KetoX24 Review en Ervaringen

Review en Ervaringen met KetoX24

‘KetoX24 is een zeer krachtig dieetsupplement om gewichtsverlies te bevorderen. Tevens krijg je, indien gewenst gratis online begeleiding van een diëtiste. KetoX24 is een effectieve manier om af te slanken. Deze methode is in Amerika onderzocht (metabolic pathway research) en wordt inmiddels al enkele jaren toegepast. De resultaten zijn altijd merkbaar positief geweest. Een bijkomend voordeel is dat je bij KetoX24 geen last hebt van vermoeidheid, integendeel de druppels geven je juist energie’.

Aldus het Amerikaans wetenschappelijk onderzoek (bron)

ketox24 korting

Ervaring met KetoX24

Heb je ervaring met met dit product of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief). We zijn benieuwd naar ervaringen met het product, en naar het bestelproces en de aftersales van het bedrijf dat het product levert. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

KetoX24 Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij KetoX24 graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Wat is KetoX24?

De afslankdruppels zijn in Amerika ontwikkeld door een groep ervaren artsen, voedings- en sportwetenschappers uit Amerika. Het grote voordeel van KetoX24 ten opzichte van vergelijkbare producen is dat je geen grote capsules hoeft te slikken. Eenvoudig dagelijks 20 druppels in een glas water die je vervolgens opdrinkt. Je hebt de keuze om gratis verkrijgbare voedingsrichtlijnen te volgen, hierdoor verlies je eenvoudig extra overgewicht. Maar ook zonder deze richtlijnen verlies je meer kilo’s dan bij andere producten.

KetoX24 Bestellen

Wil je de afslankdruppels bestellen? Dan wil ik je adviseren om eerst de onderstaande informatie goed door te lezen!

De afslank kuur is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Wat dit product anders doet is het toevoegen van druppels, die je eetlust remt en veel van de lastige bijwerkingen van zo een dieet wegneemt. Afslanken gaat dus makkelijker. Een enkele kuur is goed voor 24 dagen en naast de druppels krijg je een gratis receptenboek, instructies en (indien gewenst) online begeleiding door een diëtiste voor een nog beter resultaat.

Bestellen kan via KetoX24.com, de webshop en via BOL.COM

Voor wie is KetoX24 geschikt?

De makers hadden een specifieke doelgroep in gedachte; personen die graag op een eenvoudige manier afslanken. Dit middeltje is geschikt voor mannen en vrouwen. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven worden afgeraden dit middeltje te gebruiken.

Het lichaam haalt de nodige energie uit koolhydraten. De koolhydraten die je consumeert worden omgezet in glucose. De glucose wordt door de spieren opgenomen als glycogeen. Koolhydraten die niet worden verbruikt worden als vet opgeslagen. Door minder koolhydraten te eten zullen de glycogeen reserves niet worden aangevuld. Je lichaam wordt genoodzaakt om energie vanuit een andere bron te halen. Het richt zich dan op vet. De opgeslagen vetten worden verbrand om aan energie te komen. Het lichaam vindt zich dan in een staat van ketose, waarbij het energie haalt uit de vetreserves. Je lichaam gebruikt energie voor alle processen.

Is KetoX24 Effectief?

KetoX24Het bestaat uit een drankje waarvan je dagelijks enkele druppels gebruikt. De kuur duurt precies 24 dagen. Naast dit supplement volg je ook het speciaal KetoX24 dieet. Dit is een koolhydraatarm dieet dat zich richt op gewichtsafname.

Deze combinatie van dieet en een supplement maakt KetoX24 zo effectief. Het is een bewezen methodiek waarmee je gemiddeld 10% van je lichaamsgewicht kunt verliezen in die 24 dagen. Bovendien zorgt het supplement ervoor dat je alleen overtollig vet verliest. Daarnaast remt dit middel je eetlust zodat je automatisch minder eet. Het dieet is dan ook makkelijker vol te houden. (bron)

Er wordt gebruik van 100% natuurlijke stoffen, zoals Ilex paraguariensis, Paulinia cupana Guarana, Rhamnus frangula Vuilboom, Orthosiphon, Panax ginseng, Semen cola, Camellia sinensis Groene thee, Fucus vesiculosus Kelp.

Wat kost KetoX24?

Een enkele kuur KetoX24 is goed voor 24 dagen en kost 59 euro. Er is op dit moment een aanbieding voor een duopakket voor slechts 99 euro. De kuur is inclusief een gratis receptengids, instructies en tips voor een nog beter resultaat. Bestellen kan via KetoX24.com, de webshop en zelfs via BOL.COM.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van is dat het je helpt afslanken. Een koolhydraatarm dieet is 1 van de populairste manieren om gewicht te verliezen. En met deze kuur kun je zo een dieet volgen zonder last te krijgen van de gebruikelijke bijwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid. KetoX24 geeft je juist meer energie zodat je je dag met volle moed aankan.

Daarnaast zul je geen jojo-effect ervaren zoals bij de meeste dieetplannen. Het verloren gewicht blijft eraf. Ook wordt er gebruik gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die de gezondheid niet zullen schaden. (bron)

Nadelen

Op het moment van schrijven zijn er geen negatieve ervaringen of onderzoeken gevonden met betrekking tot KetoX24

Conclusie

Het lijkt mij een goede manier om op een blijvende manier af te slanken. Je verliest vet op de lastige plekken binnen 24 dagen. Het werkt dus snel en efficiënt. De druppels zijn makkelijk in gebruik en houden je eetlust laag. De kans op een snaaibui is dus nihil. En juist het snakken naar ongezonde snacks houdt de meeste van ons dik. Door dit weg te halen zul je sneller afvallen. Zelf proberen? Deel dan je ervaringen met KetoX24.

KetoX24 Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij KetoX24 graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Gezonde Groet,

sanne

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

345 Reacties

 1. Ik wil graag eens een andere manier proberen dan proteïne dieet.
  Moet wel toegeven dat ik reeds 26kg verloor daarmee maar uiteindelijk toch terug heb😭😭.
  Misschien biedt dit een langere oplossing.
  Lijkt in ieder geval haalbaar.

  Mvg,

  Kurt

 2. Ik heb ketox24 besteld en heb veel goede verhalen gehoord. Ben nu zelf al begonnen met een koolhydraatarm levenswijze, en bevalt me tot nu toe goed.

 3. Ik zou het ook graag willen proberen, ik heb zins kort diabetes type 2 en zit in de overgang. De kilo’ s komen eraan ipv dat ze eraf gaan. Met 10 kilo zou ik al erg blij zijn.

 4. Graag zou ik van de gelegenheid willen gebruik maken om als proefpersoon de ketox24 ui te testen. De manier om te weten of ik hier verder mee door kan gaan. Zou heel blij zijn als ik hier een review kan neerschrijven over een positef resultaat.

 5. Ik heb sinds 5 jaar na mijn laatste zwangerschap in 2013 een probleem met afvallen. Na veel dieeten te hebben gevolgd, helaas zonder resultaat, ben ik vorig jaar bij artsen in het ziekenhuis terecht gekomen. Ze hebben daar na een onderzoek een rustmetabolisme geconstateerd van 1189 kcal. Zeer laag zeiden ze in het ziekenhuis. Maar niks aan te doen. Zij zeiden toen dat ik nooit af zal vallen. Helaas kan ik me daar niet bij neer leggen omdat ik voelde dat het iets hormonaal moest zijn. Ik voelde me namelijk niet goed tijden en de 5 jaar na de zwangerschap. Via via ben ik terecht gekomen bij een orthomoleculaire arts en ik loop daar sinds mei 2017. Hij heeft een hormanale disbalans ontdekt. Waarschijnlijk door oestrogeen dominantie. Ook heb ik een probleem met mijn vetstofwisseling. Ik eet nu al tijden koolhydraat en suikervrij van de foodsisters, maar val nog steeds niet af. Ik sport ook 3 x per week, krachttraining. Ik voel dat ik hormonaal opknap maar dat ik nog steeds niet afval is gewoon heel erg jammer. Zacht uitgedrukt. Heeft u misschien ervaring met zo een probleem? Zou het dieet er iets in kunnen betekenen? En hoe pak ik dit aan. Graag hoor ik u. Groetjes Monique

  • Ik ben 30 kilo te zwaar en gebruik sinds een maand ketox24. Ondanks Veel wandelen en opletten wat ik eet lukt het maar niet om af te vallen. ik mag verder niet sporten doordat ik een Nog geopereerd moet worden. Hierdoor ben ik veel aangekomen. Ik heb al diverse dieten gevolgd maar met weinig resultaat. Onder andere sonja bakker, weight care , gezonder eten en noem maar op. Ik werd er echt radeloos van. wat ketox24 bijzonder maakt is dat ik minder last van eetbuien heb en dat ik gratis begeleiding en recepten kreeg bij mijn bestelling. Dit is voor mij een stok achter de deur en inmiddels ben ik al 8 kilo afgevallen. Nog een hele weg te gaan maar het gaat me zeker lukken!

 6. Graag zou ik net als Lisette ketox24 als proefpersoon gratis willen testen. Ik ben te zwaar en kan wegens kunstknie en kunstheup niet echt trainen, maar zou wel graag willen afvallen. ik hoor graag van jullie

 7. Ik wil jullie via deze weg hartelijk bedanken dat u mij als proefersoon de kans te geven om ketox24 gratis te testen. Al van kleins af altijd een beetje mollig geweest ben en nu ben ik 38jaar weeg 92kg en ik ben maar 170cm en ik heb al zoveel dieeten en producten geprobeerd dat ik op den duur denk dat alles nep is. Vijf maanden geleden ben ik onder begeleiding van Anita gestart als kandidaat stellen om ketox24 te testen. Ik ben eerst gestart met de detox en aansluitend een maand uitsluitend de druppels. Gedurende deze periode ben ik 8 kilo afgevallen. Vervolgens heb ik 2 x 24 dagen de druppels en het weekmenu gevolgd. Dit ging aanzienlijk sneller en het was voor mij eenvoudiger omdat ik niet hoefde na te denken over wat, en wanneer te eten. De eindstand was nog eens -14. Ik volg inmiddels twee maanden de richtlijnen die Anita me heeft gegeven na het afsluiten van de kuur en hiermee ben ik tot op heden op gewicht gebleven. Ik voel me beter en dat mag heel de wereld het weten.MVG van LISETTE

 8. Ik ben in de overgang en inmiddels 8 kg aangekomen. Het meeste vet extra heeft zich echter opgehoopt op mijn heupen, bovenbenen en voornamelijk kont. Buikvet heb ik nog steeds minimaal, zoals voorheen. Ik vraag mij af of de druppels ook effectief werken bij kontvet. Ik weet dat Kim Kardashian daarmee een goede boterham verdient, maar het mag van mij wel een paar kilo minder. Een kont met een dergelijke afmeting ernaar ik letterlijker figuurlijk als een zware belasting. Groet, Tanja.

 9. Veel goede berichten over KetoX24 Afslankdruppels gehoord van collegas die dit gebruiken. Heb nu zelf last van de overgang sinds 2 jaar. ben zelfs wat kilo’s aangekomen en heb stemmingswisselingen, een opgezette buik. Ben begonnen met hardlopen en lopen. Ik heb de detox combi besteld en ga ook starten maar heb een vraag, welke volgorde moet ik nemen? Ben ontzettend benieuwd of het bij mij zou werken.

 10. Ik wil graag wat kilo’s kwijt
  Door pijn aan mijn knie gewricht kan ik niet trainen en wil toch wat afvallen

 11. Graag zou ik dit middel eens willen proberen om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Ik ben man 60 jaar jong en ben 10 kilo te zwaar geworden na een motor ongeluk . Rug wervels op 3 plaatsen gebroken en 5 cm kleiner geworden. Ik verricht dagelijks licht tot zwaar fysieke arbeid met redelijk veel beweging. Echter mijn buikvet zit mij dwars, vooral in mijn werk. Daarom wil ik dit middel wel eens proberen. Vraag me wel af wat het vervolg traject inhoud. Vriendelijke groet, Koos

 12. Ik heb veel geprobeerd zit in de overgang maar er komt alleen maar gewicht bij .
  Ik ben benieuwd of dit wellicht een beter resultaat opleverd.

 13. Ik zou graag willen afslanken omdat ik al bijna van alles heb geprobeerd en weer op mijn oude gewicht terug kom. Heb problemen met cholesterol en kan niet goed bewegen vanwege artritis. Ik eet en leef gezond en zou graag willen meedoen aan deze proef om meer energie te krijgen en fitter te gaan voelen.

 14. Ik ben al een hele tijd op dieet en zit al wk op een soort van plateau. Heel graag zou ik mee willen doen aan deze proef. Ik wil heel graag gezond en fit zijn!!!

  • Ik ben één van de testpersonen zijn en heb de bestelling geplaatst via de webshop.
   Ik wil mijn laatste 5 kilo ook kwijt, ik blijf hangen op het zelfde gewicht.
   Dus dit kan voor ons beiden een win-win situatie worden.
   Ik kijk enorm uit naar mijn pakket.

   Groet, Anke

 15. sinds ik een trage schildklier heb,leververvetting heb en mijn galblaas is verwijderd ,zijn de kilo;s er aangevlogen.dus ik zou dit concept dolgraag uit proberen,heb ook geen energie meer.

 16. sinds ik een trage schildklier heb,leververvetting heb en mijn galblaas is verwijderd ,zijn de kilo;s er aangevlogen.dus ik zou dit concept dolgraag uit proberen,

 17. Hallo allemaal,

  Graag zou ik ketoX24 willen uitproberen omdat ik de afgelopen jaar wat ben aangekomen, voor mijn werk naar behoren te kunnen uitvoeren moet ik toch even wat kilootjes kwijt. Ik ben vrij actief op het werk(klimmen in kolommen)enz.. dus benieuwd of ketoX24 iets voor mij is. 😊

 18. hallowkes, ik ben 20 jaar en zou supergraag willen afslanken, heb al veel geprobeerd maar niets heeft al geholpen 😔 toen zag ik dit verschijnen op het internet en zag me er zeker interresant uit! hopenlijk kom ik in aanmerken voor dit gratis uit te proberen zodat ik hopenlijk weer vol zelfvertrouwen kan rondlopen 😊en wie weet als het een positieve ervaring is dat ik zeker nog zal bestellen bij jullie! dank jullie wel!

 19. Ik ben 63 jaar, heb zittend werk en wil ca 10 pond kwijt, Omdat ik veel sport wil ik graag mijn energielevel hoog houden als ik afval. Ik hoop dat ik in aanmerking kom om KetoX24 uit te proberen.
  Mvrgrt, Erica

 20. Goedemorgen Ik ben weduwe en 1.58 48 jaar en 80 kg. Noem een dieet en ik heb het geprobeerd!! Ik denk dat het vermoeide gevoel nog erger weegt dan mijn dikke billen dus het stukje fit en energie rijk wil ik dolgraag proberen te ervaren!! In mijn drukke bestaan :)

 21. Ik zit in het begin vd overgang. Dieten en sporten kost veel doorzettingsvermogen en de kilos gaan moeizaam. Ik wil dit product graag testen.

 22. Omdat ik al vanalles en nog wat geprobeerd heb om af te vallen en niks werkt zou ik graag deze super druppels eens willen proberen. Mijn vriendin is er total 18 kilo mee afgevallen en dat wil ik ook!

 23. Ik zou ketox24 graag willen uitproberen.
  Ik ben maar 157, en ik weeg nu 70 kg.
  Dat zou ik graag willen veranderen, ik wil echt proberen af te valken met ketox24.

 24. Ik heb heel mijn leven al op mijn voeding moeten letten om niet dik te worden na een jeugd vol met pesterijen over mijn dikke lijf en ik eenmaal van de basisschool naar het voortgezet onderwijs brugklas over moest was ik mezelf zo zat dat het me gelukt is om in een korte tijd zoveel af te vallen dat ze me zelfs te mager vonden en zo ben ik de rest van mijn leven aan het strijden geweest tegen mijn gewicht ik ontwikkelde een eetstoornis boulimia waar ik uiteindelijk ook weer uitgekomen ben .maar gewicht en voeding gecombineerd met extreem veel sporten bleef een hoofdzaak voor mij .zo heb ik mijn gewicht altijd binnen de lijnen weten te houden tot ik ruim 3 jaar geleden een ernstige infectie kreeg waardoor ik in het ziekenhuis belande .daar ben ik nog maanden me e bezig geweest ik was zo ziek en .Toen ik weer thuis was was ik te moe om weer op te starten en te gaan bewegen waarna ik in een zware burn out terecht kwam ik heb bijna een jaar het grootste gedeelte van de dag (waar ik maar kon ) op de bank gelegen .het enige wat ik deed waren mijn verplichtingen die ik had als moeder voor mijn 2 kinderen (die alles voor mij zijn ) maar zelfs dat kwam vanuit mijn tenen en het lukte me net om mijn hoofd boven water te houden . inmiddels ben ik weer langzaam aan het herstellen maar omdat ik bijna geen beweging had ben ik dik 20 kilo aangekomen en blijf ik mij door de dag heen slepen . Ik ben altijd moe en een totaal andere vrouw als die ik voorheen was (ik had energie voor 10) na een paar maanden geleden weer mijn bloed te hebben laten onderzoeken omdat ik niet echt opknap en ik zo moe blijf (wat ik vooral ook verschrikkelijk vind voor mijn gezin ) en daardoor ook een groot schuldgevoel met me meesleep ,want leuke dingen doen zoas we die vroeger deden komen sporadisch voor . Om een lang verhaal kort te maken uit de bloedonderzoeken kwam dat ik door het overgewicht een vervette lever had gekregen en een hele hoge bloeddruk en dat ik.me mede daardoor zo moe voelt .ik kreeg te horen dat ik min 20 kilo moet afvallen om mijn lever weer gezond te krijgen . wat mij totaal niet lukt . als ik de energie had had ik weer begonnen met
  intensief sporten wat altijd voor mij gewerjg heeft maar daar heb ik de energie niet voor .na veel afslankmiddelen bestudeerd te hebben kwam dit artikel op mij eigenlijk het meest natuurlijk en vertrouwelijk over . en toen las ik dat u ook testpersonen zoekt .Ik zou dit middel graag voor jullie willen testen en mijn resultaten voor jullie bijhouden .vriendelijke groetjes sam

 25. Ik eet gezond, lees Clean eating, en voel mij daar heel goed bij. Alleen de laatste 5 kilo willen niet loslaten. Ik werk enkel nachtdiensten dus ik vermoed dat afvallen minder goed lukt ten gevolge van mijn onregelmatig beroepsleven. Graag zou ik KetoX24 proberen om te zien of de verwachtingen inderdaad worden ingelost.
  Dank u.

 26. Hallo Sanne, ik probeer al jaren de laatste 8 kilo kwijt te raken. Was bezig met een afvalthee en dat hielp erg goed, maar werd verboden. Nu ben ik op zoek naar een goede alternatief, want die 8 kilo’s moeten er zeker af. Tot nu toe een aantal dieten geprobeerd, maar geen geluk. Hoop dat ik in aanmerking kom.

 27. Graag zou ik een goede start willen maken met afvallen. Ik heb mij ingelezen in de materie van ketogeen eten, heb nu nog een duw in de rug nodig.
  Deze druppels zullen de eerste stap zijn in de gezonde richting

 28. Als beginnende Transgender (man naar vrouw) weet ik dat het Oestrogeen hormoon voor gewichtstoename zorgt wil ik voor die tijd zorgen dat er minimaal 15 kg af is. Dan weet ik zeker dat mijn kleding blijft passen.

 29. Na vele jaren van diëten op allerlei manieren stond mijn metabolisme nagenoeg stil. Overgangsperikelen maakte het alleen nog maar erger. Sinds juni 2017 ben ik gestart met Keto eten. Dit is voor mij een super uitkomst. Ik hou het met het dooie gemak 100% vol. Alle soorten van suikers zijn voor mij volledig afgeschreven. Ik voel me beter en ben heeeeeeel langzaam wat kilootjes kwijt geraakt. 6 kg in 8 maanden. Het staat nu weer stil maar Keto is voor mij a way of life geworden. Ik bak sindsdien mijn eigen keto brood en crackers. Tijdens (mijn zeer onregelmatige) werk, op vakantie, in restaurants etc… ik hou het perfect vol. De kilo’s verliezen gaat echter extreem langzaam. Het lijkt me het proberen waard om eens te kijken wat ketoX24 voor mij kan betekenen.

 30. Beste,
  Met volle overtuiging kan ik je zeggen dat ik de beste kandidaat ben om Ketox24 te testen.
  Ik ben 24 jaar en zie het cijfer op de weegschaal de laatste jaren enkel maar omhoog gaan.
  Omdat mensen steeds zeiden dat ik er goed uit zag, voelde ik mij ondanks de bijgekomen kilo’s nog goed goed in mijn vel. Echter krijg ik het laatste jaar geen complimenten. Toen er plots 3 cijfers op mijn weegschaal verschenen zijn mijn ogen opengegaan. Ik heb (eindelijk) die ene klik gemaakt en ben vastberaden af te vallen. Een gepland reisje deze zomer motiveert mij eens zo hard. Ik ben heel benieuwd of Ketox24 mij kan helpen tijdens mijn dieet.

 31. ik heb moeite met afvallen (vet verbranden) ben niet echt te dik maar het zit op de foute plaatsen, daar komt nog bij dat mijn schildklier te traag werkt ik slik medicijnen hier voor.
  heb nu net de hcg kuur achter de rug maar 3 kg afgevallen in 3 weken tijd dat is matig ben nu op zoek naar een betere afslankkuur en heb mijn hoop hier op gevestigd, ik eet nauwelijks koolhydraten en geen zuivel, veel groente en smoothies en wat fruit.
  kortom ik zou het graag uitproberen en de juiste adviezen krijgen op het gebied van de juiste (hormoon) balans

 32. Beste Sanne,
  Na de zwangerschap van mijn derde kindje 12 aangekomen. Deze kilo’s krijg ik er helaas heel moeilijk af. Ik beweeg veel, maar het hongergevoel die ik aldoor heb maakt het ontzettend moeilijk voor mij. Ik doe nu een calorieendieet en voel me daarbij futloos en weinig energie. Bij het lezen van de werking van de Ketox 24 werd ik erg enthousiast. Ik hoop dat ik kans maak op een testproduct.

 33. Hallo Sanne
  Ik las dat jullie testpersonen zoeken voor de ketox24. Ik ben na mijn 2 zwangerschappen behoorlijk wat kilo’s bij gekomen en wil nu echt het roer weer om gooien en 30 kilo afvallen. Ik ben al gestart met sporten en gezinde voeding. Ik zou graag willen testen of de ketox24 hierbij een juiste ondersteuning/ hulp kunnen bieden.

  Groetjes, Nicole

 34. Goedemiddag Sanne, Inmiddels heb ik de leeftijd van 50 jaar bereikt en heb gemerkt dat afvallen steeds moeizamer gaat. Ik ben erg benieuwd of KetoX24 mij hierbij kan helpen en zou het erg graag willen testen. Het zou fantastisch zijn eindelijk een middel te ontdekken dat echt werkt!

 35. Dag, ik las dat jullie testpersonen zochten voor eco-slim. Ik zou dat erg graag testen. Ik ben na 2 zwangerschappen behoorlijk aangekomen en dit zou een mooie start zijn om af te vallen.
  Ik zou het leuk vinden om mijn bevindingen bij te houden en te delen! Ik hoor het graag, groeten Renee

 36. Tijdens mijn zwangerschap ben ik een hoop kilootjes aangekomen & ben nu sinds een half jaar 5 dagen in de week aan het sporten en aan het letten op mijn voeding. Helaas gaat het allemaal super langszaam en ben ik benieuwd of Ketox24 mij kan helpen bij mijn reis naar een gezonder en slanker bestaan.

 37. Sport 3x pw, toch lijkt het dat je na je 50tigste aankomt en het er bijna niet afkrijgt..
  Zou dit dus erg graag proberen of het effect heeft bij mij..

 38. Ik heb nooit echt last gehad van overgewicht maar ben in de loop der jaren toch net ff te zwaar geworden. Bovendien merk ik dat mijn energiepijl ook steeds lager wordt. Ik wil graag 10 kilo kwijt en wil dit proberen met KetoX24. De vele positieve reviews hebben mij over de streep getrokken en ik wil dit graag zelf ervaren en combineren met wat meer fitness oefeningen.

 39. Aangezien mijn collega 10 kg kwijt is geraakt door ketox24 , ben ik ook gemotiveerd om dit product te gebruiken. Ik wil graag aantal kg kwijt en hoop dat dit ook bij mij gaat werken.

 40. Ik wil graag ketox testen … heb alles geprobeert, maar de kilo’s blijven maar komen. En zou graag na 3 jaar die er weer af zien te krijgen.

 41. Ik wil graag ketox testen … heb alles geprobeert, maar de kilo’s blijven maar komen. En zou graag na 3 jaar die er weer af zien te krijgen.

 42. In 2016 is mijn moeder overleden waardoor ik door een dal ben gegaan en ik een emotionele eter werd. Inmiddels heb ik het verdriet verwerkt maar zit ik met 25 kg overgewicht. Graag verlies ik dit gewicht met de KetoX24 om zowel gestelijk als lichamelijk gezond te zijn.

 43. Zou heel graag jullie produkt testen . Heb al vele dieren geprobeert en de kilo’s gaan er moeilijk af . Ben echt hopeloos. Tzou fijn zijn indien ik jullie testje mocht uit proberen!

 44. Ik wil graag gratis meedoen met het testen van dit middel.
  Alle andere middelen hebben gefaald. Ik durf niets meer te kopen omdat het altijd geld weggooien is.
  Tijdelijk hebben sommige middelen geholpen i.c.m. streng dieet en trainen, maar dat was niet vol te houden.
  Nu zitten de kilo’s er dus weer aan.
  Maar ik moet echt veel gewicht kwijt en ben erg benieuwd of het deze keer voor de verandering eens aan zou kunnen slaan. Ik zou dat zeker ook aan anderen vertellen!
  Toch moet er geen adder onder het gras zitten en moet ik mijn bankrek.nr. niet op hoeven geven, omdat het GRATIS is zoals u duidelijk aangeeft.
  En als het helpt… bestel ik vanzelf meer hoor! en word ik uw beste klant.
  Vriendelijke groeten

 45. Ik ben een man van 68 en vecht al mijn hele leven tegen overgewicht. Veel diëten zijn ondertussen al de revue gepasseerd. Het Demis Roussos diëet, het Atkins diëet, Montignac, het Metabolisme diëet, dat van Koen Crucke … Ze doen het allemaal wel voor even maar een blijvend resultaat mocht ik tot op heden nog niet ondervinden. Aangezien ik nog steeds drie maal per week ga fitnessen is Atkins helemaal niet vol te houden aangezien je je de hele dag slap voelt. Hopelijk kan ik bij KetoX24 eindelijk een afslankingsmethode vinden met een blijvend resultaat. Ik wil het wel graag uitproberen en mijn ervaring met anderen delen.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.