het punt van obesitas en wil ik graag een goede nieuwe start maken.

 147. Ik wil Ketox24 graag proberen omdat ik er een aantal maanden geleden achter kwam dat ik het grootste gedeelte van mijn broeken niet meer dicht krijg. Ik eet niet echt teveel naar mijn weten, maar mag wel iets meer bewegen. Hopelijk kan Ketox24 mij ondersteunen deze extra kilo´s weer kwijt te raken.

 148. Wil dit product graag testen omdat ik al jaren sport maar er blijft bij mijn buik en benen toch een een hardnekkig vetlaagje zitten die ik maar niet wegkrijg. Hopelijk is de combinatie van Ketox24 en het dieet voor mij de oplossing. Ben zo benieuwd.

 149. Hi,
  Ik ben echt al jaren onzeker over m’n gewicht en heb meerdere dieeten uitgeprobeerd. Vorig jaar was het me eindelijk gelukt om 8 kilo af te vallen middels bijna dagelijks sporten en alleen maar gezond eten. Helaas ben ik na de zomer weer aangekomen en lukt het me niet meer om naar de sportschool te gaan waardoor ik niet meer afval. Ik heb een angst ontwikkeld om me daar te vertonen nadat ik weer zoveel ben aangekomen. Ik hoop zo erg dat dit middeltje me helpt met het verliezen van de eerste overtollige kilo’s waardoor ik een duwtje in de rug heb om weer naar de sportschool te gaan. Jullie zouden me enorm blij maken!!

 150. Gebruik nu 3 dagen, merk geen verschil. Lekkere trek blijft en hongergevoel gaat wel. Ben uiteraard nog geen gewicht verloren, hopelijk komt het nog.

 151. Ik zou het product graag testen. Ik ben 50+, in de overgang en gestopt met roken. Deze combi is funest voor mijn gewicht. Ik zou graag 7,5 kilo kwijt willen.

 152. Ik ben mijn hele leven zowat op dieet en ben vanaf januari gestart met koolhydraatarm te eten (foodsisters) en 3 tot 4 per week erbij te sporten. In tegenstelling tot andere jaren lukt het mij dit keer niet om het gewicht onder de 69 kilo te krijgen. Om depressief van te worden.
  Ik geef me hierbij graag op als testpersoon om dit product gratis te testen.

 153. Ik wil dit product testen, omdat ik na mijn zwangerschap 10 kilo eraan heb gehouden. Ik krijg het na een jaar nog niet weg

 154. Ik ben mijn hele leven zowat op dieet en heb allerlei diëten al eens uitgeprobeerd. Vanaf januari ben ik bezig met koolhydraat arm te eten (food sisters) en erbij te sporten (3-4 maal per week), maar dit keer lukt het me maar niet om het gewicht onder de 69 kilo te krijgen. Om depressief van te worden. Ik zou dan ook heel graag in aanmerking willen komen voor een gratis deelname aan het Ketox24 dieet.

 155. zou graag willen afvallen krijg het zwangerschap buikje maar niet weg wat ik wel graag wil maar met sporten zie ik weinig veranderingen patricia

 156. Ik zou heel graag dit product willen testen omdat ik graag een paar kilo kwijt wil, en ik al een hele tijd koolhydraatarm eet en sport maar geen verschil zie, waardoor ik steeds minder gemotiveerd wordt. Mijn ervaringen deel ik graag!

 157. Ik zou graag dit product willen testen om als eerlijke deelnemer mijn ervaring te kunnen delen met mensen die willen afvallen. En omdat ik natuurlijk ook wil afvallen!

  • Zelf zou ik dit product erg graag van u gratis willen testen. Ik heb verschillende dieten gevolgt zowel met suplementen/thee als gezonde voeding. Ik zou graag willen zien wat KetoX24 anders is dan andere producten. En of dit het juiste en blijvende effect heeft.

 158. Ik zou het product erg graag testen. Ik ben een hele moeilijke eter en heb diverse andere afslank producten geprobeerd. Niets vond ik lekker en hield het dan ook niet vol. pillen werkten niet tot nu toe. Met 3 autisten in het gezin is een uitgebreid dieet geen optie omdat ik dan niet mee eet met het gezin. Het hele gezin op dieet kan niet want de kids hebben al onder gewicht terwijl ik een dik buikje heb….Ik ben dus erg benieuwd of dit wel werkt voor mij.

 159. We zijn een stel van 2 dames van 59 en 60 en willen graag uw middel gratis testen.We hebben veel “ervaring” in allerlei afvalmethodes en zijn heel nieuwsgierig of dit nu het echte middel is waarbij wij ook echt blijvend kunnen afvallen.

 160. Als voedingsconsulente en huidtherapeute had ik graag zelf deze KetoX24 uitgetest. Vandaar dat ik dit graag zou uitproberen.
  Zelf krijg ik heel wat klanten over de vloer die toch enkele kilo’s kwijt willen.. misschien kan ik hen hierin nog verder helpen…
  Ondanks ik weet wat gezonde voeding is en wat je moet en niet mag eten.. zijn er toch een aantal kilootjes die ik er terug zou afwillen hebben… dus heeeeeeeeeeeeel erg benieuwd

 161. ketox24 werkt op zich goed, je moet er echter wel het voedingsplan van de dietiste bij volge, geen vet geen snoep kortom alles waarvan je ook weet dat het dikmaakt. Dit laat je vanzelfsprekend vermageren, ketox24 helpt hierbij. -11 kilo. Had wel meer verwacht dus een lichte deceptie.

  • hoi Eric,
   dat ben ik niet helemaal met je eens. ketox24 helpt wel degelijk. het verminderd je honger gevoel, waardoor je het strenge dieet goed kan volhouden. daarnaast maakt t je heel bewust van wat je eet. en hoe je eet.
   mij heeft het geholpen. Als opstapje werkt t super. ben zelf 9 kilo kwijt geraakt, en ook echt kwijt. heb er wel een gezond en bewust eetpatroon aan overgehouden.

   Gr

 162. Mijn hele leven heb ik ook altijd al op mijn gewicht moeten letten. Ik was niet te dik maar voor mijn eigen gevoel altijd wel altijd net iets te zwaar. Een paar jaar geleden kwam ik zonder werk te zitten en kwam doordat je geen echte vast dagindeling meer hebt in zo’n geval 5 kilo aan (80 Kilo). Ik heb in het verleden opleidingen gevolgd van Natuurgeneeskundig therapeut en Orthomoleculaire afslank consulent dus heb geleerd wat je allemaal wel en niet mag eten om niet aan te komen en gezond te leven.

  Omdat ik toch iets wilde proberen om me te helpen bij het afvallen heb ik een ketox24 geprobeerd. verder een of twee shakes op een dag i.p.v. een maaltijd. Ik ben twee keer per week gaan sporten en ging alles binnen de 5 km op de fiets doen i.p.v. de auto te pakken. Ik probeerde ook te stoppen met snoepen maar nam nog wel 1x per week een patatje en op vrijdag een kop koffie met een moorkop bij de Hema. Je moet jezelf niet alles meteen verbieden want dan houd je het niet vol was mijn gedachte hierachter.

  Door de weeks verving ik dus twee maaltijden en nam een gezond avondmaal (spitskool salade, groente met aardappels niet altijd met vlees en gewoon niet te vet). I het weekend nam ik 1 shake.

  Mijn doel was om 5 kilo per maand af te vallen. Het was er geleidelijk aan gekomen dus ik moest het ook weer geleidelijk kwijtraken. In 2 maanden tijd heb ik 2 kuren gevolgd en raakte ik 18 kilo kwijt terwijl ik er niet echt veel voor opzij heb moeten zetten. Het is nu 4 jaar geleden en ik ben in die tijd niet echt veel aangekomen. Ik wil niet zeggen dat dit product de oplossing is maar bij mij heeft het gewerkt. Het is alleen belangrijk dat je verdere eetpatroon ook aan gaat passen en probeert het aantal koolhydraten dat in je voeding zit aanzienlijk te verminderen en minder ongezonde produkten. Sonja Bakker raadt iedere een evergreen aan maar een moorkop is bijvoorbeeld veel beter om te nemen (natuurlijk niet iedere dag) en lekkerder. Drink ook altijd veel water want dat is inderdaad heel belangrijk.

  Als ik het kan, dan kan iedereen het!

  Rina

  • Is het alleen koolhydraatarm of mag je ook maar 500 calorieën op een dag? Het lijkt op het eerste gezicht veel op het bio hcg dieet.

  • Bio hcg heb ik inderdaad ook gedaan en werkt goed. Met ketox heb ik echter een veel beter resultaat en minder honger.

 163. Hallo ik ben nieuw op vetvrij.com

  Ik las vanmiddag de reacties van ketoX24 en ik ben verbaasd. Zou het echt waar zijn dacht ik bij mezelf.
  Nee echt zijn deze ervaringen for real??? Woww dan moet ik het snel proberen.

  Gr Melis

 164. Een week Ketox24,
  Ik eet heel gezond, in de weekend drink ik graag wijn en ik sport en nog geen 1 gram kwijt.
  Dus ik ben zeer benieuwd of ik over 3 weken nog steeds zo veel weeg.

  • hoezo gezond volg je wel het dieet wat er bij zit je mag geen koolhydraten eten namelijk anders werkt het niet ik ben nu 7 kg kwijt al met dit dieet en ik zondig wel eens heel af en toe zelfs .
   als je doet wat er in het boekje staat val je gegarandeerd af en geen alcohol drinken dat zijn namelijk koolhydraten. succes

  • Mmh Mischien geen wijn meer in de weekenden. Ik ben met ketox24 9,8 kilo kwijt geraakt met 1 kuur. Het werkt absoluut. Maar alleen als je het ook echt volgt.

  • update: inmiddels heb ik de eerste kuur ketox24 afgerond. Ik was enorm verbaasd door de schrikbarende resultaten na de eerste week. Ik had veel meer energie dan gewoonlijk en ik had geen honger – Een fijne begeleiding van Dianne (top mens) en het gratis voedingsplan dat je bij je bestelling krijgt. Wat me opviel is dat ketox op een natuurlijke manier mijn honger gevoel in toom houdt. Ik voelde me echt fantastisch. Ik had niets aan mijn dagelijkse routine verandert, ik gebruikte alleen de druppels volgens de aanwijzingen op de verpakking en adviezen van dianne.

   Tegen het einde van de 1ste week ging ik op de weegschaal staan en ik kon mijn ogen niet geloven – ik was bijna 5 kilo afgevallen! Echter, ik was nog steeds niet overtuigd, want je verliest normaal heel veel vocht bij het begin van een dieet. Ik temde mijn enthousiasme en dianne vertelde me dat ik moest wachten op de resultaten van de andere weken. Ik geeft toe dat ik het wel spannend vond. Ik weeg nu voor het eerst in 3 jaar minder dan 57 kilo!

   Veel producten gebruikt maar dit is een absolute aanrader!

 165. ik slik ritalin, kan dit samen?
  en ik heb vandaag ketox 24 binnen en ik zie nu pas dat je een dieet moet volgen.
  Ik eet geen extreme ongezonde eten, maar als ik eet, eet ik veel. bijvoobeeld groenten en sla zonder saus. Daar kan ik 750 gram tot een killo van eten. Ongebrande noten vind ik lekker, omdat ik vlees niet lekker vind. Brood, pasta en aardappels etc, ben ik niet zo gek op. Daarnaast drink ik soms alcohol in de weekend. Mag dit echt niet? MOet ik verplicht een dieet volgen naast de ketox24 druppels?
  Ik wil normaal kunnen eten zoals gewoonlijk. Alleen ik eet soms teveel gezonde eten. Ik weeg nu 58,5 killo en ik wil naar 53 killo en ik ben 1.58meter. Ik hoop dat dit te doen is zonder eet dieet te volgen

  • Hi Rachel,
   Ik slik ook ritalin en gebruik daarnaast ketox. ‘Dieet’ is een groot woord, er zitten richtlijnen bij die je kunt volgen, ik heb het aan Dianne van de klantenservice gevraagd en zij vertelde me dat ketox ook zonder dieet werkt maar dat de richtlijnen je helpen voor een beter resultaat. Ik volg het wel volgende het boekje en voel me er goed bij. Ik eet juist meer en heb geen honger. Tussenstand: -12 kilo.
   Succes!

   Moon

  • je mag geen koolhydraten eten en geen drank drinken en ook geen noten je moet je wel aan de richtlijnen van het dieet houden en groente mag je wel eten twee keer zelfs per dag maar niet onbeperkt maar mag wel veel alleen geen brood aardappels etc maar dat eet je niet zeg je verder alleen twee appels op een dag en geen ander fruit

 166. Hoi Annemiek

  Vorig jaar woog je 70 kilo en je was al 16 kilo afgevallen door garcinia75. Maar nu schrijf je dat je 9.5 kilo weeg..dus als ik goed begrepen heb weeg je nu 44 kilo? Gebruik je Ketox e Garcinia allebei tegelijkertijd? Welke vind jij het beste?

 167. alleen dieet volgen zonder de druppels is niet zo goed als je nog kg kwijt wil raken want dan worden je spieren afgebroken ipv vet uit je lichaam en krijg je ook honger en ook word je moe want de druppels zorgen dat deze niet voorkomen en je niet terug valt dus ik heb maar nog een flesje besteld op aanraden ben 6kg kwijt in die 27 dagen en wil nog ongeveer 5 kg kwijt hoop dat me dit gaat lukken met de tweede kuur heb geen extreem overgewicht

 168. bij mij is het heel wisselend ene dag val ik af en de andere dag kom ik weer wat aan ben nu in totaal 2,5 kg kwijt en heb nu een week lijnen erop zitten dag een en twee niet mee geteld want dan mag je gewoon eten wat je wil, ik hoop echt dat ik nog veel af val tijdens de rest vd kuur heb nog twee weken te gaan heb je een advies voor me

 169. ik heb het nu ook besteld. Ik wil op zijn minst 15 kg kwijt (83 kg voor 1m72 is best wel zwaar).
  Ook al allerhande dingen geprobeerd (infraligne, herbalife, juice-plus, …) niets hielp bij mij.

  Ben eens benieuwd. Ben op zoek naar zoveel mogelijk steun en hulp om mijn doel te behalen en te behouden.

  • ik heb mijn producten vorige week ontvangen en sinds gisteren begonnen met de druppels.
   Ben eens benieuwd wat het gaat uithalen.

 170. Ik lees hier ook veel positieve ervaringen.
  Afgelopen 2 maanden ben ik bezig met de voedingswijze van “ketox24” volgens het het voedingsplan.
  Met goed resultaat. Ik ben nu ruim 18 kilo afgevallen. Gemakkelijk vol te houden en voel me er super fit bij!

  • ik ben vandaag begonnen met dag 1 maar ik vind het lastig omdat ik veel dingen niet lust wat doe je bv met vlees bereiden doe je dat in een grill of pan en gebruik je geen olie of vet en verder lastig dat je geen brood mag eten of een cracker maar goed ik wil ook meer dan tien kilo afvallen nog nooit zo zwaar geweest komt mede door de overgang en heb je een of twee kuren gevolgd?

  • Hallo Miriam,

   Gebruik je het weekmenu dat bij de kuur zit? En heb je de instructies goed doorgelezen? Dit is essentieel voor een goed resultaat. Ik bak mijn vlees in een grillpan (koekepan met ribbels) met een keuken papiertje wrijf ik de bodem in met een klein beetje olie. Het minderen van koolhydraten is alleen de eerste 24 dagen. Je zegt dat je 10 kilo kwijt moet, gaat je zeker lukken. Misschien heb je wel twee kuren nodig.

   Wat ik je verder kan adviseren is om contact op te nemen met de uitstekende klantenservice van ketox24. Ik heb zeker de eerste tijd veel baat gehad van de adviezen van Dianne. Je kunt de klantenservice altijd mailen via het mailadres waarvan de bevestiging van je bestelling wordt verzonden.

   Volhouden en vertrouw erop dat je die 10 kilo gaat halen!

   Pauline

  • en mag je ook geen magere yoghurt met fruit aardbeien ofzo eten of kwark ?

   wat mag je nog meer eten vind lastig alleen maar salade en vlees en groente hele dag nl

  • ja weekmenu zie ik wel maar heel veel dingen lust ik niet ga wel veel groente en vlees eten in de periode maar de soepen etc en de gerechten die er staan vind ik niet zo ik heb ook een grill daar ga ik mijn vlees dan wel in bakken met groente vind wel lastig dat je verder geen dingen voor ontbijt hebt yoghurt of zo of een cracker met kaas ofzo

 171. Hallo allemaal,

  Ik heb nu een tijd ketox geprobeerd.
  De eerste twee weken heb ik 2x per dag de druppels genomen, de tweede kuur heb ik alleen nog in de ochtend druppels gebruik. Totaal nu 1 1/2 kuur gebruikt. Resultaat -14 kilo. Wel heb ik het eetmenu aangehouden en gebruik ik de tips van ketox support (beide gratis)

  Marjoleine

 172. “Ik ben in 20 dagen ruim 17 kilo afgevallen, geen honger gehad en mijn behoefte naar snelle suikers (koekjes, chocolade etc.) en hartige snacks (chips, stukje kaas etc) is enorm afgenomen. Voordat ik aan de detox begon, had ik regelmatig last van opgezette buik. Tijdens de ketox24 geen één keer. Ook heb ik minder last van opvliegers en nachtelijk transpireren. Ik voel me fitter en energieker. Het is voor mij een begin naar een gezondere levensstijl.

  • dat is veel zeg had je zeker veel overgewicht en ben je nu gestopt met de druppels dan?

  • dat is veel zeg had je zeker veel overgewicht en ben je nu gestopt met de druppels dan?

  • Ik heb ketox getest gedurende 24 dagen en ben in totaal 11 kilo afgevallen van de 9 die ik had gehoopt.

 173. Ik ben bewuster gaan leven, zo gebruik ik voor alles kokos vet, ook voor de brood te smeren. Ik eet normaal, eet zilvervlies rijst, als we aardappel eten dan eten we op de middag warm in plaats van op de avond. Daarnaast gebruik ik 3x per dag ketox24 en volg het voedingsschema.

  Mijn ervaring is dat het avond eten echt belangrijk is, maar hoe leef ik eigenlijk?

  Op de ochtend gewoon een goed ontbijt maar ook 2 koppen groene thee, 10 uur een banaan of soepje gewoon die je zo in een bekertje oplost. 12 uur eet ik eerst fruit (appel), dan brood met wat je wilt eigenlijk, na de lunch nog eens groene thee gewoon van de Lidl en als ik nog trek heb tussen de middag neem ik tomaten, komkommer, appel behalve banaan. Vaak eet ik gewoon een stuk brood om 15.00 uur met een soepje.

  Het draait allemaal om ons avondeten:

  rauwkost salade met sla, banaan, sinaasappel, mandarijnen, appel, kiwi… je verzint een eind door….eet naar hartelust en hoeveel je wil van deze salade gecombineerd met een groot stuk kip file, tartaar, biefstuk maar geen vet vlees. Je kunt naar harte lust hiervan eten. Uiteraard kun je ook vis erbij eten in plaats van vlees, koolvis file, pangaius, zalm, wilde zalm en ga zo door. We eten er vaak zilvervlies rijst bij, of gepofte aardappelen ( niet veel) maar je bent er al vol van de salade en vis of vlees, dus zoveel hoeft ook niet. Je kunt ook volkoren spaghetti eten, alles naar mate!. Ik drink voor het slapen gewoon een rood wijntje, maar voor sterke dranken moet je echt oppassen ( je groeit van drank). Gekookte groentes……. eet hoeveel u wilt, vooral broccoli, andijvie, maar ook sperziebonen, snijbomen …..en verzin het zelf verder. Weest erg voorzichtig met knolgewassen. Ik snoep ook nog en dat zijn vooral gedroogde vruchten!

  Ketox is mijn basis en een appel mijn eerste hulp als ik trek heb. met name het groene thee extract in ketox zorgt er al voor dat je je goed en fit voelt.

  Neem als toetje gedroogde of verse vruchten met yoghurt of maak een drankje met spinazie met ananas ( is ook erg lekker in de ochtend)

  Ik drink minstens 2 liter water en 6 koppen thee per dag. Al het ge jojo is zeer slecht voor je hart!

  Heel veel succes,

  Sonja

  • Hallo allemaal

   Ik heb een tijdje terug ketox24 gebruikt en daardoor 9.5 kilo kwijt. Vervolgens ben ik het weekmenu blijven volgen (gratis bij de kuur) en hierdoor val ik nog steeds af!!

   Ketox24 is een 24 daagse reinigingskuur op basis van natuurlijke producten. Tijdens deze 24 dagen wordt je gehele maag- en darmstelsel grondig gereinigt. Al je opgebouwde afvalstoffen die zich daar nu bevinden zullen worden afgevoerd waardoor je dus schoon wordt van binnen. Daarna kan je lichaam weer de goede voedingstoffen vast gaan houden. Een voordeel is dat je in deze 24 dagen ook minimaal 10% lichaamsvet verliest. (Als je minimaal wilt afvallen dan kan dat ook) Je krijgt door je schone darmen meer energie. Voelt je dus fitter. Je krijgt een betere weerstand en je krijgt een mooiere huid, haren en nagels. Ketox24 heeft mij uitstekend geholpen.

   Groetjes Annemieke

  • Met uitzondering van superfoods heb ik nog nooit zoiets als ketox24 gebruikt, via internet heb ik 2 flesjes met druppels besteld, morgen komen ze binnen, ik zal jullie op de hoogte houden :).

 174. Ik ben met ketox gestart toen ik 104 kg woog. Het heeft iets meer dan maanden geduurd (3 kuren) tot ik mijn streefgewicht van 75 kg heb weten te bereiken. Ruim -10 kilo per kuur dus. In het verleden heb ik zoveel dieeten geprobeerd en steeds viel ik weer in een jojo effect terug val. De reden dat kets mij wel heeft geholpen komt door het feit dat ja 1. snel afvalt en 2. Goede begeleiding en nazorg ontvangt van ketox24. Ik wil zo graag leuke dingen met mijn kinderen blijven doen. Helaas moet is soms de kinderen teleurstellen omdat mama niet mee kan komen. Dit is nu verleden tijd dankzij ketox. Inmiddels alweer 3 maanden mijn streefgewicht vast weten te houden…

  • voor het eerst een keer een ketox24 ga proberen, ik ben gelukkig niet extreem zwaar maar er mogen wel een paar kg af, na een maand elke dag twee capsules ingenomen te hebben geen gram afgevallen wel hoest ik me al een maand het lazerus en heb ik alleen hele maand spierpijn, toeval???? ik ben eergisteren gestopt met ie zooi mijn spierpijn gaat weg en het hoesten is al een heel stuk minder o ja nog even dit ik hoest normaal bijna nooit en zeker niet zo’n lange tijd dus trek je conclusie’s.

 175. Mijn naam is Astrid. Ik ben bijna 45 jaar en ik heb Diabetes Mellitus type 1. In februari 2010 had een top gewicht van 145 kilo. Dit kwam door de DM maar ook door mijn eetpatroon. Ik ben toen gestart met dokter Frank. In 2,5 jaar tijd wist ik tot de 90 kilo te komen. Toen werd het tijd dat ik rustig aan wat koolhydraten ging toevoegen (Dr. Frank boek 2). In eerste instantie gebeurde er niets. Echter na een paar weken begon ik opnieuw aan te komen. Augustus 2013 woog ik 96. Het leek wel of mijn lichaam gewend was aan het Frank dieet. Ik ben toen naar Sensethique gegaan en ben daar toen nog eens 20 kilo afgevallen in minder dan 4 maanden (vetbehandeling en voeding). Uiteindelijk veel te snel want eenmaal gestopt, wel gezond eten en beweging, kwam ik toch weer aan. Inmiddels weeg ik, en ik vind het echt verschrikkelijk, 106 kilo. Mijn streefgewicht is toch echt weer terug naar de 75 kilo. Ik voelde me daar toch het beste bij. Dat betekent opnieuw weer ruim 30 kilo kwijtraken. Ik begrijp heel goed dat ik dit in stapjes moet gaan doen, maar op een of andere manier wil het niet meer lukken. Dan eerst maar 5 kilo. Waar het bij mij steeds opnieuw vastloopt is wanneer het dus niet meer lukt, ik iets te makkelijk opgeef terwijl dat eerst juist helemaal niet zo was. Ik denk zelf dat hormonen hier ook debet aan zijn. Daarnaast zit zwaarlijvigheid in de familie. Verder sport ik 3 keer in de week tussen 1,5 en 2 uur. Ik loop elke dag gemiddeld een uur met mijn honden. Mijn conditie is oké, maar het gewicht dus niet. Was ik voorheen geen emotionele eter, inmiddels ben ik het wel. Vooral in de avond gaat het mis. 6 maanden geleden ben ik gestart met ketox druppels en heb totaal 2 kuren van 24 dagen gevolgd. Ik ben 22 kilo afgevallen en inmiddels al ruim 4 maanden op mijn streefgewicht. Ik gebruik geen ketox24 meer maar uitsluitend de richtlijnen die je gratis bij het product geleverd krijg. Ik kan het iedereen aanraden, ook als je net zoals ik alles al hebt geprobeerd.

  • Ik ben nu 8 dagen bezig met de druppels van ketox24 en het kost me geen moeite. Afvallen gaat gestaag. Ik heb wel een aantal goede tips van Dianne gekregen waardoor ik minder honger heb en meer energie ervoor terug krijg. Ik ben ervan overtuigd dat het me echt gaat helpen met afvallen.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne

Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.