Keto Bodytone Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Het keto dieet is een van de meest effectieve diëten die er bestaat. Het is alleen wel een dieet dat veel van je vraagt, zowel fysiek als mentaal. Keto Bodytone is een supplement dat je helpt om de overgang naar je nieuwe dieet zo makkelijk mogelijk te maken. Of en hoe het werkt, lees je in deze review.

Wat is Keto Bodytone?

Keto Bodytone is een supplement waarmee je ketonen toevoegt aan je lichaam. Ketonen zijn vetstoffen die je lichaam gebruikt als brandstof als je in ketose bent. De gedachte achter het vrijgeven van extra ketonen is dat je hiermee de omschakeling naar een andere stofwisseling gemakkelijker maakt.

Het volgen van het keto dieet leidt ertoe dat je lichaam een omschakeling maakt. Normaal gesproken gebruikt je lichaam koolhydraten als energiebron, maar na het keto dieet worden dit vetten. De beginfase van het keto dieet is voor veel mensen zwaar. Het lichaam maakt nog onvoldoende ketonen aan en je lichaam is nog niet gewend om deze te gebruiken als energiebron.

Keto Bodytone komt in een pot met 30 capsules. Iedere dag neem je twee capsules in. Hierin zitten ongeveer anderhalve gram aan ketonen. Het feit dat deze ketogenen niet door je lichaam aangemaakt zijn, maakt in principe niets uit.

Keto Bodytone ervaring
Keto Bodytone ervaring

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Keto Bodytone geschikt?

Het is onduidelijk uit welke bron de ketonen precies komen. Bovendien kan er gelatine in de capsule zitten. Het product is mogelijk niet geschikt voor vegetariërs. Voor de rest lijkt iedereen dit product te kunnen gebruiken.

Is Keto Bodytone effectief?

Ketonen kunnen een alternatieve energiebron vormen voor koolhydraten en zijn daarom veelvuldig onderzocht door wetenschappers. In een studie kregen de deelnemers een drankje met 1.9 calorie ketonen per lichaamsgewicht. Dit komt neer op 114 calorieën voor een persoon van 60 kilo. Het hongergevoel en de daarmee ook de latere eetlust ging flink omlaag (bron).

Overigens kan de inname van extra ketonen wel slecht zijn voor de sportieve prestaties. Uit een groot onderzoek bleek dat in 3 van de 16 onderzochte studies er sprake is van slechte sportieve prestaties en 3 onderzoeken vond men een merkbare verbetering (bron).

In al deze studies werd wel gebruik gemaakt van een hoeveelheid ketonen die flink hoger lag dan bij Keto Bodytone. Met twee capsules van Keto Bodytone krijg je hoogstens 20 calorieën binnen.

Hoewel de effectiviteit van Keto Bodytone dus te verwaarlozen is, moet dit je niet ervan weerhouden om met het keto dieet aan de slag te gaan. In een recente studie naar het keto dieet is gebleken dat een gewichtsverlies van meer dan 10 kilo geen uitzondering is (bron). Wel is dit dieet wat zwaar om vol te houden.

Keto Bodytone review
Keto Bodytone review

Wat kost Keto Bodytone?

Keto Bodytone wordt afgerekend in dollars. Een potje kost $49. Koop je vijf flesjes, dan betaal je $29.60 per flesje. Dit is omgerekend iets meer dan €25. Keto Bodytone is alleen te betalen met creditcard.

Voordelen

Keto Bodytone kan een steuntje in de rug zijn als je overgaat naar een keto dieet. Ook al levert het weinig energie, elk beetje helpt.

Nadelen

Zodra je volledig in ketose bent, is er geen toegevoegde waarde meer voor de capsules van Keto Bodytone.

Conclusie

Het keto dieet is een van de meest effectieve diëten ter wereld. Je kunt een langdurig gewichtsverlies bereiken van meer dan 10 kilo. De omschakeling naar het keto dieet is zwaar en Keto Bodytone gaat je hier helaas niet veel bij helpen.

Uiteindelijk is alles beter dan niets, maar je hebt meer aan suppl