Keto Pro Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Een van de moeilijkste dingen van het keto dieet is in ketose komen. Er zijn heel veel supplementen die je helpen bij het maken van deze omschakeling, zoals Keto Pro. In dit artikel lees je wat Keto Pro is, hoe het werkt en hoe effectief dit middel is.

Wat is Keto Pro?

Keto Pro is een supplement dat ontworpen is om jouw lichaam zo snel mogelijk in ketose te brengen. Ketose is een staat van stofwisseling waarbij je lichaam gebruikt maakt van lichaamsvet als brandstof (in plaats van koolhydraten). Je kunt in ketose komen door een keto dieet te volgen, waarbij je veel vetten en relatief weinig koolhydraten eet.

Keto Pro bevat zes verschillende ingrediënten die je moeten helpen om deze omschakeling te maken. Deze ingrediënten zijn frambozenketonen, groene thee, ciderazijn, citroenpectine, kelp en cafeïne.

In een potje Keto Pro zitten zestig capsules. Je neemt tweemaal per dag 1 capsule in met een glas water. Dit doe je een keer een halfuur voor het ontbijt en een keer vlak voor het avondeten.

Keto Pro ervaringen
Keto Pro ervaringen

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Keto Pro geschikt?

Keto Pro bevat cafeïne en is daarom niet geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen. Ook mensen die last hebben van hartklachten, bijvoorbeeld hartritmestoornissen, kunnen Keto Pro beter niet gebruiken.

Hoe effectief is Keto Pro?

We bekeken een aantal van de belangrijkste ingrediënten voor je om te beoordelen of deze effectief zijn.

Van frambozenketonen is alleen bekend dat deze bijdragen aan gewichtsreductie bij ratten en muizen (bron). Een effect bij mensen is nooit bewezen. Van pectine is bewezen dat het helpt om je een vol gevoel te geven, maar dan wel bij hogere doseringen (bron). Iets soortgelijks geldt voor ciderazijn (bron).

Kelp bevat een stof genaamd fucoxanthine die de verbranding van vet behoorlijk stimuleert, ook bij kleine doses (bron). Van koffie en groene thee is bekend dat deze bijdragen aan een snellere stofwisseling, maar vooral bij cafeïne verdwijnt dit effect vrij snel. Dit komt omdat je lichaam gewend raakt aan de cafeïne.

Al met al bevat Keto Pro een aantal ingrediënten die wel bij kunnen dragen aan het verbranden van vet. Dit komt vooral de kelp, de groene thee en de koffie. Zeker als je normaal gesproken geen cafeïne drinkt, kan Keto Pro bijdragen aan de omschakeling naar ketose. Is je lichaam gewend aan de effecten van cafeïne, dan is het voordeel maar heel klein.

Wat kost Keto Pro?

Een verpakking met zestig capsules Keto Pro kost €29.50. Hier komen nog wel verzendkosten overheen.

Voordelen

Kelp is een bijzonder effectief ingrediënt dat we maar weinig tegenkomen in afslanksupplementen. Het middel kan echt helpen om meer energie te verbranden en om de vetstofwisseling te stimuleren.

Nadelen

De doseringen van ciderazijn en pectine zijn te laag om tot een serieus effect te leiden. Dit is jammer, want deze stoffen kunnen zeker een positief effect hebben om de honger tegen te gaan. Dit is bij uitstek iets dat je nodig hebt als je omschakelt naar ketose.

Conclusie

Keto Pro is een geschikt middel om te proberen als je van plan bent om de omschakeling te maken naar een keto dieet. Deze omschakeling kan heel zwaar zijn en veel mensen kunnen hier wel wat hulp bij gebruiken.

Het supplement bevat drie ingrediënten die bijdragen aan een betere stofwisseling. Wel is het zo dat je het middel niet meer nodig hebt als je lichaam eenmaal in ketose is. Je doet dan zelf de rest. Het is alleen wel onmisbaar om het supplement te combineren met een goed voedingsschema, zodat je lichaam ook echt in ketose kan komen. Verder is het jammer dat de dosering van twee van de werkzame ingrediënten veel te laag is.

Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelFast burn Extreme Review en Ervaringen
Volgend artikelK-Drops Keto Drops Review en Ervaringen

3 Reacties

  1. Deze afslank kuur is zeer geschikt voor de patiënten met zwaar obitas. Ben daarom ook niet eens met de analise van dokteranders Myriam Amstel. Mensen lees krities op deze site!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in