Keto Burn Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Honderd procent natuurlijk afvallen staat er op de homepage van Keto Burner. Hoe je dit kan doen? Door capsules in te nemen met daarin glucomannan, een natuurlijke vorm van vezels. Kan Keto Burner jou helpen om gewicht te verliezen op honderd procent natuurlijke wijze?

In deze review ga ik je alles leren over de onderstaande punten:

 • keto burn formula
 • keto burner
 • keto dieet
 • keto burn pillen gezond
 • keto burn formula opzeggen
 • lieke van lexmond keto burn
 • keto plus reviews
 • keto pro ervaringen

Laten we beginnen…

Wat is Keto Burn?

Keto Burner is een capsule met daarin een hoeveelheid glucomannan. Dit is een bepaald soort vezels die voorkomt in planten als konjac en salep. De stof wordt soms ook als natuurlijk verdikkingsmiddel of emulgator gebruikt onder E-nummer E425. Drie maal per dag neem je een half uur voor de maaltijd drie capsules van Keto Burner in.

Testpersonen Gezocht

Nog 9 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 2. We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Keto Burn Voedingssupplement

Keto Burn is een voedingssupplement dat veel belooft. Als jij de aanwijzingen van de fabrikant opvolgt, dan kun je maar liefst een pond vet per dag verliezen. Ja, je leest het goed, een halve kilo vet per dag.

Kan dit echt of zijn de claims van Keto Burn te mooi om waar te zijn? In deze review lees je alles over dit product en over de beweringen van de fabrikant.

Keto Burner Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor keto burn ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 34 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Keto Burn graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.
Keto burn actie
Keto burn actie

Deze actie is exclusief voor LoveHealth

Glucomannan wordt dan ook al eeuwenlang gebruikt in verschillende keukens. Salep wordt veel gebruikt in Turkse gerechten. In sommige Aziatische landen maakt men een soort noodles van de plant. De gel die ontstaat als je de vezels in contact brengt met water is ook eetbaar. Deze wordt soms gebruikt in combinatie met een dipsaus.

Keto burn duur
Keto burn duur

De naam Keto Burner zet je een beetje op het verkeerde been. Op basis van de naam zou je verwachten dat het supplement je helpt bij het verbranden van vet. Het woord keto kan worden opgevat als een verwijzing naar ketose, de staat van het lichaam waarbij deze vet verbrandt en geen suiker.

Keto Burner werkt op een compleet andere manier. De vezels van de plant zetten uit op het moment dat ze in aanraking komen met water. Deze uitgezette vezels nemen ruimte in in je maag. Als gevolg hiervan kun je minder eten en voel je je eerder voldoen. Er is geen bewijs dat je vet gaat verbranden als gevolg van het supplement.

Keto Burn Capsule

Keto Burn is een capsule die je ondersteunt bij het verbranden van vet. Doel van de capsules is om je te helpen omschakelen naar een keto dieet. In dit dieet zet je de vetstofwisseling in je lichaam aan door veel vetten te eten.

Op de website staat niet aangegeven wat er precies in de capsules zit. Enig googlewerk leert ons dat er een andere website is waar dit product ook verkocht wordt. Op deze website vinden we een aantal afbeeldingen die ook gebruikt worden op de website van Keto Burn.

Op basis van deze website concluderen we dat de ingrediënten sodium en magnesium zijn. Verder zit er een vulstof in en blijkt dat de capsule geschikt is voor vegetariërs.

Ook weten we via deze andere website dat Keto Burn een product is van een bedrijf uit Amsterdam.

Voor wie is Keto Burner geschikt?

Er zijn een paar situaties waarin je beter geen producten met glucomannan zoals Ketoburner kunt gebruiken. Als eerste wordt het afgeraden om het product te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Als je medicijnen gebruikt of onder medische behandeling bent, kun je beter eerst contact zoeken met je behandelend arts.

Het is verder heel belangrijk dat je Keto Burner inneemt met voldoende water. Doe je dit niet, dan bestaat het risico op verstoppingen (bron). Als je problemen hebt met slikken, kun je de capsules beter helemaal niet innemen.

Tot slot bevat Keto Burner gelatine. Daarmee is het product niet geschikt voor vegetariërs. De gelatine kan afkomstig zijn van varkensvlees en daarmee zou het product niet halal zijn.

Keto Burn Schadelijk?

Keto Burn bevat geen schadelijke stoffen. Om het supplement effectief te gebruiken is het belangrijk dat je het keto dieet gaat volgen. Als je last hebt van een ziekte aan je stofwisseling, is het verstandig om eerst een arts te raadplegen.

Keto Burn is vegetarisch, maar het is niet bekend of er ook andere allergenen (bijvoorbeeld gluten) inzitten.

Is Keto Burner effectief?

De werking van glucomannan als supplement voor gewichtsverlies is veel onderzocht. Dit komt omdat het een van de weinige supplementen is die werkt door de hoeveelheid voedsel die je inneemt te beperken. In de meeste studies wordt een heel beperkt gewichtsverlies gevonden dat meestal niet significant is. In sommige studies is er zelfs geen verschil tussen mensen die glucomannan gebruik